Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Stuner ale czy będą one dostępne na X-boxa?Bo o ile dobrze słyszałem mają to być gry na psp i nintendo lub wii,a nie na konsole nowej generacji typu X oraz PS3.

Odnosząc się do SvR 10 to małym brakiem jak dla mnie jest brak napisu typu "WrestleMania 25 2 day away"itp. w Road to Wrestlemania.Chodzi mi o logo gali i ile dni zostało,tak jak to zazwyczaj piszę na SmackDown i Raw w realu.Kolejnym aspektem jest "powtarzanie" WrestleManii,jak dla mnie np. w SvR 11 mogliby zrobić Road to Wrestlemanie do WM 27 a nie 26 jak to zapewne będzie miało miejsce.Dałoby to do myślenia,że taki storyline mógłby być wprowadzony w życie - na podobnych zasadach.Np. w storyline do 27 doszłoby do powrotu dajmy The Rocka i zapewne wielu by czekało na powrót People's Champa w pro-wrestlingu przed XXVII największym eventem w historii wrestlingu.

7614081404f146f966c931.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

@up

Tak. Jedną z nich jest pewnie SvR 11 na X360, PS3, PSP, NDS, komórki i iPhone'a a drugą WWE Online na PC.

Co do RTWM w Smackdown vs Raw 2011, dawanie drogi do 27 jest nie opłacalne dla THQ i WWE. Bo po co kupić nową wersje jak starej jest RTWM 27?

A co do braku tych napisów, to w SvR 09 były na 100%. Jakoś to mnie nie przeszkadza to grze tak jak np. brak porządnej kariery czy pełnego MiTB.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

W SvR 2010 jest RTWM 25 , więc dobrze by było jeśli w SvR 2011 nie robili specjalnie o rok wstecz , tylko do przodu , więc tak jak ujko napisał lepiej bedzie jak dadzą RTWM 27 ;)

UP

Dla mnie to obojętnie czy będzie RTWM 27 czy 26 ważne żeby dodali jakieś nowe postacie i tryby.

I mam kilka pytań do posiadaczy PS3 otóż za 2 tygodnie kupuje sobie konsole wraz z svr 2010 i mam kilka pytań odnośnie trybu online czy w ten tryb można grać z kolegą który ma podłączonego pada do mojej konsoli? Chodzi o to że 2 osoby grają na 1 konsloli w trybie online. 2 pytanie to czy są jakieś nowe ciosy inne niż w ps2 ?

Z góry dziekuje za odp.

Mam taki problem otóż kiedy włączam na PS2 tworzenie styroline'ów i zrobie scene to gdy biore walke i chce wybrac zawodników to gra się zacina bo nie wczytuje mi muzyki i miniaturek zawodników, i tak mam zawsze. A i jeszcze jedno mam z leksza porysowaną płytke i mi nie wczytuje w menu thema CM Punka i gra łapie w menu zawieche i nic nie moge zrobić. Jest sposób żeby wył. muzykę? Nie chodzi mi o wyciszanie bo to nic nie daje.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Może po prostu odpuść sobie entrance,chyba,że chodzi ci o muzykę w menu,bo jeżeli tak to raczej tego nie wyłączysz.Niestety ale raczej przez to zarysowanie gra ci się będzie uprzykrzać.

Własnie o to chodzi ze w menu ;/ no trudno to tera zostało mi sie męczyc i czekac na 2011 :P

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

To wyjdzie Smackdown vs Raw 2011 na PS2 i kiedy jest to E3 i co wogóle na nim powiedzą o tej grze podadzą kim będzie można grać Road to Wrestlemania i co dodali czy tylko datę premiery i jakiś zwiastun dadzą?

UP

Dla mnie to obojętnie czy będzie RTWM 27 czy 26 ważne żeby dodali jakieś nowe postacie i tryby.

I mam kilka pytań do posiadaczy PS3 otóż za 2 tygodnie kupuje sobie konsole wraz z svr 2010 i mam kilka pytań odnośnie trybu online czy w ten tryb można grać z kolegą który ma podłączonego pada do mojej konsoli? Chodzi o to że 2 osoby grają na 1 konsloli w trybie online. 2 pytanie to czy są jakieś nowe ciosy inne niż w ps2 ?

Z góry dziekuje za odp.

Więc na jednej konsoli może grac TYLKO 1 osoba online. Dlaczego? Ponieważ w PSN robisz sobie Konto i właśnie ten twój nick z tego konta będzie użyty. Zreszto Online Mode ssie ... U nas są lagi/3sek opóźnienie. Podobno u amerykańców jest normalnie ... Niewiem zreszto :]

12596334724cb9a0400309b.jpg

dzięki za odp ale szkoda że są lagi bo granie z AI to już dla mnie za łatwa gra...

Nie no świetnie "tu możemy mówić tylko o SvR10" to skąd tu się wzieło SvR2011 sami się ogarnijcie xD
Keep Your Smile <3 4ever <3

10295120514beb14440f0ac.jpg

Nie wiem czy zauważyłeś,ale został założony temat "SmackDown vs. Raw 2011" gdzie można dyskutować.Nie wiem dlaczego każesz się nam ogranąć,gdyż wszyscy co przed założeniem tematu o SVR 11 wypowiadali się o jedenastce przenieśli rozmowę do nowego tematu.To,że ktoś inny zachacza o 11 w temacie o 10 nie jest powodem by kazać się nam ogranąć :?

Cytrus jeszcze taka mała rada,lepiej nie pisz "zbędnych" postów mających na celu zaczepić innych użytkowników.

wojtek99956, wszelkie pytania i uwagi odnośnie SvR 11 możesz zdawać w nowo powstałym temacie o tej grze,by nie offtopować :)

Nie no świetnie "tu możemy mówić tylko o SvR10" to skąd tu się wzieło SvR2011 sami się ogarnijcie xD

Patrząc na twój wiek ... i obserwując twoje posty, twój iloraz inteligencji jest równy 0 :o

Wracając do tematu SDvsRAW2011(Wiem że jest taki temat) to chciałbym aby w Elimination Chamber można się bić o pas :)

12596334724cb9a0400309b.jpg

My sie mamy ogarnąć ? Popatrz może na twoje posty [są bez sensu].Jak to już powiedział user Brzoza ,,twój iloraz inteligencji jest równy 0 :O" miał całkowitą racje :)

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Pytanie nie w tym temacie ale wybaczcie:) niech mi ktoś doradzi jakiego jest najlepiej xboxa kupić aktualnie?z góry thx

19716904374b9d1e1be047a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...