Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W grze podobno ma się pojawić SCSA i The Rock, którzy są na tej stronie . Edytowane przez miszczu_xd
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dają legendy to niech dadzą też Breta Harta. Ja osobiście liczę na to, że w grze pojawi się Bret no i Goldust

13548174524e5e36f3310a3.jpg

• Urządzenie:  Android

no rzeczywiście świetnie to wyglądą. Tylko Cena jakiś dziwny na twarzy

Ja osobiście liczę na to, że w grze pojawi się Bret no i Goldust

Goldust do legend nie należy a w grze powinien być, ponieważ należy do głównego rosteru.

Rendery naprawdę świetne tylko Rey i Kofi mają jakieś śmieszne twarze xD I naprawdę cieszę sie, że Mickie ma ten strój ;)

Jeśli w grze będzie dobry Career Mode oraz LEGENDY to może będzie to rewolucja dla SvR.

Btw. Czytałem, że John Morrison ma być najrealistyczniejsza postacia od strony podobieństwa i moves'ów w grze. Następny fakt, który mnie cieszy, ponieważ jest to mój ulubieniec :)

Rendery bardzo fajne :)

Najlepiej wyszli:

John Morrison, Maryse i Mickie

Orton jakoś mnie nie przekonał.

Btw. Czytałem, że John Morrison ma być najrealistyczniejsza postać od strony podobieństwa i moves'ów w grze.

Morrison dostał teraz dobry scenariusz i staje się coraz lepszym zawodnikiem!

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Chce cie mieć Stone Cold'a w grze? wystarczy zamówić w pre-orderze grę i jest wasz. Nie wierzycie? Najedzie SCSA na stronie SvR i sami się przekonajcie.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

To po prostu gierka marzenie...Chyba kupię Xboxa a nie Playa...

Przezroczysty sędzia mnie przestraszył, nie było powodów aby takiego robić ;d Pasek pod graczem również uważam za zbędny, na górze ekranu nie przeszkadzał. Efekt Finisherów jest w porządku, nawet ciekawy. Przyciski kontrataku nad graczem, będzie to bardziej pomocne niż u góry w rogu. Kamera Outside the ring jest już lepsza niż w 2009. Wkońcu dali jakiś ciekawszy Pin, przy którym mamy wiekszy wpływ na Kick Out.

Same takie szczegółowe rzeczy, tak myślę :P Coś większego trzymają na deser :o Widać, że będzie to ogromna zmiana i to na plus.

Ja mam nadzieję, że interface będzie można przestawić na ten jaki był w poprzednich częściach, bo ten pod nogami wrestlera troszkę dziko wygląda. Ale na razie jedynie musimy czekać na grę

• Reputacja:   1

Zmiany w grze jak najbardziej na plus ( np sędzia schodzący z ringu podczas meczu, czy ulepszona praca kamery poza ringiem), choć doszukałem się kilku może mało znaczących błędów (bronie dalej znikają, spikerzy dalej zapowiadają wrestlerów bez entuzjazmu) ... Wkurza mnie tez lekko przypominanie zasad meczu w trakcie wejść wrestlerów (niby nowość ale jak dla mnie jest to zbędne)...

Mimo że trochę ponarzekałem to gra zapowiada się zachęcająco i na pewno znajdzie się w czytniku mojej PS2 :D

mi tam sie wszystko podoba oprócz tego paska przy zawodnikach i przyciśków które mamy nacisnąc co są nad głową chciałbym żeby był interface jak w svr 2009 i bedzie git :-)

Qwerty14, masz takie samo zdanie jak ja ;P Mam nadzieję, że będzie to można przestawić. Do tego fajnie zrobili, że kamera się jakby przemieszcza, chodzi mi o to, że np. w SvR 2009 kamera na ringu była cały czas w tym samym miejscu a tu chodzi za zawodnikami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Myślę że warto wrzucić tą wypowiedź, szkoda Johna tak po ludzku dał całe serducho z siebie w tym biznesie poświęcił swoje zdrowie dla tej fedki a tutaj taki klops i syf na sam koniec cały run mu spierdolili, mam wrażenie że on jest tego świadomy że wszyscy o nim zapomną po tej gali i pozostaną tylko po nim wspomnienia w świecie wrestlingu, że nikt będzie pamiętał o tej walce  bo szykują gówno o którym wszyscy szybko zapomną albo będą chcieli zapomnieć... Coś czuje że po odejściu powie coś więcej
    • Jeffrey Nero
      Wcześniej już straciła pas NJPW Strong i nie traciła kolejnych pasów a nawet dokładała kolejne tak tylko napiszę 😛
    • MattDevitto
      Mnie bardziej zastanawia co będzie z innymi pasami - przecież nagle nie podłożą jej x razy
    • MattDevitto
    • Mr_Hardy
      Podczas oglądania cofałem kilku krotnie bo nie wierzyłem, że to się wydarzyło. Z resztą nadal do mnie w 100% nie dotarło.  
  • Dodaj nową pozycję...