Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dlaczego?

Dr.Qzniak1674304299

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ok, a czy ktos moglby mi odpowiedziec na pytanie po co nam inne forum oprocz RM ? To pytanie kieruje do zalozycieli. Po co ? Mieliscie jakies extra ciekawe pomysly? Mysle, ze gdybyscie zglosili sie z nimi do Razora na pewno pozwolilby je wam zrealizowac tutaj (sam tak zrobilem - Quiz PPVs). Byliscie tutaj przesladowani czy cos? Ja sam widze tylko jeden powod. Chec tzw "wladzy". Nie chce aby ktokolwiek poczul sie obrazony, ale niestety tak jest. Kilka osob chcialo miec swoje forum, zeby samemu o wszystkim decydowac, ustalac co i jak i w ogole. To tak samo jak z efedami. W naszym swiatku juz praktycznie kazdy mial swoj wlasny efed badz byl w jakims bookerem. Zeby poczuc sie szefem, zeby ustalac zasady. Osobiscie nie widze w tym sensu, chociaz niektorym moze to byc potrzebne do samorealizacji. Wg mnie wszyscy powinni sie skupic na promowaniu i ulepszaniu RM a nie robic kolejne rozlamy. To tyle.

70480578844af90bfa37be.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dr.Qzniak1674304299

8

• Luk

5

• Wee Man

4

• Przemk0

3

Top użytkownicy w tym temacie

hmm kto moze byc i tu i tu? powiedz WeeMan nam? wiadomo kto mowi i daje logi innym ludziom :)

konkurencja ludzka rzecz, ale tamto forum wiekszosc pomyslow sciagnela od nas i wszystko tam bazuje tylko na mediach (oczywiscie leeched)

RazorR, nie rozumiem Cię? Oskarżasz WeeMan'a który nie jest niczemu winny...

A co ściągniętych od Was pomysłów? Hmmm, po rozglądaj się po zagranicznych forach to już dawno jest (jeszcze przed RM)... Jeśli ty to nazwyasz ściąganie pomysłów to spoko!

A co do Media... jak ja dawałem media na RM (oczywiście leeching) to było dobrze, co nie? No ale jak już daj na innym forum to jest źle... Spoko...

Zgodze sie z Koper'em.

Dr. Qzniak ja pamietam Cie nie tylko z RM ale z innych forum zagranicznych ale jak ktos wczesniej napisal powinienes podac jakis przyklad or sth bo ja osobiscie nie widzialem zeby ktos Cie na RM obrazal.

PS kuna zamiast sie klocic to powinnismy sie laczyc

Przykładów nie mogę podać... bo nie korzystam z IRCa, a wiem że tam są "ciekawe" rzeczy mówione...

Ja chciałbym by pomiędzy nami (forami) była współpraca...

Kolejne potwierdzenie mojej niewinności,ale ban wciąż jest...

A ta współpraca to najlepsze wyjście.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Przykładów nie mogę podać... bo nie korzystam z IRCa, a wiem że tam są "ciekawe" rzeczy mówione...

Ja chciałbym by pomiędzy nami (forami) była współpraca...

teraz chcecie wspolpracy? To po jaka cholere zakladaliscie tamto forum?! BOZE...

A ta współpraca to najlepsze wyjście.

Podejrzenia co do WeeMan'a i oskarzenie go o szpiegowanie, przez co dostał bana (na #wcwfans), wydaje się być dziwne... ja z nim rozmawiałem chyba jakieś 2 tygodnie temu (i gadaliśmy o TNA)....

RazorR musimy tę sparwę wyjaśnić.. jak będziesz mógł to skontakuj się ze mną na GG... OKej?

[ Dodano: 2005-02-12, 21:13 ]

teraz chcecie wspolpracy? To po jaka cholere zakladaliscie tamto forum?! BOZE...

Ej, ale jest ciągle obużony.... Współpracy - tak! Zawsze możemy...

A założenie "tametgo" forum (WM), co Ci to przeszkadza?

szczerze mowiac lubie to forum Elkojota, wszak nie ma tam zadnych ciekawyh topicow ale ssam z tamtad gale. zadko ale zadko no ale zawssze to cos.

Natomiast to forum na wcwfans uwazam za niepotrzebne, w sumie jedyny racjonalny powod dla ktorego powstalo to forum na wcwfans, to chec zrobienia konkurencji attitude, ktore tez ma forum. Jednak forum wcwfans nie umywa sie do forum attitude, tak samo jak

strona portalu attitude nie umywa sie do strony wcwfans. Takie jest moje zdanie

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

hmm...mam wrazenie, ze wszyscy dzis za duzo spalili, wypili albo zjedli grzybki...

sixter: co Ty bredzisz?! Jakie forum wcwfans?

• Urządzenie:  Windows

i zostanie.

odpoczniesz od irca na jakis czas

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   24

Rozpisaliście się więc zabiorę też głos mimo że nudzą mnie już od pewnego czasu wszelkie spory.. czy to o WeeMana i jego kolejne bany czy też z Wrestlefans i innymi stronami o wrestlingu.

1] Nie słyszałem ostatnio żeby ktoś wyśmiewał forum WM na #wcwfans.. żeby nawet o nim gadał też nie.. A nawet jeśli to #wcwfan to miejsce do rozmów.. czesto pół-żartem i branie tego co jest tam mówione jako oficjalne stanowisko Attitude i RM jest błędem i nieporozumieniem.

2] Skoro już poruszyliście sprawe 3 for.. to moje zdanie jest niezmienne.. jest nas za mało żeby wykarmić 3 fora więc jedno będzie zawsze dominować znacznie nad innymi i w tym wypadku jest to cały czas RM.

3] Współpraca ? To chyba raczej mało możliwe gdyż nie widze niczego co możecie nam zaoferować.. oprócz moze wiekszej ilości leechowanych (lub po polsku : kradzionych) linków do mediów. A wlasciwie i te media tez mozna poprawic tylko potrzeba wiecej ludzi ktorzy przekopywaliby internet w poszukiwaniu linkow.

to tyle.. pozdrawiam wszystkich..

aha.. i zgadzam sie z Y2J.. bardzo czesto chodzi tutaj o władze.. na którą dużo osób jest chorych.. może to brzmi mało wiarygodnie bo mówie z pozycji człowieka z tą niby "władzą" ale moim zdaniem za administrowanie czegość i sterowanie czymś powinni się brać ludzie przedew szystkim odpowiedzialni.. i spokojni..

Pozdrowienia jeszcze raz..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemk0, masz po niekąd racje...

Rozmawiałem z RazorR'em... o wspól pracy raczej nie może być mowy. Ale nie oznacza to, że pomiędzy naszymi forami szacunku!

A co na IRCu się dzieje to nie wiem, bo się nim nie bawie...

chce już tą rozmowę zakończyć, bo nie ma już sensu jej dalsze prowadzenie! Wszystko co miało być wyjaśnione zostało powiedziane...

Pozdrawiam...

to sa jakies inne polskie fora o wrestlingu ???? hehehe nawet nie wiedzialem :D
...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Luk uspokój się trochę ;]. sixter napisał "forum wcwfans" dkatego, że dzisiejsze WrestleFans kiedys nazywało się WCWFans (poniekąd stąd też nazwa kanału IRCowego)... większość fanów mających dostęp do sieci od dłuższego czasu na pewno to pamięta.

A teraz do tematu trzech for... moim zdaniem mija się to troszeczkę z celem, ale jesli ktos chce zakładać nowe forum to ma do tego pełne prawo... należy się jednak zastanowić czy jest sens. Problem ten zresztą poruszył Fuckhead w przedostatnim Trash Talk, napisał, że wraz z nowymi fanami pojawiają się nowe strony... każdy chce mieć coś swojego i to jest zruzmiałe, ale to "coś" powinno jeszcze do naszego (polskiego) świata wrestlingu coś wnosić, bo pisanie o tym o czym już było pisane czy pisanie o niczym najczęsciej spotyka się z krytyką. Jest nas zdecydowanie za mało żeby dzielić się jeszcze na mniejsze grupki. Forum WrestleFans miało chyba tylko uzupełnić serwis, bo moim skromnym zdaniem jest całkiem zbędne, a jeśli już na WrestleFans toczy się jakaś ciekawa dyskusja to najczęściej ma miejsce w Hydeparku... przynajmniej mnie osobiscie te, które są prowadzone na forum z nóg nie zwaliły. Podobnie jest z WrestlingMania, dyskusje mnie z nóg nie zwaliły aczkolwiek jesli ktoś się tam dobrze czuje to nikt mu nie zabrania tam siedziec. Fani dużej ilości mediów pewnie znajdą tam coś dla siebie i OK, nikomu to nie przeszkadza. Potwierdzam zdanie Przemk0, ze często na IRCu mówi sie coś pół-żartem, więc jeśli już wspominano o Waszym forum, to pewnie na tych pół-żartach się skończyło. Fora nie wchodzą sobie w drogę (pomijam rzekome zagrywki WeeMana z leechowaniem mediów) i niech tak pozostanie.

1005187806541accfacb3d6.jpg

ok, Six, nie wiedzialem, dzieki ;)

Moze ja zabiore glos . OToz na razormedi jestem juz blisko poltorej roku i odkad pamietam to bylo jedyne forum wrestlingowe polskie i najlepsze zadne sie nie umywa nie umywalo do tego Lecz z czystej symatii do elkoyota zarejestrowalem sie na forum na poczatku bylo ok nic nie przeszkadzalo nikomu .Paradoksalnie to forum jest ludzaco podomne do razormedi moze to detale ale logo tez jest po lewej stronie i napis wrestling mania jest w tym samym miejscu co razormedia forum ... Na poczatku dostalem stolek modka ok udzielalem sie Lecz potem nie mialem tyle czasu co w wakacje No i mniej sie udzielalem z przerwami No i pewnego dnia wpisalem adres owego forum i nie mialem statusu moderatora zostalo mi odebrane bez podania przyczyny . Trudno odebrali mi nastepnie mialem dlugo przerwe znow i wrocilem dostalem status modka no pisalem ok Lecz bolaly mnie pewne fakty Ze 90% procent tamtego forum jest kopia Razormedii . Nedzna podroba razormedi pelno tematow takich samych zdzieranych dzialow No i Dr Quzniak Ktory sie zwierzal na forum o swoich problemach No i mnie to zdenerwowalo co kogo obchodzi ze mial zly dzien itp ? napisalem taki post po czym DOSTALEM OSTRZEZENIE ze zwrocilem uwage dr quzniakowi . No zabral mi status dal 2 ostrzezenia no to napisalem co mysle o nim i o tym forum > Bo zostalem potraktowany jak Solidarnosc w czasach Komunizmu Doslownie . Doszlem do wniosku ze na forum Wrestlingmania nie ma wolnosci slowa i wszystko jest "cenzurowane" przez DR.Quzniaka . Podsumowujac Pisze ten post po to bys zrozumial ze to ty jestes odpowiedialny za sytuacjie napieta pomiedzy 2 forami Poniewaz jak ktos to we wczesniejszym poscie napisal masz rzadze wladzy .

Dam ci rade skoncz studia zapisz sie do LPR i badz 2 podrobka Giertycha Dla ciebie to nic trudnego ...

Moze ja zabiore glos . OToz na razormedi jestem juz blisko poltorej roku i odkad pamietam to bylo jedyne forum wrestlingowe polskie i najlepsze zadne sie nie umywa nie umywalo do tego Lecz z czystej symatii do elkoyota zarejestrowalem sie na forum na poczatku bylo ok nic nie przeszkadzalo nikomu .Paradoksalnie to forum jest ludzaco podomne do razormedi moze to detale ale logo tez jest po lewej stronie i napis wrestling mania jest w tym samym miejscu co razormedia forum ... Na poczatku dostalem stolek modka ok udzielalem sie Lecz potem nie mialem tyle czasu co w wakacje No i mniej sie udzielalem z przerwami No i pewnego dnia wpisalem adres owego forum i nie mialem statusu moderatora zostalo mi odebrane bez podania przyczyny . Trudno odebrali mi nastepnie mialem dlugo przerwe znow i wrocilem dostalem status modka no pisalem ok Lecz bolaly mnie pewne fakty Ze 90% procent tamtego forum jest kopia Razormedii . Nedzna podroba razormedi pelno tematow takich samych zdzieranych dzialow No i Dr Quzniak Ktory sie zwierzal na forum o swoich problemach No i mnie to zdenerwowalo co kogo obchodzi ze mial zly dzien itp ? napisalem taki post po czym DOSTALEM OSTRZEZENIE ze zwrocilem uwage dr quzniakowi . No zabral mi status dal 2 ostrzezenia no to napisalem co mysle o nim i o tym forum > Bo zostalem potraktowany jak Solidarnosc w czasach Komunizmu Doslownie . Doszlem do wniosku ze na forum Wrestlingmania nie ma wolnosci slowa i wszystko jest "cenzurowane" przez DR.Quzniaka . Podsumowujac Pisze ten post po to bys zrozumial ze to ty jestes odpowiedialny za sytuacjie napieta pomiedzy 2 forami Poniewaz jak ktos to we wczesniejszym poscie napisal masz rzadze wladzy .

Dam ci rade skoncz studia zapisz sie do LPR i badz 2 podrobka Giertycha Dla ciebie to nic trudnego ...

Posłuchaj, nie chce Cię tutaj obrażać... Że napisałem kiedyś w ShoutBox na WM, że miałem zły dzień to już musisz się stawiać? Stary, daj spokój... A poza tym jak chcesz ze mną pogadać to chodź na GG, wyjaśnimy niektóre sparwy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Giero
      Po ostatnim odcinku AEW Dynamite jasne stało się, że na Double or Nothing 2025 zobaczymy walkę Anarchy In The Arena pomiędzy teamem Swerve’a Stricklanda a The Elite i Death Riders. Nie było jednak pewne, kto wystąpi w tym pojedynku przez szerokie pole możliwości. „Fightful” poinformował w piątek o prawdopodobnym składzie tego starcia. W drużynie Stricklanda powinniśmy zobaczyć Samoa Joe, Powerhouse Hobbsa, Kenny’ego Omegę… i Willow Nightingale. Tym samym po drugiej stronie będą: Young Bucks, AEW World Champion Jon Moxley, Gabe Kidd oraz Marina Shafir – ze wzięciem pod uwagę opcji powiększenia drużyn do sześciu osób w każdej. AEW Double or Nothing już 25 maja. Dzisiaj na AEW Collision: – Megan Bayne vs. Anna Jay – Upamiętnienie Steve’a “Mongo” McMichaela – Rocky Romero, Lance Archer i Trent Beretta vs. Bandido, Tomihiro Ishii i Brody King – Mike Bailey vs. Blake Christian – Chicago Street Fight: Big Bill i Bryan Keith vs. Gates of Agony – #1 Contender’s Match for AEW Tag Team Championship: Dustin Rhodes i Sammy Guevara vs. Cru – Powerhouse Hobbs vs. Wheeler Yuta
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #74 Data: 16.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Greensboro, North Carolina, USA Arena: Greensboro Coliseum Format: Taped Data emisji: 21.05.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Kaczy316
      No dokładnie przy Becky widać pracę, serce i jej wkład własny, to że niektórym(w tym mi) jej postać się przejadła to jedno, ale nie można odmówić skilla, który nie słabnie, a przy Charlotte to jakiś dramat jaki regres zaliczyła.   Też to słyszałem, jeśli jego drugi run ma mieć tak samo pretendentów, którzy nawet cienia szansy na odebranie mu tytułu nie mają to ja podziękuję, daliby mu jakiegoś Ortona, Drew, Punka, nawet Samiego czy Jeya i już by to inaczej wyglądało, Cenie od razu walnęli z grubej rury Ortona i podziałało.
    • Kaczy316
      No właśnie o to chodzi, że wyglądał aż za przeciętnie, a w NJPW wyglądał o wiele lepiej i dalej go na to stać i ten Standing Moonsault pomimo takich gabarytów to pokazuje, tylko tutaj nie wiem czemu został sprowadzony do absolutnego minimum i przez większość czasu to też Knight dominował, tutaj wyglądał dosłownie jak typ co nie ma żadnego doświadczenia albo minimalne bym nawet powiedział, a przecież wiemy, że tak nie jest.
    • KyRenLo
      Parę krótkich słów o niebieskiej tygodniówce: Walki Solo i tego drugiego o tej dziwnej nazwie ssały na całego. Nudne wolne i nieciekawe. Jest JD, to jest i JC teraz czekać na JB i JA. Ja jestem na nie. Chłopaki z Fraxiom tradycyjnie dają popis swych umiejętności. Giulia na Smackdown? Miło, chociaż myślałem, że będzie dalej szaleć na RAW z Perez, zwłaszcza że spoko razem wyglądały. Wkrótce, mam nadzieję, do głównego rosteru trafi też Steph. Cieszy wygrana Lexi, a sama walka była na plus może nie jakiś wielki, ale wrażenie pozytywne. Na koniec muszę pochwalić zawodniczkę, za którą za bardzo nie przepadam, ale jak trzeba to trzeba. Main Event, czyli starcie o Pas więcej niż dobrze. Walka mi się podobała i pochwała dla obu Pań. Nia czasem jest w stanie dać dobrą walkę jak, chociażby tutaj. Walka z Rudą ponad rok temu na RAW też była elegancka. Jak zwykle RAW oceniam lepiej. Smackdown było niezłe, ale to ocenka 5,5 może 6 na 10, więc niżej niż czerwona tygodniówka.
  • Dodaj nową pozycję...