Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak myślicie, kiedy będzie już do ściągnięcia na torrentach? :twisted:
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Pewnie gdzieś 17 października, bo będą rozsyłać pre-ordery w USA.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Ja akurat sobie kupie, o ile będzie warto na ps2 8-)

Wracając jeszcze do online to na gry-online.pl to tam w wersji na ps2 napisali tak tryb gry: single / multiplayer

tryb multiplayer: Internet / wspólny ekran

Czyli to pomylili się na gry-online.pl ??

1623504524b1fd2301336b.jpg

Bałwan napisz do gry-online i sie nich zapytaj lub poczekaj do premiery, bo tu nikt nie grał jeszcze wersje na PS2 wiec nic niee wiemy.

Jak by było online to bym skakał do sufitu,chociaż i tak większość by grała Janami, Takerami i Ortonami :D. Ale daje temu 10%, że pogramy na PS2 przez neta, pewnie to jakaś pomyłka.

Mam wrażenie, że THQ chcę zrobić tą grę tak jak jest w wrestlingu. Czyli te rzeczy które się najmniej zwraca są dokładne np. jak jest walka first blood to Lilian przypomina zasadę. Też w tej części nie będzie można zrobić FU/STFU i wygrać. Najpierw trzeba wypełnić pasek. Jeśli się go naładuje to można zrobić signature. Następnie jak, go wykonamy możemy przejść do Finishera. Mi bardziej odpowiadał ten z SvR 2009 ale cóż...

Przy okazji nie wiem czemu jeszcze nie kupiłem SvR 2007, bo tam jest multi, roster nawet fajny, legendy i sensowna kariera. A w końcu ta gra kosztuje 30 zł.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Tak samo ja tyle, że ja bym z radości chyba zrobiłbym attitude adjustment na siostrze 8) no i przede wszystkim kupiłbym SvR 10 od razu, network adapter też za tą stówkę, ale napierdzielałbym jak głupi. Tak apropo to SvR 07 i 06 mają opcję online na ps2

Bałwan, SvR 06 i 07 mają opcje online, ale późniejsze już nie. Za rok kiedy będzie wychodził SvR 11 będzie zapewne tylko na PS3 i Xbox 360 (ew. WII) ponieważ era ps2 się kończy i to jej koniec. Wszystkie lepsze gry wychodzą teraz tylko na xbox 360 i ps3. PS.Xbox'a 360 mam od 3 tygodni, a teraz włączyłem FIFE 09 na ps2 to już zapomniałem gdzie są guziki na dualshocku. Roster w svr 10 nie jest taki zły. Wątpię by dali Natayle, a TK i DH nie. Bardzo czekam na Polską premierą, aby zamówić w sklepie internetowym xD

Co do tego, że ps2 kończy to nie byłbym tego taki pewien. Akurat w tym roku i w następnym wyjdą gry na ps2, nawet były pogłoski, że spider-man 4 w 2011 ma wyjść na ps2. Jeśli chcesz mogę Ci dać znacznie większa listę gier, które są w planach wydania na ps2, a nawet pewne jest, że wyjdą na ps2.

Bałwan gry będą wydawane jeszcze długo bo PS2 jest otwartą platformą, czyli producent nie potrzebuje autoryzacji Sony by wydać grę, wiec co najmniej do PS4 i X720(czy tam 3) bo wtedy PS3 będzie otwartą platformą i tak będzie kółko tak długo jak długo konsole będą istnieć, wiec nie róbmy Offtop'a o konsolach bo temat o SvR 10.

Myślicie czy przywrócą Buried Alive Match czy nie? W SvR 08 było lecz SvR 09 już nie.

Buried Alive Match raczej nie przywrócą. Także wydaje mi się, że wywalą zeszłoroczny Inferno Match i zastąpią go Ambulance Matchem.

Ambulance Match jest tylko dla DS, lecz jak wyjdzie rom SvR 10 na NDS to zassam i sprawdzę na emulatorze jak to wygląda.

Bardzo ciekawy filmik o edytorach praktycznie wszystkiego. Jeśli ktoś dobrze zna angielski może sobie posłuchać (chyba) pare ciekawych rzeczy.http://www.youtube.com/watch?v=ZkoXeJd1oXg

Buried Alive raczej nie będzie. A tamten mecz we wcześniejszych wersjach to bardziej Casket, gdyż z tego co pamiętam zawsze w Buried trzeba było przeciwnika piachem zakopać. Ambulance jest już bardziej prawdopodobny ale i tak, go nie będzie.

Może SvR przełamie swoją złą passę i stworzy bdb wrestling?

A ja osobiście zastanawiam się czy w ogóle kupię grę, ponieważ nie wiem czy warto. Z tego co widziałem będzie wiele nowych możliwości i w ogóle, ale jakoś nie jestem przekonany co do tej gry. Może wydam te 200zł na Fife 10, ale to kwestia czasu, ponieważ musimy poczekać na wydanie SvR i wtedy pomyślimy. Ciekawi mnie to czy gra wyjdzie na PS2, ponieważ fatalna gra pt: Legends of Wrestlemania nie pokazała się na Playstation 2.

Longer, gdybyś oglądał zapowiedzi byś wiedział, że będzie na PS2. Mi ta gra jak na razie bardzo się podoba ale wiecie jak to czasami jest. Najlepszym przykładem jest GTA IV mówili, że będzie można wchodzić do prawie wszystkich budynków (taaaaa). Trochę szkoda, że stworzyli LoW, bo może w tej części by były legendy. Jeszcze gdyby SvR by działało na takim samym silniku graficznym co UFC 2009 albo by w ogóle zrobili prawie idealną grę to by było zajefajnie :).

PS. SvR miało trzy części gdzie można było grać przez internet na PS2 : SVR, SVR 06 i SVR 07

Z tego co rozumiem z ifnormacji to na PS3 i X-Mixera nie będzie żadnej nowej stypulacji czy jak?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...