Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Siemka,niedługo planuje sobię kupić konsolę PSP.i mam do was kilka pytań odnośnie tej gry.

1.Czy są w niej te same tryby walk co w wersji np.na PS3

2.Czy zawodnicy mają mają swój aktualny ubiór(wymień tych co mają inny)

3.Jacy zawodnicy mają inne finsihery niż w realu (wymień ich)

4.Czy kariera jest długa ?

5.Czy jest Road to Wrestlemania.

6.w skali 1-10 oceń gre odnośnie grafiki

7.w skali 1-10 oceń gre odośnie grywalności

8.w skali 1-10 oceń gre ogólnie.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

1. Na 99 %, nie sprawdzalem czy na PS3 sa te same stypulacje itd ale to raczej pewne

2. Niektóre kolorystycznie sie różnią, ale np mi to specjalnej różnicy to nie robi

3. A nawet jesli zdarzaja sie lekkie odstępstwa od rzeczywistości to zawsze można edytować :P

4. Taka sama jak w SvR 2009, czyli jakies 4 godziny zajebiście nudnego grania i po karierze

5. Jasne że jest

6. 7/10. O ile modele zawodników, ring i charakterystyczne dla każdego PPV titantrony są świetne, o tyle arena a zwłaszcza publika wygladaja bidnie

7. 8/10 Gdy mam dobry nastrój moge przerąbać w nią pare godzin...jednakże jest kilka niedociągnięć sprawiających że często odkopuje część 09 czy nawet 08. Najpoważniejszym z nich ktore zbija ocene na....

8.... 8/10 jest niska podatność wrogów na obrażenia. Po serii finisherów, chair shotów wyrzuceń za ring wstaja po max 10 sekundach co strasznie psuje frajde z gry i realizm

20502835285345d49c46e75.jpg

W tag teamach nie mam DX'ów wiec zrobilem sam dalemich wejscie ich piosenke i tak dalej tyljko nie wiem jak zrobic ich finisher??(na Ps2 jakby co)

Musisz zrobić to w movesecie albo Shawna albo Trypla,wchodzisz w TT>TT Finisher>bierzesz DX i wybierasz finisher :)

próbowałem ale nie umiem znalezć nic o nazwie która zaczyna się na pedigree sweet chin music albo DX...!!

"Wydałem dużo kasy na alkohol, laski i szybkie samochody. Resztę po prostu zmarnotrawiłem" - George Best.

15301926994dcadd2b7a987.jpg

próbowałem ale nie umiem znalezć nic o nazwie która zaczyna się na pedigree sweet chin music albo DX...!!

Bo takiego czegoś nie ma,nie ma finisheru DX,może tylko sobie wybrać z tych co są

Wiem,wiem zaraz napiszesz że widziałeś na youtube jak robi najpierw Shawn Sweet Chin Music a później Triple H Pedigree,tak więc to jest robiony gdy dwóch graczy gra i mają finishery,najpierw Shawn robi SCM a później ten drugi szybko dusi finisher i robi pedigree :)

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

aha dzieki:)
"Wydałem dużo kasy na alkohol, laski i szybkie samochody. Resztę po prostu zmarnotrawiłem" - George Best.

15301926994dcadd2b7a987.jpg

Mam poważny problem. Stworzyłem sobie CAWa, pograłem nim w karierze by solidnie mu zwiększyc umiejętności, a gdy zacząlem nim grac na Road to Wrestlemania to w 3-cim tygodniu grania przed walką Fatal 4 Way gdy wyswietla upcoming match- now loading, gra sie zawiesza ! Da sie to jakoś obejśc by niezawieszało ?? jeśli nie to prosiłbym o kody do odblokowania Designer story S.Marelli, kostiumy Vince'a, gabinet Vince'a i postac Ezekiela Jacksona.
The best there is, The best there was and The best there ever will be

Mam poważny problem. Stworzyłem sobie CAWa, pograłem nim w karierze by solidnie mu zwiększyc umiejętności, a gdy zacząlem nim grac na Road to Wrestlemania to w 3-cim tygodniu grania przed walką Fatal 4 Way gdy wyswietla upcoming match- now loading, gra sie zawiesza ! Da sie to jakoś obejśc by niezawieszało ?? jeśli nie to prosiłbym o kody do odblokowania Designer story S.Marelli, kostiumy Vince'a, gabinet Vince'a i postac Ezekiela Jacksona.

Kup orginał bądź wypal nową płyte.

3-cim tygodniu grania przed walką Fatal 4 Way gdy wyswietla upcoming match- now loading, gra sie zawiesza ! Da sie to jakoś obejśc by niezawieszało ??

Ten problem był kiedyś poruszany, tak jak napisał Mani ponowne nagranie na płytkę Sony. Czego Sony ? Płyty są świetne, najlepsze i najtańsze, w Media Expert jedna kosztuje 0.99zł.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Gdybym odpalił grę na nowej płycie to prawdopodobnie straciłbym save'y więc odpada. Proszę jeszcze o kody do Designer Story Santino Marelli, kostiumy dla Vince'a i jego gabinet.
The best there is, The best there was and The best there ever will be

renegat napisał/a:

3-cim tygodniu grania przed walką Fatal 4 Way gdy wyswietla upcoming match- now loading, gra sie zawiesza ! Da sie to jakoś obejśc by niezawieszało ??

Ten problem był kiedyś poruszany, tak jak napisał Mani ponowne nagranie na płytkę Sony. Czego Sony ? Płyty są świetne, najlepsze i najtańsze, w Media Expert jedna kosztuje 0.99zł.

A mi się wydaję,że kiedyś pisali że trzeba zmienić gościowi moveset(najlepiej jakiś preset albo od superstara z gry)i zagrać ten mecz na innym movesecie a później można wrócić do oryginalnego :) Tak przynajmniej mi się wydaję

Edytowane przez hardy0525

Gdybym odpalił grę na nowej płycie to prawdopodobnie straciłbym save'y więc odpada. Proszę jeszcze o kody do Designer Story Santino Marelli, kostiumy dla Vince'a i jego gabinet.

Hahaha Save na płytce ? HuH od kiedy xD

Jak masz PS 2 to na kartę pamięci a jak PS3 to na dysk twardy ...

Pozdr -.-

12596334724cb9a0400309b.jpg

Hmmm pytanko :)

Mam PS 3 i SD vs Raw 2010 ... mianowicie czy mogę nagrać entrance ? Bo walkę to wiem że można bo już nieraz nagrywałem. Więc czy można odrazu w grze nagrać czy tylko kamera/komóra ? xD

Chciałbym wrzucić na JuTuba xD

Proszę o szybką odp :P

hardy0525 napisał/a:

Tak bynajmniej mi się wydaję

http://bynajmniej.pl/byna...ie-przynajmniej

Już poprawiłem,będę pamiętał na przyszłość ;)

Hmmm pytanko :)

Mam PS 3 i SD vs Raw 2010 ... mianowicie czy mogę nagrać entrance ? Bo walkę to wiem że można bo już nieraz nagrywałem. Więc czy można odrazu w grze nagrać czy tylko kamera/komóra ? xD

Chciałbym wrzucić na JuTuba xD

Proszę o szybką odp :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
    • KyRenLo
      Serial The Boys. Sezon 4. Odcinek 8. W finałowym odcinku czwartego sezonu wydarzyło się coś wyjątkowego. Pewna postać pozwoliła się nam poznać od innej strony (Zrobiła coś, czego wcześniej nie robiła). Pytanie dookoła, ale myślę, że ci, co oglądali raczej skojarzą, o jaką scenę dokładnie chodzi.  Co takiego się stało?
    • MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
    • IIL
      NJPW powinno zagrać trochę jak WWE w Stanach i ściągnąć kogoś jak Kento Miyahara z AJPW czy Kaito Kiyomiya z NOAH (a najlepiej obu) i rozkręcać ten silnik od nowa na szybsze obroty. Widać niestety ogromne cięcia finansowe związane z recesją w Japonii i spadkiem zainteresowania po covidzie.  Jeżeli nic się prędko nie zmieni, to NOAH wraz z wsparciem WWE i AAA/NXT wejdzie na numer 1 w Japonii. Nadzieja w Tonym i jego portfelu. 
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...