Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Bash 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najgorsze jest to, że nikt tego nie zapomniał wszyscy wciąż mają w pamięci jak Mysterio traci maske...a teraz znów ją nosi :/ .
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

8

• TakerFanKrk

7

• Przemek_1991

7

• Punk87

6

Top użytkownicy w tym temacie

WHC-na pewno będzie to ciekawa walka.Ale raczej pas zostanie w rękach CM Punka.

WWE-Mam nadzieję że wygra Viper i będzie kozaczył z Pricless pasami na RAW(3 osobowa stajnia i 5 pasów :twisted: )

ECW Scramble-Myślę że to może być naprawdę niezła walka :) Liczę na zwycięstwo Dreamera

Women's Championship- Melina zostanie z pasem na 90%

Mask vs Title- zapowiada sie chyba najciekawsza walka PPV. Jednak mam nadzieję że Y2J wygra i Mysterio będzie już walczył bez maski :P

Cena vs Miz- Cena pewnie pokona Miza po jakimś suuuuper FU :twisted: Jednak mam nadzieje że wygra The Miz

Tag Team-tutaj na 90% procent wygra Pricless.

Only The Phenomal...Only The Icon...

----> www.booking.jun.pl <----

Jak Rey ma stracic maske to dopiero straci na SS albo na Wrestlemani poniewaz wwe niezle zarabia na jego masce :P

17604122554b61f252eba43.jpg

• Reputacja:   368
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Cena vs. Miz... Hmmm, a więc stało się! Nie myślałem, że dożyję takiej walki, w której będę zmuszony trzymać za BezCennym:)))) Niestety opcja pushu Miza jest dla mnie zbyt drastyczną wizją (a wygrana z Jaśkiem z pewnością otworzyłaby tą puszkę pandory) dla tego mam nadzieję, że Jan rozjedzie "kogucika" i wyśle go tam, gdzie jego miejsce (na niziny midcardu).

Tak na marginesie, stawiam że ta walka będzie bardzo ciężka do przebrnięcia wizualnie...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

widze ,że większość oczekuje najlepszego meczu w pojedynku Rey vs Y2J dlatego i ja odniosę się do tej kwestii. Hmm Rey jest od powrotu i tagu z Evanem Bournem na RAW w świetnej formie. Zrzucił brzuszek jest chudszy i szybszy. Walczy z kontuzją kolana za co go też podziwiam. Gdyby risk był wyższy w WWE to myślę ,że wtedy Rey pokazał by każdemu ,że wciąż potrafi zrobić spektakl ale cóż WWE banuje wiele ciosów bo dzieci się jeszcze przestraszą ;/. Co do maski wątpie ,żeby Rey ją stracił bo po

1) NA czym WWE bd na postaci Rey'a zarabiać jak nie na masce ? Co na jego spodenkach ?

2) Czytałem gdzieś ,że wrestlerzy w maskach mogą tylko raz ją założyć a jak stracą już nigdy ale jakiś zarząd czy coś rozpatruje przypadki , w których wrestler z meksyku może założyć maskę drugi raz i z tego co czytałem w przykładach takich zezwoleń jest Rey więc nie ma się co czepiać ,że ją nosi ;P

3) Rey bez maski wygląda śmiesznie jak dziecko ma twarz

ale są i też pewne powody które mówią ,że Rey ściągnie maskę:

1) Od powrotu po kontuzji Rey walczy w pół masce , czytając wywiad stwierdził , że zaczął w niej walczyć ponieważ za bardzo ściskała jego twarz i albo będzie walczył w pół masce albo bez - taką notatke skierował do WWE. Bydź może teraz już chce ją ściągnąć

2) Jak wiemy Rey zrobił odważny krok i ochrzanił zarząd WWE za ich polityke dla dzieci , zwalnianie zawodników , mieszanie w kontraktach. Bydź może WWE ściągnie maskę reyowi by ten nie miał żadnych zysków za sprzedaż gadżetów i pokazać mu gdzie jego miejsce.

Jednak ja uważam ,że ten feud skierowany jest do sympatyków reya którzy nie pamiętają czasów WCW i aby podnieść oglądalność SD! czy WWE. Rey ściągnie maskę WWE jak bd z federacji odchodził czyli na zakończenie kariery w jakimś career threating matchu gdzie stawką bd maska. Prawdopodobnie bd to WM za 3,4 lata.

miejsce (na niziny midcardu).

Aż taki jestes dobroduszny dla Miza?? Jobber! to góra co może go obecnie spotkac na RAW.

Rey bez maski wygląda śmiesznie

Ja go dawno bez maski nie widziałem.mhhhhhh, ciekawe, REy sobie bródkę trochę zapuścił, lecz czy to starczy by wyglądać męsko?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

http://farm2.static.flickr.com/1115/1079340586_49957e95bd.jpg

Ekhe, ekhe? Nie dziękuję :P

5944677854b349bd3406ba.png

• Reputacja:   368
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Aż taki jestes dobroduszny dla Miza?? Jobber! to góra co może go obecnie spotkac na RAW.

Strasznie nie trawię Miz'a, ale obiektywnie patrząc, to łepek ma całkiem niezłe mic skillsy i spory zapas charyzmy a więc pewnie gdzieś pomiędzy lowcardem a midcardem znalazłoby się dla kogucika miejsce (ja tam za tym nie jestem, bo straszmie mnie Mike irytuje, ale przecież Vince stawia obecnie na rozrywkę a tu Miz się w miarę sprawdza).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja widziałbym Miza jako solidnego twardego midcardera, bez dwóch zdań, a byc może i więcej :).

Co do "The Bash"

World Heavyweight Championship - CM Punk wygrywa pewnie i odsyła Jeffa na dłuższy odpoczynek :) zasługuje na jakiś reign conajmniej 3 miesięczny.

Tag Team Championship - Licze na Legacy (ekhm, na Teda znaczy się, Cody'ego mam w d...) ale to nie takie proste, WWE lubi zaskakiwac :) albo zaskoczy tutaj, albo w Rey vs Y2J.

Intercontinental Championship - coś czuję że tu jednak mam surprise i wygraną Jericho, to byłoby w stylu WWE, chociaż ciekawe co by było z maskami Reya, byc może wciąż w sprzedaży :D i afery by nie robili, liczę na wygraną Y2J'a i tak też typuję.

WWE Championship - Zdecydowanie Randy. Tylko że dziwnie tak wyjdzie jeżeli tylko 1 lub żaden z najważniejszych pasów w WWE nie zmieni właściciela, ostatnie miesiące pokazywały dziwne i zaskakujące rezultaty. Ale co do walki, NIE! OGROMNE NIE dla HHH, już mu starczy conajmniej na rok. Bardziej nudny niż Cena ostatnimi czasy.

ECW Championship - Dreamer lub Finlay :) poprostu.

reszta nie ciekawa.

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

Ekhe, ekhe? Nie dziękuję

Taaaa???? Chyba mu trochę tatuaży brakuje, więc jest to STARE ZDJĘCIE. Dziekuje jednak za pomoc.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Ja tylko powiem że jestem ża The mizem gdyż chce zobaczyc jak potoczy się jego Storyline z Maryse! 8) :P

WHC-Walkę wygra pewnie Punk,bo po jaką cholere używał walizki aby mieć pas nie cały miesiąc?

odsyła Jeffa na dłuższy odpoczynek zasługuje na jakiś reign conajmniej 3 miesięczny.
Nie bój się ponieważ Hardy podpisał kontrakt (na rok chyba) i do tego ma miejsce w ME na SD!,a jeszcze dużo,naprawde dużo fanów (w tym ja) poprostu nie oglądało by WWE i byłby to cios dla Vince'a

WWE-Walka fajnie się zapowiada,ponieważ nie wiem o co chodzi z tymi 3 stages.

Może to nas zaskoczyć pozytywnie,ale może też zawieść.Mimo iż ani jeden ani drugi wrestler nie imponuje na Raw to wole aby wygrał Trypel Nochal,poprostu bardziej go lubie :twisted: .

Tag Team-Tu nie będę się wypowiadać dużo,nie zaskocze jeżeli powiem,że wygra Legacy.Colonsi mają pas od WM'ki czas na zmiane właściciela.

ECW-Tu widzę dwie możliwości Dreamer i Swagger.Dreamer ponieważ podpisał kontrakt wszyscy się cieszą że ma ten pas do tego jest legendą ECW więc wszystko nieźle.Z drugiej strony Swagger zaskoczyłby bo narazie Christian jest pierwszy oprócz Dreamer'a do ECW Champa.Dreamer podpisał kontrakt więc co stoi na przeszkodzie aby zmienić właściciela pasa?

IC-Jedna możliwość-Mysterio.To co,że powiedział coś WWE,napewno wygra ponieważ jak ktoś napisał na czym będą zarabiało WWE? Na butach?Spodenkach?

Colonsi mają pas od WM'ki czas na zmiane właściciela.

Nie no, zauważam na forum pewną rzecz - jeżeli zawodnik potrzyma pas choćby te marne 3 miesiące, to od razu wszyscy mówią, że czas na zmianę. Rozumiem, jeżeli reign byłby na maksa słaby, niewyraźny, beznadziejny, ale 3 miesiące to stanowczo za mało na trzymanie pasa (nawet w realiach WWE, które wyznaje zasady, iż kilku wyrównanych wrestlerów może wymieniać się pasami codziennie). Chociaż niewykluczone, że Priceless wygrają pasy. Pamiętacie Hawkinsa i Rydera? Należeli do Familii, która była na topie, niestety zarząd za długo czekał na danie im pasów i dostali je praktycznie wtedy, gdy La Familia przestała istnieć. Ich reign był nudny, bo nie było z kim feud przeprowadzić. Tu próbuje doszukać się pewnej analogii, stajnia istnieje długo, aczkolwiek Rhodes & DiBiase jak na razie nie grali żadnej ważnej roli w federacji niezależnie od Ortona. Tylko, czy Legacy przestanie być top?

Witam wszystkich ;)

Pierwszy post, a ja od razu z pytaniem... ma ktoś już jakiś konkretny link do gali w necie?? ;)

http://www.kgs-tv.net/streams.html http://www.justin.tv/kingzaintv7 To to samo, ale dam dwa, gdzie Ci odpowiada oglądaj, następnym razem poszukaj, jest dział Media Corner PPVs i tam najczęściej są linki do ppv, albo poczytaj-zapytaj na sb. :)

8434236214bec043e1f826.jpg