Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Caw`y będą pasować, lecz kolory mogą być troszeczkę inne.
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Caw`y będą pasować, lecz kolory mogą być troszeczkę inne.

dzieki a z kolorami to sie uporam

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

da się na ps2 zrobić inny finisher z drabiny niż zwykły suplex? raz widziałem na youtube że gościu zrobił 450 splash z drabiny

da się na ps2 zrobić inny finisher z drabiny niż zwykły suplex? raz widziałem na youtube że gościu zrobił 450 splash z drabiny

Tak da się. 450 splash uda ci sie zrobić jeżeli będziesz miał finisher, a przeciwnik będzie leżał na macie. Z tego co wiem to z drabiny można jeszcze zrobić powerbomb, gdy ty i przeciwnik jesteście na drabinie oraz gdy masz finisher to musisz, drążek analogowy poruszyć(w byle jaką strone) i przytrzymać, a wtedy wdusić na przycisk(odpowiadający za finisher) i jest ! :wink:

Przynajmniej ja tak uważam :D

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

dzięki Randy Orton sprawdze czy działa i dam ci odpowiedż

dzięki Randy Orton sprawdze czy działa i dam ci odpowiedż

Nie ma za co. To była dla mnie czysta przyjemność. Na przyszłość jak będziesz czegoś potrzebował to kuknij do mnie :D

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Witam,

Jest to mój pierwszy post na forum, więc pragnę wszystkich pozdrowić. A teraz moje pytania:

1. Co muszę zrobić aby móc dodać więcej niż dwa tzw. Paint Tool Data na moim CAWie?

2. W formułach na CAWy często podawane są listy layersów. Jak utworzyć taką listę? Wiem, że kolejność layersów można zmieniać ale nie wiem jak dodać nowe elementy do tej listy.

Jeśli to ma znaczenie to moja konsola to PS3. Jeśli odpowiedzi na te pytania już padły to przepraszam.

Witam,

Jest to mój pierwszy post na forum, więc pragnę wszystkich pozdrowić. A teraz moje pytania:

1. Co muszę zrobić aby móc dodać więcej niż dwa tzw. Paint Tool Data na moim CAWie?

2. W formułach na CAWy często podawane są listy layersów. Jak utworzyć taką listę? Wiem, że kolejność layersów można zmieniać ale nie wiem jak dodać nowe elementy do tej listy.

Jeśli to ma znaczenie to moja konsola to PS3. Jeśli odpowiedzi na te pytania już padły to przepraszam.

1. Więc jeśli robisz w większej rozdzielczości to możesz tylko 2 Pain toll-e. A jak zrobisz tą mniejszą rozdzielczością możesz 10 wstawić.

2. Co do layers to chodzi o to co dodajesz pokolei to się tam ustawia w layersach.

12596334724cb9a0400309b.jpg

1. Więc jeśli robisz w większej rozdzielczości to możesz tylko 2 Pain toll-e. A jak zrobisz tą mniejszą rozdzielczością możesz 10 wstawić.

2. Co do layers to chodzi o to co dodajesz pokolei to się tam ustawia w layersach.

1. A czy da się zmienić rozdzielczość z wyiększej na mniejszą gotwego obrazka?

2. Tu nie bardzo rozumiem o co chodzi.

Mam takie pytanie. Może mi ktoś powiedzieć jakie są współrzędne koloru skóry z template 11 na konsolę PS3 ? (tylko chodzi mi o normalną paletę kolorów a nie paletę skóry).

Z góry dzięki

13548174524e5e36f3310a3.jpg

1. A czy da się zmienić rozdzielczość z wyiększej na mniejszą gotwego obrazka?

2. Tu nie bardzo rozumiem o co chodzi.

1. Nieda się.

2. Więc jeśli masz np koszulkę i wstawisz ją to ona dodaje jako następny layer czyli jeśli miałbyś 15 layersów to koszulka będzie następnym itd. niewiem jak to wytłumaczyćxD

Czy na ps3 da się dać więcej niż 32 layersy? Bo widzę niektóre formuły, które mają więcej layersów ( na xboxa ), ale u mnie można dać max 32. Da się jakoś dać więcej?

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

Czy na ps3 da się dać więcej niż 32 layersy? Bo widzę niektóre formuły, które mają więcej layersów ( na xboxa ), ale u mnie można dać max 32. Da się jakoś dać więcej?

u mnie tak samo ... 32 to chyba max na ps3 =( a szkoda =((

Panie i panowie jestem z Krakowa i zastanawiam się gdzie kupić SvR 2010 (potrzebuje też 9 i napisze tu żeby nie spamować)

8407598924ba0fe619b015.jpg

Panie i panowie jestem z Krakowa i zastanawiam się gdzie kupić SvR 2010 (potrzebuje też 9 i napisze tu żeby nie spamować)

Drogi panie z Krakowa. Ja zakupiłem SVR'kę przez Allegro poprzez sciągniecie z Anglii. Było to w Styczniu więc moze teraz jest już mozliwość importu z jakiegoś polskiego miasta.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Muszę obczaić  
    • MattDevitto
      Trochę czasu minęło od ostatniej wiadomości, a to przecież fajny temat Macie coś ciekawego co leży wam na sercu od jakiegoś czasu?
    • MattDevitto
      Nawet nie zwróciłem na to większej uwagi - tyle tych pasów
    • MattDevitto
      Jak już AEW to zamiast TNA może ROH - Final Battle ponoć wyszło bardzo dobrze
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #688 Data: 01.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Glendale, Arizona, USA Arena: Desert Diamond Arena Format: Taped Data emisji: 06.12.2025 Platforma: Peacock Komentarz: Blake Howard, Byron Saxton & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, s
  • Dodaj nową pozycję...