Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Siema mam do was pare pytań 1 czy jak ściągne CAWSA z online na ps3 to czy moge go jakoś edytować albo jego theme 2 jak naładować pasek finishera w royal rumble bo jedynie mi sie udaje jak koleś ma zdolność fan favorit i wtedy jej używam 3 czy da sie jakoś inacze przewrucić drabine w ladder matchu czy tylko podejść do niej i wcisnąć X na ps3
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

@Gwidon, może ja pomogę:

1. Jak zwykle, możesz zmieniać jego ataki, wejściówkę. Nie wiem czy ciuchy też, ale jeśli tak, to nie w wielkim stylu, kolory itp.

2. Musisz wyrzucać i się dużo lać za pomocą Strong Grapple oraz skoków z wysoka, jednak nabijanie w RR Finishera jest utrudnione, poprzez brak Signatura, jednak wykonalne.

3. Nie wiem czy chodzi ci o to gdy przeciwnik sięga po pas, ale jeśli tak, to kładziesz drugą drabinę na przeciwko przeciwnika [Opierasz jedną o drugą, przycisk X gdy jesteś przy drabinie] i biegniesz na nią, gdy zrobiłeś to dobrze i dobrze wycelowałeś to wlecisz na przeciwnika wykonując Speara lub inny atak.

@Monster

Nie jestem pewien, ale z Polskiego PSN chyba nie da rady, musisz mieć konto zarejestrowane w USA lub UK, wchodzisz w PSS, wybierasz spis gier według alfabetu szukasz Smacka i powinien tam być, jednak nie mam żadnej pewności, a i oczywiście możesz również w ekranie gry [Tutaj nawet PL PSN może być]. Wchodzisz w Online->WWE Community Creations->Download i wyszukujesz co chcesz.

Dzięki. Sam planuję zrobić PSN chyba na USA (a różni się czymś USA od UK? Że np. więcej jakiś bajerów jest w np. UK?). A pieniądze można wpłacić normalnie w banku czy jakoś przez np. Paypala?

13548174524e5e36f3310a3.jpg

Ja osobiście mam na PL, ale z tego co wiem, to USA otrzymuje wszystko 1 dzień wcześniej niż Europa, nie jestem pewien, czy również więcej dodatków posiada. Z tego co ja zauważyłem, to w Polsce normalnie przelewami elektronicznymi, np. kartami Mastercard.

Siemka mam pytanie jak zrobić signature move Christian'em na PS2 ??
IT'S CLOBBERIN TIME !!!

Witam, mam dwa pytania odnośnie SvR 2010 na Xbox 360.

1. W jaki sposób wrzucić do gry i jaki jest największy rozmiar loga jaki można wgrać ? Wiem, że to trzeba cos z Paint Tool zrobić, ale liczyłbym na podpowiedzi.

2. Czy można w jakiś sposób z komputera zrzucić do gry np. face-paint i zarzucić na twarz swojego zawodnika ? Przykładowo znalazłbym facepaint Jeffa Hardy'ego i chciałbym, aby mój zawodnik miał taki sam, czy istnieje taka możliwość ? Nie chcę tworzyć ręcznie.

Z góry dziękuję za fatygę i odpowiedzi.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

@Wiater;

Nie jestem pewien, ale chyba twórcy nie umieścili opcji zgrywania do Paint Toola, wszystko trzeba robić ręcznie

@Dubi25;

Jaki to kłopot sprawdzić w Create a Move Set?

1. Hanging overhead kick; Przeciwnik musi znajdować się w narożniku, plecami do widowni, brzuchem do ringu

2. Diving headbutt 5; Przeciwnik musi leżeć na plecach, natomiast ty musisz znajdować się na "Top Rope", znaczy się na narożniku

@Posiadam wersję na PS3, wersja na X360 nie różni się chyba niczym, jedynie w wersji na PS2 może być inaczej

w PS2 jest tak samo. Mój kolega ma PS2 i rozłożenie wszystkiego (na padzie jak i zarówno move-set i inne pierdoły) jest takie same. Jednak w CAW Creatorze jest trochę inaczej a przekonałem się o tym wczoraj. Robiłem sobie Ravena z wersji na PS2 (link gdyby ktoś chciał. Attire z powrotu do TNA w 2009 (okolice Slammiversary i potem okolice Final Resolution : http://caws.ws/svr2010/show.php?cat=1&id=212 )

Parę części twarzy wyszło mi nie za dobrze, więc musiałem zmieniać samemu. CAW na PS2 wygląda tak: http://caws.ws/svr2010/pics/raven212.jpg

mi wyszedł na PS3. (jechałem cały czas z formułką. Tylko makijarzyk lekko zmieniłem i nie dałem tatuażu na prawej ręce). Choć jak się uda to może i nawet dziś spróbuję wstawić.

Wiater; Można coś takiego zrobić otóż zhackować texture jednak jak to się robi nie mam zielonego pojęcia . Poszukaj na Caws,ws w zakładce forum jak coś znajdziesz to informuj bo ja również chciałbym zrobić cawa z tatuażami Ortona :smile:

3161470904bd7dc4ab6403.gif

Mam pytanie. Czy w ściągniętych CAWach można zmieniać muzyczkę wejściową?

1. W jaki sposób wrzucić do gry i jaki jest największy rozmiar loga jaki można wgrać ? Wiem, że to trzeba cos z Paint Tool zrobić, ale liczyłbym na podpowiedzi.
Wiater; Można coś takiego zrobić otóż zhackować texture jednak jak to się robi nie mam zielonego pojęcia . Poszukaj na Caws,ws w zakładce forum jak coś znajdziesz to informuj bo ja również chciałbym zrobić cawa z tatuażami Ortona

Na YT są poradniki wystarczy wpisać Paint Tool Hack ;) nie wiem czy działają bo nie mam X'a ani PS3.

fin de siècle

Jest gdzieś do pobrania demo tej gry na xbox'a 360?
Jedyny darmowy sposób na konto premium na rapidshare KLIKNIJ, I SIĘ ZAREJESTRUJ

Nie... Jak by było do pobrania to by było w Game Marketplace prawda?
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

mam pewien problem gram Edge'm Road to Wrestemania. I nie wiem jak mam odliczyć w zadaniu Locker Room Backstage area -At No Way Out, drag Mr. Kennedy on top of the Big Show and count the pinfall jak już ich na sobie położę
IT'S CLOBBERIN TIME !!!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 26 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      1. John Cena (c) 2. Becky Lynch 3. Gunther 4. Jacob Fatu (c) 5. Dominik Mysterio (c)  
    • Jeffrey Nero
      Spoko odcinek wczoraj już widziałem. Nie udało mu się przez pandemię zostać komentatorem w WWE może jakaś fucha w AEW.
    • IIL
      Maven znów zaskoczył z swoim youtubem i w ostatnim odcinku pokazał jak wygląda AEW od kuchni. Dostał się na backstage nie będąc zaproszonym...  Warto zobaczyć do końca:    
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 12 Data: 10.05.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sapporo, Hokkaido, Japan Arena: APA Hotel & Resort Sapporo Publiczność: 512 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • IIL
      W wolnych chwilach lubię sobie dłubać w bazie danych serwisu cagematch.net. Często bywa tak, że trafiam na coś interesującego i wpadłem na pomysł, że warto stworzyć wątek na forum gdzie możemy wstawiać różne warte uwagi statystyki, mało znane walki, rekordy itd.  Kilka moich ostatnich znajdziek: Przeglądając wyniki WWF z lat 80 natrafiłem na to, że niejaki Mr. Fuji stoczył w 1982 roku aż 278 walk w WWF. To absolutny rekord do jakiego udało mi się dokopać na cagematchu jeżeli chodzi o ilość stoczonych walk w skali roku. To jednak nie wszystko, Mr. Fuji w 1982 występował również w innych federacjach: NWA 3 walki, niejakie Varrousac Promotions 3 walki, Maple Leaf Wrestling 2 walki i jedna walka w Mid Atlantic Championship Wrestling daje w sumie 287 walk w skali roku!  Jego schedule i wszystko można oczywiście podejrzeć na CM: Profil Mr. Fuji: Career « Mr. Fuji « Wrestlers Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database Tutaj można podejrzeć wszystkie jego 278 walk w WWF. Czasami występował trzy razy jednej nocy: Matches « Mr. Fuji « Wrestlers Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database Lubię przeglądać wyniki wydarzeń niezależnych na specjalne okazje. Często pojawiają się ciekawe czy też dziwne karty. Można się tam dokopać na CM wchodząc w sekcję Events -> Results i w sekcji Promotion wybrać Freestyle Shows. Wyniki zwracane dla USA i Japonii bywają bardzo ciekawe... Na przykład tutaj w wynikach dla takich gal w USA z 2006 znaleźć można znaleźć show, któremu moim zdaniem najbliżej do "WCW One Night Stand" z czegokolwiek, co zrobiono po upadku tej federacji: Wydarzenie te było swego rodzaju tribute PPV dla organizowanych przez NWA i później WCW gal "Sarday Night", których epizody zaczynały się zawsze o 18:05 na stacji TBS przez niemalże 30 lat (1971-2000).  World Wrestling Legends - 6:05 The Reunion « Events Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database   Goldberg stoczył walkę dla HUSTLE będąc na kontrakcie w WWE. Co ciekawe, pojawił się tam tuż po tym jak stracił World Heavyweight Championship   To tyle na początek. Wątek będzie aktualizowany i zapraszam również do dzielenia się swoimi "znajdźkami". Nie zapomnijcie dodać linka i screenshota omawianej sprawy.  
  • Dodaj nową pozycję...