Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Stuner ale czy będą one dostępne na X-boxa?Bo o ile dobrze słyszałem mają to być gry na psp i nintendo lub wii,a nie na konsole nowej generacji typu X oraz PS3.

Odnosząc się do SvR 10 to małym brakiem jak dla mnie jest brak napisu typu "WrestleMania 25 2 day away"itp. w Road to Wrestlemania.Chodzi mi o logo gali i ile dni zostało,tak jak to zazwyczaj piszę na SmackDown i Raw w realu.Kolejnym aspektem jest "powtarzanie" WrestleManii,jak dla mnie np. w SvR 11 mogliby zrobić Road to Wrestlemanie do WM 27 a nie 26 jak to zapewne będzie miało miejsce.Dałoby to do myślenia,że taki storyline mógłby być wprowadzony w życie - na podobnych zasadach.Np. w storyline do 27 doszłoby do powrotu dajmy The Rocka i zapewne wielu by czekało na powrót People's Champa w pro-wrestlingu przed XXVII największym eventem w historii wrestlingu.

7614081404f146f966c931.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

@up

Tak. Jedną z nich jest pewnie SvR 11 na X360, PS3, PSP, NDS, komórki i iPhone'a a drugą WWE Online na PC.

Co do RTWM w Smackdown vs Raw 2011, dawanie drogi do 27 jest nie opłacalne dla THQ i WWE. Bo po co kupić nową wersje jak starej jest RTWM 27?

A co do braku tych napisów, to w SvR 09 były na 100%. Jakoś to mnie nie przeszkadza to grze tak jak np. brak porządnej kariery czy pełnego MiTB.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

W SvR 2010 jest RTWM 25 , więc dobrze by było jeśli w SvR 2011 nie robili specjalnie o rok wstecz , tylko do przodu , więc tak jak ujko napisał lepiej bedzie jak dadzą RTWM 27 ;)

UP

Dla mnie to obojętnie czy będzie RTWM 27 czy 26 ważne żeby dodali jakieś nowe postacie i tryby.

I mam kilka pytań do posiadaczy PS3 otóż za 2 tygodnie kupuje sobie konsole wraz z svr 2010 i mam kilka pytań odnośnie trybu online czy w ten tryb można grać z kolegą który ma podłączonego pada do mojej konsoli? Chodzi o to że 2 osoby grają na 1 konsloli w trybie online. 2 pytanie to czy są jakieś nowe ciosy inne niż w ps2 ?

Z góry dziekuje za odp.

Mam taki problem otóż kiedy włączam na PS2 tworzenie styroline'ów i zrobie scene to gdy biore walke i chce wybrac zawodników to gra się zacina bo nie wczytuje mi muzyki i miniaturek zawodników, i tak mam zawsze. A i jeszcze jedno mam z leksza porysowaną płytke i mi nie wczytuje w menu thema CM Punka i gra łapie w menu zawieche i nic nie moge zrobić. Jest sposób żeby wył. muzykę? Nie chodzi mi o wyciszanie bo to nic nie daje.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Może po prostu odpuść sobie entrance,chyba,że chodzi ci o muzykę w menu,bo jeżeli tak to raczej tego nie wyłączysz.Niestety ale raczej przez to zarysowanie gra ci się będzie uprzykrzać.

Własnie o to chodzi ze w menu ;/ no trudno to tera zostało mi sie męczyc i czekac na 2011 :P

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

To wyjdzie Smackdown vs Raw 2011 na PS2 i kiedy jest to E3 i co wogóle na nim powiedzą o tej grze podadzą kim będzie można grać Road to Wrestlemania i co dodali czy tylko datę premiery i jakiś zwiastun dadzą?

UP

Dla mnie to obojętnie czy będzie RTWM 27 czy 26 ważne żeby dodali jakieś nowe postacie i tryby.

I mam kilka pytań do posiadaczy PS3 otóż za 2 tygodnie kupuje sobie konsole wraz z svr 2010 i mam kilka pytań odnośnie trybu online czy w ten tryb można grać z kolegą który ma podłączonego pada do mojej konsoli? Chodzi o to że 2 osoby grają na 1 konsloli w trybie online. 2 pytanie to czy są jakieś nowe ciosy inne niż w ps2 ?

Z góry dziekuje za odp.

Więc na jednej konsoli może grac TYLKO 1 osoba online. Dlaczego? Ponieważ w PSN robisz sobie Konto i właśnie ten twój nick z tego konta będzie użyty. Zreszto Online Mode ssie ... U nas są lagi/3sek opóźnienie. Podobno u amerykańców jest normalnie ... Niewiem zreszto :]

12596334724cb9a0400309b.jpg

dzięki za odp ale szkoda że są lagi bo granie z AI to już dla mnie za łatwa gra...

Nie no świetnie "tu możemy mówić tylko o SvR10" to skąd tu się wzieło SvR2011 sami się ogarnijcie xD
Keep Your Smile <3 4ever <3

10295120514beb14440f0ac.jpg

Nie wiem czy zauważyłeś,ale został założony temat "SmackDown vs. Raw 2011" gdzie można dyskutować.Nie wiem dlaczego każesz się nam ogranąć,gdyż wszyscy co przed założeniem tematu o SVR 11 wypowiadali się o jedenastce przenieśli rozmowę do nowego tematu.To,że ktoś inny zachacza o 11 w temacie o 10 nie jest powodem by kazać się nam ogranąć :?

Cytrus jeszcze taka mała rada,lepiej nie pisz "zbędnych" postów mających na celu zaczepić innych użytkowników.

wojtek99956, wszelkie pytania i uwagi odnośnie SvR 11 możesz zdawać w nowo powstałym temacie o tej grze,by nie offtopować :)

Nie no świetnie "tu możemy mówić tylko o SvR10" to skąd tu się wzieło SvR2011 sami się ogarnijcie xD

Patrząc na twój wiek ... i obserwując twoje posty, twój iloraz inteligencji jest równy 0 :o

Wracając do tematu SDvsRAW2011(Wiem że jest taki temat) to chciałbym aby w Elimination Chamber można się bić o pas :)

12596334724cb9a0400309b.jpg

My sie mamy ogarnąć ? Popatrz może na twoje posty [są bez sensu].Jak to już powiedział user Brzoza ,,twój iloraz inteligencji jest równy 0 :O" miał całkowitą racje :)

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Pytanie nie w tym temacie ale wybaczcie:) niech mi ktoś doradzi jakiego jest najlepiej xboxa kupić aktualnie?z góry thx

19716904374b9d1e1be047a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 26 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      1. John Cena (c) 2. Becky Lynch 3. Gunther 4. Jacob Fatu (c) 5. Dominik Mysterio (c)  
    • Jeffrey Nero
      Spoko odcinek wczoraj już widziałem. Nie udało mu się przez pandemię zostać komentatorem w WWE może jakaś fucha w AEW.
    • IIL
      Maven znów zaskoczył z swoim youtubem i w ostatnim odcinku pokazał jak wygląda AEW od kuchni. Dostał się na backstage nie będąc zaproszonym...  Warto zobaczyć do końca:    
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 12 Data: 10.05.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sapporo, Hokkaido, Japan Arena: APA Hotel & Resort Sapporo Publiczność: 512 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • IIL
      W wolnych chwilach lubię sobie dłubać w bazie danych serwisu cagematch.net. Często bywa tak, że trafiam na coś interesującego i wpadłem na pomysł, że warto stworzyć wątek na forum gdzie możemy wstawiać różne warte uwagi statystyki, mało znane walki, rekordy itd.  Kilka moich ostatnich znajdziek: Przeglądając wyniki WWF z lat 80 natrafiłem na to, że niejaki Mr. Fuji stoczył w 1982 roku aż 278 walk w WWF. To absolutny rekord do jakiego udało mi się dokopać na cagematchu jeżeli chodzi o ilość stoczonych walk w skali roku. To jednak nie wszystko, Mr. Fuji w 1982 występował również w innych federacjach: NWA 3 walki, niejakie Varrousac Promotions 3 walki, Maple Leaf Wrestling 2 walki i jedna walka w Mid Atlantic Championship Wrestling daje w sumie 287 walk w skali roku!  Jego schedule i wszystko można oczywiście podejrzeć na CM: Profil Mr. Fuji: Career « Mr. Fuji « Wrestlers Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database Tutaj można podejrzeć wszystkie jego 278 walk w WWF. Czasami występował trzy razy jednej nocy: Matches « Mr. Fuji « Wrestlers Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database Lubię przeglądać wyniki wydarzeń niezależnych na specjalne okazje. Często pojawiają się ciekawe czy też dziwne karty. Można się tam dokopać na CM wchodząc w sekcję Events -> Results i w sekcji Promotion wybrać Freestyle Shows. Wyniki zwracane dla USA i Japonii bywają bardzo ciekawe... Na przykład tutaj w wynikach dla takich gal w USA z 2006 znaleźć można znaleźć show, któremu moim zdaniem najbliżej do "WCW One Night Stand" z czegokolwiek, co zrobiono po upadku tej federacji: Wydarzenie te było swego rodzaju tribute PPV dla organizowanych przez NWA i później WCW gal "Sarday Night", których epizody zaczynały się zawsze o 18:05 na stacji TBS przez niemalże 30 lat (1971-2000).  World Wrestling Legends - 6:05 The Reunion « Events Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database   Goldberg stoczył walkę dla HUSTLE będąc na kontrakcie w WWE. Co ciekawe, pojawił się tam tuż po tym jak stracił World Heavyweight Championship   To tyle na początek. Wątek będzie aktualizowany i zapraszam również do dzielenia się swoimi "znajdźkami". Nie zapomnijcie dodać linka i screenshota omawianej sprawy.  
  • Dodaj nową pozycję...