Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Cześć mam pytanie. Pobrałem grę z 16 partów i jest ok działa pięknie łądnie, tylko troszkę słabiej chodzi niz SvR2009 nie wiecie jak mam skonfigurowac emulator?? Jesli ktoś chce moge podać parametry komputera. Emulator to PCSX 2.0.9.6. Co do gry super dużo zawodników, świetne dziwięki i jeszcze lepszy gameplay polecam gorąco.
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Wam też tak ta gra zwalnia (PS2) jak w ringu są więcej niż 4 osoby? Przecież wtedy nie da się grać, to jakaś porażka :|

bling71 napisał(a):
Wam też tak ta gra zwalnia (PS2) jak w ringu są więcej niż 4 osoby? Przecież wtedy nie da się grać, to jakaś porażka :|

mi tak sie robiło w SvR2009 a teraz siciagam SvR2010 i zobacze jak bedzie

Ok już jest tylko zmieniłem rodzielczość na mniejszą i jest dobrze.

A tobie, JeffHaryFAN nie zwalnia gra po wejściu czterech zawodników??

napisze ktoś jak wygląda poziom trudności w tej części ? mam nadzieję że graj est trudniejsza niż svr 2009

• Urządzenie:  Android

czester666 napisał(a):
napisze ktoś jak wygląda poziom trudności w tej części ? mam nadzieję że graj est trudniejsza niż svr 2009

Podobnie jak poprzednio - moim świeżo zbudowanym, jeszcze nie jakoś przesadnie dopakowanym CAW-em na luzie wygrywam nawet trudniejsze stypulacje (vide Elimination Chamber) z chłoptasiami kalibru Jasiu w środku. Na poziomie Legend oczywiście.

Poza tym reversale wykonuje się teraz łatwiej niż kiedyś - zniknął podział na kontry uderzeń i chwytów. Teraz wszystko wykonuje się jednym przyciskiem - R2/RT.

A mam pytanie:

Nigdzie nie mogę znaleźć informacji.

Będzie Trish Stratus?

Chodzi mi o WWE vs SmackDown na ps2

Jestem ogólnie wielką fanką WWE vs SmackDown,a to moja ulubiona Diva.

na YT widziałam filmiki z nią ale nie wiem czy może nie były na inną konsole...

Czym się różni wersja Pal od innej ? ;P 8-)

castand napisał(a):
Czym się różni wersja Pal od innej ? ;P 8-)

Tym że wersja PAL jest na konsole które są z europy a wersja NTSC jest na konsole z USA etc..

To może się różnić wersja Pal od NTSC ? 8-) :-)

Trish napisał(a):
A mam pytanie:

Będzie Trish Stratus?

Tak, Trish jest ale pierw trzeba odblokować ją. Możesz ją odblokować gdy przejdziesz RTWM Mickie James.

patik421 napisał(a):
  Trish napisał(a):
A mam pytanie:

Będzie Trish Stratus?

Tak, Trish jest ale pierw trzeba odblokować ją. Możesz ją odblokować gdy przejdziesz RTWM Mickie James.

Ok. dzięki

A wgl wg was warto kupować gre?

Czyli żeby się upewnić, działa ta wersja 16 partów na Playstation2?

PS. Dlaczego jak ściągam z Rapida to mi ściąga 3 sec. poźniej przez 5 sec. nie ściaga, a później znowu ściąga przez 2 sec. i znów nie ściaga przez 5 sec. i tak do końca? Normalnie ściągał by mi się 1 part w 15 min. a tak w jedną godzine :/

vietnam69 napisał(a):
PS. Dlaczego jak ściągam z Rapida to mi ściąga 3 sec. poźniej przez 5 sec. nie ściaga, a później znowu ściąga przez 2 sec. i znów nie ściaga przez 5 sec. i tak do końca? Normalnie ściągał by mi się 1 part w 15 min. a tak w jedną godzine :/

Zmień przeglądarkę na Opere i tam daj żeby się ściągało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Tak. Jedziesz dalej. Muszę sobie powymyślać pytania na zaś, bo jak przychodzi moja pora to nagle czarną dziurę mam xD
    • HeymanGuy
      Musiał zjeść jego włos?
    • Attitude
      Za nami kolejna odsłona WWE Saturday Night's Main Event. Podczas tego wydarzenia wśród publiczności obecnych było wielu Hall of Famerów WWE, jak Arn Anderson, Alundra Blayze, Million Dollar Man Ted DiBiase czy Mark Henry. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Rhea Ripley po intensywnej walce pokonała Nię Jax i zatrzymała mistrzostwo kobiet. Link do filmu W kolejnym pojedynku Sheamus robił, co mógł i wymierzył nawet Brogue Kick Bronowi Breakkerowi. Ten jednak przetrwał starcie i po Spearze obronił Intercontinental Championship. Link do filmu Zgodnie z zapowiedziami pojawił się Shawn Michaels, który miał moderować podpisanie kontraktu na walkę o WWE Championship między Codym Rhodesem, a Kevinem Owensem. Rhodes nie zwlekał zbytnio i od razu podpisał kontrakt. KO jednak dalej próbował prowokować Cody'ego i stwierdził, że przejmie wszystkie te najlepsze rzeczy od Rhodesa, na które on od lat zasługiwał. Nie wytrzymał w końcu i Shawn Michaels, który stwierdził, iż Owens brzmi... na zazdrosnego. To już kompletnie wyprowadziło Kevina z równowagi. Podpisał co prawda kontrakt, ale po tym, gdy pasy mistrzowskie powędrowały do góry... zaatakował nie tylko Rhodesa, ale i chciał wymierzyć Package Piledriver Michaelsowi! W odwecie nie tylko Cody wyprowadził Superkick Kevinowi, lecz i HBK dołożył Sweet Chin Music! Link do filmu Walka Brauna Strowmana z Jacobem Fatu zakończyła się dyskwalifikacją, po tym jak Fatu kontynuował brutalny atak na Strowmanie, przy okazji uderzając sędziego. Potem robił to, niezależnie od ingerencji arbitra, ochroniarzy i samego GM-a SmackDown, Nicka Aldisa. Link do filmu W walce wieczoru Gunther pokonał Jeya Uso i zachował World Heavyweight Championship. Ale widać było, że mistrz zyskał sporo respektu wobec pretendenta. Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • CzaQ
      Nie mam głowy, więc wrócimy do anime.    W 'My hero academia' - co specyficznego musiał zjeść Deku żeby zyskać moc All Migtha?   
    • pwjay03
      Bardzo możliwe że tak będzie xd No chyba że w męskim RR ma powrócić jej stary i nie chcą nas szokować dwoma Flairami jednego dnia
  • Dodaj nową pozycję...