Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam pytanie, dlaczego na WII John Morrison wygląda inaczej niż na wszystkie inne konsole?

http://www.youtube.com/watch?v=h5MJJQ3RAWk

I czy są już może zdjęcia na PSP, bo szukam i szukam i nie mogę wyszukać :(

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

tak jak myslalem te mini-filmiki z walka SCSA i The Rocka nie byly przypadkowe potwierdzone sa juz te 2 postacie jako grywalne w SvR 10 :P

Wejdzcie w link od Banzo i kliknijcie w zakladke Legends

Tyle że w pre-orderach... Nawet na stronie głównej gry o tym pisze

ten podpis pepi013 jest do mnie???
Dx the best tag team World

• Reputacja:   83
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Nie, to skrypt pokazujący nazwę użytkownika, który aktualnie czyta podpis :)

A do tematu, mam nadzieję, że będzie dużo fajnych opcji robienia finisherów

6427638215a28716991f4b.jpg

Będzie możliwość zrobienia finishera z najwyższej liny (coś w stylu Swanton Bomb).

Dobra kupuję Xboxa 360 tylko nie wiem czy Elite czy Premium, doradzi ktoś ? ;D

Jedna z rzeczy na którą czekałem w SvR 2010 było to, że wreszcie działać będzie dolny ekran przy wejściach wrestlerów. Tłumacząc z mojego na ludzki : Jak wchodzą zawodnicy w "prawdziwym" wrestlingu, to wyświetlany jest ich titantron (filmik) na tym dużym ekranie, a poniżej jego jest taki podłużny ekran, zza którego wychodzą zawodnicy (dla przykładu - Big Show jak wchodzi to na tym podłużnym ekranie wyświetlane są spadające z góry literki BIG SHOW, a później takie cegły :P)

Ten ekran w serii SvR zawsze był nie aktywny, tzn. wyświetlał tylko gdzie odbywa się walka (np. RAW lub SummerSlam). Trochę to wkurzało, szczególnie podczas wejścia takiego np. Undertaker'a, gdzie wszystko jest ciemne, tylko ten podłużny wyświetlacz świeci na jasno czerwono i napisane jest na nim całkowicie psujące klimat "RAW" :/ Jak zauważyłem, nie zostało to "naprawione" :(

Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi :)

Pamiętajcie, pokolenie 619, Cody Rhodes to nasz wróg !!!

10436278364e2339bfd1aa5.jpg

Dobra kupuję Xboxa 360 tylko nie wiem czy Elite czy Premium, doradzi ktoś ? ;D

Elite...

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Mam pytanie, dlaczego na WII John Morrison wygląda inaczej niż na wszystkie inne konsole?

Z takimi pytaniami to raczej do twórców SvR trzeba się zwrócić. :twisted:

Raczej nikt na forum nie jest odpowiedzialny za proces powstawania tych wersji SvR. :P

Trzeba też zauważyć że WII to nie taki next-gen graficzny jak PS3 czy X-Box. :D

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

• Reputacja:   83
  • Status:  Online

Będzie możliwość zrobienia finishera z najwyższej liny (coś w stylu Swanton Bomb).

Między innymi o to mi chodziło, ale w sensie, że będzie dużo fajnych elementów do "zmontowania" :)

6427638215a28716991f4b.jpg

Dla mnie totalnym niedociągnięciem jest to, że nie można wykonać finishera zza pleców przeciwnika. Mam nadzieję, że to dopracują w 10.

Dla mnie totalnym niedociągnięciem jest to, że nie można wykonać finishera zza pleców przeciwnika. Mam nadzieję, że to dopracują w 10.

Ja bym jeszcze chciał, żeby dopracowali to że można robić finishera jak gość leży, albo żeby można było robić finishera tag-team.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Między innymi o to mi chodziło, ale w sensie, że będzie dużo fajnych elementów do "zmontowania" :)

Choć jak już zauważyłem na paru amatorskich filmikach z gameplaya SvRa '10 to kreacja finisherów z tope rope będzie miała równie wiele możliwości nierealnego botchowania co Create a Finisher z 2009. Gościu na filmiku stworzył bowiem finisher, w którym zawodnik wykonuje uwaga 3 salta w tył w stylu SSP i kończy Leg Dropem po front flipie. Sic... :)

20502835285345d49c46e75.jpg

Ja bym jeszcze chciał, żeby dopracowali to że można robić finishera jak gość leży, albo żeby można było robić finishera tag-team.

Do finisherów tag-teamowych to im jeszcze daleko... To wyglądałoby chyba jeszcze masakrzczniej niż "zbotchowany" finisher lub ten z narożnika...

[ Dodano: 2009-09-02, 23:35 ]

Gościu na filmiku stworzył bowiem finisher, w którym zawodnik wykonuje uwaga 3 salta w tył w stylu SSP i kończy Leg Dropem po front flipie. Sic... :)

Cóż, realistyka pierwsza klasa...

• 2 tygodnie później...

wiadomo już jaki będzie roster pełen ?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• HeymanGuy
      WWE RAW 27.01.2025 Rollins/Gunther/Logan: Rollins wychodzi, publika szaleje, a on zaczyna snuć plany – Royal Rumble, potem WrestleMania, a może nawet walka z Guntherem o pas. No i wyobraźcie to sobie: Rollins kontra Gunther na największej scenie? Ja już mam ciary na samą myśl. Ale nie, bo zanim cokolwiek się wydarzy, wparowuje Logan Paul. Ten gość ma dar, żeby irytować wszystkich dookoła – jego mina, ton głosu, wszystko mówi: „Znienawidź mnie”. I wiecie co? Działa! Paul gada, że on też chce Royal Rumble wygrać, że jest na szczycie, a Rollins patrzy na niego z takim „Stary, idź stąd, zanim cię zleję”. No i w tym wszystkim Gunther. Kiedy ten chłop gada, to jest cisza – serio, jego głos i pewność siebie sprawiają, że aż wierzysz, że zmiecie każdego, kto mu stanie na drodze. Segment skończył się bez bójki, ale napięcie było tak duże, że czułem, jakbym oglądał finał thrillera. Świetna robota na micu, duże zapowiedzi, ale brak akcji na końcu zostawił trochę niedosyt. Czekam na te starcia, bo zapowiadają się grubo. WWE World Tag Team Title - War Raiders (c) vs. Judgment Day: Okej, Judgment Day. Mam problem z nimi, bo to niby potężna stajnia, a jednak znowu przegrywają. Dominik Mysterio próbuje być kozakiem, ale serio, ile można słuchać o jego „więziennych przeżyciach”? Publika tego nie kupuje, ja też nie, przynajmniej po takim czasie. Ale JD McDonagh – ten gość to cichy MVP tego zespołu. Facet zaliczył paskudny bump o stół komentatorski, wrócił do walki i jeszcze prawie ukradł show. Szacunek! A War Raiders? To jest team, który wygląda jakby przyjechał na wojnę, nie na walkę. Ich finisher, War Machine (pozdro fani ROH)– brutalne, szybkie i bezlitosne. Judgment Day miało swoje momenty, nawet Carlito próbował coś pomóc z tym swoim jabłkiem, ale co z tego, skoro znowu przegrali? Finn Bálor pewnie wróci i im się dostanie, bo ta stajnia wygląda coraz bardziej jak grupa przegrywów. Walka dobra, McDonagh pokazał serce, ale Judgment Day naprawdę musi zacząć wygrywać. Albo coś zmienią, albo ich rozpadają. Rey Mysterio vs. Xavier Woods: Rey Mysterio, ikona. Kiedy widzi sie go na ringu, to sie wie, że będzie sztos. Tym razem jednak Woods miał przewagę. Był szybki, zadziorny, a jeszcze Kofi Kingston obok niego podgrzewał atmosferę. I powiem Wam, że przez chwilę myślałem, że Woods to wygra. No ale nie z Reyem. Jak tylko Rey zobaczył swoją rodzinę w tych koszulkach „New Day Sucks” (genialny trolling swoją drogą), wiedziałem, że będzie 619 i po zawodach. Woods przegrał, a ja siedzę i się zastanawiam – czy New Day serio nie wyciągnie wniosków z tych ciągłych porażek? Bo na razie zachowują się jak rozkapryszone dzieciaki, a Rey ich ustawia jak amatorów, słabo to troszkę wygląda. Rey to klasa sama w sobie, ale szkoda Woods’a, bo chłop naprawdę robił show. Mam nadzieję, że New Day nie będzie dalej robić z siebie błaznów. Non-Title Match - Bianca Belair i Naomi vs. Liv Morgan i Raquel Rodriguez: Walka o nic, ale jednak dużo się działo. Bianca i Naomi to maszyny do wygrywania – jak one wchodzą do ringu, to od razu mam wrażenie, że nikt nie ma z nimi szans. Ale Liv i Raquel walczyły jak lwice. Trochę chaosu było, Dominik Mysterio oczywiście musiał się wmieszać (serio, gość pojawia się wszędzie). Końcówka – Liv zdobywa zwycięstwo, ale bardziej przez przypadek niż zasługę. No i powiem tak – Morgan i Rodriguez w programie o pasy tag-teamowe? Czemu nie, ale jeszcze trochę pracy przed nimi, bo Rodriguez wygląda, jakby była zardzewiała po tej przerwie. Walka spoko, ale mogła być lepsza. Najważniejsze, że coś tam posuwa do przodu historię. Heyman Promo: Paul E Dangerously zaszczytnie ukazuje nam okładkę WWE 2K25. Heyman na micu to poezja. Ten gość mógłby sprzedać mi pustą butelkę i wmówić, że to cenny skarb. Kiedy zaczął gadać o Romanie Reignsie, że nawet na Marsie byłby największą gwiazdą, to po prostu się śmiałem. Potem pojawia się Drew McIntyre – wielki jak czołg, pewny siebie. Powiedział Heymanowi, że to on jest ojcem Bloodline, a nie Roman. I wiecie co? Drew mówi to z taką pasją, że aż chce się wierzyć. Konflikt między Drew, Romanem i CM Punkiem – wciąga mnie to coraz bardziej. Promo Heymana to złoto, Drew dodał jeszcze więcej ognia. Royal Rumble zapowiada się na totalny rozpierdziel. Sami Zayn vs. Drew McIntyre: Sami to fighter, Drew to bestia. Ich walki zawsze mają w sobie to coś, że czuje emocje. Sami – z rozwaloną twarzą, krwawiąc, dalej walczył jak lew. Był blisko, ale Drew to Drew. Gość oszukuje, używa lin do przypięcia i wygrywa. Potem robi się jeszcze ciekawiej – Cody Rhodes przychodzi na ratunek Zaynowi, ale wpada Kevin Owens i wszyscy zaczynają się bić. Sami przypadkowo trafia Cody’ego, a publika szaleje. Chaos, emocje i kolejny powód, by odpalić Rumble i zobaczyć, co z tego wyniknie. Świetna walka, jeszcze lepszy post-match. Zayn znowu przegrywa, ale jego historia nabiera mocy. Rhodes/Punk: To było promo, które można zapisać złotymi literami w historii Raw. Cody i Punk mają taki ogień na micu, że czułem się, jakbym był w środku ich konfliktu. Punk mówi o swojej przeszłości, Cody o tym, że jest teraz na szczycie. Każda linijka była lepsza od poprzedniej. A kiedy Punk rzucił, że chce wygrać Rumble i odebrać tytuł Cody’emu, ciary przeszły mnie po plecach.To był poziom WrestleManii. Cody i Punk muszą dostać po ME, bo inaczej to będzie zbrodnia. Raw przed Royal Rumble to była petarda. Świetne proma, solidne walki i napięcie przed jednym z największych PLE w roku. WWE jest teraz w topowej formie, a ja nie mogę się doczekać, co dalej. Jedno z najlepszych Raw ostatnich miesiący.
    • Attitude
      Za nami ostatni epizod WWE Monday Night Raw w drodze do Royal Rumble. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Michael Cole przekazał, że "okno transferowe" zakończy się wraz z tym tygodniem. Rozpoczęło się w grudniu i Generalni Managerowie mogli dokonywać transferów pomiędzy Raw, SmackDown i NXT. Jedną z ostatnich postaci, która zmieniła brand jest Zelina Vega - przeszła z Raw na SmackDown. The War Raiders pokonali Dominika Mysterio i JD McDonagha, zachowując pasy tag team. Warto jednak odnotować świetny występ McDonagha, który dokończył pojedynku mimo doznania kontuzji. Link do filmu Z kolei Liv Morgan i Raquel Rodriguez pokonały Biancę Belair i Naomi w non-title matchu przy pomocy Dominika. Link do filmu Paul Heyman ujawnił okładkę WWE 2K25, na której pojawi się Roman Reigns. Segment przerwał McIntyre, który zapowiedział, że ma na celowniku "chłopca" Heymana. Paulowi wydawało się, iż chodzi właśnie o Romana. Drew stwierdził jednak, że zajmie się CM Punkiem. Link do filmu Link do filmu Udział w męskim Royal Rumble Matchu tego wieczora zapowiedzieli Intercontinental Champion Bron Breakker, Jey Uso, Logan Paul i Penta. W walce wieczoru Drew McIntyre ponownie pokonał Samiego Zayna. Przechytrzył go przy tym, używajac lin. Link do filmu Po pojedynku doszło do zamieszania. Szkot kontynuował atak na Zaynie. Pojawił się wreszcie WWE Champion - Cody Rhodes. Ale to też wywołało pojawienie się Kevina Owensa. Przy tym całym chaosie Sami przypadkowo wymierzył Helluva Kick Rhodesowi, gdy chciał zaatakować McIntyre'a. Link do filmu Potem jeszcze doszło do konfrontacji Rhodesa z CM Punkiem. Link do filmu Skrót Raw: Link do filmu Aktualna karta WWE Royal Rumble 2025: * Undisputed WWE Championship Ladder Match: Cody Rhodes vs. Kevin Owens * Men's Royal Rumble Match: John Cena, CM Punk, Roman Reigns, Seth Rollins, Drew McIntye, LA Knight, Jey Uso, Rey Mysterio, Sami Zayn, Shinsuke Nakamura, Logan Paul, Penta, Chad Gable, Bron Breakker, 16 More TBA * Women's Royal Rumble Match: Nia Jax, Bayley, Charlotte Flair, Bianca Belair, Naomi, Liv Morgan, Lyra Valkyria, Ivy Nile, IYO SKY, 21 More TBA * WWE Tag Team Championships Two Out Of Three Falls Match: #DIY vs. Motor City Machine GunsPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
    • HeymanGuy
      Który samochód w Need for Speed: Underground ma najniższą początkową prędkość maksymalną, ale jednocześnie oferuje najlepsze możliwości tuningu, pozwalając osiągnąć najwyższe prędkości po pełnej modyfikacji?
    • MattDevitto
      Luźne RR '09 wrzucone na kanał przez WWE Vault
  • Dodaj nową pozycję...