Skocz do zawartości
Attitude Wrestling Forum Attitude Wrestling Forum
Women Wrestler Render
SmackDown Fist
Men Wrestler Render
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Twój wrestler musi mieć takie ambility ze sprężyną, wtedy musi się oprzeć o liny i nacisnąć kwadrat.

Dodano: 2009-12-25, 19:10

Słychajcie, mam pytanie: chcę sobie na Wielkanoc sprawić ps3 głównie dla svr2010 ( mam na ps2 ale to nie to samo ), Legends Of Wrestlemania i svr2011 :) . Moje pytanie to: czy są jakieś różnice między svr2010 na ps3 i xboxa, czy opłaca się kupić LOWa, czy można edytować wszystkich wrestlerów na ps3?

[[podpis]]
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

czy można edytować wszystkich wrestlerów na ps3?

Można raczej wszystkich.

...Ja, Nie chodziło mi oto, tylko tak jak byś się z kimś zmieniał w tagu. Ten pierwszy stoi za linami, i o taki wyskok mi chodzi.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Trzebe mieć springboard nie pamiętam który ale ten ze sprężyną.Wtedy wychodzisz za liny w sposób 1 czyli stojąc przy linach nacisnąć X albo 2 sposób - wejść przez schodki.Wtedy naciskasz [] i tyle :)
fin de siècle

Mam pytanie jak ten gościu to zrobił że mówi mu "Master piece Chris Masters" w svr 2010 skoro Mastersa w tej grze nie ma ???

I've got two words for ya .... .. !

20732217414b267fc50fb9e.jpg

Naprawdę nie zauważyłeś różnicy w głosie Lilian, gdy mówiła "San Francisco" i "Chris Masters"? Nie zauważyłeś, że "Masterpiece Chris Masters" zostało wycięte z jakiegoś RAW i wklejone do tego filmiku?

Tak mi jakoś podejrzanie to wyglądało to nagle przestała reagować publiczność :P
I've got two words for ya .... .. !

20732217414b267fc50fb9e.jpg

Czy są różnice w fabule i systemie gry w wersji na PSP i PS3/XBOXa?

Nie chodzi mi o grafikę ani różnice wizualne

343857154b1927a06b4b6.jpg

Tak jeśli chodzi o pada. Pad w X pudle różni się tym co jest na PS3 i PSP ale to tak na rozgrywkę nie wpływa. W fabule chociaż nie mam X boxa to wiem że na pewno tu się w ogóle nie różni :)
fin de siècle

Jeszcze co do Chrisa Mastersa to raczej nie zostało wycięte z jakiegoś RAW tylko z svr2006 lub 2007 ( mam 2007 i tam ona mówi podobnie ).

Dodano: 2009-12-27, 11:09

A pozatym ona mówi jakoś Master a nie Masters.

Dodano: 2009-12-27, 14:28

To troche głupi pytanie, bo już zrobiłem jeden temat ale jak się zakładało tematy??? :oops: :cry:

[[podpis]]

Zjeżdżasz na sam dół i tam jest nowy temat :) a mam pytanie.Czy jest jakaś strona gdzie są opisane jak zrobić storyline? Bo jak czegoś szukam i szukam to mnie to trochę wkurza :/
fin de siècle

Mam pytanko. Czy w Extreme Rules Match da się wrzucić przeciwnika na palący się stół? Bo jak złapałem mojego przeciwnika i "pchnąłem" w stronę palącego się stołu to on uderzył w stół i się zgiął tak jakby ale nie był oparty

Nowe prace.Zapraszam do mojej galerii:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=198260#198260

4127036534d73f974dc3fe.jpg

Musisz go złapać (R1) i podejść do stołu. (Przynajmniej tak mi się wydaje).
-John_Cena-, nie da się walczyć na trybunach, ale jeżeli zawodnik ma jakiś specjalny abbilit (nie wiem jaki) to po popchnięciu go na barierki i złapaniu, wyrzuci tego wrestlera zrobi jakiś grapple i wróci pod ring.

Z tego co pamiętam to w 08 była taka możliwość.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Oby nie, dość już Rollinsa w mistrzowskim obrazku, i to jeszcze w pobliżu Punka.  
    • Grins
      Zawsze Rollins może wygrać pas w Elimination Chamber Matchu, w sumie dawno nie było zmiany mistrza w trackie RTWM. 
    • Bastian
      Przed kontuzją Rollinsa akcje Punka pewnie stały wysoko. Z zawodników, którzy RR nigdy nie wygrali, myślę, że wysoko stoją akcje Breakkera. Bron powinien się modlić, żeby Seth nie wykurował się na WM42, bo wtedy mogą go wcisnąć do walki z Rollinsem, a RR i mistrzowskie walki przypadną sytym kotom pokroju Lesnara.  
    • IIL
      Przedstawiam nowy styl forum na bazie wcześniejszej wersji jasnej i ciemnej Teraz zamiast zmieniać styl można dynamicznie zmienić między jasnym i ciemną skórką forum. Powinien również automatycznie wykrywać kolorystykę systemu urządzenia użytkownika i się do niej dostosować. Od dawna chciałem dodać również jakiś bardziej wyraźny akcent wrestlingowy do góry forum i odwzorowałem WWE SmackDown fist stage na jakim się wychowywałem, a w ekranach po lewej i prawej pojawiać się
    • Grins
      Będzie Lesnar bo to jego ostatni run, niestety ale zbliżające się RR będzie gówniane więc nie ma na co się napalać  Mi tam bez różnicy czy Bianca to wygra i tak zawsze wygra albo Bianca albo Flair i tak w kółko a wtedy dziwota że kobieca dywizja stoi w miejscu na SmackDown, face'owa Bianca zbrzydła każdemu... W męskim to nawet nie ma na kogo postawić, możliwe że Punk by szykowany na zwycięzce ale wszystko poszło się walić po kontuzji Rollka ale tak to wygra Roman albo Lesnar to niemal niż pewne
  • Dodaj nową pozycję...