Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja napewno kupie tą gre bo w każdą cześc grałem ale później jak troche stanieje bo 197 zł to z deczka za dużo

1172056896486a34933c6a9.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Ja tam kupie sobie psp a później smackdown vs raw 2010 i bede pykał w domu i w szkole :P

Tylko w razie czego nie zawiedź się grafiką na psp. Chociaż mam nadzieję, że będzie lepsza niż w svr09

1623504524b1fd2301336b.jpg

Będzie taka sama (podobna), bo to ten sam silnik graficzny.

To na ps2 przynajmniej grafa będzie jako tako 8-)

Narazie Uważam ze 2010 jest najlepsza z wszystkich serii tej gry ale to sie okaze jak bede mial ja . Mozecie mi powiedziec jakie roznice beda miedzy PS2 a PS3 i Xbox'em

Na ps2 i xbox 360/ps3 są te same opcje tylko, że w xbox 360/ps3 są dodatkowe i lepsze rzeczy. Wymienię Ci te które pamiętam.

Create-a-superstars-redesign

czyli, że będzie można stworzyć swojego zawodnika który będzie wyglądał profesjonalnie ( czyli tak jakby go producenci zrrobili :P

Mozesz wysyłać swoje story-liny do netu.

Superstars Threads

Zmieniać stroje zawodników będących w grze.(np. inne maski rey'a, różowy undertaker xD

Robienie swoich tatuaży.

I oczywiście gra online.

Najprawdopodobniej jak zawsze więcej layersów w create supersttars.

A co to na ps2 nie ma online?! w SvR 09??!! :shock:

PS2 nie ma możliwości gry online ani ściągania nowych rzeczy z neta. Żądnej wersji SvR na czarnuli nie było możliwości gry w sieci.

[ Dodano: 2009-10-04, 15:17 ]

Nie pójdzie bo mało gier na PS2 obsługuje grę w sieci. Twórcy SvR nie chciało się dodawać tej opcji do gry.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Stuner, w SvR 2007 można było grać przez neta.

Nie wiem czemu robienie tatuaży, superstar threads i inne nie będzie na PS2. Przecież takie pierdoła a cieszy. Mam pytanie to w końcu będzie Tyson Kidd i David Hart?

PS. Polecam pooglądać filmiki SvR Global.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

• Urządzenie:  Android

Ludzie prognozują że Tyson Kidd i DH będą do odblokowania, choć nawet jeśli tak, to raczej powinni być podani w rosterze. Będzie troche dziwnie przez ich (miejmy nadzieje że nie) brak...

Jak napisał en3rgy, filmiki SvRGlobal'a prezentują wszystkie najważniejsze nowinki o Smacku 2010. Przy okazji dodam, iż niesamowicie zdziwiłem sie stwierdzając, że SvRUltimate został zawieszony :shock: :cry:

20502835285345d49c46e75.jpg

Może być tak jak Curt'em Hawkins'em i Zack'iem Ryder'em rok temu. Nie było w nich rosterze a jednak byli w grze. Tak bedzie z Kidd'em i Smith'em.

en3rgy jesteś pewien ze chodzi o wersje na PS2?

Nie macie wrażenia ze WWE Bragging Rights zostało stworzone pod promocje SvR? Bo jak mają byc walki Smackdown vs Raw nasuwa się wniosek ze PPV to promocja gry.

@down

Czyli SvR 07 miał grę w sieci. Dzięki za info en3rgy. Może zbieg okoliczności lecz nie wiadomo co marketing w WWE wymyśli.

Edytowane przez Stuner
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

tak tutaj masz dowód

http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/753/35/58/753355828

With net play to znaczy, że przez internet można grać.

Właśnie Tyson i Hart raczej będą, bo przeprowadzano z nimi wywiad o SvR 2010.

Stuner raczej mi się wydaję, że to przypadek.

Uwaga, bo ciągle mnie ciekawi czy będzie HD to chciałem zobaczyć kto był w locked. Otóż jacyś dwaj zawodnicy na "S", dwóch gości na "M", gość na "J", "J"/"G", "E" lub "F", "E" lub "D" i "B". Z kąd to wiem? http://www.dailymotion.pl/relevance/search/svr+2010/video/xao684_smackdown-vs-raw-2010-overall_videogames i tam są jak na razie nieznani wrestlerzy/ menagerowie.

Więc w SvR 07 była ta opcja, a w SvR 09??

A możliwości jakie są na ps3 i x-klocu są zrobione specjalnie, aby ludzie kupowali co rok jakąś inną, nową konsole, w tym przypadku ps3 lub X'a. Mam ps2 długo i nie zamierzam kupować innej konsoli nie wcześniej niż za półtora roku.

Bałwan, przypominam ci, że tą grę zrobiła firma THQ. Xbox'a stworzyło Microsoft a Playstation Sony, więc po kiego grzyba THQ miało specjalnie robić najlepsze rzeczy dla Xboxów i PS3? Co obchodzi THQ fundusze microsoftu? Przecież z tego czego się nie mylę najwięcej w domach jest właśnie PS2. No powiedz, że płacąc 120 złotych powinniśmy mieć dostęp do wszystkiego co zrobił producent. Czyli moim zdaniem dla czarnuli też powinni dawać wszystkie atrakcje jakie THQ zrobiło. Ja niestety muszę zbierać na X'ba, bo chętnie bym pograł takie gierki jak Fifa street 3 czy LOW. Mam już 100 zł, nieźle mi idzie co nie? :twisted: .

Więc w SvR 07 była ta opcja, a w SvR 09??
No niestety... Przecież Multiplayer jest WAŻNY, bo jak się przejdzie całą grę to co jest innego do roboty niż zagrać z kumplami Ladder matcha nie wychodząc z domu?

A ja jak już mam kupić konsole to wolę od x-boxa ps3. Dlatego, bo xbox ma jakieś zupełnie inne przyciski jakieś Y czy co, a przyzwyczaiłem się do tych z psx'a. Pamiętam jak łoiłem kumpli w tekkena 3 8-).

Ale się wkur..., że online nie jest, mam nadzieję, że w 2010 to się zmieni, bo tak jak powiedziałeś ps2 jest najpopularniejsze i tutaj najpierw o o grze online powinni pomyśleć, potem ps3 i x-box.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 7 Data: 07.12.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Port Messe Nagoya 2nd Exhibition Hall Publiczność: 615 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 6 Data: 06.12.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 938 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • VictorV2
      ooof. Jak poprzednik, 200% polecam Deadl1ne. Zrobiło swoje w bardzo dobrym stylu. Tradycyjnie, zacznijmy od negatywów: Oba Vs Ricky. Match nie powalał, ale myślę że nikt nie spodziewał się technicznego klasyka bo i nie po to był. Myślę że jak na realia wyszło im dosyć solidnie, nie było mega szału ale nie było też tragedii. Bardziej boli fakt że z sytuacji gdzie mogliśmy mieć Ricky Vs Lennox/Jevon/Bourne i wreszcie coś autentycznie nowego i świeżego w main eventach...wracamy do Oba Vs Jevon
    • Grins
      Trochę tego jest, jakoś już ciężko mi cokolwiek chwalić od WWE w ostatnim czasie mimo że drugi dzień SummerSlam był chyba jedyną taką galą którą dało się obejrzeć, tak poza tym wszystko co w tym roku rozpisywali prócz Punk/Roman/Rollins było do dupy, całą swoją uwagę skupiali właśnie na tym programie z jednej strony dobrze, z drugiej już nie bo reszta programów była tak nieudolnie prowadzona że teraz na sam koniec roku wyszedł z tego jeden wielki kibel czyli zero świeżości, zero emocji ani nic a
    • VictorV2
      Dziekuję za zwrócenie uwagi, faktycznie.   Myślałem jak to zrobić i doszedłem do wniosku że zeedytuje poprzedni post, żeby zachować kolejność. Wyszedł długi post, ale będzie chyba lepiej niż mieszanie kolejności ^^
  • Dodaj nową pozycję...