Skocz do zawartości
Attitude Wrestling Forum Attitude Wrestling Forum
Women Wrestler Render
SmackDown Fist
Men Wrestler Render
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A wiecie co chłopaki, może za stworzylibyśmy osobny temat typu Nasze CAW'y lub zmienilibyśmy za zgodą autora nazwę tematy nasze finishery na po prostu nasze kreacje.

1623504524b1fd2301336b.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Do tych spodni użyłem zwykłych gaci. Na prawej nodze dałem dwa tatuaże jako nogawka, z boku jeden czarny i obrócony znaczek Matta Hardyego. Kiedyś oglądając filmiki z SvR 2009 to widziałem stworzonego Zack'a i miał podobny tatuaż na tych spodniach i tak zrobiłem. Przez jakiś czas będę kombinował i próbował go polepszać.

ja mam z kolei takie pytanko?

jak moge odblokowac hulka hogana i inne legendy ktorych nie dalo sie w rtwm??

• Urządzenie:  Android

W SvR 2010 opróćz The Rocka nie ma żadnych legend

20502835285345d49c46e75.jpg

takich się nie da jedynie cawy :/ ja np. mam Kane w masce narazie
fin de siècle

• Urządzenie:  Windows

W SvR 2010 opróćz The Rocka nie ma żadnych legend

"Million Dollar Man" Ted DiBiase (Senior), "American Dream" Dusty Rhodes, "Cowboy" Bob Orton to Hall of Famerzy, więc chyba też można ich zaliczyć do grona legend WWE/F

• Urządzenie:  Android

Ahh..wybaczcie mi ten potworny błąd :) Pomyślałem o legendach że sie tak wyraże z najwyższej półki, pokroju wymienionego Hogana, zapomniałem o ojcach "młodzików". Jeszcze raz sorry :)

20502835285345d49c46e75.jpg

Słyszałem, że w tej części gry można edytować stroje/kolor strojów zawodników, którzy byli już w grze. Czy jest to prawda? A jeżeli tak to jak to zrobić?

To jest opcja dostępna tylko na PS3 i X-box 360. Poza tym nie jest to żadna nowość :P . Nazywa to się Superstar Threads. Należy wejść w Create Modes, aby to włączyć.

To jest opcja dostępna tylko na PS3 i X-box 360. Poza tym nie jest to żadna nowość :P . Nazywa to się Superstar Threads. Należy wejść w Create Modes, aby to włączyć.

Niestety mam ps2 :(

A czy jest możliwość frania w Divas Rumble tak jak w Road To Wrestlemania Mickie James?

Taker17-0 pisał, że niestety nie ma takiej możliwości

Jeśli ktoś mi powie za pomocą jakiego programu i jak robić zdjęcia z PSP to mogę podzielić się moim Sheamusem (oczywiście nie spodziewajcie się wiele, bo z tymi 16 layerami to sram, a Layer Hacka na PSP ciągle nie umiem wprowadzić) :/

Co do Layer Hacka, mogę Ci pomóc, dzisiaj sobie zrobiłem Cawsa z 30 Layerami na PSP ;] Możliwe jest 32 ale mi starczyło.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

a dałoby się wykonać spear z drabiny na wiszącym na pasie zawodniku albo jakąś inną akcję??? Albo w ogóle jakieś fajne akcje z użyciem np. drabin lub stołu???

8152560374b16b0a903983.jpg

Do większości takich akcji potrzebna jest umiejętność Object. Wiater ja mówię o ps2

cześć, czy na xboxie da radę wsadzić przeciwnika w drabinę lub wykonać finishera na drabinę ?(nie superplex)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Akurat dzisiejsze promo Wyatt Sicks było spoko, nie było najgorsze ważne że są chociaż w telewizji, trochę mi to przypomina booking Wyatt Family pamiętam te czasy gdzie też potrafili ich trzymać na zapleczu albo wgl ich nie wykorzystywać, jedyne co im wyszło to program z The Shield a i tak mimo wszystko zapisali się w historii, to samo będzie z Wyatt Sicks, Bo Dallas solo może zdziałać więcej w przyszłości, ostatnio sceptycznie do tego podchodziłem ale jak sobie ogarnąłem jak Wyatt Family było p
    • VictorV2
      Solidne Smackdown, poza tragicznym bookingiem Wyat Sicks/Sixxs/Jakkolwiek to teraz piszą - ale to w sumie już tradycja i nie spodziewam się już nic dobrego po nich - oraz...bardzo dziwnie zbotchowany Main Event. Poza czymś, co uważam że miało być Code Red jako kontra na Riptide a wyszło...oby nie złamanie kręgosłupa? W pierwszej chwili bałem się że Zelina już nie wstanie, bo wyglądało jakby się złożyła w pół całkowicie od tyłu jak ją Rhea przygniotła. Wyglądało jakby żyła i oby nie było jak
    • Mr_Hardy
    • CzaQ
      LOL  
    • Grins
      Powiem szczerze ciężko coś tu wgl skleić, a nie chce oglądać jak Lesnar squashuje Punka jak ostatniego leszcza, a no i jeszcze jedno jeśli Lesnar to wygra to pas będzie trzymał do SummerSlam gdzie najpewniej zakończy karierę i niestety ale jego przeciwnikiem będzie Gunther (znowu to samo) kolejną gwiazdę odeślę na emeryturę i przy okazji zdobędzie pas  
  • Dodaj nową pozycję...