Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Bash 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No i co z tego, że rozstrzygnięcie walki Rey vs Jericho jest na 99.9% pewne? Podobnie było z Takerem i Michaelsem na WM-ce, a panowie i tak stworzyli zajebiście emocjonujące widowisko. Title vs. Mask to prawdopodobnie kulminacja feudu Y2J'a z Reyem więc obaj wrestlerzy "pójdą na całość" i stworzą także świetną walkę z wiarygodnymi near-fallami. Poza tym, Chris i Rey świetnie prowadzą tą historie i z każdą walką stawka jest coraz większa. Częśc tego co najbardziej przecież lubimy we wrestlingu, to umiejętne, opowiadanie storyline'u, gdzie emocje są coraz większe, w końcu nadchodzi kulminacja i koniec. Wynik to nie wszystko. A ten feud to bardzo dobry przykład tego jak wrestlerzy przenoszą z każdym miesiącem swoją rywalizacje na wyższy poziom.

Dlatego nie rozumiem jak w ogóle można w tym samym zdaniu wymieniać feud Rey vs Jericho i Rey vs. Kane, który to w ogóle nie miał sensu, a walki były tragiczne.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

8

• TakerFanKrk

7

• Przemek_1991

7

• Koperek123

6

A ja nie zdziwiłbym się, gdyby WWE zaserwowało nam wygraną Jericho po jakimś kancie, a w momencie, gdy Rey miałby zdjąć maskę powróciłby Undertaker i rozpocząłby się tym samym feud z Y2J.

Jestem ciekaw jak rozwiążą kwestię Ortona i HHH oraz Ceny. Od czasu WM, na PPV nie spotkali się ani razu w walce 1 na 1, więc możliwy jest zwykły Single Match pomiędzy dwoma pierwszymi.

Pozostaje jeszcze Cena, tutaj sprawa niby wydaje sie prosta - The Miz, wg mnie jest jednak trochę na taką walkę za wcześnie, więc może jakiś Triple Threat albo Fatal 4 Way.

i kolejne PPV które po dobrych walkach na początku straci na jakości przez beznadziejny Main Event :/

Patrze na ostatnią formę Ortona i to jak wszystkim przejadł się HHH i mi niedobrze...

Na szczęście pewnie reszta walk da rade a już z pewnością Rey z Chrisem.

Co do walki o WHC to zapewne będzie poprawna walka, ale bez rewelacji.

CM zatrzyma pas, zapewne po wejściu Edge'a i DQ.

O walce tag teamów powiem tylko ,że nie chce patrzeć na Rhodes'a i DiBiase z pasem bo zupełnie mi się w ringu nie podobają.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10548530

ECW Championship Scramble Match

Kolejna walka, tym razem ECW, teraz myślę, że jej poziom będzie znacznie słabszy od ostatnich walk ECW na PPV... dobrze, że przynajmniej nie ma Kozlowa :)

Na stronie wwe.com dalej w karcei jest zapisana walka Orton - Triple H... więc, w końcu będzie na tygodniówce czy na Bash ??

8434236214bec043e1f826.jpg

Będzie najpierw na Raw a potem bez względu na wynik rewanż na the Bash

• Reputacja:   1

ECW Championship Scramble Match

Czy ja dobrze widzę czy writerzy ECW upadli niżej niż można?

Po co pchać znów do walki Henry'ego i Finlaya...

Swagger też już przynudza...

Co PPV to widzimy go w walce o pas... ;/

Czemu nikt nie pomyślał o Evanie Bournie?

Jeśli już naprawdę Swagger musiałby być w walce to wolałbym już Fatal Four Way z udziałem Evana niż Henry'ego i Finlaya...

Obecność Bourne'a na pewno bardzo urozmaiciła by walkę o pas ECW i uczyniła ją przyjemniejszą dla oka.

A tak to znów będziemy mieć nudnawą walk, bo nic lepszego od dzisiejszego ECW pod sztandarem WWE oczekiwać nie możemy...

Wydawało mi się że po nawet udanym meczu w stypulacji Hardcore Rules na poprzednim PPV, WWE zrozumiało co kryje się pod nazwą Extreme Championship Wrestling...

Niestety wygląda na to że byłem w błędzie bo jeśli pcha się tam takie drewna jak Henry czy Finlay a zapomina o utalentowanych (Bourne) którzy mogliby coś wnieść do walki, uczynić ją ciekawą to już z góry można założyć że ta walka to będzie zwykle DNO....

Przebolałbym gdyby dali dodatkową stypulację typu No DQ ale z tego co widzę to będzie zwykły Single Match...

Intercontitental Championship "Title vs Mask" Match

Chris Jericho © vs Rey Mysterio

Zajebiście jestem ciekawy tej walki , bo to będzie pewnie zwieńczenie i ukoronowanie tego długiego feudu między nimi . Przyznam , że z przyjemnością oglądało mi się ich walki na Extreme Rules i na Judgment day , mam też nadzieję , że teraz panowie też nie zawiodą i dadzą z siebie wszystko . Wynik walki jest jednak przewidywalny ... Tak jak powiedzieliście Vince nie pozbędzie się maski , która jest chyba najbardziej dochodowym gadżetem oferowanym przez WWE .

Obecność Bourne'a na pewno bardzo urozmaiciła by walkę o pas ECW i uczyniła ją przyjemniejszą dla oka.

A tak to znów będziemy mieć nudnawą walk, bo nic lepszego od dzisiejszego ECW pod sztandarem WWE oczekiwać nie możemy...

Ehh Evan Bourne walczy już dosyć długo w ECW , a bodajże tylko raz miał szansę walki o pas ... Dla mnie to trochę nielogiczne , bo Evan walczy chyba najbardziej efektownie i mile dla oka w tym śmietnikowym bandzie . Można powiedzieć , że trochę stanął w miejscu .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

a bodajże tylko raz miał szansę walki o pas
Tylko na Cyber Sunday 2008... ECW SUCKS !
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Tylko na Cyber Sunday 2008... ECW SUCKS !

Taa ... O ile się nie mylę to jeszcze ludzie na niego " głosowali " :P To chyba dobitnie ukazuje krótkowzroczność , czy raczej ślepotę WWE . Chłopak na drafcie nigdzie nie przeszedł , więc myślałem , że mają jakieś plany z nim . Chyba myliłem się ...

A co do tej walki o pas ECW ... Nie chcę być czarnowidzem , ale czarno widzę tą walkę , zwłaszcza , że Mark bierze w niej udział . Finlay może być , Irlandczyk nie schodzi z przyzwoitego poziomu , za to " sexual chocolate " swoją dynamiką sprawi , że walka pewnie będzie zamulać .

Edytowane przez Przemek_1991

I am born to die ... "

Vince like chikens.... :D Szkoda mi go ma talent. Marnuje się na tym ECW... Mam nadzieję że wygra Tommy.
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Reputacja:   1

Ja na miejscu WWE przedraftowałbym go do SmackDown...

Tam by miał sporo możliwości np: feud z Jericho lub z Zigglerem (już lepsze dla Zigglera niż użeranie się z Khalim) , mógłby też stworzyć Tag Team z Mysterio lub Morissonem....

[

Czemu nikt nie pomyślał o Evanie Bournie?

Czemu nikt nie pomyślał o Helmsie, kozlovie, Ezekielu. Już wolę oglądać Ruska niż podstarzałego Irlandczyka...

Czemu nikt nie pomyślał o Helmsie, kozlovie, Ezekielu. Już wolę oglądać Ruska niż podstarzałego Irlandczyka...

slusznie.

tym bardziej ze Vladziu tak cudnie sie ostatnio usmiechal :D

Ezekiel od przejscia na ECW nie pokazal sie ani razu.. to tez lipa.

nie wiem czasami po chuj sa te drafty.

zlikwidowac te cale ECW i tyle :D

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Myślę że mimo wszystko już niedługo zobaczymy Evana w walce o pas ECW .

Ale powiem wam szczerze że chciałbym też w walce o mistrzostwo zobaczyć Kozlova, w tym mundurze to całkiem fajny gimmick.

I przynajmniej trochę jako takiej świeżości by się pojawiło. :D

Ale powiem wam szczerze że chciałbym też w walce o mistrzostwo zobaczyć Kozlova, w tym mundurze to całkiem fajny gimmick.

Na Kozlova to jeszcze chyba będziemy musieli zaczekać ... Nie zapominajcie , że najpierw on musi porozwalać wszystkich bezimiennych jobberów , potem mu rzucą na pożarcie mięsa armatnie typu Funaki , Yang , czy Noble , następnie będą troszkę grubsze ryby , po jakimś roku może będzie walczył o pas ECW :twisted: Ale tak na serio to będę skakał z radości w dniu w którym odejdzie z WWE ... Nie trawię tego beztalencia .

I am born to die ... "