Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mark Henry vs Evan Bourne

Bourne wychodzi z serią kopnięć, po czym próbuje wykonać crossbody, lecz Mark kontruje to na fallaway slam, który posyła Evan'a za ring. Bourne wchodzi na trzecią line, lecz Atlas łapię nogę Evan'a i sędzia ogłasza wygraną Bourna przez dyskwalifikację.

Zwycięzca: Evan Bourne przez dyskwalifikacje

Dustin Carwile vs Zack Ryder

Ryder wykonał na Carwile'u Sunset Flip, a następnie zaczął okopywać go, po czym zamknął go w rear chinlock. Ryder wykonał elbow i drop kick, a następnie, aby zakończyć walkę wykonał neckbreaker.

Zwycięzca: Zack Ryder

Tommy Dreamer vs Paul Burchill

Dreamer zadał punch'a w stronę Burchilla, po czym Irish Whipował go, aby wykonać Bulldog'a i Roll Up'a, a następnie go przypiąć lecz tylko do dwóch. Burchill atakuje łokciem w tył głowy Dreamer'a, po czym atakuje Brainbuster'em i przypina, lecz tylko do dwóch. Burchill usadził Dreamer'a w narożniku, lecz ten skontrował i wykonał na Paul'u DDT i zwyciężył.

Zwycięzca: Tommy Dreamer

Po przerwie Tommy Dreamer ciągle jest na ringu. Mówi on, że chce zabrać trochę czasu aby podziękować, ponieważ to mógłby być ostatnia jego walka w ECW. Dreamer powiedział, że chciał mieć pewność, aby to nie była jego ostatnia walka.

Speech Dreamer'a przerwał Jack Swagger, który to poweidział, że Dreamer jest ostatnim ECW Original. Swagger oznajmił, że ostatnia osoba która się nim przejmuje jest on sam. Swagger przypomniał mu o jego ogłoszeniu, że jeśli nie wygra pasa to opuszcza ECW. Swagger mówił, że jest to jego ostatnia nadzieja. Swagger powiedział, że słyszał w każdym miesiącu jak to on się przejmował w zdobyciu pasa na gali w najbliższą niedziele. Swagger oznajmił, że Dreamer już nigdy nie stanie na jego show.

Dreamer oznajmił, że w następną środe stanie na ringu jako mistrz ECW.

Christian vs Tyson Kidd(w/ Natalya i David Hart Smith

Tyson przyblokował Killswitch, a potem zablokował Tornado DDT. Christian próbował sunset flip, lecz Kidd skontrował to do pin'u, ale sędzia zdołał odliczyć do dwóch. Kidd Irish Whipował Christian'a, po czym zaatakował go Back Kicki'em. Christian szybko skontrował Power Bomb'em, po czym szybko łapie go do Power Slam'u i przypina go, a sędzia odlicza niestety do dwóch. Christian zaatakował Tyson'a Pendulum Kick'iem, po czym Jack Swagger wbiegł przed ring. Odwróciło to uwagę Chrstian'a i pozwoliło to wrócić dla Tyson'a na ring, aby powalić Christiana. Kidd wykonuje Leg Drop z lin, po czym próbuje przypiąć lecz tylko do dwóch. Tommy Dreamer wbiega przed ring, powala Jacka Swagger'a, po czym wykonuje na Smith'cie i Swaggerz'e Cannonball, lecz Kidd powala Dreamer'a, a Christian wykorzystuje sytuację i wykonuje na Tyson'ie Killswitch, która prowadzi jego do wygranej.

Zwycięzca: Christian.

Po walce, Dreamer pogratulował dla Christian'a wygranej, lecz to była pułapka ze strony Dreamer'a który to zaatakował Kapitana Charyzme DDT. Tommy pocałował pas i zeszliśmy z antenty.

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dobo

1

• HcK

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Dobo

Dobo 1 odpowiedź

• HcK

HcK 1 odpowiedź

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ściągnąłem sobie to ECW. Main Event był wyczesany. Christian od czasu powrotu prezentuje równą i bardzo wysoką formę. Kidd również mi zaimponował, jak dla mnie to koleś ma większe umiejętności niż Cody i Dibiase razem wzięci. Anyway, jak ktoś chcę sobie obejrze naprawdę świetny pojedynek, niech ściągnie gale, warto.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 81 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 001 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 692 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: wXw We Love Wrestling - Live in Erfurt Data: 06.04.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Erfurt, Thüringen, Niemcy Arena: From Hell Publiczność: 300 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • IIL
      Potwierdzono rozkład jazdy na nadchodzący G1 Climax 35 i co bardzo mnie zadziwia, po raz pierwszy w historii finały nie będą miały miejsca w Sumo Hall czy Tokyo Nippon Budokan. Zamiast tego, ostatnie dwie noce turnieju odbędą się w Tokyo Ariake Arena: NEW JAPAN PRO-WRESTLING WWW.NJPW1972.COM   Arena ta może pomieścić 15k widzów, ale dziwi mnie fakt, że zrezygnowali z wcześniejszych rozwiązań wokół których powstała wieloletnią tradycja. Szkoda.
    • KPWrestling
      Zobacz na YouTube
    • Tomos
      Jeśli uznamy, że MJF nie istniał. Poza tym - co mnie powinno obchodzić kto jakim był mistrzem? Ja siadam sobie do oglądania i przede wszystkim mam się dobrze bawić teraz, a nie dbać o to co się działo 5 lat wstecz. Głównie rzucając proma z ciemnych pomieszczeń i korytarzy. A zamknięcie pasa w walizce, nie reprezentowanie i nie pokazywanie go w ogóle to jakaś abominacja, a przynajmniej w obecnej wersji tego storylajnu. Nie poszli w nic sensownego od czasu całkiem udanego początku. Patrzę, też mi się nie podoba, niejednokrotnie na to narzekałem. I co? Podobnie jak wyżej - jak oglądam AEW to mnie mało obchodzi jak robią w WWE, ja się chcę cieszyć z tego co oglądam, a nie z tego, że ktoś robi produkt gorzej. No, teraz tak, bo się stała generyczną stajnią. Jak zaczynali, to polegało to na tym, że młodzi będą musieli stać się bardziej brutalni i udowodnić swoją wartość. Czy jakoś tak. Nic z tego nawet nie zaczęło się dziać. Teraz będzie tylko i wyłącznie ulga, Mox poza kolegami z Death Riders nie jest absolutnie bookowany jako wielki dominator.
    • falas2005
      O czym Ty chłopie mówisz? Mox ma najlepszy run ze wszystkich dotychczasowych mistrzów w AEW. Jest cały czas aktywny na tygodniowkach i tak naprawdę powinien wyglądać champ federacji.  Lepiej zobacz co Rhodes odwala u konkurencji. Mija mu rok od wygrania pasa, a obron miał na palcach jednej ręki. O porządnych feudach to już nawet nie mowie, bo wszyscy wiedzą od dawna, że ma dotrwać do kolejnej WM z pasem i nikt tam się nawet nie starał żeby to jakoś sensownie wyglądało. A to, że Moxley często wygrywa dzięki pomocy kumpli? Na tym polega ta stajnia. Ma być mocarna i jest. Jak ktoś w końcu ich złamie i zabierze pas JM to z automatu będzie kotem. I warto dodać, że Mox mimo bycia heelem nie jest cipą, która się chowa po kątach jak w WWE tylko twardo rywalizuje z oponentami. 
  • Dodaj nową pozycję...