Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

    Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

    W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

     

Ukryte foldery


Shadow

Rekomendowane odpowiedzi


  • Posty:  1 548
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  27.12.2007
  • Status:  Offline

Mam problem ...

Gdy zaznaczam opcję "Pokaż ukryte pliki i foldery" i zatwierdzam ją "zastosuj" - pliki, które wcześniej ukryłem nie ukazują mi się. Po raz kolejny wybieram opcję "Opcje folderów", przechodzę na zakładkę "Widok", a tam punkt, który zaznaczyłem minutę temu nie jest wcale zaznaczony. Przed chwilą zrobiłem formatu i znów to samo ... qrwa nie mam siły na to. Mieliście podobny problem ? Liczę na pomoc.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

  • Shadow

    3

  • HcK

    1

  • Mr.Hardcore

    1

Top użytkownicy w tym temacie


  • Posty:  125
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  30.01.2009
  • Status:  Offline

A po zastosuj klikałeś OK??
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 548
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  27.12.2007
  • Status:  Offline

Już po kliknięciu "zastosuj" powinienem widzieć ukryte pliki ...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 160
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  10.02.2008
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux

Spróbuj tak:

Start --> Uruchom --> wpisujesz services.msc ----> wyszukujesz w tym okienku po prawej stronie Wykrywanie sprzętu powłoki klikasz na to 2 razy i uruchamiasz tą usługę powinno pomóc. Jeśli nie to pisz, dalej będziemy się głowić.

 

A po zastosuj klikałeś OK??

Jak macie takie porady dawać, to lepiej w ogóle nie piszcie, Jezu Kochany...

 

[ Dodano: 2009-06-24, 14:59 ]

Jeśli powyższy sposób nie zadziała to używasz ComboFix, możesz ściągnąć to za darmo z byle jakiej stronki. Podczas działania ComboFix'a nic nie robisz. Zniknie Ci pulpit ale Ty się nie martw bo tak właśnie on działa. Jak będą Ci przy włączaniu jakieś okienka wyskakiwać to po prostu wciskasz Tak, albo Dalej.

 

@Down

Nie ma sprawy :) .

Edytowane przez HcK
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 548
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  27.12.2007
  • Status:  Offline

Jeśli powyższy sposób nie zadziała to używasz ComboFix, możesz ściągnąć to za darmo z byle jakiej stronki. Podczas działania ComboFix'a nic nie robisz. Zniknie Ci pulpit ale Ty się nie martw bo tak właśnie on działa. Jak będą Ci przy włączaniu jakieś okienka wyskakiwać to po prostu wciskasz Tak, albo Dalej.

Dzięki wielkie za pomoc ;) Program nie dość, że naprawił ten błąd to na dodatek usunął kilka błędów, które również od pewnego czasu mnie dręczyły.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...