Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co składa się aktualnie na TNA iMPACT?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hmm...więc po przeczytaniu spoilerów obejrzałem sobie Impacta po dłuższej przerwie. :D

Walki wcale nie były złe, opener z Suicide'm i Redem oraz main event były bardzo ok, jak na walki na tygodniówce.

Ladder match też był w porządku, tylko szkoda, że sam w sobie nie miał sensu :) Więc Doug zajebał walizkę Homicide'owi, nie wygrał jej czy coś, tylko ukradł, tak? I teraz jakby nigdy nic może sobie ją stawiac na szali, tak jakby był jej posiadaczem? Dżizas, po cholere mają tam tych wszystkich comissionerów? Jest Jarrett, Foley, Cornette i tajemniczy "TNA MANAGEMENT" i wszyscy mają w dupie to, że jakiś Brytol zwędził walizkę Cide'owi i robi se z nią co chce? Jaki jest w takim razie sens robienia walk o te titleshoty jeśli każdy może sobie potem pójść i wziąć walizkę i wszystko jest OK? Anyway, bump Deanera - mistrzostwo.

Storyline z Abyssem - dżizas kto to pisze, Abyss sam włazi do kaftana po czym zostaje zabity canem. Wow. I Raven (który wygląda nieźle, dużo lepiej niż ostatnio kiedy sie pojawiał w TNA) wyjaśniając powód dla którego zaatakował monstera mówi "because I can" ? Super to wymyślili :)

Powrot jak powrot, ja bym bardziej sie skupil nad faktem, ze Joe powiedzial, ze zabije Kurta, yeah, This Is Wrestling!

To niezłe, fakt. Mi sie najbardziej spodobała linijka Joe w strone Stinga: "Jedna osoba to za mało, aby ujarzmić całą czwórkę, to robota dla całego Narodu" Hmmm, wydaję mi się, że Joe odnosił się do Nation Of Violence, tak? A czy przypadkiem te całe NoV to nie wymysł chorego na głowę samoańczyka i tylko jego? Hah czyli w zasadzie Joe powiedział "Jedna osoba to za mało (...) to robota dla jednej osoby" Kto to pisze, przecież to aż bije po uszach. No i tak, zabije Angle'a. Nie mogę się doczekac

Z drugiej strony debiut Victorii wypadł bardzo dobrze, wyszła, zabiła Angelinę, wyglądała jak solidny contender dla mistrzyni i tyle. Prostota i efektywność.

Segment z Beer Money też mi się podobał, głównie dlatego, że...było tam Beer Money;)

Goście naprawdę są świetni i tu pochwała należy się TNA, że chociaż ta jedna ich dywizja ma się świetnie i cokolwiek znaczy.

No i powrót Shane'a. Kolejny 40-latek w rosterze to chyba ostatnia rzecz, jaka jest potrzebna w tej chwili TNA. Po co wrócili Shane i Raven? Ich czas minął dobrą dekadę temu i od tamtego czasu znaczą naprawdę niewiele. Chyba, że Double J chce sobie stworzyć mini ECW i jechac na tym co umarło w 2001 roku, licząc, że fani starego ECW będą chcieli oglądac jak niegdysiejsze gwiazdy federacji się postarzały. Taz czeka w kolejce na debiut a i nie zdziwiłbym się, gdyby Dreamer po zakończeniu kontraktu olał WWE i skoczył do TNA. Wow. Może i Mikey Whipreck da się namówic na powrót? :)

Generalnie, widziałem dużo gorsze Impacty, tu mieliśmy ciut dobrego wrestlingu, dwa dobre segmenty, nie obyło sie jednak bez typowej dla TNA głupoty.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/15411-co-sk%C5%82ada-si%C4%99-aktualnie-na-tna-impact/page/2/#findComment-137139

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dobo

3

• L.A.

2

• K-PEL-K

2

• Przemek_1991

2

Top użytkownicy w tym temacie

Despite being one hour less, ECW beat iMPACT! in wrestling time again this week, 23:52 versus 20:26.

wszystko w temacie

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/15411-co-sk%C5%82ada-si%C4%99-aktualnie-na-tna-impact/page/2/#findComment-137702

TNA najwyraźniej wzięło do serca nasze rady :), bo na ostatnim iMPACT walki trwały 34 minuty i 58 sekund. Dla porównania walki na ECW trwały 12 i pół minuty :)
https://forum.wrestling.pl/topic/15411-co-sk%C5%82ada-si%C4%99-aktualnie-na-tna-impact/page/2/#findComment-138437