Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

W grze podobno ma się pojawić SCSA i The Rock, którzy są na tej stronie . Edytowane przez miszczu_xd
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dają legendy to niech dadzą też Breta Harta. Ja osobiście liczę na to, że w grze pojawi się Bret no i Goldust

13548174524e5e36f3310a3.jpg

no rzeczywiście świetnie to wyglądą. Tylko Cena jakiś dziwny na twarzy

Ja osobiście liczę na to, że w grze pojawi się Bret no i Goldust

Goldust do legend nie należy a w grze powinien być, ponieważ należy do głównego rosteru.

Rendery naprawdę świetne tylko Rey i Kofi mają jakieś śmieszne twarze xD I naprawdę cieszę sie, że Mickie ma ten strój ;)

Jeśli w grze będzie dobry Career Mode oraz LEGENDY to może będzie to rewolucja dla SvR.

Btw. Czytałem, że John Morrison ma być najrealistyczniejsza postacia od strony podobieństwa i moves'ów w grze. Następny fakt, który mnie cieszy, ponieważ jest to mój ulubieniec :)

Rendery bardzo fajne :)

Najlepiej wyszli:

John Morrison, Maryse i Mickie

Orton jakoś mnie nie przekonał.

Btw. Czytałem, że John Morrison ma być najrealistyczniejsza postać od strony podobieństwa i moves'ów w grze.

Morrison dostał teraz dobry scenariusz i staje się coraz lepszym zawodnikiem!

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Chce cie mieć Stone Cold'a w grze? wystarczy zamówić w pre-orderze grę i jest wasz. Nie wierzycie? Najedzie SCSA na stronie SvR i sami się przekonajcie.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

To po prostu gierka marzenie...Chyba kupię Xboxa a nie Playa...

Przezroczysty sędzia mnie przestraszył, nie było powodów aby takiego robić ;d Pasek pod graczem również uważam za zbędny, na górze ekranu nie przeszkadzał. Efekt Finisherów jest w porządku, nawet ciekawy. Przyciski kontrataku nad graczem, będzie to bardziej pomocne niż u góry w rogu. Kamera Outside the ring jest już lepsza niż w 2009. Wkońcu dali jakiś ciekawszy Pin, przy którym mamy wiekszy wpływ na Kick Out.

Same takie szczegółowe rzeczy, tak myślę :P Coś większego trzymają na deser :o Widać, że będzie to ogromna zmiana i to na plus.

Ja mam nadzieję, że interface będzie można przestawić na ten jaki był w poprzednich częściach, bo ten pod nogami wrestlera troszkę dziko wygląda. Ale na razie jedynie musimy czekać na grę

• Reputacja:   1

Zmiany w grze jak najbardziej na plus ( np sędzia schodzący z ringu podczas meczu, czy ulepszona praca kamery poza ringiem), choć doszukałem się kilku może mało znaczących błędów (bronie dalej znikają, spikerzy dalej zapowiadają wrestlerów bez entuzjazmu) ... Wkurza mnie tez lekko przypominanie zasad meczu w trakcie wejść wrestlerów (niby nowość ale jak dla mnie jest to zbędne)...

Mimo że trochę ponarzekałem to gra zapowiada się zachęcająco i na pewno znajdzie się w czytniku mojej PS2 :D

mi tam sie wszystko podoba oprócz tego paska przy zawodnikach i przyciśków które mamy nacisnąc co są nad głową chciałbym żeby był interface jak w svr 2009 i bedzie git :-)

Qwerty14, masz takie samo zdanie jak ja ;P Mam nadzieję, że będzie to można przestawić. Do tego fajnie zrobili, że kamera się jakby przemieszcza, chodzi mi o to, że np. w SvR 2009 kamera na ringu była cały czas w tym samym miejscu a tu chodzi za zawodnikami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Serial The Boys. Sezon 4. Odcinek 8. W finałowym odcinku czwartego sezonu wydarzyło się coś wyjątkowego. Pewna postać pozwoliła się nam poznać od innej strony (Zrobiła coś, czego wcześniej nie robiła). Pytanie dookoła, ale myślę, że ci, co oglądali raczej skojarzą, o jaką scenę dokładnie chodzi.  Co takiego się stało?
    • MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
    • IIL
      NJPW powinno zagrać trochę jak WWE w Stanach i ściągnąć kogoś jak Kento Miyahara z AJPW czy Kaito Kiyomiya z NOAH (a najlepiej obu) i rozkręcać ten silnik od nowa na szybsze obroty. Widać niestety ogromne cięcia finansowe związane z recesją w Japonii i spadkiem zainteresowania po covidzie.  Jeżeli nic się prędko nie zmieni, to NOAH wraz z wsparciem WWE i AAA/NXT wejdzie na numer 1 w Japonii. Nadzieja w Tonym i jego portfelu. 
    • MattDevitto
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...