Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF PPV Kwietniowa Anarchia IV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnio zapowiedziałem, że Kwietniowa Anarchia IV będzie najprawdopodobniej krótsza [z uwagi na próbę ograniczenia ilości segmentów]. Niestety zawiodłem i z przykrością donoszę, że cel ten nie został osiągnięty. Wszystkich, którzy czują się urażeni - przepraszam. Jak zawsze zachęcam [chociaż jak widać bezskutecznie!] do intensywnego komentowania gali, a także pisania jakichkolwiek recenzji czy innego typu radosnej aktywności. EWF nie zapomni wam tych wyrzeczeń!

EWF Kwietniowa Anarchia IV

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Robespierre

2

• Ja Myung Agissi

2

• LegendKiller

1

• mu

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ok, szybko bo , "kurwa, czas gubie" ;)

Po 1.

Wszystkiego najlepszego Scy :D A wracając do gali - gratuluję. Napisałem najlepiej jak umiem i twierdzę, że erp na Ciebie był najlepszym jaki w życiu stworzyłem. Zmiażdżyłeś go ... pozostaje mi powiedzieć : szacunek.

Po 2.

King gratuluje.

Po 3.

Sensidzi do chuja pana!! Spierdalać! :P

Po 4.

Hogański jest pieprzonym mistrzem, gwiazdą , majstersztykiem i tak zajebiście wielkim heelem jak cheer dla Snake'a (yo yo yo)!!

Po 5.

motyw Szakala tracącego czas na main evencie sprawił że zaplułem kawą monitor :D dżinius!

Gala po raz kolejny powaliła. Nie wiem jak długo tak można...

• Reputacja:   1

Camp, zapomniałeś o PRL Handicap match - Wiesio vs Cyrankiewicz 'n' Gierek :P

Gratulacje dla nowego Evo champa i starego world champa. Widzę, że angle z porywaczami nabiera rozpędu i to sporego. No i najważniejsze... nie pytaj komu bije ślubny dżwon, bo dżwoni on tobie... :lol:

Gala mnie rozwaliła.

Pojedynek komunistów, zabiegany Szakal no i poszukiwania Dark Division. Wszystkie piknie :)

Kończe, bo "ogólnie to kurwa zabiegany jestem" :D

Choć raz zgadzam się z Psycho... Gdzie karta? :)

Edytowane przez m_mo

No, no Kwietniowa Anarchia IV była potężna. Długie i emocjonujące walki, zaje***ty motyw z Szakalem, handicap match wszystko to złożyło się na najelpszą galę EWF jaką kiedykolwiek czytałem.

HcK Gratulację i dzięki za walkę.

Wygląda na to, że Shambler przejdzie face turn (najpierw stara się obronić Jupitera, a teraz ratuję mu życie). I bardzo dobrze bo heeli jest już pod dostatkiem.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Ciesze się, że było mi dane zadebiutować :) Nadchodzi era prawdy, prawości i zdrowego rozsądku ; d

Sensidzi do chuja pana!! Spierdalać! :P

to była przecież tylko kwestia czasu . :twisted: tag team championz mogą zacząć sie bać . :D

apropos gali : wraca mój ulubiony showman , kurwa , we własnej osobie . :D szakal feat paprotka jest przenajlepszy , przy nim nawet toni montana traci black . zabiegany , kurwa , komisarz i wszystko na ten temat . :lol: serio , ten gimmick jest idealnie trafiony . :D

pozatym : shambler ratuje jupitera , czyżby jakieś hm .. jurassic park boyz ? :D czy może dwóch zgryźliwych tetryków ? :D

[ Dodano: 2009-05-28, 21:09 ]

dwóch zgryźliwych tetryków jużbyło , chyba bullz i tommy pain . to odpada . ale może ' starość nie radość crew ' ?? :twisted:

[ Dodano: 2009-05-28, 21:09 ]

acha , no i dla tych , co nie napisali erpozów : starać sie , kurwa , bardziej . :x

[ Dodano: 2009-05-28, 21:10 ]

btw. kiedy karta ? 8)

[ Dodano: 2009-05-28, 21:10 ]

kawa , kuwra , ma być . :lol: hahah

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   1

Właśnie skończyłem czytać galę. Chciałbym to jakoś skrytykować, pojechać, zbluzgać, bo już inni wystarczająco zarzucili cukrem, więc:

Muszę dołączyć do ich grona! :D

To była pieprzona WRESTLEMANIA e-fedów, panowie! :twisted:

Od dziś pewnie 99% ludzi, którzy usłyszą trzy litery - E W F, pomyślą w tempie błyskawicznym - SZAKAL! :D

Łysy zawsze był częścią klimatu EWF, ale po tym, co robił na poprzedniej Paloozie, oraz w segmentach z nim w roli głównej na Anarchii, w moich oczach stał się pieprzoną wizytówką naszej federacji :twisted:

Teraz mały apel:

PO: Skończ w końcu z tym metroseksualnym gimmickiem wodnego kolesia i wróć z Szakalem, bo to normalnie grzech, jak patrzę, że marnujesz czas na erpozy dla tego blondyna :D

Co mnie cieszy najbardziej...Czyżby Children of Senshi powinno zmienić nazwę na Children of Success? :D Gratulacje, King, W KOŃCU! :]

Walki według mnie napisane typowo pod klimat PPV. Było ciekawie, dramatycznie, a w przypadku mojej walki z Toolem, nawet szokująco 8) Wydaje mi się, że lepszej stypulacji na pojedynek Scyther vs Tool III na Kwietniowej Anarchii nie można było wybrać. Pieprzony miód, Game! :twisted:

Wszystkiego najlepszego Scy A wracając do gali - gratuluję. Napisałem najlepiej jak umiem i twierdzę, że erp na Ciebie był najlepszym jaki w życiu stworzyłem. Zmiażdżyłeś go ... pozostaje mi powiedzieć : szacunek

Po pierwsze, dziękuję za życzenia :] Po drugie, to była pierwsza walka od zakończenia turnieju, przy której srałem w gacie, że mogę stracić pas, więc wydaje mi się, że nikt tu nikogo nie zmiażdżył ;) Szacunek również z mojej strony. Myślę, że saga "Tool vs Scy" zostanie zapamiętana na długo, a nikt nie powiedział, że to już ostateczny koniec, prawda? :D

Po 3.

Sensidzi do chuja pana!! Spierdalać!

To dopiero początek :twisted:

Gratulacje dla nowego Evo champa i starego world champa

Dzięki Leśny :)

To tyle na obecną chwilę ;)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Karta będzie dzisiaj, więc nie płaczcie już :P

5624562044dc465af79c51.jpg

Karta będzie dzisiaj, więc nie płaczcie już :P

Uroczo :P

Recenzja będzie jak wrócę do domu ;P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Podzielam zdanie poprzedników i z przyjemnością potwierdzam, że gala wyszła świetnie, ALE mam jednak wrażenie, że poprzednia Paloozka była odrobinę lepsza, może taki urok klimatu PPV. :P

Nie będę nawet mówił o świetności mistrza Szakala jak też komentarzu ME, który był lepszy od samej walki. Szkoda czasu :lol:

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Styl:  Jasny

Również mnie się gala podobała, oczywiście teksty Hogańskiego miażdżą ... Nie będę się zresztą powtarzać ... Gala wyszła na ogromny plus, Main Event(i nie tylko ;P ) i Szakal który powraca miażdży :] .

Ajstylesfan, życzę powodzenia :twisted:

7894118684ede4cf290d46.jpg

Wszystko co chciałem napisać zawiera się w postach ludzi którzy skomentowali PPV wyżej :) Mistrzostwo panowie :!: Genialne segmenty, komentatorzy w szczytowej formie (Szeryf z Nottingham atakuje 8) ) a do tego genialne walki. Gratulacje dla zwycięzców :)

P.S No chyba doczekam się 1 vs 1 z LK :twisted:

8363302634890420816486.jpg

Ciężko w tym momencie napisać coś złego, gdy EWF z gali na galę jest coraz bardziej doskonałe, urocze, cudne czy kończąc - romantyczne. Kwietniowa Anarchia IV jak już wyżej znaczna większość przyznała wyszła kosmicznie. Doskonałe segmenty, dla mnie ciekawe było Poszukiwanie Dark Division, Szakal praktycznie przyćmił znaczną większość segmentów a nawet walk. Jeśli chodzi o walki to Main Event był zdecydowanie najlepszy, morderczy, taki jaki powinien być ME WrestleManii e-fedów.

Plus trochę prywaty:

+ Scy gratulacje

+ Mu świetny segment - tak jak Scy wyżej nadmienił, nie ma już Children of Sensi teraz mamy Children of Success :)

+ Gratulacje dla tych, którzy wygrali

Nie muszę mówić chyba także, jak bardzo mnie cieszy wygrana w mojej walce, długo to trwało ale ponoć co łatwo przychodzi szybko się nudzi. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg