Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kosa Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na początek dodam, że mój bliższy kontakt z photoshopem trwa około 3 dni i śmiało mogę powiedzieć, że nic nie rozumiem :).

http://www.bankfotek.pl/image/260984.jpeg

http://www.bankfotek.pl/image/263377.jpeg

http://www.bankfotek.pl/image/265729.jpeg

http://www.bankfotek.pl/image/262537.jpeg (ta jest głównie zasługą kumpla który mi pomógł)

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Shadow

2

• Euz

1

• Koper137

1

• Kosa

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Nie będę taki i ocenię . W pierwszej sygnaturce przydałoby się dać ramkę. Ręka Fernando'a nie wygląda za ciekawie. Umieściłbym również napis oceniam na 5/10. Druga sygna zaś prezentuje się lepiej. Ciekawe wtopienie postaci. Słabiutki ten napis i przydałaby się rameczka ta na 6/10. Sygna z Gerrardem jest najsłabsza. Samo c4d lub textura na tło wraz z dennym swiatłem oraz słabiutkim napisem nie starczą 2/10 za fajną ramkę która pasuje :D No i Nadszedł czas KENTY. Praca świetna. Cudowne wtopienie . Światło przy głowie nienaganne. Napis też zasługuje na uznanie. Pozdrów kolegę i powiedz mu że dostał ósemkę :)
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Z regulaminu

4) Grafiki powinny być o tematyce wrestlingowej.

Co do ostatniej pracy to - nie pisze sie Kenta tylko KENTA :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Szkoda tylko, że prace z tutoriali ... korzystaj z nich lecz nie kopiuj wszystkiego łeb w łeb. Póki co jedynie praca z Azjatą wypadła pozytywnie -, reszta słaba.

It's Easy Bein' Sleazy

No wiesz nie wymagaj od kogoś co kontakt z photoshopem ma 3 dni, aby samodzielnie robił pracę.

Nie wymagam - jestem za, żebyś uczył się robić sygnatury z tutoriali lecz nie kopiował z nich wszystkiego jak leci. Najlepiej byłoby gdybyś poczytał kilka ogólnych tutoriali, dotyczących zastosowania efektów w programie ... dla początkującego jak znalazł - bierz się do roboty.

It's Easy Bein' Sleazy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• RT
      Problem w tym, że większość wrestlingowych newsów to są plotki i spekulacje... To co robi choćby Meltzer i cała reszta tych "reporterów" powołujących się na swoje "źródła", których nikt nie jest w stanie sprawdzić, to są czyste spekulacje.
    • Mr_Hardy
      Lubiłem go w ROH. Gdyby trafił do AEW taki jaki był w ROH to bym się ucieszył. 
    • Mr_Hardy
      This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database  
    • IIL
      Ciampa świetnie pasowałby w AEW. Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu.
    • Bastian
      Udany debiut le luchadora, a Ethan Page - bez niespodzianki - obronił North American Title. Szacunek dla WWE, że nie zmienili mu nicku na jakieś Jean Paul Croissant   Jak już tak chwalę to wielkie brawa za Triple Threat Tag Team Match kobiet.  Kevin Owens z przeceny, czyli Josh Briggs nadal moczy, niezależnie czy w NXT jest Oba Femi, Trick Williams czy świeża krew. Mam wrażenie, że Tony d'Angelo finalnie będzie przybocznym heelowego Saintsa i pomoże mu wygrać Ladder Match o NXT Ti
  • Dodaj nową pozycję...