Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co kochamy, a czego nienawidzimy w WWE?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

3

• Krzychu

2

• SaigeY

2

• IdOl1989xD

2

Top użytkownicy w tym temacie

Kocham:

-Za ubarwienie mi wieczorów i nie tylko.

-za niesamowitych hellów :)

-i ze potrafi zaskoczyć!

Nienawidze:

-Za Dablju Dablju i for Kids :-x

-Za mode na skuces podczas RAW.

Edyta:

oski ile masz lat?

Jestem młody ale w porównaniu do takich debili co sie wypowiadaja na forum to jestem rozważny i to nie chodzi tylko o WWE ale o wszystko piłke nożna siatkówkę Ludzie powiniście zmądzrzeć i nie jarać sie że Orton ciota sie broni a póżniej wchodzi na ring i kopie w głowe np Shane MCmahon przypomnijcie sobie jak było was cieszą tylko kontuzje i nic więcej

• Urządzenie:  Windows

Ja uwielbiam wrestling tylko nie lubie takich znawców jak wy zachwycacie się ortonem a to jest mała pipa która boi się wejść na ring nawet z jakimś słabeuszem i wtedy wchodzi Legace i załatwia tamtego a następnie wielka ciota Orton z radością kopie go w glowę .

Albo nie nawidzicię Johna Cene a wedłyg mnie to jest najlepszy wrestler w WWE jest najbardziej wytrzymały i nie boi się innych przyjmuję wyzwania a pózniej kopie im tyłek ( Big Show a teraz Miz) a wy go ciągle krytykujecie bo nie znacie się dobrze na wrestlingu piszecie jakbyscie byli małymi idiotami nie mającymi o tym pojęcia 8-)

Wiesz... w wrestlingu, zawodnicy nie walczą na prawdę, tak jak na przykład w boksie, judo, czy innych sportach walki. Tutaj o tym kto wygra decydują bookerzy (czyli tacy jakby scenarzyści, lub reżyserzy) i ważniejsi ludzie w federacji. A wrestlerzy, tylko robią to, co tamci im napisali.

Ja, żeby nie było offtopu, to napiszę, że w WWE lubię....

+ Erę Attitude, do której często "wracam", z wielkim sentymentem, SCSA, Rock i wszyscy inni tworzyli coś pięknego, czego, chyba już nigdy, nie zobaczymy na mainstreamowej scenie;

+ Themesy niektórych wrestlerów.... dla czego?? Bo to głównie fajne, mocne nuty.

+ Otoczkę, fajerwerki i te inne bajery, wokół tego wszystkiego.

+ I chyba jeszcze gry, oflagowane logiem WWE.

A nie lubię:

- Logiczne, że jak "+" jest Era WWF Attitude, to "-" musi być Era WWE 4 Kids.

- Klasyk.... "szmacenie" wrestlerów, ze sporym potencjałem

- To, że heel na 90% jest... po prostu - "pipką", która boi się wszystkiego, a face zawsze "ożywa" i jest niezniszczalny i nikogo się nie boi, ale jednocześnie szanuje, choć bardziej tu pasuje respektuje (tak jakoś bardziej kontrastuje z "bać się") ostro wszystkich.

- Czemu jak mamy WWE 4 kids, to na ringu paradują lasencje, z dwiema silikonowymi bombami?? Jakoś wrażenia estetyczne są z reguły w miarę dobre, to same ich walki, ograniczają się do targania za włosy, paru slapów, jakiś suplexów i finishera, co jest największym mankamentem tych.... no właśnie :twisted:

edit:

was cieszą tylko kontuzje i nic więcej

Które też nie są prawdziwe

edit 2:

@ down: każdy kiedyś był markiem... ja sam miałem ochotę zabić Christiana, za to, że odwrócił się przeciw Stingerowi i za****ł mu w locie gitarą Jarreta :P

Edytowane przez Simson

Wiesz... w wrestlingu, zawodnicy nie walczą na prawdę, tak jak na przykład w boksie, judo, czy innych sportach walki. Tutaj o tym kto wygra decydują bookerzy (czyli tacy jakby scenarzyści, lub reżyserzy) i ważniejsi ludzie w federacji. A wrestlerzy, tylko robią to, co tamci im napisali.

No i po co niszczysz mu zabawe :D

Powiem wprost:

Lubię za:

-okres do 2002 roku :D

-wypromowanie gwiazd typu Hogan,SCSA,Taker,HBK,Jake The Snake Roberts,itp.

Nie lubię za:

-okres od 2002 do obecnych czasów

-zeszmacenie dawnych gwiazd ECW WCW itd. :evil:

-wygranie wojny WCW oraz ECW o wielkość-popularność,ratingi

-itd.

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Wyraz kochać w moim przypadku w odniesieniu do WWE jest po prostu abstrakcją, dlatego zamiast "kochać" użyję "lubię".

Lubię WWE za :

- Wrestlemanie, jedyna taka gala w roku, która jednoczy fanów, w oglądaniu, tego słabego produktu, jakiś miesiąc przed najważniejszą galą w roku WWE zaczyna się odbijać od dna, po czym po maksymalnie 1 miesiącu po gali znowu opada na samo dno.

- oprawa, to jest nie wątpliwy plus, WWE, pod tym względem, żadna inna federacja nie może się im równać... Chociaż, nie ma z czego się za bardzo cieszyć, wszelkiego rodzaju, fajerweki wystepują, przy entrance'ach, początku relacji, więc ten "zachwyt" przemija dość szybko, po czym od razu, miernota programu bije po oczach.

- feudy - jakby nie patrzeć to te "koronne" programy zwykle są dobrze prowadzone via Triple H vs Orton (okolice Wrestlemani), czy Edge vs Undertaker (ogólnie) , co by nie powiedzieć to sposób w jaki prowadzono konflikt na lini Paul vs Randy przed Wrestlemanią, był naprawdę ciekawy, oboje dobrze workowali swoje postacie, szczególnie Randy, od którego "biła" agresja, chociaż sama walka okazała się być gigantycznym rozczarowaniem, to jednak nie można odmówić im umiejętności podgrzewania atmosfery przed PPV.

Nie lubię WWE za:

- Szmacenie solidnych wrestlerów, tu przykładów jest masa, głównie mowa tutaj o crusierach , którzy powpadali nie łaskę Vinniego, jobbują, bądź pojawiają się w telewizji z częstotliwością 4 razy w roku.

- Wielu wrestlerów, jest prowadzone w debilny sposób - Creativ team, nie wykorzystuję ich potencjały choćby w 50 % - tutaj znowu trzeba przytoczyć przykład cruiserów

- Profanowanie historii, po prostu to co zrobiono z ECW ... Szkoda gadać...

- Niszczenie wizerunku wrestlingu na świecie, jakby nie patrzeć, to największe firmy kształtują wizerunek, danego produktu, niestety, ale WWE jest największą firmą i to ona rozdaję karty, co za tym idzie, wielu fanom, wrestling kojarzy się z operą mydlaną, nie z dobrymi walkami czy czymś podobnym, ale takim syfem... Niestety ale scena Japońska, dla wielu fanów wrestlingu, jest serwowana w kompletnie nie "przełykalny" sposób.

• 2 tygodnie później...

Nienawidzę za:

-Cenaminatora

-Batistę bez talentu.Tylko push od Vinca

-Za dużo PPV

-Wystarczy jeden góra dwa rostery

Kocham:

+W końcu jakiś dobry heel Orton

+Raz na rok jakiś fajny Hardcore Match

+Teddy Long jest spoko

+Orton ma fajne tatuaże

7714662984d3ae78685a4c.jpg

Lubię:

- Za te niektóre wejścia na ring

- Czasami nieprzewidywalność wyników

- Humor (rodem z DX)

- Mecze typu Royal Rumble i inne gimmick matche (HIAC, TLC)

Nie Lubię:

- Za duży nacisk na dzieci (Po cholerę aż taki??)

- Szmacenie tych którzy mogli by wnieść powiew nowego w ME (np. MVP), a promowanie Cenaminatorów i drewniaków...

- Hardcore to ja mam większy z zuchami niż tam...

Kimi no yuku miohi wa kimi ni shika wakaranai

12809223664a5b90866d3fe.jpg

Ja w WWE lubię(kocham?:D)

-Ciekawe storyline

-Dostępność do wrestlingu

Nie lubię:

-WWE4Kids

-Brak prawdziwych walk Extreme

-Promowania takich zawodników jak :Jeff Hardy,Rey Mysterio czy Triple H,podczas gdy tacy jak Kane,Morrison lub Shelton Benjamin zajmują dalsze miejsca.Shelton robił ładne walki,tylko Creative Team uznał że Gold Standard źle się sprzedaje,to od razu do ECW...

3577424104a5f740abc27a.jpg

Shelton robił ładne walki,tylko Creative Team uznał że Gold Standard źle się sprzedaje,to od razu do ECW...

On właśnie nie robił dobrze. Cały czas jak był mistrzem Stanów Zjednoczonych przed jego walkami musiało być promo! :)

17604122554b61f252eba43.jpg

• Urządzenie:  Windows

Forgotten napisał/a:

Shelton robił ładne walki,tylko Creative Team uznał że Gold Standard źle się sprzedaje,to od razu do ECW...

On właśnie nie robił dobrze. Cały czas jak był mistrzem Stanów Zjednoczonych przed jego walkami musiało być promo! :)

Walki robił dobre, ale nie dobre speech'e. Jakby dali mu dobrego menadżera to mógłby się sprawdzić.

-Promowania takich zawodników jak :Jeff Hardy,Rey Mysterio czy Triple H,podczas gdy tacy jak Kane,Morrison

Mysterio i Hardy wcale nie są tacy słabi w ringu, ale idiotycznie promowani po prostu. Hunter się jakoś parę lat temu zaczął cofać w ring, ale i tak nie jest takim drewnem jak Batista. Morrison tak, powinien mieś push pod ME albo Up Midcad, ale Kane?? Facet ma już swoje lata, historię, ale jest bez formy... on już się ledwo rusza... W sumie to pod takie coś dało by się podciągnąc nawet Jima Duggana, który od lat zawala w Fedzie, a oprócz Dark Matchów i jobbowania nic więcej ostatnio nie osiągnął.

nienawidzę tego że robią to wszystko pod dzieci kurwa , zero krwi itp ;|

do tego dla nich extreme to jest jak ktoś użyje krzesełka w walce ;/

+ własnie prmowanie takich jak cena , batista , triple h a np nie doceniają punka ,dreamera i wielu innych

- zbanowanie wielu ciosów

kocham moze nie ale lubie to ze czesto są smieszne elementy , ciekawe storyliny oraz różnego rodzaju zaskoczenia :)

nooo w to ty chyba ogladasz wwe w extreme sports channel

wejdz na youtube tam masz krew (szkoda ze nie prawdziwa) :P

4955264884a620c3522328.jpg

Nie zbyt często się udzielam... chyba to mój pierwszy post... panie o dziwnym nicku... chodzi mi o ciebie Idol... co ty za przeproszeniem pie****. Pamiętam że są fakt jakieś kapsułki lecz często krew jest prawdziwa :P A niech sami powiedzą ci co lepiej wiedzą.. bo sam nie pamiętaj jak to jest. Krwi nie ma... po by się młode marki załamały.

nooo w to ty chyba ogladasz wwe w extreme sports channel

wejdz na youtube tam masz krew (szkoda ze nie prawdziwa) :P

Ale dyskusjach jest o teraźniejszym WWE :/ Może i walkach na youtube krew jest, ale te walki odbywały się dawno temu. W dzisiejszym WWE krwi nie ma, jeżeli jest, to przez przypadek :P

12501231434d3da85730ba0.png