Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsi wykonawcy poszczególnych ciosów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zakładam taki temat bo chyba nie było jeszcze a może być ciekawy :)

Podaje listę ciosów i piszę moje typy , kto je najlepiej wykonywał / wykonuje ;) wy zróbcie to samo :)

Oto moje typy :

DDT - Raven

Powerbomb - tu ciężki wybór ale Psycho Sid

chokeslam - wiele osób się nie zgodzi ale Big schow :)

Spear - rhino

sharpshooter - sting

superkick - hbk

stunner - Mikey Whipwreck

Jesli macie swoje ciosy i pomysły piszcie :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czester666

1

• michal9433

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja sie na TNA tak sobie znam a wiec bede podawal tylko WWE:

DDT - Jeff Hardy

Powerbomb - Batista

chokeslam - a mi sie podoba w wykonaniu Undertakera :D

spear - Edge :)

superkick - HBK

619-Rey Mysterio

Tombstone Piledrive - Undertaker

Swantom Bomb - Jeff Hardy

Twist of Feat - Matt Hardy

17604122554b61f252eba43.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mix77
      no ten Ricki fajną wejściówkę ma i nieźle się prezentuje. Dawno mnie tak czyjś debiut nie zaintrygował - oby gościa nie zepsuli bo jest potencjał na coś dużego Gunta vs Codi, fajne nowe, świeże zestawienie, jestem na tak! Punka pewnie trzymają na SS a z tego co czytałem Randy ma jakąś kontuzję? Licho wie
    • MattDevitto
    • Grok
      NJPW ogłosiło pełne karty walk dla tegorocznego turnieju Best of the Super Juniors. Pełny lineup turnieju, który wystartuje 14 maja, można znaleźć tutaj. Poniżej main eventy dla każdej nocy turnieju – półfinały odbędą się w Gunma 5 czerwca, a finał w Ota City General Gymnasium w Tokio 7 czerwca: 14 maja: Kosei Fujita vs. Francesco Akira 16 maja: El Desperado vs. Taiji Ishimori  17 maja: Robbie Eagles vs. El Desperado 20 maja: Robbie X vs. Kosei Fujita 23 maja: YOH vs. Robbie Eagles 24
    • Kaczy316
      Kolejne Smackdown pora zacząć! Może dodadzą jakąś walkę z ramienia SD na PLE? Bo na razie to same walki z Raw widzimy na Backlash, a karta prawie pełna, jeśli utrzymujemy system pięciu walk, ale zobaczmy co na SD nam pokażą, jestem pozytywnie nastawiony.   Show zaczynamy od Cody'ego Rhodesa! Co ma nam do powiedzenia nasz Undisputed WWE Champion? Przekonajmy się! Cody mówi, że ma dla nas nową informację, pytał się lekarzy, którzy robili mu badania czy jest dopuszczony do akcji w ringu i
    • VictorV2
      // Zapomniałem dodać wcześniej ^^'   Show zaczęło się od nagrania z wcześniej dzisiejszego dnia - kiedy LADS, Lennox, Seamus i Alistair, pojawili się w budynku gdzie momentalnie zostali zaatakowani przez El Sindicato! Dali się zaskoczyć i szybko zdominować, kiedy meksykanie zajęli się nimi. Kilku ochroniarzy pojawiło się po kilku chwilach i Sindicato wycofało się wreszcie, zadowoleni ze swojej pracy, zostawiając Brytyjczyków wściekłych, próbujących zebrać się na nogi.    Matc
  • Dodaj nową pozycję...