Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW (Do Or Die Wrestling) - Dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

popieram kolege wyzej bo ten gowniarz jest niereformowalny
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

103

• thejehmes

69

• Przemk0

59

• Maxi4

43

Top użytkownicy w tym temacie

Arturos ciągle napierdalasz o tym samym, albo już wcale nie pisz albo pisz coś z sensem bo naprawdę niektórym forumowiczą nie chce się czytać tych bzdur w koło macieju. !

"Kolejna wiadomość: Sybil Drew, amerykańska reżyser filmów dokumentalnych przyjeżdża do Polski w październiku, aby nakręcić document o Pierwszej Polskiej Federacji Wrestlingowej i o gali w Stodole.

Adam Polak doznał kontuzji ramienia w Niemczech i nie będzie w stanie walczyć w Stodole 10.24.09. DDW życzy Adamowi szybkiego powrotu do zdrowia i oczekuje jego przyjazdu na przyszłe wydarzenia DDW."

Film dokumentalny o DDW! Nie no , nie mogę ;] Ledwo gala będzie a tu film dokumentalny :P Nieźle... Co do Polaka.. może to i dobrze? Chociaż z drugiej strony lipa bo może być tylko 6 meczy... a może kogoś jeszcze dodadzą!

[ Dodano: 2009-09-14, 18:44 ]

OOO! Joe Legend w rosterze DDW! Będzie na gali ciekawie ;]

Fajnie by było jakby zabookowali Joe do walki z jakimś lepszym zawodnikiem. Gość jest bardzo dobrym wrestlerem i fajnie byłoby go zobaczyć walczącego np z Ariesem. Co do Polaka to żadna strata, bowiem zapaśnikiem jest i tak żenującym :roll:

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Ostatnio oglądałem jego walkę z Tag Tema World Grand Prix Chikara 2008... Tragedia! Chłopak w ogóle walczyć nie umie... w ogóle nie sprzedaje prawidłowo ciosów, ten uśmieszek jego jest jeszcze bardziej tragiczny od walczenia... Też nie żałuje, że go nie będzie, fajnie by było gdyby kogoś nowego jeszcze dodali. A Joe mógłby walczyć w main event`cie... Oby tylko Don nie wymyślił coś jak rewanż za walkę w klubie Karuzela... Niech się Legend nie marnuje przy nim, Don Roid niech lepiej z adeptem jakimś zawalczy...

"Kolejna wiadomość: Sybil Drew, amerykańska reżyser filmów dokumentalnych przyjeżdża do Polski w październiku, aby nakręcić document o Pierwszej Polskiej Federacji Wrestlingowej i o gali w Stodole.

Mówta co chceta- ale ja sie kurna ciesze. Biorac pod uwage, ze taki dokumencik zostanie wydany w Polsce (co chyba jest pewne...)- wypromuje to DDW w skali kraju. I co najwazniejsze- zblizy przecietnego Kowalskiego to tematu.

Mówta co chceta nr2- Don stara sie, robi duzo i ja nadal jestem optymistą. Krytykować go mozna, a nawet trzeba- ale do chujca Pana- po, powtarzam PO jakiejkolwiek gali. Dotychczas spotykalem sie z wieloma krytycznymi opiniami (w szczegolnosci na tym forum, nie oszukummy sie), ktore dla mnie osobiscie byly bezpodstawne.

No jasne, ze mozna przypierdzielac sie do prob robienia na sile show z nieistniejacej jeszcze w praktyce federecji. Mozna przypierdzielic sie tez do Pawłowskiego, ktory robi kupe, a nie "promocje". Mozna tez sie przypierdzielic do samego Roid'a, ze chce na swojej gali komentarzy na zywo (słynnego duetu) i ze robi niektore rzeczy na opak, bo nie jest tak, jakbysmy chcieli. No ale Panowie- toż to zalązki pierwszej federacji wrestlingowej w Polsce! To juz zaszło dalej, niz to za czym stał kiedyś pan Suproń. Toż to piękny roster na stronie. Toż to szkółka- tak upragniona przez wszystkich- radujmy się, kurwa!

(Natomiast jeszcze co do strony DDW: daje sobie reke uciac, ze wsrod fanów sa jacyś łebmasterzy- czemu nikt ni pokusi się o pytanie o małą pomoc? Z pewnoscia sa tez graficy. Do jasnej ciasnej- przeciez chwalicie sie swoimi pracami na forum- czemu jeszcze nikt nie zaproponowal w tenże kwestii. Bo dotychczas kazdy pokusil sie o komentowanie, a nikt o podanie ręki. I wierzcie mi lub nie- gdybym tylko nie miał dwoch lewych rąk do tego typu zabaw- sam zaproponowalbym pomoc.)

Ponawiam pytanie z poprzedniego posta. W razie jakby ktos nie zauwazyl:

Czy ktoś z okolic Szczecina (a juz najlepiej- ze Stargardu) wybiera się na gale? Ja jestem mocno zaprawiony i wydaje mi się, ze jeżeli nic powazniejszego nie stanie na przeszkodzie to się powiawię na stówę.

15192108424405e31546cee.jpg

Mówta co chceta- ale ja sie kurna ciesze. Biorac pod uwage, ze taki dokumencik zostanie wydany w Polsce (co chyba jest pewne...)- wypromuje to DDW w skali kraju. I co najwazniejsze- zblizy przecietnego Kowalskiego to tematu.

Mówta co chceta nr2- Don stara sie, robi duzo i ja nadal jestem optymistą. Krytykować go mozna, a nawet trzeba- ale do chujca Pana- po, powtarzam PO jakiejkolwiek gali. Dotychczas spotykalem sie z wieloma krytycznymi opiniami (w szczegolnosci na tym forum, nie oszukummy sie), ktore dla mnie osobiscie byly bezpodstawne.

No jasne, ze mozna przypierdzielac sie do prob robienia na sile show z nieistniejacej jeszcze w praktyce federecji. Mozna przypierdzielic sie tez do Pawłowskiego, ktory robi kupe, a nie "promocje". Mozna tez sie przypierdzielic do samego Roid'a, ze chce na swojej gali komentarzy na zywo (słynnego duetu) i ze robi niektore rzeczy na opak, bo nie jest tak, jakbysmy chcieli. No ale Panowie- toż to zalązki pierwszej federacji wrestlingowej w Polsce! To juz zaszło dalej, niz to za czym stał kiedyś pan Suproń. Toż to piękny roster na stronie. Toż to szkółka- tak upragniona przez wszystkich- radujmy się, kurwa!

(Natomiast jeszcze co do strony DDW: daje sobie reke uciac, ze wsrod fanów sa jacyś łebmasterzy- czemu nikt ni pokusi się o pytanie o małą pomoc? Z pewnoscia sa tez graficy. Do jasnej ciasnej- przeciez chwalicie sie swoimi pracami na forum- czemu jeszcze nikt nie zaproponowal w tenże kwestii. Bo dotychczas kazdy pokusil sie o komentowanie, a nikt o podanie ręki. I wierzcie mi lub nie- gdybym tylko nie miał dwoch lewych rąk do tego typu zabaw- sam zaproponowalbym pomoc.)

Ponawiam pytanie z poprzedniego posta. W razie jakby ktos nie zauwazyl:

Czy ktoś z okolic Szczecina (a juz najlepiej- ze Stargardu) wybiera się na gale? Ja jestem mocno zaprawiony i wydaje mi się, ze jeżeli nic powazniejszego nie stanie na przeszkodzie to się powiawię na stówę.

A ja przepraszam a byłeś na drzwiach otwartych albo na pokazie adeptów :P? Ja byłem więc mojej opini nie zmienię :P

A co do pomocy przy stronie to zapewne ktoś by się zgłośił z nas gdyby nie to, że Don nie chce od nas pomocy :) nie chce mi się po raz kolejny pisać tego samego bo swego stanowiska nie zmienię :)

5199219949eed950a51bb.png

A ja przepraszam a byłeś na drzwiach otwartych albo na pokazie adeptów :P ?

Nie wybronie się jak napisze, ze ogladałem nagrania :) ?

A co do pomocy przy stronie to zapewne ktoś by się zgłośił z nas gdyby nie to, że Don nie chce od nas pomocy :)

Yyy... Tak? A kto, kiedy i jak i co? (pytam bynajmniej nie czepiając się, a z ciekawosci) Poza tym- co oznacza "nas"? Od fanow nie chce pomocy, czy od Attitude, czy o co kaman?

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

Natomiast jeszcze co do strony DDW: daje sobie reke uciac, ze wsrod fanów sa jacyś łebmasterzy- czemu nikt ni pokusi się o pytanie o małą pomoc? Z pewnoscia sa tez graficy. Do jasnej ciasnej- przeciez chwalicie sie swoimi pracami na forum- czemu jeszcze nikt nie zaproponowal w tenże kwestii. Bo dotychczas kazdy pokusil sie o komentowanie, a nikt o podanie ręki. I wierzcie mi lub nie- gdybym tylko nie miał dwoch lewych rąk do tego typu zabaw- sam zaproponowalbym pomoc.

Jakby DDW chciało to już dawno byśmy postawili tą stronę na nogi .. aby była na poziomie przynajmniej strony The Wrestler - http://www.thewrestler.pl/

Hmm kto mógłby jechać z Szczecina.. hmmm.

ps. -Raven- jedziesz na DDW ?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Hmm kto mógłby jechać z Szczecina.. hmmm.

Albo słabo patrzylem, albo po prostu przeoczylem fakt, ze bedziesz jechał. Dlatego pytam.

Został niby AZ ponad miech do gali, ale jak dla mnie to TYLKO miech. Dlatego wole wczesniej wstepnie na temat wyjazdu sie z kims spyknąć.

Jak byś jechał i kiedy?

(W ogole to moze, zeby nie siać oftopu- to odpisz mi na PM. Chyba, ze nie chcesz ze mna jechac :P)

• Reputacja:   1

Tak. Dokumencik zostanie wydany w Polsce, a TVP nada go w prime time. Następnego dnia wszyscy (bo ulice opustoszeją jak na Teatrze Telewizji w PRL) będą wiedzieli co to jest wrestling (i co ważne - wszyscy go polubią) i tak zacznie się era szczęścia i dobrobytu ;).

A tak całkiem serio - żeby ktoś to wydał, najpierw musi zwietrzyć kasę. Bo nikomu się nie opłaca produkować DVD, które po miesiącu trafi do kosza z przecenami w Empiku. Kowalski na pewno po nie nie sięgnie, bo wcale nie zależy mu na tym, żeby się dowiedzieć, czym jest wrestling (c'mon, żyjemy w dobie internetu, dzisiaj znalezienie takich informacji to 30 sekund roboty, więc jakby chciał, toby wiedział) i woli kupić "Pancernych". Materiał o DDW to przede wszystkim gratka dla Amerykanów, bo ktoś (ściślej, ich obywatel) próbuje w odległej Polsce zakorzenić olrozrywkę, którą świat w dużej mierze poznał dzięki nim. Analogicznie, zagraniczne telewizje nie tłumaczą polskich dokumentów o Polonii, bo są one kręcone dla naszych potrzeb.

1005187806541accfacb3d6.jpg

No dobrze, spoko. Zle sie wyrazilem i faktycznie masz racje. Ale sama informacja o powstaniu takowego filmu moze (nie musi, ale moze) sie w mediach rozpowszechnic. Sam artukul w gazecie, kurna "poranek Warszawy" o tym, ze powstanie gala wrestlingowa i co wiecej- zostanie zrobiony na jej podstawie film moze przyciagnac uwage.

No i fakt- moze nie przecietnego Kolwalskiego, ale do Nowaka, ktory kojazy kto to "Terry Hulk Hogan" taka informacja moze trafic.

Edit:

Dlaczego sie tak jaram? Dlaczego to pisze? A to dlatego, ze jeszcze rok (?) temu pamietam dyskusje, ze nie ma mozliwosci, zeby w naszych, Polskich warunkach wykiełkowało coś co moze byc federacją wrestlingową. A tu sie okazało, ze nie dosc, ze przyjechał nikomu nie znany (no dobra- znany, ale nie znany przecietnemu oglądaczowi WWE) wrestler, ktory wyklada kase i zaczyna cos robić. Mało tego- otwiera szkółke i cos sie dzieje. Nie zrozumcie mnie zle- nie jestem fanatykiem zadnym ( :P ) ani tez niepoprawnym optymistą- jeszcze nie mamy zadnej federacji i zdaje sobie z tego sprawę. Ale mamy "coś", co po gali moze stać się czymś więcej.

Dodajac do tego wszystkiego fakt, ze za jakis czas WWE moze zawitać w Polsce powinnismy sie radować, a nie tylko marudzić i smęcić (zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc z Was z przymrozeniem oka traktuje wypowiedzi imć Boryssa, czy nawet jego serwis- ale kto z Was/nas moglby przypuszczac jeszcze rok temu, ze w polsce pojawia sie gwiazdy pokroju mistrza federacji ROH, czy... no wiecie kto sie pojawi, doskonale wiecie).

Przecież ten "mało znany wrestler" tu mieszka i pracuje, a nie przyjechał specjalnie z misją krzewienia pasji do wrestlingu :D.

Gwoli ścisłości, kilka razy broniłem DDW przed atakami, bo też uważam, że Roid postawił milowy krok. Nie dość, że otworzył w Polsce szkółkę (zadłużając się, bo trzeba było za coś kupić ring) i doprowadził do pierwszej gali od 1993 roku, to jeszcze ściągnął Ariesa i innych znanych (czy raczej - rozpoznawalnych) wrestlerów. Mam natomiast do niego zastrzeżenia jeśli chodzi o promocję (czasem o artykuł w prasie trzeba się postarać, ale nie jestem z Warszawy, więc trudno mi powiedzieć, czy ktoś o DDW chociaż wspomniał) i swoiste zamknięcie się na część środowiska (w końcu gala ma być świętem wszystkich fanów i nikt nie powinien jej zawłaszczać).

Przecież ten "mało znany wrestler" tu mieszka i pracuje, a nie przyjechał specjalnie z misją krzewienia pasji do wrestlingu :D .

Wybacz, nie znam sie :P

Mam natomiast do niego zastrzeżenia jeśli chodzi o promocję (czasem o artykuł w prasie trzeba się postarać, ale nie jestem z Warszawy, więc trudno mi powiedzieć, czy ktoś o DDW chociaż wspomniał)

Moze po prostu sie na nie j nie zna :) Ale- to znaczy, ze nie pojawila sie informacja o czymkolwiek zwiazanym z DDW nawet w tygodniku dla dzieci "klaszcz szmato"?

i swoiste zamknięcie się na część środowiska (w końcu gala ma być świętem wszystkich fanów i nikt nie powinien jej zawłaszczać).

Wybacz, nie jestem w temacie. Mozesz napisac "o ch*j chodzi"? Bo caly konflikt Boryss vs Attitude jest mi w ogole niezrozumialy i nieznany. Ale to znaczy ze w nim bylo jakies podloze- jak sam powiedziales- "zamkniecia sie na czesc srodowiska"?

To nie miejsce na roztrząsanie takich tematów. Co do promocji w mediach, to tak jak napisałem - nie jestem ze stolicy, nie wiem. Widziałem tylko materiał dla Polskiego Radia dla zagranicy, w którym Supron nienaganną angielszczyzną opowiadał o swoich początkach z wrestlingiem (tak, wiem, że "wrestling" to po angielsku "zapasy", ale tu chodzi o wrestling-wrestling).

PS: nie mam linka. Szukajcie w Google.