Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Roster bez Taker'a? Bardzo wiarygodne...
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

pepi013, ty sam sobie przeczysz. Najpierw walisz roster bez Takera, a potem trefny trailer z Takerem. Jakbyś chociaż przez minutę pomyślał to po obejrzeniu "trailera" od razu byś go wykluczył. A co do SvRa to nie bawmy się w domysły tylko poczekajmy dwa dni i na oficjalnej stronie wszystko się wyjaśni.

Jeśli masz coś do mnie : I've got 2 words for ya!!!

Życiem kieruje szczęście, nie mądrość. - Cyceron

Hey, [you] tell me how Your life is better than mine...

15962289644a34bbfe79a05.png

Ja się wypowiem krótko... :)

Jako iż nie mam zamiaru kupować tej gry bo mam 08 i mi wystarczy choć bardzo rzadko w nią gram bo jak coś to oglądam tylko i mnie nie kręci cały czas takie granie.Ale tak miałem 09 na PSP i system road to wm był w porządku i również create a finisher.Zobaczymy jak w tym roku będzie może na jakieś PSP sobie gierke zgram ^^.Tak czy siak za 1h i 15 min zobaczyć będzie można trailer z gry oficjalny na ich własnej stronie smackdownvsraw.com :razz:

Wszystko fajnie ale strona odsyła nas na inną tak na marginesie.....

Narazie jest około 20 zdjęć z nowej części SvsR 2010 i widnieją na nich:

Rey Mysterio, Kofi Kingston, Chris Jericho, John Cena, Triple H, Mickie James, Maryse, John Morrison, Randy Orton

Zdjęcia zostały wstawione z gali SammerSlam...

Oprócz w/w gwiazd na trailerze jest jeszcze Undertaker.... i to tyle jak narazie....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Dokładnie tak....ciekawe czy premiera w Europie będzie tego samego dnia.

20502835285345d49c46e75.jpg

• Reputacja:   1

Hehe i tak będzie kilka dni wcześniej u piratów ;)

Cieszy mnie osobiście data premiery, nie będzie trzeba czekać jak dawniej do połowy listopada ;]

Cóż rzec: zacieram ręce :D

Szkoda tylko, że nie robią takiego myku, jak rok temu, że każdego dnia ujawniają jednego wrestlera z rosteru i pokazują jego wejście i finishery.

tiaa, pamiętne Save Me... Ale nigdy nic nie wiadomo, może tak zrobią

13548174524e5e36f3310a3.jpg

Gdyby mi pokazali samą grafikę powiedziałbym,że to SVR2009.

Cieszy mnie,że w trailerze pokazali,że można grac swoją postacią prawdziwą karierę.

Ten screen wydaje mi się ciekawy.Nie wiem czy to jest tworzenie wejścia czy może coś w tym stylu.

Masz menu zawodnika i jest tam coś takiego.Next Match,Next RAW(ZALEŻY OD ROSTERU ZAWODNIKA)i inne mniej przydatne opcje.Zaznaczamy next raw.Potem wychodzi nowa możliwośc.Wyjdź na ring(nie wiem jak to po angielsku) :D No i masz kilka opcji włącz muzykę,zacznij mówic,tauntuj.Wybieramy theme i wchodzimy na ring.Potem zaznaczamy tauntuj,następnie opcja mów.Mamy 5 opcji do wyboru i sklejamy różne zdania następnie robimy theme tauntujemy na narożniku i wychodzimy do szatni.

Takie coś jak dla mnie byłoby super :grin: Pamiętajcie,że to tylko moje przemyślenia :twisted:

• Reputacja:   136
  • Urządzenie:  Windows

Po obejrzeniu trailera cieszę się, że będzie kariera (taka prawdziwa, nie jak w SvR 2009), fajny efekt przy finisherach, wydaje mi się, że grafikę trochę poprawili. To tyle. Czekam na grę z niecierpliwością

6427638215a28716991f4b.jpg

Aktualny roster:

Raw Superstars:

John Cena

Kofi Kingston

Maryse

Mickie James

Randy Orton

Triple H

SmackDown Superstars:

Chris Jericho

Dolph Ziggler

Edge

John Morrison

JTG

R-Truph

Rey Mysterio

Shad

The Undertaker

ECW Superstars:

Christian

Edytowane przez miszczu_xd

Aktualny toster:

:lol:

Ogólnie nic nam ten filmik nowego nie pokazał. Dodany Career Mode, co było chyba podstawą, screeny pokazały nam tylko jedną nową postać - Maryse, liczyłem na trochę więcej. Grafika została chyba nieco polepszona, jestem ciekaw jak to będzie z ps2. Efekt przy Finisherach jest spoko, lecz nie wiem co byloby lepsze - to czy szkło :P No i inne opcje jak create a/an entrance/wrestlerzostały bardziej urozmaicone, o tym również już większośc wiedziała. No i Mickie ma jeszcze swój stary strój, dzięki Bogu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 711 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • MattDevitto
    • Giero
      WWE w sobotę, podczas Backlash, potwierdziło informacje odnośnie terminu i lokalizacji tegorocznej gali Night of Champions. Te wydarzenie odbędzie się 28 czerwca w Rijadzie, Arabii Saudyjskiej. Dzień wcześniej będzie tam miało miejsce także Friday Night SmackDown. Wielce prawdopodobne będzie, iż czerwcowa wizyta będzie dla WWE jedyną w tym kraju w 2025 roku. Bowiem gospodarzem jesiennego Crown Jewel będzie Australia. Wynika to jednak z faktu, że w Rijadzie odbędzie się Royal Rumble 2026. Czyli po raz pierwszy WWE zorganizuje galę z tzw. „Wielkiej Czwórki” w Arabii Saudyjskiej.
    • Tomos
      Jakoś tak ostatnio mniejszy zapał do oglądania wrestlingu, więc i do Backlash podszedłem na zasadzie "a będę zerkał" - no i puściłem sobie myjąc gary i sprzątając.  Co będę czarował, dużo wtedy nie posprzątałem, bo się wciągnąłem. To jest śmieszne, że gala z minimalną i krótką podbudową objeżdża większość WrestleManii i se jeszcze robi wokół niej kółka 😄 Jedynie w main evencie przewinąłem z 15 minut, bo wiedziałem że będzie zamulacz - oczywiście wyszło lepiej niż z Codym na WMce. Walka gali? Dla mnie Lyra vs Becky (aż się dziwię że to piszę)
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Rising Spirit - Dzień 10 Data: 11.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Gifu, Japan Arena: Juroka Plaza Publiczność: 285 Format: Taped Data emisji: 13.05.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...