Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Transfer Ronaldo do Realu-obecna sytuacja klubu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ale z drugiej strony Bigg ma rację. Po co Real wydawał niepotrzebnie kasę na Holendrów, żeby teraz pozbyć się całej tulipanowej kolonii? Mi w tym przypadku najbardziej szkoda Robbena jednego z najlepszych graczy Realu zeszłego sezonu. To jest zmarnowanie talentów, a jeszcze pozostaje Huntelaar i Sniejder. Van der Vaart na początku był taki szczęśliwy, że przechodzi do takiego wielkiego klubu a niedawno stwierdził, że czuje się nieszczęśliwy i niespełniony. Heinze - cóż on mi jakoś nie siedzi i nie pasuje do drużyny. Gago przebłyski wielkiego talentu, jednak w tamtym sezonie nic szczególnego nie pokazał ja dałbym mu jeszcze jedną szansę. Drenthe niby dobry szybki tak samo w 2008/2009 nie zachwycił. Real nie może wiecznie terroryzować rynku transferowego i bić rekord za rekrodem, powinni się też zastanowić nad wychowaniem swoich piłkarzy, nie tylko cudzoziemców. Jestem pod wrażeniem Barcelony, która ma bardzo duży zapas wychowanków i potrafią oni zdobyć Ligę Mistrzów. Zobaczymy jak to będzie teraz Perez powinien skupić się nad załataniem dziur w obronie.
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cezet

11

• Kosa

8

• SixKiller

6

• SaigeY

5

Top użytkownicy w tym temacie

Tevez odchodzi z ManU.
ManUtd jak już. I taka ciekawostka że odchodzi prawdopodobnie do ... Manchesteru City :( Nienawidzę takich transferów, szczególnie piłkarzy których lubię.

@down

sry literowka :P

Edytowane przez luki

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Tevez odchodzi z ManU.
ManUth jak już. I taka ciekawostka że odchodzi prawdopodobnie do ... Manchesteru City :( Nienawidzę takich transferów, szczególnie piłkarzy których lubię.

hahhaha jak sie nie znasz to lepiej nie poprawiaj innych

Man uth? co to takiego?

Man Utd lub MU jak juz...

A co do tematu: fanem manchesteru jestem od 10 lat, Ronaldo zawsze mnie denerwowal tym symulowaniem fauli i tym ze sie spala w najwazniejszych meczach.

Co prawda technicznie i fizycznie jest 1 z najlepszych na swiecie ale ogolnie jego image/ zachowanie pozaboiskowe mnie drazni wiec plakal za nim nie bede;]

Można śmiało powiedzieć, że Real robi ten sam błąd co za pierwszej kadencji florentino pereza w realu madryt czyli skupia się na kupnie tylko ofensywnych piłkarzy, a w defensywie grać mają piłkarze pokroju Pepe? Ostatnio słyszałem iż Abiol podpisał ofertę z Realem, ale jeden piłkarz defensywny im nie pomoże. Obecna sytuacja Realu bardziej mnie śmieszy niż ciekawi (tak czy siak dostaną po dupie od Barcelony). Ja podobnie jak Brutal44, za Ronaldo płakać nie będę z dnia na dzień sytuacja wokół tego piłkarza coraz bardziej mnie żenowała.

P.S jestem ciekaw ilu nowych fanów w Polsce zyska sobie Real poprzez te transfery obawiam się, że administratorzy stron o "królewskich" zbankrutują przez wydatki na nowe serwery.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

a w defensywie grać mają piłkarze pokroju Pepe?

nie rozumiem aluzji, Pepe został najlepszym obrońcą ostatniego sezonu Primera Division.

Poza tym obrona będzie mocna, jest Pepe,Ramos,Albiol a będzie jeszcze Maicon.

Starczy :D

Mnie jako fana Bayernu ciekawy tylko to, czy Ribery odejdzie ;) Mam nadzieję, że nie, bo szykuje się fajny skład ;)

No, ale to temat o Realu, a nie Bayernie.

Ja osobiście cenię C.Ronaldo bardziej niż np. Messiego. Nie lubię niskich, zwrotnych, dryblujących piździelców :P Cristiano jest jaki jest, ale Real na pewno na nim zarobi. Transfer ten porównywałbym do transferu Beckhama, bo klub dostaje dobrego zawodnika i dodatkowo zarobi na nim naprawdę duże pieniądze.

Ramos

Jezeli bedzie popelniac takie bledy, jak wczoraj w przegranym 2-0 meczu Hiszpanii z USA to niech lepiej sam rozwiaze kontrakt z Realem. :>

A na serio, to Cezet masz racje, Real ma dobra linie obronna i raczej nie beda przeszkadzac Cassiliasowi w bronieniu, lecz beda mu pomagac.

W przyszlym sezonie oczekuje od Realu bardzo duzo. W koncu z Kaką, Cristiano Ronaldo i innymi gwiazdorami Real musi osiagnac znaczace sukcesy.

Musi... Ale jak bedzie w praktyce? Same nazwiska nie wystarcza do wygrania. Przeciez przeciwnicy nie wystrasza sie na sam widok Kaki, czy Van Nistelrooya. Zawodnikow moga miec dobrych, ale zeby jeszcze grali... Bo po 3 pierwszych meczach moze okazac sie, ze Cristiano wogole nie rozumie sie z Kaka i jeden chce udowodnic drugiemu, ze jest lepszy...

Ale badzmy optymistami i liczmy, ze Real znowu będzie "Galaktyczny". :)

Real ma być "Galaktyczny" nie tylko z nazwy, ale przedewszystkim z gry.

Transfery jak transfery wszystko i tak wyjdzie na boisku.Wtedy dowiemy się które transfery będą trafione,a które nie.

Najważniejsze żeby osiągnięto grę zespołową. 8)

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

l a będzie jeszcze Maicon.

Kierujesz się marnymi plotkami ze stron realu? Jak na razie real nic nie robi aby sprowadzić obrońce z Brazylii. Do tej pory Maicon jest bliżej przejścia do City niż do realu.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

Kierujesz się marnymi plotkami ze stron realu? Jak na razie real nic nie robi aby sprowadzić obrońce z Brazylii. Do tej pory Maicon jest bliżej przejścia do City niż do realu.

bliżej z City jest Inter, który napala się na kontakty z szejkami.

Sam zawodnik i jego agent już od paru tygodni mają osiągnięte porozumienie z Realem.

Niestety jak w przypadku Villi klub stwarza problemy, władze klubów widzą że Real jest w stanie płacić ogromne pieniądze i teraz dla nich każdy zawodnik jest wart co najmniej tyle co Kaka.

Rozwala mnie to, skąd możecie wiedzieć jaki charakter ma C. Ronaldo, to jak sie zachowuje na boisku to jedna sprawa, ale może akurat jest "prosty" do prowadzenia przez trenera, ciekawie robi się też w moim ulubionym klubie, załatanie dziury po nedvedzie Diego i wolny transfer Cannavaro :)

Kolejny piłkarz który może dojśc do Realu, Xabi Alonso (35 mln euro) oraz z tego co czytałem chyba Benzema, Real szaleje ;]

8434236214bec043e1f826.jpg

Kolejny piłkarz który może dojśc do Realu, Xabi Alonso (35 mln euro)

Szanse na ten transfer są bardzo małe. Liverpool nie sprzeda (w chwili obecnej) jednego z najlepszych piłkarzy. Mimo iż real wykłada galaktyczną kwotę za tego piłkarza (jak dla mnie galaktyczną) to sam piłkarz zaprzecza doniesieniom które głoszą, że przejdzie do realu. Druga kwestia która jeszcze bardziej zmniejsza szansę na definitywny transfer Hiszpana to Benitez. W każdym wywiadzie podkreśla, że nie ma zamiaru sprzedać swojego rodaka, ale jak będzie w ostateczności tego nikt pewien być nie może.

oraz z tego co czytałem chyba Benzema

Na Francuza również ostrzy sobie zęby Manchester który jest zdesperowany do pozyskania jakiegoś kluczowego piłkarza po odejściu Ronaldo i Teveza.

teraz dla nich każdy zawodnik jest wart co najmniej tyle co Kaka.

Tyle co Kaka powiadasz? Istną głupotą jest wykładanie takich pieniędzy za piłkarzy którzy mogą się nie sprawdzić w Realu. Z tego co mi wiadomo real jest już zadłużony, a w ostatecznym rozrachunku klub z madrytu może zbankrutować (chociaż to tylko moje marzenie).

T. Pratchett

". Mimo iż real wykłada galaktyczną kwotę za tego piłkarza" z tym, że z tego co czytałem, to Liverpool właśnie na tyle wycenił Xabiego, dając do zrozumienia, że jest na sprzedaż, z tego co czytałem to Real jeszcze nawet nie złożył konkretnej oferty...

8434236214bec043e1f826.jpg

To, że go wycenił na 35mln to jeszcze nie oznacza tego, że Liverpool ma zamiar sprzedać Alonso... Masz rację real nie złożył na razie oficjalnej oferty, ale sporo się mówi o tym, że włodarze Liverpoolu nie mają zamiaru sprzedawać Xabiego aczkolwiek czy tak jest w rzeczywistości tego nie wiem...

T. Pratchett

a w ostatecznym rozrachunku klub z madrytu może zbankrutować (chociaż to tylko moje marzenie).

w nawiasie mamy wytłumaczenie każdego Twojego posta na temat Realu. :twisted:

pożyczki są długoterminowe i według planu finansowego za jakieś pół roku klub będzie na dużym plusie, w dużej mierze dzięki Kace i Ronaldo.

Na szczęście ludzie pracujący w zarządzie to doświadczeni i znający się na zarządzaniu pieniędzmi businessmani.

a jak już chcesz tak lecieć w złośliwości

to zmień avatar bo jest z lekka nieaktualny :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 043 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 3 Data: 14.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.470 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
  • Dodaj nową pozycję...