Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jakos mi sie niechce wierzyc ze na ps2 bedzie dalo sie grac wszystkimi w RTWM jezeli tak to chwala im za to bo SvR 2009 skonczylem w 2 dni :D
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Chrystian pokaż mi gdzie jest napisane że możemy grac wszystkimi w RTMW?
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Kurde moglo by sie wyjasnic co i jak dokladnie z wersja na ps2 bo ciekaw jestem okrutnie

ej mam pytanie czemu tu: http://sklepgekon.pl/product_info.php/products_id/9056/nh/WWE_SmackDown_vs._Raw_2010_PS2_Gry.html jest pokazane na zdjęciu ze wersja ntsc? przecież jest napisane że dostępne od 13 a to po premierze w europie?? prosze o odp.

Pozdrawiam.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Są dwa wyjścia:

- źle przeczytałeś

- fake

Bo to, przecież jest nie możliwe żeby wszystkimi móc grać. To nie jest tak hop siup, powinni dla każdej gwiazdy wymyślić sensową historie, feudy itp. Owszem będzie kariera ale RTWM to coś zupełnie innego. Może się mylę ale wątpię więc proszę żebyś podał źródło swojej informacji.

Tworzenie storyline będzie czymś odjazdowym. Pooglądajcie filmiki SvRGlobal i tam jest o tej edycji.

PS. Grę kupię później, ponieważ będę się chciał nacieszyć Here Comes the Pain. Podobno to najlepszy Smack jaki wyszedł.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Mi też wydało się to dziwne, no, ale coż wystarczy nam poczekać parę dni i pierwsze pewne informację. Przed zakupem radzę wszystkim posiadaczom ps2 zlookać gameplaye, bo mam nieciekawą historię związaną z zakupem gry na ps2 przed obejrzeniem screenów z wersji ps2.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Okładka wzięta z wersji NTCS lecz sama gra będzie w PAL bo nie jest nigdzie napisane że jest to import z USA.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Gra będzie w wersji PAL. Raz też zamawiałem i było zdjęci NTSC, a dostałęm PAL. Nie mam źródło tylko już nie raz o tym mówili, że w tej grze będzie można grać wszystkimi w RTWM. Może to był tylko pomysł który nie zostanie wprowadzony. Ale np. w innych częściach ( nie w svr 09) gry szło grać wszystkimi sezon, a więc może być różnie.

en3rgy Smackdown: HCTP wg. mnie to jest najlepsza gra wrestlingowa na ps2 jaka wyszła na czarnulke ;] Jak tylko mam czas to siadam i gram w HCTP . A czy tworzenie storyline będzie tez na ps2? I miejmy nadzieje że gra będzie naprawde dobra

en3rgy A czy tworzenie storyline będzie tez na ps2?

Dolanczam sie do pytania ! A co do Heres Come The Pain to mam i gram wczesniej nie gralem jestem zajarany jak maly mis :D Btw podoba mi sie tez Svr2007 ale HTCP jest najlepszy !!

Już ci mogę powiedzieć, że SvR 2010 na PS2 będzie trochę gorszy niż na takich konsolach jak: PS3 lub xBox 360. Jeżeli chodzi o tworzenie storyline to na pewno będzie taka możliwość, ponieważ dlaczego na PS3 miała by być taka opcja, a na PS2 już nie? Co do grania wszystkimi w trybie gry RTWM to na pewno nie będzie możliwości grania wszystkimi, ponieważ jest to za dużo roboty jak dla twórców gry. Gra SvR 2009 trochę mnie zawiodła z trybem kariery oraz RTWM, ponieważ to wszystko, a szczególnie monotonna kariera jest za krótkie. Również mam nadzieję, że w wersji 2010 będzie trochę lepiej, bo kolosalnego poprawienia spodziewać się nie można.

Jest już pierwsza recenzja (na IGN-ie) wersji na PS3 i Xboksa 360. Ocena: 8.5/10. Podsumowujące publikację zdanie: "WWE SmackDown vs. Raw 2010 might not be the greatest wrestling game of all time, but it’s definitely the best the world’s seen in years" (tłumaczenie: "WWE SmackDown vs. Raw 2010 nie jest może najlepszą grą o wrestlingu w historii, ale bez wątpienia najbardziej udaną z wydanych w ostatnich latach"). Innymi słowy: będzie dobrze.

A co do trybu RtWM: nikt nigdy nie twierdził, że osobna ścieżka fabularna zostanie przygotowana dla każdego wrestlera.

Jeżeli chodzi o tworzenie storyline to na pewno będzie taka możliwość, ponieważ dlaczego na PS3 miała by być taka opcja, a na PS2 już nie?

Longer, właśnie nie wiem czemu na czarnuli nie ma tych pierdół. Może jest to tym spowodowane, że jest dużo piratów a na PS3 i X-ba to wiemy jak jest.

Może te serie nie są najwyższej półki, ponieważ czasami gracz nie ma swobody. Popatrzmy na Wrestling Encore, grafa jest brzydka, realność = 0 i biedna kariera. Ale ta gra jest dobra dzięki właśnie tej wolności mam namyśli, że jest dużo broni, można bić się w każdych miejscach w arenie i zmierzyć się z 10-oma osobami w ringu naraz(nawet więcej). A w ostatnich seriach SvR można bić się tylko w ringu i koło rampy (w 08,07> też na zapleczu ale to za mało), jest 8 przedmiotów i maksymalnie tylko 6 gości w ringu (nie licząc sędziego).

Nie wiem czemu wcześniej nie dali tego, że można wybrać kolory ubrań fighterów, przecież już w Raw 2 (na zwykłego xboxa) była możliwa ta czynność, co prawda nie zbyt rozbudowana ale zawsze coś.

PS. Może w jakimś innym temacie przeprowadzi dyskusję o HCTP, bo patrząc na filmiki gra ładnie się prezentuje.

PS#2. Ciekawe czemu wycofali three stage of heel, przecież był w dawniejszych seriach Smacka.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...