Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hardcore

No więc właśnie. Gdy twój caw ma pas będzie wchodził w generic 01, ponieważ tak jest ustawione w champion entrance. Gdy zabierzesz mu ten pas będzie wchodził tak jak ustawiłeś.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Elo mam pytanie czemu jak ściągne CAWSA z online mam ps3 to niemoge go edytować chodzi mi np o zmiane wejścia muzyki kolorów ubrań mam ściągnięte z 5 CAWSÓW i żadnego nieda sie edytować a jak biore w grze edit enterance to jest tam opcja download superstar tylko nie aktywna wie ktoś o co chodzi a i jeszcze jedno jest jakiś kod albo sposób na szybkie rozwinięcie abilities u CAWSA czytałem wcześniej na forum że można rozwiniąć jednego i go skopiować ale mi to nie działa prosze o pomoc

Witam, mam pytania co do Training Faciality. Otóż, czy da się jakoś przeciwnika przekonać aby wszedł na narożnik? Chodzi mi głównie o wykonanie Diving Attack Reversal. Oraz inny problem, nawalam przeciwnika cały czas lecz ani Signature ani Finishera nie mogę wykonać. Jest mi to potrzebne do zdobycia jednego trofea.

Mam takie pytanie do Was. A mianowicie jak oceniacie tą grę (oczywiście pytam tych, którzy ją posiadają)? Bo postanowiłem ją sobie kupić z Allegro i teraz czekam aż ją dostanę i się zastanawiam czy podjąłem dobry wybór kupując tą grę, czy też lepiej opłaciłoby mi się poczekać na SvR 2011.

Heib na jaką platforme ci chodzi? bo ja mam na ps2

Chodzi mi właśnie o PS2.

No to ci opowiem.. Grafika jest dobra grywalność też ale mogłaby być lepsza Hardkor jest średni jest kilka akcji ciekawych no ale mogloby być lepiej. Radziłbym poczekać na SvR 2011 bo SvR 2010 oceniam na 6/10 może 7. Jeśli chcesz wiedzieć cos jeszcze to pisz.

Mam takie pytanie do Was. A mianowicie jak oceniacie tą grę (oczywiście pytam tych, którzy ją posiadają)? Bo postanowiłem ją sobie kupić z Allegro i teraz czekam aż ją dostanę i się zastanawiam czy podjąłem dobry wybór kupując tą grę, czy też lepiej opłaciłoby mi się poczekać na SvR 2011.

Według mnie 7/10, ale bardziej będzie ci się opłacać na SvR 2011, bo zawsze to większe nowości.

Elo mam pytanie czemu jak ściągne CAWSA z online mam ps3 to niemoge go edytować chodzi mi np o zmiane wejścia muzyki kolorów ubrań mam ściągnięte z 5 CAWSÓW i żadnego nieda sie edytować a jak biore w grze edit enterance to jest tam opcja download superstar tylko nie aktywna wie ktoś o co chodzi a i jeszcze jedno jest jakiś kod albo sposób na szybkie rozwinięcie abilities u CAWSA czytałem wcześniej na forum że można rozwiniąć jednego i go skopiować ale mi to nie działa prosze o pomoc

Tutaj chyba chodzi o oficjalne postacie z DLC, albo innych kodów do gry (przedpremierowych). Prawdopodobnie nie można zmieniać tych rzeczy, o jakich wspomniałeś.

Witam, mam pytania co do Training Faciality. Otóż, czy da się jakoś przeciwnika przekonać aby wszedł na narożnik? Chodzi mi głównie o wykonanie Diving Attack Reversal. Oraz inny problem, nawalam przeciwnika cały czas lecz ani Signature ani Finishera nie mogę wykonać. Jest mi to potrzebne do zdobycia jednego trofea.

W opcjach Traning Facility możesz ustawić, aby zawodnik miał Finishera/Signatura. Najlepiej weź jako przeciwnika lotnika, i walcz w pobliżu narożnika, prędzej czy później wejdzie i skoczy.

Dzięki. A jest tryb Generalnego Managera? Jak sprawa wygląda z trybem kariery? Fajny czy nie?

Ponawiam pytanie. Jest tryb GM?

Nie ma a co do kariery to jest bardzo nudna bo porostu gramy w niej kolejne walki i zdobywamy pasy po czym odblokowywują się na następne .Zero storylinu zero scenek po prostu wieje nudą na szczęście teraz będzie wwe universe mode

Dzięki ucho13  za wyjaśnienie kurcze szkoda że sie nieda edytować tych CAWÓW z netu bo naprawde niektóre są zaje tylko im enterance zmienić na prawdziwą muzyke i byłoby ok

Jak można wygrać Inferno Match? Głowię się i głowię i rozwiązania znaleźć nie mogę...

Podbijasz temperaturę do 500 stopni, robisz Strong Graple (R1 plus prawy analog) i zaprowadzasz przeciwnika do lin.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Myślę że warto wrzucić tą wypowiedź, szkoda Johna tak po ludzku dał całe serducho z siebie w tym biznesie poświęcił swoje zdrowie dla tej fedki a tutaj taki klops i syf na sam koniec cały run mu spierdolili, mam wrażenie że on jest tego świadomy że wszyscy o nim zapomną po tej gali i pozostaną tylko po nim wspomnienia w świecie wrestlingu, że nikt będzie pamiętał o tej walce  bo szykują gówno o którym wszyscy szybko zapomną albo będą chcieli zapomnieć... Coś czuje że po odejściu powie coś więcej
    • Jeffrey Nero
      Wcześniej już straciła pas NJPW Strong i nie traciła kolejnych pasów a nawet dokładała kolejne tak tylko napiszę 😛
    • MattDevitto
      Mnie bardziej zastanawia co będzie z innymi pasami - przecież nagle nie podłożą jej x razy
    • MattDevitto
    • Mr_Hardy
      Podczas oglądania cofałem kilku krotnie bo nie wierzyłem, że to się wydarzyło. Z resztą nadal do mnie w 100% nie dotarło.  
  • Dodaj nową pozycję...