Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP Flying Man

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

30 maja 8.00. Jakiś pokój

Flying Man obudził się właśnie. Wiedział, że musi się pozbierać i pędzić do studia na wywiad. Był nieprzygotowany do wyjścia. Jego długie włosy były kompletnie rozczochrane, a sam nie czuł się najlepiej. Nagle wywołał go jakiś pracownik EWF.

Pracownik: Szybciej! Seul jest zatłoczony więc, będzie szybciej jak pójdziesz pieszo. Dam Ci plan miasta.

Jacob: (zaspanym głosem): Dobrze, proszę mi dać 15 minut.

20 minut później.

Flying Man idzie ulicami Seulu, dzierżąc plan miasta w rękach. Mija skośnookich Azjatów, którzy przyglądają mu się dziwnie. Spojrzał na zegarek, była 8.45 . -W studiu mam być o 10.30 - pomyślał . Tak więc pochodzę sobie po mieście. Jacob wszedł do pierwszego lepszego sklepu wydawało mu się że spożywczego. Tak też było , słownik Polsko-Koreański go nie zwiódł. Wyciągnął jeszcze z kieszeni "rozmówki polsko-koreańskie". Wyjął z kieszeni kilka wonów, które wcześniej wymienił w kantorze. Kupił sobie coś do picia. Poszedł prosto do studia nagraniowego.

Seul , 30 maja studio nagraniowe.

Widzimy całkiem nieźle urządzone studio wynajęte przez EWF. Dwie kanapy z białej skóry stojące na środku pomieszczenia. Pomiędzy nimi jakiś sok, najprawdopodobniej pomarańczowy w dzbanku. "Towarzyszą" mu dwie szklanki. Gdy kamera odsuwa się do tyłu a my widzimy coraz więcej, można dostrzec pracowników EWF pracujących nad oświetleniem i oprawą audio - wizualną. Wracając do samego pomieszczenia przez jedną szklaną ścianę mamy widok na centrum Seulu. Jest ok. 12 a że mamy weekend wiele ludzi jest teraz na zakupach. Wielki telebim na jakimś wieżowcu reklamuję jutrzejszą gale Extreme Wrestling Federation. Będzie to już 98 Wrestlepalooza. Hala na pewno będzie zapełniona po brzegi, ponieważ bilety już wyprzedane. Wracając do studia, reszta ścian jest pomalowana na żółto. Na ścianie za kanapami jest zawieszony wielki szyld EWF. Wydaję się,że wszystko jest już gotowe. Pracownicy jeszcze dopieszczają detale. Nagle kamera przesuwa się gwałtownie w prawo i ukazuję się nam The Flying Man! Przygotowuję się do wywiadu.

Jeden z pracowników wywołuję Flying Mana, ponieważ ma wejście za minutę. Ten sam pracownik odlicza: 5, 4, 3, 2, 1 Akcja!

Ukazuję się nam Vesna Obrenowić

Vesna: Witam wszystkich widzów EWF Channel. Tylko dziś zupełnie na żywo wywiad z Flying Manem (oklaski z taśmy) (Vesna siada na jednej z kanap, a Jacob na drugiej)

V.O: Witam cię Flying Manie.

Jacob: Witam, bardzo mi miło.

V.O: Flying Manie, zaprosiłam Cię dziś tu by porozmawiać o Twojej ostatniej walce.( widać niezadowoloną minę Jacoba) Na ostatniej Wrestlepaloozie pokonał Cię Jimmy Hendrixon. Może przypomnijmy sobie końcówke tej walki. (nagranie podłożone dla widzów EWF Channel)

Po czym kładzie Hendrixona na stole oddalonym trochę od drabiny, natychmiast wchodzi na narożnik, wymownie pokazując, że będzie kończył walkę. Próba wykonania Swanton Bomb zakończona sukcesem, jednak impet odrzucił pretendenta wyraźnie przez co nie widzimy natychmiastowej próby pinu. To dość przykre, ale niestety takie rzeczy się zdarzają. Nic na to nie możemy poradzić.. Jacob zaczyna się czołgać w stronę oponenta. Po chwili ta sztuka mu się udaję, ostatkiem sił kładzie jedną z rąk na klatce piersiowej swojego przeciwnika. Sędzia odlicza....1.........2...........2,5......Hendrixon wybija. Flying Man jest w szoku, całkowicie wycieńczony leży martwo na ringu. Hendrixon zaczyna pokazywać pierwsze oznaki życia, wrestler wstaje, Jacob także przepełniony adrenaliną także odnosi się. Obaj wrestlerzy w równym czasie zaczynają powolnym krokiem zmierzać w stronę drabiny. Hendrixon wspina się na przedmiot od strony drugiego stołu rozłożonego wcześniej, Flying Man czyni tak samo, wspinając się jednak od strony zewnętrznej, na szczycie rozpoczyna się brawl, Flying Man stara się zrzucić na dół przeciwnika lecz ten kontruje kilkoma ciosami w twarz. Hendrixon mocno chwyta swego przeciwnika, po chwili wciskając głowę Flying Mana pod pachę i unosząc go w górę. Hendrixon trzyma przeciwnika w pionie po czym kończy uchwyt [Jack Hammerem] na stół!! (EWF!! EWF!! EWF!!) .Hendrixon praktycznie tracąc świadomość leży na Jacobie, sędzia zaczyna odliczać........1............2..................3! (Zwycięzcą jest: Jimmy Hendrixon! Jednocześnie wygrywa on Piątą Edycję Pucharu Szczęściarza oraz zdobywa władzę nad Armią Prus Wschodnich!)

V.O: Chciałbyś to skomentować?

Mr. Highflying: Tak! Ta walka to przykład jak wielkiego można mieć pecha oraz jak wielkie szczęście może mieć Twój rywal!

Obrenowić: (z miną mówiącą: że co?) Przepraszam ale to trochę dziwne. Wylądowałeś na stole po Jackhammerze i nazywasz to "fuksem" Jimmyego?

TFM: Jak najbardziej, przypomnij mi czy jak wykonałem Swanton Bomb na stół miałem szansę natychmiastowego pinu? (nie czekając na odpowiedź) NIE! Po prostu odrzuciło mnie od przeciwnika i uniemożliwiło mi to wygranie tej walki. A co się stało jak on rzucił mnie na stół? (tym razem dał szanse Vesnie na odpowiedź)

V.O: Spadł na Ciebie?

Jacob: I mógł pinować, to się nazywa szczęście!

V.O: Wiesz jak to mówią szczęście zawsze sprzyja lepszym

The Flying Man: Ponoć także głupi ma zawsze szczęście!

(przerwa na reklamy)

Po reklamach jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności soku znacznie ubyło.

Vesna: Dobrze. Skończmy z tematem walki na Anarchii. Przejdźmy do Twojej jutrzejszej walki z Reebokiem i Oscarem Kniferem.

Jacob: Dobrze pytaj.

V.O: Tak więc co sądzisz o pierwszym przeciwniku. Niejaki Reebok.

TFM: Hmm. Nie znam go, walczy w dark matchach tak jak ja kiedyś. Wiem że to bywa frustrujące, ale teraz ma szanse na głównej części show. Niech tylko wie, ze nie ma ze mną żadnych szans. Bo przecież jak ktoś kto "zakochuję" się w butach marki Reebok, i nazywa się tak samo - może mi zagrozić?

Vesna: No nie wiem. W każdym razie faktycznie jest to teoretycznie słabszy przeciwnik, lecz ten bardziej utytułowany - Oscar Knifer jest zdecydowanie mocniejszym rywalem.

Mr.Highflying: Pełna zgoda. Ale myślę że jest do pokonania. Tak samo jak Nadal mógł niedawno przegrać z teoretycznie dużo słabszym Soderlingiem tak i ja mogę wygrać z Kniferem.

Obrenowić: Masz jakąś taktykę?

Jacob: Tak! Robić to co potrafię najlepiej. Latać po ringu, wykonywać moje ciosy, osłabiać go cały czas oraz znaleźć jego słaby punkt i wykorzystać go.

V.O: Wiesz, kończy nam się czas antenowy może jeszcze coś chcesz przekazać przeciwnikom.

The Flying Man: Owszem. Możecie być w swojej życiowej formie, ale i tek będę dążył do celu cały czas! Dążył do celu pokonania was! Musze przełamać serie porażek i odnieść zwycięstwo. Pokazać wam kto jest lepszy! Że to ja jestem dużo lepszy od was. I że jestem lepszy od Hendrixona, z którym na pewno jeszcze kiedyś wygram. Lepszy od was wszystkich bo jestem Latającą Siłą! Tak jest nie macie szans. I ty panie riibok i ty Knifer! Flying Man is coming !!!

Vesna Obrenowić: Dziś gościł u nas Flying Man, dziękuje oraz żegnam.

Jacob: Do widzenia.

Transmisja urywa się.

-----------------------

Przepraszam, że tak krótko ale kompletnie nie miałem pomysłu. Mimo wszystko liczę na komentarze :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

1

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Cóż, RP się wydaje długi, ale to dzięki temu

Po czym kładzie Hendrixona na stole oddalonym trochę od drabiny, natychmiast wchodzi na narożnik, wymownie pokazując, że będzie kończył walkę. Próba wykonania Swanton Bomb zakończona sukcesem, jednak impet odrzucił pretendenta wyraźnie przez co nie widzimy natychmiastowej próby pinu. To dość przykre, ale niestety takie rzeczy się zdarzają. Nic na to nie możemy poradzić.. Jacob zaczyna się czołgać w stronę oponenta. Po chwili ta sztuka mu się udaję, ostatkiem sił kładzie jedną z rąk na klatce piersiowej swojego przeciwnika. Sędzia odlicza....1.........2...........2,5......Hendrixon wybija. Flying Man jest w szoku, całkowicie wycieńczony leży martwo na ringu. Hendrixon zaczyna pokazywać pierwsze oznaki życia, wrestler wstaje, Jacob także przepełniony adrenaliną także odnosi się. Obaj wrestlerzy w równym czasie zaczynają powolnym krokiem zmierzać w stronę drabiny. Hendrixon wspina się na przedmiot od strony drugiego stołu rozłożonego wcześniej, Flying Man czyni tak samo, wspinając się jednak od strony zewnętrznej, na szczycie rozpoczyna się brawl, Flying Man stara się zrzucić na dół przeciwnika lecz ten kontruje kilkoma ciosami w twarz. Hendrixon mocno chwyta swego przeciwnika, po chwili wciskając głowę Flying Mana pod pachę i unosząc go w górę. Hendrixon trzyma przeciwnika w pionie po czym kończy uchwyt [Jack Hammerem] na stół!! (EWF!! EWF!! EWF!!) .Hendrixon praktycznie tracąc świadomość leży na Jacobie, sędzia zaczyna odliczać........1............2..................3! (Zwycięzcą jest: Jimmy Hendrixon! Jednocześnie wygrywa on Piątą Edycję Pucharu Szczęściarza oraz zdobywa władzę nad Armią Prus Wschodnich!)

:twisted:

Rzeczywiście widać, że nie miałeś pomysłu. Wywiad i RP'a koniec, krótko, krótko i jeszcze raz krótko. Pisz dłużej zawieraj więcej akcji w RP'ach a awansujesz na wyższe stanowisko. Jest w tobie potencjał więc nie zmarnuj tego. I jeszcze jedno staraj się nie używać urywek walk z poprzednich gal, bo to tylko sprawia wrażenie, że więcej napisałeś, ale i tak nie daje Ci to jakichś przywilejów.

7894118684ede4cf290d46.jpg