Skocz do zawartości
Attitude Wrestling Forum Attitude Wrestling Forum
Women Wrestler Render
SmackDown Fist
Men Wrestler Render
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam, gdy wchodzę w teamy no to są tam normalnie, ale są jeszcze 3 zablokowane, o co w tym chodzi?
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Musisz je odblokować w RTWM. 2 dodatkowe teamy odblokowuje się w RTWM Ortonem.

A trzeci?

I mam jeszcze problem z wygraniem z Kanem w 3 minuty, robię finisher i i tak wstaje..

Specjalnie dzisiaj przechodziłem RTWM Brand Warfar'em żeby odblokować DX Entrance i Attire

no i odblokowałem myśle sobie zara se pogram a tu ni ch**a Triple H wchodzi osobno pod themem DX i Shawn osobno pod themem DX

Proszę o pomoc

Specjalnie dzisiaj przechodziłem RTWM Brand Warfar'em żeby odblokować DX Entrance i Attire

no i odblokowałem myśle sobie zara se pogram a tu ni ch**a Triple H wchodzi osobno pod themem DX i Shawn osobno pod themem DX

Proszę o pomoc

Po prostu sam stwórz DX w Team Management i będą wbijać razem. Innego wyjścia nie ma. Oczywiście stwórz im też Entrance DX'owy.

Witam, gdy wchodzę w teamy no to są tam normalnie, ale są jeszcze 3 zablokowane, o co w tym chodzi?

Wszystkie 3 są do odblokowania w RTWM Ortonem. Są to :

- Orton Family (Randy Orton, Bob Orton)

- Dibiase Family (Ted Dibiase Jr., Million Dollar Man)

- Rhodes Family (Cody Rhodes, Dusty Rhodes)

• Styl:  Jasny

Wszystkie 3 są do odblokowania w RTWM Ortonem. Są to :

- Orton Family (Randy Orton, Bob Orton)

- Dibiase Family (Ted Dibiase Jr., Million Dollar Man)

- Rhodes Family (Cody Rhodes, Dusty Rhodes)

Jest chyba jeszcze jeden : Ale nie wiem do końca, nie przeszłem do konca RTWM: Ale to chyba : Ezekiel Jackson i Vladimir Kozlov albo Jackson,Kozlov i Regal. Ale mówię nie wiem czy to prawda

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Nie, ja nie miałem ich tag'u. Sam musiałem zrobić.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mam pytanie. Preszedłem już wszystkie "Drogi do WM", odblokowałem wszytkie postacie oraz wszelkie dodatki. W manager'ze nadal brakuje mi trzech zawodników i nie wiem kim oni są i jak odblokować. Może ktoś ma jakiś pomysł ? Może trzeba przejść Carrer Mode lub Story Designer oba w całości ? Może cały trening z menu głównego ?
Człowiek przede wszystkim.

czy receptury z svr09 działają w svr2010 ? (chodzi o create a wrestler )
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Ja mam taki problem w RTWM Brand Warfare. Gram Tryplem i na ECW mam match, że muszę pokonać Henry'ego, najlepiej w mniej niż 1:30 minut by zyskać punkt. Leję go cały czas, 1:30 dawno mija i dalej albo jest kick out odrazu albo po pierwszym uderzeniu. Co zrobić?

13548174524e5e36f3310a3.jpg

Ja mam taki problem w RTWM Brand Warfare. Gram Tryplem i na ECW mam match, że muszę pokonać Henry'ego, najlepiej w mniej niż 1:30 minut by zyskać punkt. Leję go cały czas, 1:30 dawno mija i dalej albo jest kick out odrazu albo po pierwszym uderzeniu. Co zrobić?

pomyśleć jak ja ;) Pokonałem go w mniej niż minutę poprzez count out :D od razu wychodzisz z ringu ,on idzie za tobą , biegniesz pod wejscie daleko od ringu , jak sedzia juz jest przy 8 to powalasz go i szybko biegniesz na ring :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Ok, dzięki spróbuję ;)

A co do CAW'sa Ravena. Zrobiłem go dzisiaj i powiem szczerze, że jest bardzo dobry. Znalazłem go potem na forum gamestopa gdzie gościu, który zrobił CAW'sa dawał porady, kiedy co wstawić, kiedy coś usunąć, takie tam. Jutro wstawię zdjęcia CAW'sa tak jak obiecywałem :D

13548174524e5e36f3310a3.jpg

Mam pytanie. Preszedłem już wszystkie "Drogi do WM", odblokowałem wszytkie postacie oraz wszelkie dodatki. W manager'ze nadal brakuje mi trzech zawodników i nie wiem kim oni są i jak odblokować. Może ktoś ma jakiś pomysł ? Może trzeba przejść Carrer Mode lub Story Designer oba w całości ? Może cały trening z menu głównego ?

Mi się wydaje że jeszcze Green i Red Dummies [To ci z create a finisher/move-set] a ten następny to sam nie wiem :-)

fin de siècle

Tak, bije się tauntami.

TAKER17-0, zaczynasz tak, że pokonasz przeciwnika po 2 sygntaurach i 1 finisherze

Co do DX finishera, to nawet w SvR2009 nie było go. Teraz chyba też go nie ma, chyba, że coś trzeba odblokować.

Ale nawet:

Jeżeli da się w Career mode rozegrac takiego finishera co w 2009 miało DX (a teraz go nie ma wcale) to cos jest nie tak.

ej mam pytanie czy będzie shane mcmahon? bo jak szukalem w google to raz pisało ze jest a raz ze nie. jak byl to miał 88 overall.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Legendarny John Cena kończy karierę. Została mu jedynie ostatnia walka. Finalna karta: Dobrej zabawy. 
    • Grins
      Akurat dzisiejsze promo Wyatt Sicks było spoko, nie było najgorsze ważne że są chociaż w telewizji, trochę mi to przypomina booking Wyatt Family pamiętam te czasy gdzie też potrafili ich trzymać na zapleczu albo wgl ich nie wykorzystywać, jedyne co im wyszło to program z The Shield a i tak mimo wszystko zapisali się w historii, to samo będzie z Wyatt Sicks, Bo Dallas solo może zdziałać więcej w przyszłości, ostatnio sceptycznie do tego podchodziłem ale jak sobie ogarnąłem jak Wyatt Family było p
    • VictorV2
      Solidne Smackdown, poza tragicznym bookingiem Wyat Sicks/Sixxs/Jakkolwiek to teraz piszą - ale to w sumie już tradycja i nie spodziewam się już nic dobrego po nich - oraz...bardzo dziwnie zbotchowany Main Event. Poza czymś, co uważam że miało być Code Red jako kontra na Riptide a wyszło...oby nie złamanie kręgosłupa? W pierwszej chwili bałem się że Zelina już nie wstanie, bo wyglądało jakby się złożyła w pół całkowicie od tyłu jak ją Rhea przygniotła. Wyglądało jakby żyła i oby nie było jak
    • Mr_Hardy
    • CzaQ
      LOL  
  • Dodaj nową pozycję...