Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Bash 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Będzie to main event dla Miza w tym sensie, ze będzie to jego pierwsza walka z main-eventerem na PPV. Tak to zrozumiałem i chyba tylko tak to można zrozumieć, bo main-eventy na galach to jeszcze dla Miza długo, długo nie , jeśli w ogóle. Ale plus za to, że coś próbują odświeżać, bo kolejnego pojedynku Johna z Showem bym nie zdzierżył, jakby ktoś miał mnie zmusić do oglądania ich walki to już wolałbym sobie gały wydłubać.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

8

• TakerFanKrk

7

• Przemek_1991

7

• Punk87

6

Top użytkownicy w tym temacie

A już miałem nadzieję, że to będzie pierwsze w tym roku PPV bez Ceny

TAaaa, marzenia.... POjedynku Miza z CEną nie będę oglądał, nie mam na to nerw, motywacji itd.

A ja bede chce zobaczyc jak Jasio przegrywa z takim Mizem :twisted:

17604122554b61f252eba43.jpg

• Reputacja:   1

Na wczorajszym SmackDown która odbędzie się w piątek do karty została dodana nowa walka

No DQ Match Dolph Ziggler vs The Great Khali

Mi się ten Ziggler podobać zaczyna xD.Mam nadzieje że nawali Khaliego jakimś krzesełkiem czy coś i wygra bo normalnie to nie ma z nim szans ;]

Skoro walka jest no DQ to widzę tutaj duże szanse dla Dolph`a. W sumie ten "feud" jest trochę z niczego, no ale cóż...

John Cena vs The Miz - Chciałbym aby w tej walce wygrał The Miz, chociaż to mało prawdopodobne. Myślę, że to będzie ciekawa walka.

Unified Tag Team Champions Carlito & Primo vs. Cody Rhodes & Ted DiBiase - Tutaj według mnie wygra Rhodes & DiBiase.

Walka o WHC - Chociaż kibicuję Jeffowi to i tak jestem pewny, że wygra Punk (lecz straci tytuł na NOC)

Unifed Tag Team Championship - Tu napewno wygrają Di Biase i Rhodes. Po pierwsze bracia mają już długo tytuł, a po drugie może to zacząć nowy feud, bo Legacy kontra HHH lub B atista robi sie nudne.

Walka o ECW Championship - nie oglądam prawie w ogóle ECW (po tym co Vince z nim zrobił) ale myślę, że wygra Swagger

Mask vs. Title Match - myślę, że Rey wygra czysto, lub skończy się dyskwalifikacją Jericho. Moim zdaniem najciekawiej zapowiada się ten pojedynek.

WWE Championship 3 stages of HELL, ciekawa walka, albo The Game zostanie mistrzem, albo skończy się interwencją legacy.

Cena vs. Miz - kolejna walka Jasia na PPV, dobrze, że nie z Big Showem :mad: bo to sie zrobilo juz nudne po JD. Chciałbym aby Miz pokonał Cenamitora :D

Moje typy wyglądają tak :-)

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

WHC- mam nadzieje ,że wygra Jeff i w końcu trochę dłużej utrzyma pas

Tag Team Championship- wygrają Legacy (jestem prawie pewien)

WWE Championship - tu myśle że wygra Orton i razem ze swoimi pieskami będzie kozaczył :-)

Cena vs Miz -myśle że wygra Miz po interwencji Big Showa

Mask vs Title match -rey wygra bez dwóch zdań

ECW- nie oglądam zbyt często ale myślę że Tommy zachowa pas (nie po to przedłużali z nim kontrakt żeby zaraz stracił pas)

Hardy boyz 4ever

120101294a6cec78ddae6.jpg

Ludzie, prosze was, Miz nie może wygrać, gdyz byłby to śmiech na sali. Jakiś średniak bije main eventera, głównego face federacji dopushowanego że aż resztę mdli? Interwencja Big Showa? Przecież Jasiu bez rąk by pokonał Miza, który dla mnie nie jest dobrym wrestlerem, jego gimmick ssie, jego morda ssie, jego ring skillsy ssą. skoro Cena ma znowu krecić jakiś badziew, to dali mu łatwą walkę na chwilowe pożegnanie i tyle. NAwet jesli Miz ma potencjał, którego ja nie widze (może musze sobie kupić mocniejsze szkła) to na pewno nie pokaże go w tej walce.

Boje sie o pasy mistrzów tagteamów. Priceless pewnie je zdobędą w jakiś heelowski sposób, lecz nie mogę patrzeć na tych panów. BArdziej trawie diBAsego, ale teamowi temu mówię nie!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Ja mam takie pytanie: Gdzie najlepiej oglądać Bash na jakiej stronce?

bo ostatnio jak ogladam na żywo ppv lub raw to na justin.tv wywala bo przeciaza im sie serwer ;/

Z góry dziękuję za odpowiedź ;)

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

WHC to powinna byc wygrana Punka bo creativ team i tak za czesto zmieniał posiadaczy pasów jakby Jeff wygrał było by to koniec dla Punka ponieważ było by wiadomo że PUnk zdobywa tytuły dzieki walizce i nie jest postacia móc godnie nosić ten pas .... taka rozkmina wieczorna

Stawiam na Jeffa :)

Cena vs Mizz tu Mizz miałby tylko szanse gdyby był to może ndm albo jakis ladder cos w tym stylu jednak mam wizje ze Big S wspomoże jakoś Mizza i ten pokona Jasia ...

Mimo tego stawiam na J Cena

ECW tu nie mam zielonego pojecia roster jest tak pokrecony ze cieżko cokolwiek powiedziec Szwagier i Chrystek powinni zmienic rostery ale to juz inna bajka ...

Stawiam na T Dreamer :)

Orton i 3H hmmmmm wydaje mi sie ze Orton utrzyma pas i razem z legacy bo ci na pewno wygraja z afromenami beda smigac w pasach nie powiem ładnie to bedzie wygladac

Stawiam na Ortona ;P

A i na koniec wydaje mi sie najciekawszy pojedynek Reja z Y2J bedzie ciekawy ale Rej nie moze stracić maski bo było by to głupie choć kto wie czego nie zrobi Vince żeby poprawić ratingi :D :D

[ Dodano: 2009-06-25, 01:59 ]

post po 4 piwach :oops:

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

WHC- Może być ciekawa walka i chciałbym żeby wygrał Hardy ale coś czuje, że jednak wygra CM Punk.

IC- Trochę już się nudne robią ich walki ale teraz wygra Mysterio, bo napewno niepozwolił MCMahon'owi na pomysł o jego stracie maski.

WWE Chamion- Lubie Triple H i mam nadzieje, że wygra i znów będzie mistrzem.

Miz vs Cena- Jestem za Miz'em, bo od oglądania jek Cena wygrywa robi mi się niedobrze.

ECW- Ciągle ci sami walczą o pas i dlatego licze, że wygra dla odmiany Henry.

Tag Team Championship- Jeśli nie będzie oszustw wygrają Carlito i Primo ale w to nie wieże i wygrają Priceless

Women's Champion Melina vs. Michelle McCool- Wreszcie walka o damski pas, której nie było dawno i w tym pojedynku myśle, że Melina wygra.

WHC- Może być ciekawa walka i chciałbym żeby wygrał Hardy ale coś czuje, że jednak wygra CM Punk.

Geez... co to jest w ogole za wypowiedz?

Eh...

Jeff po raz kolejny odrzucil podpisanie kontraktu. wiec dla wszystkich piszacych komenty w stylu "mysle ze wygra Jeff"... hm. pomyslcie jeszcze raz.

CM ma jakas kontuzje wiec mozliwe ze walka bedzie ssac. ale osobiscie dla mnie najwazniejsze jest zeby CM zachowal tytul i przeszedl w koncu ten pierdzielony heelturn.

jak dotad na galach przewazal heat od publiki... ale kto tam wie WWE...

z promosow Punk'a mozna zajebiscie wywnioskowac jak tepe jest to cale WWE Universe, mam na mysli tutaj tekst na temat tego ze gdy CM zdobyl w ten sam sposob pas od Edge'a to nikt nie mial nic przeciwko.. z kolei jak wyglada identyczna sytuacja gdzie poszkodowanym jest Jeffrey? kazdy widzi. publika foch. Jeff foch. i jest brylantowo :D

Legacy musi wygrac z The Colons... nie wiem czemu wszyscy tak jada po Codym. ogladajac jego ostatnia walke na RAW naprawde nie ma do czego sie przyczepic.

ale zapomnialem ze najlepiej przypierdalac sie do mlodego i niewypromowanego wrestlera i czcic kolesi typu Batista, Triple H czy tez Cene ktorych moveset jest conajmniej w pizdu ograniczony.

IC championship - Rey'Rey wygra. tak jak wspominalem wczesniej. Vince lubi pieniazki wiec utrata maski przez Rey'a i kolejna przegrana na kolejnym PPV raczej nie wchodzi w gre.

NO CHYBA ZE. Vince chcialby udupic troche Rey'a za to ze ten robi awanture o kasiorke i zrobic z Dos Caras'a takiego drugiego Mysterio. ale szczerze w to watpie.

ECW championship - szczerze mi to tito kto tu wygra. Vince zniszczyl ECW i ECW nie mozna tego brandu nazywac. co z tego ze Tommy jest tam mistrzem?

poziom tej gali mocno ssie. nie dosc ze maja ubogi roster to na dodatek co tydzien widzimy praktycznie TO SAMO!

WWE championship - i tu najchetniej zrobilbym facepalm i rzekl z gorycza "o ja pierdole". nie dosc ze zjebali na maras storyline z Trumpem, co wydawalo mi sie dosc ciekawa opcja. to na dodatek po raz kolejny... po raz enty... znowu Triple H vs Orton. to jest normalnie obraza dla fana.

Trypel przegrywa, ale z dupy dostanie jeszcze jedna szanse. o przepraszam, nie z dupy bo przeciez Orton "ma na pienku" z Vincem, wiec spokojnie wdlg. storyline'u mozna widzom i fanom po raz kolejny wcisnac ten szajs i (oby NIE) zrobic z potrojnego HHHapacza nowego WWE champ'a..... BOOOOOOOOORIIIIIIIING!

Womens championship - (to ten pas nie posiadal Jericho? :D :D :D) ... na powaznie. jakos nie przepadam za walkami div, mimo tego ze Melina prezentuje dosc wysoki poziom w ringu... wykonuje lepiej .D.O.A.. (nie wiem jak normalnie nazywa sie ten chwyt) niz sam Suicide :D ale ogolnie nasza piekna Melina trzyma owy pas za dlugo i sadze ze mimo wszystko Michelle wyjdzie z tego match'u jako nowa mistrzyni. najpewniej za pomoca jakiegos kantu lub przy pomocy A.Fox (oh-ah... :razz:)

The MIZ vs the cena - jakos, niewazne jak... obojetnie... Cena moglby sie nawet poslizgnac na skorce od banana.. tylko niech nie wygrywa!

nie czepiac sie bo za marzenia nie karaja.

WWE nie raz udowodnilo ze mozna spierdolic zajebiste storyliney czy tez feudy ot tak.

tu sadze ze nie bedzie inaczej.

mam tylko nadzieje ze bedzie to wyrownany match. bo jesli Miz przegra w kilka min. nie pokazujac przy tym zupelnie nic to proponowalbym mu raczej sie pakowac i wydupiac z WWE :D bardzo go lubie i uwazam jego proma za swietne, jedyny typ ktory tak zajebiscie potrafi zgasic publike.

moze i w ringu nie jest najlepszy. ale powiedzmy sobie szczerze. bywali gorsi.

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

• Reputacja:   1

World Heavyweight Championship - CM Punk vs Jeff Hardy

Obydwaj mogą zmontować ciekawy pojedynek, nie chciałbym żeby Hardy zdobył pas, ponieważ chcę zobaczyć Punka z dłuższym title runem. Raczej Punk wygra.

Intercontinental Title vs Mask - Chris Jericho vs Rey Mysterio

Podobają mi się ich walki oraz cały feud. Co do tej walki wynik jest przesądzony, bo przecież WWE nie pozbędzie się tak po prostu maski 619. Odbiło by się to baaardzo na merchendise i finansach. No chyba że WWE chce popełnić samobójstwo w co nie wierzę.

WWE Championship - Three Stages of Hell Match: Randy Orton vs Triple H

Ciekawa stypulacja na WWE Title Match. Może być bardzo ciekawie jednak na zmianę właściciela pasu raczej bym nie stawiał. Wynik? 2-1 dla Ortona.

ECW Championship Scramble Match:

Kpiną będzie odebranie pasu Dreamerowi, który zasłużył na dłuższe trzymanie ECW Title. Jeśli dadzą komuś innemu pas to z Tommyego zrobią sobie po prostu jaja. Dreamer retain.

John Cena vs The Miz:

Ahhh nie jednemu marzy się żeby Cena dostał łomot od Awesome Mena. Jednak Cena to jest Terminator, WWE zrobiło z niego niezniszczalnego Johna i jakby to wyglądało, że Cena rozdupcył w 3 dupy Największego Atletę, a dostałby wpierdol od takiego Miza? Cena wygrywa, jednak liczę na jakąś niespodziankę :twisted:

Unified Tag Team Championship: Carlito & Primo vs. Cody Rhodes & Ted DiBiase

Wygrana Legacy, Colonsi już się nanosili. Jeśli Rhodes i DiBiase wygrają to wraz z Randym (WWE Champion) zgarną sporo złota jak na 3 osobową stajnię.

WWE Women's Championship: Melina vs Michelle McCool

Nie zależy mi na wyniku z pewnością ominę walkę DIV.

A jak tak wczoraj pomyślałem bo oglądałem sobie jakieś filmiki na yt i wpadłem na filmik jak Rey traci maske na jakims WCW.Gdyby WWE to powtórzyło ?Niby każdy raczej już o tym zapomniał ale... :P co o tym myślicie ? :twisted: