Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jest możiwość wgrania jakiś zawodników lub div ?

jeśli tak to skąd można pobrać

chodzi mi o wersje na xboxa 360

7589828874ed0d13baf4e2.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

chodzi o caw'y czy jak?? bo caw'y mozna zrobic samemu albo sciagnac z poziomu gry, a jesli chodzi o oryginalne postacie to jest tylko stone cold do pobrania

albo sciagnac z poziomu gry

A kokretnie z kąd ?

2.Pytanie w walce hell in the cell jak zrobić by przeciwnika nawalać tak głową o klatkę ?

gran na xboxie 360

[ Dodano: 2011-05-06, 13:50 ]

fg

Witam wszystkich!

To mój pierwszy post na forum!

Mam SvR 2010 PSP i mam 2 pytania (chociaż w grę nawalam pół roku to nadal nie umiem paru rzeczy):

1.W trakcie RR matchu jak wchodzi np.The Rock to ustanie w narożniku i po pół minuty ma od razu 3 finishery.Jak takie coś zrobić?

2.Jeżeli w walce 1 vs 1/manager chcę zaatakować managera to jak się na niego mogę ,,przestawić''?

• Reputacja:   1

W trakcie RR matchu jak wchodzi np.The Rock to ustanie w narożniku i po pół minuty ma od razu 3 finishery.Jak takie coś zrobić?

Masz takie coś jak fire up w attribute czy coś takiego , tam masz też np.hammer throw .

Więc bierzesz fire up , atakujesz co pierwszego czerwonego paska czyli az do pokazania sie ze mozesz wykonac finishera i wciskasz r1 + trójkąt

Cytat:

W trakcie RR matchu jak wchodzi np.The Rock to ustanie w narożniku i po pół minuty ma od razu 3 finishery.Jak takie coś zrobić?

Masz takie coś jak fire up w attribute czy coś takiego , tam masz też np.hammer throw .

Więc bierzesz fire up , atakujesz co pierwszego czerwonego paska czyli az do pokazania sie ze mozesz wykonac finishera i wciskasz r1 + trójkąt

Dupa jasio karuzela. W RR matchu nie trzeba nabijać finishera aby wziąć fired up. Ja gdy wchodzę to od razu biorę fired up i mam 3 finishery. Więc do finishera nabijać nie trzeba.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

• Reputacja:   1

Cytat:

Dupa jasio karuzela. W RR matchu nie trzeba nabijać finishera aby wziąć fired up. Ja gdy wchodzę to od razu biorę fired up i mam 3 finishery. Więc do finishera nabijać nie trzeba.

Przynajmniej wie co ustawić aby mieć 3x finisher czyli FireUp , zdarzają się tacy co mogą nie wiedzieć bo pierwszy raz mają tą gre lub grają .

Dupa Jasio Karuzela
:lol:

Jak obrócić przeciwnika tj jeśli stoi przodem to żeby go wziąść od tyłu ?

• 2 tygodnie później...

Jak obrócić przeciwnika tj jeśli stoi przodem to żeby go wziąść od tyłu ?

Chodzi i o obrócenie go gdy np. leży lub jest w narożniku?

1161423919541b3db89050d.jpg

Sebekmur, stojącego przeciwnika nie da się obrócic, to jest tylko w SvR 2011. Jedynie możesz go zajśc od tyłu bądź pochwycic grapplem. :)
  • 1 miesiąc temu...

Witam, mam pytanie. Czy podczas trainingu nie ma sposobu aby poznać czy pasek finishera się napełnił?

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows

Witam, mam pytanie. Czy podczas trainingu nie ma sposobu aby poznać czy pasek finishera się napełnił?

Z tego co pamiętam to w opcjach tego tutorialu (wejdź w options i tam masz) musisz ustawić Signature/Finisher, ale nie jestem pewny, wiem za to że takie coś jest w SvR11

!!!FIRE DAMIAN PRIEST!!!
!!!FIRE SETH ROLLINS!!!
!!!FIRE UGLI-EST BELAIR!!!

19206047157224d1ceee4a.jpg

Co zrobić by stworzony zawodnik nie wchodził w majtach , tylko ubrany ?

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows

Co zrobić by stworzony zawodnik nie wchodził w majtach , tylko ubrany ?

Jak tworzysz wrestlera, to na samym końcu masz jeszcze Entrance Attire i Cinemation Attire (czy jakoś tak). Wybierasz je a potem bierzesz opcje skopiowania z któregoś z attirów i wybierasz ten wrestlingowy (ten 1 ;) )

A wgl to sie dziwie że jeszcze ludzie o tej grze gadają :P

!!!FIRE DAMIAN PRIEST!!!
!!!FIRE SETH ROLLINS!!!
!!!FIRE UGLI-EST BELAIR!!!

19206047157224d1ceee4a.jpg

witam! w czasie grana RtWM CAW'em w trakcie wgrywania Fatal 4 way matchu pojawia się następujący błąd

http://imageshack.us/photo/my-images/143/beztytuuezn.png/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      A to nie jedyna sytuacja, Ciampa, Gargano, Zayn się długo kisił w NXT nawet po stracie tytułu NXT, Undisputed Era była w NXT zbyt długo i przez to nawet nie powąchała głównego rosteru, teraz też mamy dobre przykłady, Jade, Je'von, Trick, w sensie do Evansa nic nie mam, ale jednak był stosunkowo krótko w NXT, a jest młody i mógłby jeszcze posiedzieć, chociaż nie twierdzę, że jego call up to zły pomysł, a wręcz przeciwnie, bardzo dobry ruch, ale też patrzę pod względem doświadczenia, Jade to powin
    • Grok
      W minioną sobotę na AEW Collision Tony Schiavone ogłosił, że pre-show Zero Hour przed galą Revolution, która odbędzie się w tę niedzielę, będzie dostępny „za darmo” na HBO Max. Potem konto AEW na X promowało tę informację. To sformułowanie nie było jednak w pełni precyzyjne. Zgodnie z grafiką pokazaną w transmisji, Zero Hour będzie też dostępne na YouTube, Amazon Prime Video, X i Facebooku. Zaktualizowana karta AEW Revolution 2025 | Ta sobota | Los Angeles Marina Shafir vs. Toni Storm
    • HeymanGuy
      My tu gadu gadu, a Ethan Page nadal kisi się w NXT. Jak to jest że osoby które powinny przejść przez NXT mają start na RAW albo SD, a osoby które mogłyby na RAW lub SD już występować od miesięcy o ile nie lat - siedzą w NxT? Przespano wspaniały moment na call-up dla Ciampy i Gargano swego czasu i jak się to skończy/ło, to wszyscy wiemy.
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Tokijska hala wrestlingowa Shinjuku FACE podobno zamknie się pod koniec tego roku. Chociaż nie ma oficjalnego oświadczenia ze strony samej hali, źródła twierdzą, że hala zamknie swoje drzwi jesienią. Wiadomość pochodzi od konta KAKUTOLOG na X, co z pewnością zasmuci fanów wrestlingu i różne promocje. Shinjuku FACE gości eventy wrestlingowe od połowy lat 2000. i stała się jednym z filarów tokijskiej sceny wrestlingowej. Jak dotąd w 2026 roku hala gościła m.in. STARDOM, M
    • Grok
      Po storyline'ie, w którym na krótko został „zwolniony” z federacji, TNA Wrestling potwierdziło, że Steve Maclin podpisał nowy kontrakt. TNA opublikowało ogłoszenie w poniedziałek, stwierdzając, że Maclin podpisał nowy kontrakt. Szczegóły umowy, w tym jej długość, nie zostały podane. Doniesienia o przedłużeniu kontraktu pojawiły się już w styczniu. Były TNA World Champion, Maclin, zmierzy się z Mike'iem Santaną o tytuł na Sacrifice 27 marca. Build-up do walki obejmował angle, w którym M
  • Dodaj nową pozycję...