Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ej.. powiem tak, pamiętajcie,że PS2 ma już swoje lata i nie pociągnie wszystkiego tak jak PS3 lub Xklocek, dlatego tez nie ma wielu takich pierdólkowatych rzeczy, gdyż zwyczajnie brakuje na nie miejsca i pamięci. (Sory za składnie ale mam po treningowego full nieogara X_X :? )

20032177924871c71b3f2e9.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Tworzenie storylin'ów będzie dostępne dla PS2, ale zaś zmiany kolorów ubiorów jest tylko dla PS3 i X360.

Teraz coś z innej beczki. Podobno pre-ordery wysłane w USA doszył już do odbiorców i możliwe ze torrent będzie już jutro na prywatnych tracker'ach typu XWT, Xbox-Sky lub iLoveTorrent's.

Może ma ktoś linka do wejściówek poszczególnych wejściówek?

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

Może ma ktoś linka do wejściówek poszczególnych wejściówek?

Tu sa 4 wejsciowki

[you]-Pamietaj zawsze będę lepszy od ciebie.

http://img13.imageshack.us/img13/7092/3wspania.jpg

4310461264a019060e407e.jpg

Mi się gdzieś zapodziała płyta z SvR 09 i właśnie go ściągam , ale jak ktoś będzie miał linka do torrenta do SvR 10 to odrazu tutaj dawajcie ;] Bo już sie nie moge doczekać mam nadzieje że ta gra nie bedzie jak poprzednie na 2-3 dni..

Pewne jest to, że na ps2 nie będzie możliwości zmiany kolorów ubioru :???:

1623504524b1fd2301336b.jpg

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

SvRGlobal stawił recenzje ING.com na swoje konto na yt.

http://www.youtube.com/user/SvRGlobal#p/u/0/QvGT0SLUQxQ

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

• Styl:  Jasny

No to pas ECW został zmieniony na ten nowy :] Zresztą Pojawiło się dużo nowych filmików np :TLC Match, Wejśćiówki, O Royal Rumble itd.

Macie linka

http://www.youtube.com/user/SvRGlobal

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

z tego co widziałem z filmików SVRglobal'a to poprawili przy wejściuwkach te np. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeef Haardyyy. w 2009 to było takie mdłe że wył. wejściuwki bo dla mnie to było tylko zmarnowanie czasu :P. Jednym słowem szykuje sie o wiele lepsza gra niż edycja 09. Tylko żeby nie zjebali gameplayu proooooooooooosze xD. :faja:

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Ja mam nadzieje że poprawią to że nie bedzie się latać jak Superman , bylem na szczycie klatki (Steel Cage Match) Grałem Rhodsem , czekałem az Jericho się podniesie , podniósł się ale był na drugim koncu klatki ja wykonalem Drop Kick a Rhodes bez problemów szybowal przez caly ring albo jak Jericho byl w jednym narozinku ja w przeciwnym i Elbow Drop z narożnika do narożnika . To troche nie realistyczne to mogli by poprawić . Ja już sie nie moge doczekać gry wiem ze to juz mowilem ale mam nadzieje ze gra starczy chociaz na miesiac.

Ja osobiście czekam na wersję na PSP jako, że jest to jedyna konsola jaką obecnie posiadam. Fajnie jakby zwiększyli trochę poziom trudności, bo dla ludzi, którzy grali w kilka poprzednich części przejście gry na trybie "legend" nie stanowi już większego wyzwania.

11917187754ad8d81c6f476.jpg

WWE SmackDown vs RAW 2010 USA RF XBOX360-PROTOCOL Także posiadacze Xklocka mogą już zassysać , jesli mają skąd ...

Co do ps2 , poki co ani widu ani słychu.

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

no to teraz szybko konsole przerobić na nowszy ixtreme i jazda :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Walka Bayley vs. Sol Ruca dostała oficjalny obrazek: Za nami gala NXT Deadline, więc znamy też ostatecznego rywala Blondasa. Jest nim nowy mistrz NXT Oba Femi. Eleganckie zestawienie. Zobaczymy co WWE zrobi z wynikiem tej walki. Gdzieś czytałem, że rywalizacja Drew vs. Cody ma dalej trwać, więc może McIntyre jakoś się przyczyni do ewentualnego wielkiego zwycięstwa mistrza NXT. Karta na teraz: • John Cena vs. Gunther • Cody Rhodes vs. Oba Femi • Bayley vs
    • GGGGG9707
      Tak, chociaż wcześniej chodziło mi o samą obecność jego w WWE pod kątem tego że nie jest wrestlerem i kim jest, teraz pisałem o właśnie jego wybrykach przy których regularnie dostaje pozwy i robi afery (nie na taką skalę ale jednak). Generalnie Logan mi z wielu powodów nie pasuje ale nie chcę się powtarzać, napisałem już swoje zdanie i nie ma sensu znowu tego pisać, teraz umieściłem jego i Lesnara przez ich głośne afery żeby pokazać różnice w podejściu WWE, np swojego czasu taki Rich Swann który
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA / Promociones Sanchez Data: 07.12.2025 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide, Producciones Sanchez Typ: Event Lokalizacja: Ciudad Nezahualcoyotl, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Neza Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL / Colosos del Ring Data: 06.12.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, Wrestling In Meksyk - Freelance Shows Typ: Event Lokalizacja: Mexicali, Baja California, Meksyk Arena: Gimnasio de Mexicali Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • MissApril
  • Dodaj nową pozycję...