Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Bash 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

to zwykla zasada out of bands i czesto wystepuje na poczatku pojedynkow, gdy tchorzliwy heel ucieka przed przeciwnikiem

czytaj... czeste zachowanie Edge'a lub Ortona.

wiec nie wiem co tu tyle niezadowolonych z zachowania CM'a :D

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

8

• TakerFanKrk

7

• Przemek_1991

7

• Koperek123

6

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Był właśnie taki motyw, o którym opowiada Estevez, Cena zakłada STF na Khalim, a ten tapuje,(w tym czasie nogi Khali'ego były pod linami).

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Dla mnie momentem gali było wejście Edge'a i przez moment zaświtała nadzieja Edge & Christian, zresztą nie tylko mnie, na sali też było paru takich o czym świadczyły późniejsze okrzyki w czasie walki.
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

A mnie zaskoczył potężny cheer dla Edga gdy zaczęła grać jego muzyka przed TT matchem ;)

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

johniss napisał/a:

to zwykla zasada out of bands i czesto wystepuje na poczatku pojedynkow, gdy tchorzliwy heel ucieka przed przeciwnikiem

czytaj... czeste zachowanie Edge'a lub Ortona.

wiec nie wiem co tu tyle niezadowolonych z zachowania CM'a

Bo Edge i Orton są gównianie bookowanymi heelami i nie wszystkim musi się to podobać. Niby wszystkie dzieciaki ich nienawidzą, ale ciężko ich w jakikolwiek sposób szanować/respektować (tak jak kiedyś czuło się respekt przed takimi heelami jak Vader, Taker, Angle czy nawet Trypel), bo jeden (Copeland) cały czas jechał albo na plecach żony albo wygrywał dzięki Edgehead'om a drugi w walkach zachowuje się jak ciota (robi wszystko by tylko przetrwać przez DQ czy count out, a pokonanie rywala ma w zadzie. Byle tylko zachować pas) albo wygrywa dzięki przydupasom (Legacy).

Nie mówię, że marzę w WWE o heelu na kształt Nigela McGuinnessa (mission imposible), który pomimo, że był "czarnym charakterem", to w większości przypadków potrafił czysto pojechać najbardziej wypromowanych face'ów. Marzy mi się "heel z jajami", na kształt dawnego Kurta Angle'a - dumnego kolesia, który często kantował rywali (jak to heel...), ale też dość często potrafił pojechać face'a czysto.

Spodziewałem się, że Punk jako heel będzie szedł bardziej w tym kierunku, a tu bookerzy zaczynają nam zapodawać pizdusiowatego klona Randy'ego (sorry, ale Jeff Hardy nie jest aż wypromowany jak np. Cena i taki Punk nie musiałby się uciekać do aż tak żałosnych metod jak przyjebanie sędziemu, żeby zachować pas). Dla tego też cholernie nie podobał mi się finish walki "Punk vs. Hardy" z The Bash ani też kierunek w którym zmierza heelturn CM'a (będziemy mieć kolejnego tchórzliwego heela, który notorycznie mija się z własnymi jajami:)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jedynym obecnie dobrze bookowanym heelem jest Jericho. Gość wprawdzie generalnie wiecej gada niz powinien ale nie rzuca słow na wiatr, nie zachowuje sie jak ciota i potrafi pojechać także czysto faców (nie odnosze sie teraz tylko do jego ostatniego feudu z Reyem).

Ogromnie mi sie podobalo jak budowali postać Ortona jako heela od jego powrotu jednak po NWO wszystko sie zrypało. Wczesniej Randy był twardy, potrafił podjac walke z kazdym, rzucic wyzwanie i wszystko mu zwisało. Od rozpoczecia jego feudu z Tryplem wszystko poszło w piach a kulminacja tego był jego title run, jeden z najgorszych jakie widzialem przez wszystkie moje lata spedzone z wrestlingiem.

• Urządzenie:  Android

Ogromnie mi sie podobalo jak budowali postać Ortona jako heela od jego powrotu jednak po NWO wszystko sie zrypało. Wczesniej Randy był twardy, potrafił podjac walke z kazdym, rzucic wyzwanie i wszystko mu zwisało. Od rozpoczecia jego feudu z Tryplem wszystko poszło w piach a kulminacja tego był jego title run, jeden z najgorszych jakie widzialem przez wszystkie moje lata spedzone z wrestlingiem.
Mam identyczne zdanie. Na ostatnim RAW zeszmacili mistrza do reszty kiedy... na kolanach prosił jakiegoś tam Hendry'ego o litość :/

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Dokładnie, jak to oglądałem to myślałem, że jebne, nie wiedziałem czy śmiać się, czy płakać :D Ale ten Henry to prosiak jest- masakra :)

8434236214bec043e1f826.jpg

WWE ostatnio robi straszne rzeczy. Zaczynają bawic się w mode na sukces. :???: A co do Ortona, jeden z lepszych wrestlerów z WWE, jak dla mnie 2 hell odrazu po Edge, nie rozumiem ich postępowania, ratingi raw rosną a Smacka spadają, chociaż to SD od paru tygodni jest lepszym rosterem niz raw! Mam nadzieje, że wróci stare dobre WWE!

Tyle ode mnie.