Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najgłupsze pomyłki wykonane przez profesjonalnych zawodników

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No tak może ktoś pomyśli że jestem dziwny ale nie rozumiem cię RR.Wpadki mogą się zdarzyć każdemu.Przykładem może być strach przed akcją chociaż ją umiemy bardzo dobrze.Pewnego razu powiedzmy ćwiczyłem sobie parkour z kolegami.Oczywiscie już tego nie robie bo wole piłke nożna ale dobra to sie pominie i w parkour nie jestem dobry itp.Noi robilismy taki podstawowy trick o nazwie Monkey.Każdy go umiał ćwiczyliśmy stopniowo na coraz większej wysokości.Lecz pewnego dnia chciałem tak dla zabawy zrobić monkeya na nie dużej wysokości.I w ostatnich momentach tak jakbym stracił jakąś wiare w siebie i poczułem strach że tego nie zrobie i za przeproszeniem sie wyjebałem :lol: :lol: co prawda nic mi się nie stało oprócz troche że mnie ręce bolały no ale widzisz wpadka była.Więc zdarzają się często przez glupoty zagapienie się czy zrobienie czegoś w nieodpowiednim momęcie.

Bo PINGWINY FAJNE SĄ xD ;d :P

WE GOT 2 WORDS FOR YA!!!

Thank you :P

Niemam ulubionego wrestlera ponieważ tak czy siak WWE i TNA oglądam i albo dadza za dużego pusha komus,albo kogos zeszmaca...wiec... :D

148959482249ee46623362f.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

2

• Brejver

2

• HcK

2

• K-PEL-K

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja jestem ogromnym fanem wszystkiego co do dupy i nieudane w pro wrestlingu. Shockmaster to legenda, debilny gimmick, chu*owy strój (błyszczący kask stormtroopera jest mistrzowski :D), no i jeszcze legendarne wejście przez ścianę. Koleś jest genialny, dzięki niemu chyba pierwszy raz w historii to nie Sid zrobił z siebie debila, pomimo tego że tam był :D

Sidowi to trzeba pośwęcić oddzielny akapit, bo to jest swego rodzaju fenomen. Jego legendarne teksty typu "I have only half the brain that you do" zrobiły z niego prawdziwą legendę botchowej strony wrestlingu. Powstała nawet Sidmania autorstwa Maffewa, pierwsza część:

http://www.youtube.com/watch?v=yNy6vrVAKxE

druga:

http://www.youtube.com/watch?v=arbcsItY82Q

i trzecia

http://www.youtube.com/watch?v=RfyOAzxG63w

musicie przyznać, że to geniusz :D ale jak sobie nogę złamał to było dosyć straszne.

Kolejnym moim ulubieńcem jest Lex "I'M PISSED NOW", "WC70" Luger. Wrestler taki sobie, ale przy miku świetny. Oto dowody:

http://www.youtube.com/watch?v=dG-sSg8d18w

nie da się ukryć że "WCW" jest trudne do wymówienia, tymbardziej jeżeli od urodzenia gada się po angielsku.

Kolejnym filmikiem jest chyba mój ulubiony promos wszechczasów, jestem totalnie zaskoczony że nikt go tu jeszcze nie zamieścił. Sądzę że tytuł wszystko wyjaśnia.

mogę oglądać ten filmik cały dzień, a i tak mnie dalej śmieszy. 3/4 z tekstów Lugera z tego proma przeszło do mojego (i moich kumpli) słownika, szczególnie lubię "what kind of disgusting, dispitybl, dispicable".