Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Trash Talk Video #3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kolejny odcinek TTV jest gotowy. Tym razem 3x10 minut. W pierwszej części wstęp rzeka, zapowiedź tego co będzie można obejrzeć i pierwszy temat TTV3. Druga część to niespodzianka i mam nadzieję regularny segment w kolejnych Trash Talkach, a trzeci plik to następny temat oraz pytanie do Was. Zapraszam i dziękuję za poświęcony czas.

TTV3 A - http://youtube.com/watch?v=KlTuxsleg4c

TTV3 B - http://youtube.com/watch?v=BwOlduTuftI

TTV3 C - http://youtube.com/watch?v=8NDtj08KOp0

Bonusem do tego TTV jest shootowy komentarz do main eventu WrestleManii 25, jeśli ktoś przegapił to całość można obejrzeć tutaj - http://www.megavideo.com/?v=Y3MZFYN4

P.S.

Tradycyjnie proszę o przeniesienie tematu do działu Artykuły.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FH

2

• Przemk0

1

• HcK

1

• bigdaneJ

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak zwykle, świetnie na luzie zrobiona robota. Krzysinho jako gość specjalny hmm... miła niespodzianka :] . Również uważam, że 'Szkoła Wrestlingu' za 2 banie to bardzo przesadzona cena, zresztą nie będę się powtarzał po tobie. Profesjonalnie zrobione i czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki TTV.

Wypowiem się trochę o twoim komentarzu, cóż on mi się lepiej słucha niż oryginalny i profesjonalny, bez żartów... Cóż niektórzy się przypieprzają jak wypowiadasz słówka, mi to nie przeszkadza... Każdy ma swój sposób, co do wypowiadania słówek. Weźmy sobie za przykłąd 'fjud' a 'feud' jedno i to samo, ale bardziej się przyjęło mówienie 'feud' ale dla młodszych jest to nie do przyjęcia, że ktoś mówi 'fjud', bo to przecież tak dziwnie... Tyle... :twisted:

7894118684ede4cf290d46.jpg

Super robota dobrze zobaczyć polaka który sie wypowiada na temat wrestlingu :)
RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Co do ceny za ten kurs to, zapewne organizatorzy nie tylko chcą pokryć koszty szkółki/ringu ale także przyszłej gali w Stodole. Widocznie aktualnie krucho z dodatkowymi sponsorami i większość musi iść z kieszeni "uczniów" szkoły.

Co do felietonów za złotówki to czasem się zastanawiam czy FH nie ma przypadkiem zbyt dużo kasy na koncie ;). Sponsoruje bilety na WWE w Pradze. Chce zapłacić za kurs w szkole wrestlingu, a nawet nie chce trenować. Pozazdrościć FH :)

A tak na serio to byłeś FH w Pradze? Liczyłem na jakiś komentarz co do tego show w TTV :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Nie, nie byłem w Pradze, wyszło jak wyszło i nie chcę wchodzić w szczegóły. Poczekam aż WWE łaskawie zjawi się wreszcie w naszym kraju z jakąś galą - a jeśli nie dojdzie do tego w ciągu najbliższego roku/dwóch lat to chyba już nigdy... Dodatkowo ego nie pozwala mi jeździć na jakieś drugorzędne house showy hehe ;) Wystarczy jak poczytam sobie Wasze relacje. Kiedyś dałbym każde pieniądze za wyjazd na taki house show, ale teraz mam nieco inne podejście do tematu. Gdybym był w Pradze to TTV bankowo by powstał i pewnie byłoby wielu gości, ale cóż, mówi się trudno. Może nagram coś z "pobytu" w tej szkółce i potem na gali DDW w październiku.

Przy okazji - 10 minutowe okienko w TTV4 jest wolne, każdy gość mile widziany.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Od zawsze pisanie o wrestlingu było realizowane społecznie. Cieszę się więc, że FH wpadł na taki pomysł, bo za sumienną pracę - nawet wynikającą z pasji - należy się nawet symboliczne wynagrodzenie. Pisząc to myślę raczej o newsmanach, bo ich wysiłek i poświęcenie są najbardziej widoczne, jednak pisanie felietonów to niełatwa robota, o ile chce się to robić dobrze ;). Życzę z tego miejsca powodzenia FH i - ponieważ cenię sobie pracę twórczą - mam nadzieję, że będzie co czytać. Co prawda zastanawiają mnie marketingowe aspekty tego przedsięwzięcia, ale nie sądzę, żeby FH napisał jakie korzyści zamierza z tego czerpać ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg