Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :)

A tak na poważnie, temat uważam za zamknięty, Attitude nie ma zamiaru jednać się z DDW, przestańcie też wymyślać jakieś niestworzone scenariusze, koniec.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

103

• thejehmes

69

• Przemk0

59

• Maxi4

43

Top użytkownicy w tym temacie

Niektorzy tu pisza o przeprosinach? Ze co? A moze Ja czegos niedoczytalem, ale ze strony DDW, nie bylo zadnych przeprosin.

A w imieniu redakcji, pamietam jak Przemko przepraszal za incydent z parowkami.

Poprostu nagle, zeby wywolac tez zainteresowanie na nowo produktem, wypowiedzieli sie przedstawiciele DDW, ktorzy jak byla oficjalna wspolpraca, nigdy sie nie wypowiadali.

Owszem, niby oni wyciagaja pierwsi reke, ale to tez zagranie jest takie , by pokazac innym fanom "spojrzcie, my wyciagamy do nich reke, a oni otracaja, im nie zalezy na ogolnym dobrze wrestlingu, przestancie ich wspierac".

Albo "wznowmy wspolprace" , ale pewnie bedzie wygladala, jak wczesniej, albo znow sie schrzani, jak ktos napisze cos krytycznego.

Tylko jesli chodzi o wspolprace, nie podaja zadnych konkretow, wznowienie wspolpracy, oni beda mieli kase z biletow, a my co w zamian? Nie ma mowy o bezinteresownym wspieraniu, juz takie bylo i potraktowani zostalismy jak piate kolo u wozu. Juz nie bedzie z tymi ludzmi zaufania, juz to jest zaprzepaszczone.

Padaja glosy, zjednoczmy sie i skasujmy produkt DDW.

DDW mimo wszystko juz pare lat funkcjonuje i Ja im naprawde zycze dalszego funkcjonowania, co ciekawe, jak zaprosza gwiazde sceny niezaleznej, to majac czas i checi moze przyjade nawet, ale to wszystko, nie mam zamiaru wspierac dopingiem czy przyjazdami na amatorski wrestling, gdzie jeszcze ludzie maja mnie w dupie i zadne podchody tu nie pomoga.

Sami zadecydowali ze wola sie bawic w swoim towarzystwie, teraz sie osmieszaja tylko, ich sprawa.

Zjednoczenie sceny? Bylo takie, wlasnie wtedy kiedy pojawilo sie DDW.

Na galach DDW, bylo Atti z dopingiem, bylo WF, ktore wspieralo DDW, to DDW sie odzielilo, wpierw zrywajac z WF, pozniej z Atti, suche fakty.

Nie moge pisac za cala redakcje, jeszcze nie wszyscy sie tu wypowiedzieli, ale zeby byla wspolpraca, to jedna rzecz prosta DDW bez Dona i Pawlowskiego, przechodzi w rece kogos innego ktory chce opierac swoj produkt jak HCW na fanach i nie jest skompromitowany, jak wymieniona dwojka na scenie polskiego wrestlingu.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Chwilę mnie nie było, bo nie chciałem sobie spoilować RR i taka afera się zrodziła! :D

Cieszy mnie to, że ktoś z DDW W KOŃCU się odezwał, ale wydaje mi się, że to może być już za późno. Nie mam bladego pojęcia co musi się zmienić, żeby za wrestling zapłaciło ze 100 osób (nie oszukujmy się, trzeba zacząć prawie od początku, więc jak ktoś mówi o 600-1000 grupie fanów to albo jest marzycielem, albo nie wie co mówi). Pewnie nie obyłoby się od wpuszczenia kogoś z forów do "board of directors"/"creative team", ale nie wiem kto by tam chciał być oraz czy komuś chciałoby się to robić za darmo/pół darmo...

Podsumowując na kolejną galę w Rzeszowie pójdę na 99%, bo te 25zł jestem w stanie przeboleć, a że mam blisko i #9 mi się nawet podobało... Natomiast jakbym musiał gdzieś pojechać to nie mam pojęcia... musiałbym się bardzo zastanowić nad taką wycieczką.

Niemniej życzę szczęścia, bo niewątpliwie wam się przyda.

P.S: Nadal nie rozumiem tego proma/ nie śmieszy mnie, aczkolwiek nadal imponuje mi zgłębienie tego tematu przez Dona :)

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :)

Euz, jakie pieniądze? :D :D

20 osób z Attitude na gali.... powiedzmy bilety po 20 PLN... oszałamiająca suma 400 PLN u organizatorów. Wow!

Puśćmy wodzę fantazji i powiedzmy, że dzięki ponad środowiskowej współpracy uda się uzyskać ze 100 osób plus osoby dodatkowe kolejna 100-wka. 200 x 20 PLN = 4000 PLN !! O kurde 300 PLN ponad średnią krajową !! Fajnie, gdyby nie to że są jeszcze koszty organizacji, podatek trzeba zapłacić i kwota nie jest na jedną osobę.

Zarabia to KSW i MMA Attack, takie HCW i tym bardziej DDW to może być jedynie z pasji prowadzone.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

No to co komu zależy na tym polskim prowrestlingu? Przecież ten produkt jest spóźniony o kilkanaście lat. Bez urazy, ale główni odbiorcy wrestlingu to dzieci (poza fanami pamiętającymi jak w polskiej TV leciały amerykańskie tygodniówki). Nie ma żadnego pozytywnego zakorzenienia w naszej kulturze, udawany teatrzyk (potwierdzone w TVN oczywiście) DLA DZIECI. A te dzieci mają swoje WWE i nic więcej nie potrzebują. Tak się myśli o tym i trzeba się z tym pogodzić. Tym bardziej, jak produkt jest na takim poziomie humorystycznym, no to kurde... Walki poziomem nie przyciągną fanów niezależnych federacji, tym bardziej jak się idzie na noże z forami wrestlingowymi. Odbiorcy? Znajomi oraz znajomi znajomych, taki backyard opanowany przez ludzi, którzy wyżej w chmury wcisnęli swoje głowy.

Alien_Deg, w takich krajach jak np. Białoruś są federacje, które łączą show z bardzo dobrym wrestlingiem. Myślę, że gdyby wrestlerzy DDW choć w połowie byli tak dobrzy w ringu to nie dość, że przybywałoby kibiców to i można byłoby sobie pozwolić na ściągnięcie jakiegoś dobrego wrestlera, Przywoływana przeze mnie federacja z Białorusi nie dość, że miała El Generico, który wystąpił kiedyś w DDW, to jeszcze pojawiali się na ich galach tacy zawodnicy jak Kotoka (Dragon Gate), Dick Togo (free) czy... Shane McMahon, który co prawda nie walczył, ale dał promo. Można? można, wystarczy chcieć, nikt normalny nie przyjdzie na federacje gdzie walki stanowią tylko tło dla całej reszty. Na takie coś może sobie pozwolić tylko WWE.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Reputacja:   1

Gdzies na koncu tego wszystkiego sa jednak pieniadze. Nie te z biletow, ale te od sponsorow, a moze nawet z telewizji. To tak jak z gazeta, ktora do zycia potrzebuje reklam, a zeby moc myslec o tych reklamach, musi najpierw miec czytelnikow, ktorzy jednoczesnie beda ich odbiorcami. Mowiac wiec wprost: aby ktokolwiek chcial wpompowac jakas kase w DDW, musi najpierw zobaczyc, ze ten produkt cieszy sie jakims zainteresowaniem. Niewykluczone, ze gdyby HCW bylo z Warszawy, a nie z Budapesztu, to ktos by zaryzykowal, tak jak kilka lat temu zaryzykowano z MMA. To, ze na Wegrzech nikt tego jeszcze nie zrobil, niczego nie oznaca. No ale tu sie pojawia kolejny mankament: fatalny marketing. I xprawa sie w zasadzie zamyka, bo pridukt slaby, ludzie za nim stojacy - niesympatyczni, nie ma pr-u, nie ma fanow.

I zgoda, nie mozna mowic o zadnych przeprosinach, bo nikt tu za nic nie przeprosil. Pojawilo sie wezwanie "chodzmy razem", ktore jest funta klakow warte. Wpis Dona jest zreszta troche zaczepny. "Wszystkim na swiecie sie podoba, a wam, glupie Polaki, nie" - taka jest jego wymowa. Ale nie mam o to pretensji, bo to odpowiedz na krytyke, ktora tez byla ostra.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• 3 miesiące temu...

Pora odświeżyć ten temat. Chyba po raz pierwszy kogoś ze szkółki DDW mamy okazje obejrzeć online za granicą naszego kraju. Kasandra (dawniej Aurora) wystąpiła w narodowej węgierskiej telewizji. Oczywiście miało to miejsce na gali HCW. Razem z nią w narożniku była Bianca. Kasandra walczyła z Audrey Brigde. Z ciekawością włączyłem ten pojedynek szczególnie po takim tweecie

Walkę od 13:55 można zobaczyć tutaj http://play.viasat.hu/magyar_pankracio/magyar-pankracio-2014-szegedi-szupershow/

Jeżeli to nie był skrót to przez ten czas Kasandra zaprezentowała się poprawnie. Tylko na początku po ataku na Audrey na narożniku pokazała, że jest heelem. Pozostały czas całą robotę wykonywała za nią Bianca. Słabo słychać publiczność, ale przez to, że Kasandra skupiła się na walce nie wywołała większej reakcji. Jeżeli chodzi o akcje to bez większych błędów i szaleństw. Jeszcze dużo pracy przed nią, ale w ringu podstawy dobrze opanowane.

1575893877482df76acc17a.jpg

Czy któraś z tych pań nie zasłynęła czasem z wpisu o tym jak włożyła swoje włosy do muszli klozetowej, gdy się schylała po suszarkę? Pamiętam że była głośna akcja z tym, tylko nie jestem pewien, czy to chodziło o dziewczynę z DDW
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

A co to forum pudelekddw? Jak ten post ima się do tematu ogólnego? Na oficjalnych stronach tych Pań (zaznaczam dużą literę!) nie widnieje jakikolwiek wpis o podobnej wymowie. Jeżeli taki wpis nastąpił, to zapewne na prywatnym koncie wspomnianych Pań, a czepianie się wpisów z profilów prywatnych jest po prostu skurwysyństwem i szukaniem na siłę punktu zaczepienia do wyszydzania na łamach forum. Nie mniej jednak, skoro gawiedź tak bystro patrzy na prywatne profile zawodników DDW, to nie omieszkam zaznaczyć, że wizyta na moim prywatnym (jak i na oficjalnym) profilu będzie bogata w synonimy fekaliów, kobiet pracujących, ruchów kopulacyjnych, czy też w liryczne opisywanie mojego stolca, także możecie sobie pofolgować do woli. Pozdrawiam, Klarys.

@Maxi4 Tak, walka Kasandry została niestety trochę pocięta, zapewne na potrzeby telewizji. Z tego, co wiem, to wycieli jej mocniejsze ciosy, ale wiadomo, home country girl musi wyglądać lepiej w tv ;) Ale i tak jestem b. dumny z naszych dziewczyn ;)

Klarys,

Twój wpis oprócz kilku przekleństw na mój temat, które tylko pokazują kulturę zawodników DDW nic nie wniósł do mojego pytania. Zawodnicy z WWE i TNA też mają swoje konta na twiterze i facebooku i jakoś ludzie się odnoszą do ich wpisów w newsach i żaden z nich z tego powodu nie płacze, więc nie rozumiem twojego oburzenia. Trzeba wiedzieć, co się pisze. Ja życzę obu paniom jak najlepiej i szczerze mówiąc mają największą szansę z zawodników DDW na załapanie się na stałe do jakiejś większej Europejskiej federacji. Poza tym nie zamierzam wchodzić na twoje jakiekolwiek konto, bo skoro takie są zainteresowania zawodników DDW

"]. Nie mniej jednak, skoro gawiedź tak bystro patrzy na prywatne profile zawodników DDW, to nie omieszkam zaznaczyć, że wizyta na moim prywatnym (jak i na oficjalnym) profilu będzie bogata w synonimy fekaliów, kobiet pracujących, ruchów kopulacyjnych, czy też w liryczne opisywanie mojego stolca, także możecie sobie pofolgować do woli. Pozdrawiam, Klarys.)
to produkt nigdy nie będzie ciekawy. Może zamiast marnowania swojego wizerunku zajmiesz się jego promowaniem, bo podobno ludzie z zagranicznych federacji śledzą wasze wpisy na tym forum. :twisted:
Beniaminek 2014

Ach, wybacz najmocniej, jeżeli uraziłem Twe uczucia. Zaprawdę nie było to moją intencją, rozważnie dobierałem wyrazy, studiując wokabularz aż do drugiej w nocy. Nie mniej jednak w żadnym miejscu Cie nie przekląłem, a wulgarny wyraz pojawił się ino raz, ażeby podkreślić bezsensowność Twego wpisu.

Nikt nie płacze, po prostu mieszanie wpisów z prywatnych kont (jak i prywatnego życia ogólnie) z wyczynami wokołoringowymi moim zdaniem ma się nijak do siebie. To, że niektórzy zawodnicy za wielką wodą tak robią wcale nie oznacza, że to norma, czy, że to dobrze. Wytłumacz mi, co miałeś w zamiarze osiągnąć zadając to pytanie? Dla mnie brzmi jak szukanie na siłę opcji wyśmiania. No chyba, że jesteś producentem muszli klozetowych i chciałeś zasięgnąć opinii.

W ogóle odbiegliśmy od tematu kolejnego występu gwiazd DDW w HCW TV, EOT.

Nie uraziłeś mnie, bo ja się nie przejmuję takimi bzdetami. Nie jestem producentem muszli klozetowych i nie miało to na celu wyśmiania dziewczyn(o czym napisałem w następnym poście), tylko chciałem wiedzieć czy dobrze kojarzę którąś z nich, jeśli to w ogóle o nią chodziło.

Muszę tutaj sprostować, że jeśli piszesz

"]To, że niektórzy zawodnicy za wielką wodą tak robią wcale nie oznacza, że to norma, czy, że to dobrze.
to nie odzwierciedla to dobrze 99%.

Jasne, że każdy ma prawo do życia prywatnego i nie zakładania kont na portalach społecznościowych, ale większe federacje same zakładają zawodnikom oficjalne konta, które prowadzą jakieś obce osoby tylko po to, żeby ludziom się wydawało że mają kontakt ze swoimi "ulubieńcami".

EDIT

Poza tym dobra rada ode mnie dla zawodników DDW istnieje na facebook'u coś takiego jak ustawienia tego co mogą zobaczyć osoby które nie są waszymi znajomymi.

Beniaminek 2014

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Macintosh

http://https://www.youtube.com/watch?v=9avv79WjqkI

A więc znamy termin gali w Rzeszowie...sobota na pewno lepsza, niż ostatnio piątek :D

Same promo dosyć ciekawe, jeśli na prawdę pożegnamy Pana Pawłowskiego, to raczej nie będę płakał...sam turniej o pas, jak najbardziej na plus. Zapowiada się ciekawie..jeśli chodzi o Gianta, to wiadome było, że dostanie dołączony do turnieju..jak by nie patrzeć, to teraz największa gwiazda DDW.

15960140965a788027587b0.jpg