Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam pytanie:

Podczas kariery, jak ustawię walkę Single z menadżerami to jak zrobić,aby była ze mną dziewczyna? Pytam się,bo często widziałem przy tym rodzaju walki że z przeciwnikiem jest dziewczyna.

Z tego co wiem, to Diva może być managerem tylko w "Towarzyskiej" walce, nie w karierze.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Z tego co wiem, to Diva może być managerem tylko w "Towarzyskiej" walce, nie w karierze.

U mnie jest u przeciwnika (komputera).

Grałem przed chwilą walkę w karierze z Cawsem (drugim) i przy jego narożniku była jedna z bliżnaczek Bella (w czerwonym stroju).

Jeszcze mogę dodać,że to na PSP

6051651874bda81af7d2c2.gif

Czy wie ktoś jak w royal rumble mieć 3 finishery? Jak jestem kimś, kto ma fired up i mam finishera to robię R1 + trójkąt, ale nie działa. Za to czasami niektórzy, którzy to mają od razu jak wejdą mają 3 finishery. U was też tak jest? Pytam, bo chcę wyrzucić 2 wrestlerów za jednym razem ( wiecie jak ).
[[podpis]]

Ja, a Twój wrestler ma taką umiejętność? To taki jakby płomyk, wiem że ma to Tryple H, Michaels i kilku innych.

Tak, ma. Np.: gram Triple H, mam finishera, robię R1+trójkąt i nic. Ale w normalnej walce się da.
[[podpis]]

Ale jeżeli to robisz nie możesz mieć ani jednego finishera. Mówię o Royal Rumble. Edytowane przez Extreme21

@up FAIL ! Trzeba mieć zapełniony pasek Finisher'a aby móc użyć Fire Up (Przypominam że Fire Up można tylko 1x w "meczu" użyć).

@Ja z tego co wiem to na RR nie można używać Fire Up... ; d Tylko w normalnych walkach. Jeszcze się nigdy nie spotkałem żeby na RR ktoś miał 3x Finisher (Fire Up).

@up FAIL ! Trzeba mieć zapełniony pasek Finisher'a aby móc użyć Fire Up (Przypominam że Fire Up można tylko 1x w "meczu" użyć).

@Ja z tego co wiem to na RR nie można używać Fire Up... ; d Tylko w normalnych walkach. Jeszcze się nigdy nie spotkałem żeby na RR ktoś miał 3x Finisher (Fire Up).

Chyba żartujesz? Można używać na RR fire up. Tylko nie można mieć żadnego finishera i wtedy wcisnąć trójkąt + R1.

Czy wie ktoś jak w royal rumble mieć 3 finishery? Jak jestem kimś, kto ma fired up i mam finishera to robię R1 + trójkąt, ale nie działa. Za to czasami niektórzy, którzy to mają od razu jak wejdą mają 3 finishery. U was też tak jest? Pytam, bo chcę wyrzucić 2 wrestlerów za jednym razem ( wiecie jak ).

Wchodzisz na ring, od razu naduś R1 + Δ. Ważne jest, byś nie miał ani jednego finishera.

Aaaaaaa, wielkie dzięki. :grin:
[[podpis]]

Wie ktoś jak zrobic i czy sie da w Story Designer Mode grac na 2 osoby ?? tworzyłem swoje scenki, a w ustawianiu walk próbowałem zrobic zeby jakos sie dało grac na 2 osoby, przy wyborze wrestlera do wyboru było tylko "com" i "user" jesli chce żeby grało samo lub "user" jesli to ja mam grac. Podłączyłem drugi pad z myślą że może zadziała ale gdy ustawiałem nim "user" przy walkach to drugie "user" zmieniało sie sie na "com". Czy to oznacza że niemożna grac na 2 osoby w Story mode :?:
The best there is, The best there was and The best there ever will be

Witam! Przedstawię wam moją konfigurację PCSX2, tak aby bez problemu szło na nim SvR 2010.

Otóż zacznijmy od parametrów procesora. (Jak ktoś nie zna polecam program CPU-Z) Przedstawiam moje:

Intel ® Core 2 DUO CPU E7400 @ 2,8ghz

Polecam grę na procesorze powyżej 2GHZ i najlepiej aby był dwurdzeniowy.

Teraz najważniejsza opcja do sprawdzenia czyli co nasz procesor obsługuje.

Gdy włączymy CPU-Z mamy ekran o procesorze. Teraz musimy znaleźć takie coś jak na poniższym obrazku:

http://hotimage.pl/images/25cpu_z.png

Pole zaznaczone czarnym okręgiem jest bardzo ważne przy ustawieniach. Najlepiej będzie jeśli wasz procesor będzie obsługiwał:

-SSE4

-SSSE3

-SSE3

Jeśli obsługuje, to możecie dalej konfigurować, lecz jeśli nie, to nie łudźcie się, że wam pójdzie gra na szybkości 30 FPS.

Następnym krokiem jest otwarcie PCSX2.

Potrzebujemy plugin takich jak poniżej na obrazku:

http://hotimage.pl/images/13konfiguracja.png

Kolejno:

GSdx 0.1.9 (UWAGA: Należy wybrać taką wersję GSdx aby była kompatybilne z obsłużonym przez procesor SSE. Tzn. u mnie procesor obsługuję SSE4 więc spokojnie mogę wybrać GSdx SSE4, lecz jeśli u was nie jest ona obsługiwana wybierzcie taką wersję GSdx, która jest kompatybilna z obsługiwanymi przez procesor SSE. Np. jak procesor obsługuje SSE3 to mamy wybrać GSdx SSE3 a nie SSE4!! GRAFIKA)

GiGaHeRz's SPU2 1.9.0 (DŹWIĘK)

LiliyPAD 0.9.9 (KONTROLER)

EFP Polling CDVD DRIVER 0.4.0 (CDDVDROM DRIVER)

USBnull DRIVER 0.5.0 (USB)

DEV9 NULL DRIVER 0.3.0 (DEV9)

FW NULL DRIVER 0.4.0 (FIREWIRE)

Pluginy sam wypróbowałem i są naprawdę dobre. Choć teraz nie ma w pełni sprawnego plugin'u do Dźwięku to owy GiGaHeRz jest dosyć dobry.

BIOS musi być z EUROPY, ja mam oryginalnego ze swojej konsoli, którą posiadam.

Musicie grać na GAMEPADACH inaczej się nie da. (Choć można na klawiaturze, to jednak lepiej nie próbować)

Jeśli już posiadacie w/w pluginy najwyższy czas na konfiguracje pluginów.

Zacznijmy od konfiguracji grafiki. (Konfiguracja->Grafika)

http://hotimage.pl/images/70konfiguracja2.png

Na obrazku pokazana jest moja konfiguracja i grafika jest zadowalająca, lecz nie pozbawiona błędów. (Nie widać jaki przycisk nacisnąć kiedy będziesz miał finishera - trójkąt jbc.)

Rezolucja - Dowolna, choć dajcie tą co ja ustawiłem bo okienka będą się trząść.

Renderowanie - Najlepsze jest Pixel Shader 3 i 2

Interlacing - Tutaj również tak jak przy rezolucji.

Aspect Ratio - 4:3

Nie zapomnijcie zaznaczyć Alpha correction (FBA)

Teraz kontrolery:

http://hotimage.pl/images/60konfiguracja3.png

Tutaj trzeba ustawić tak jak poniżej.

I uwaga. Aby w grze działało chodzenie należy ustawiać z WŁĄCZONYM ANALOGIEM! Wtedy działa przełącznik!

Dźwięk:

Tutaj możecie się pobawić, lecz ja zostawiłem ustawienia domyślne

Cdvdrom:

Wskazujecie ścieżkę dostępu do płyty.

USB:

Tutaj nic nie trzeba robić, poza możliwością włączenie loggingu. (Nie próbowałem tej opcji)

FireWire:

Tak samo jak w USB - również nie próbowałem.

No i jak na razie to na tyle. Niedługo zamieszczę swoją wersję PCSX2, którą będziecie mogli pobrać. Oczywiście bez BIOS'a

Pozdrawiam. Więcej wpisów o PCSX2 możecie obejrzeć na moim blogu: www.majesty.onezine.pl

Wie ktoś jak zrobic i czy sie da w Story Designer Mode grac na 2 osoby ?? tworzyłem swoje scenki, a w ustawianiu walk próbowałem zrobic zeby jakos sie dało grac na 2 osoby, przy wyborze wrestlera do wyboru było tylko "com" i "user" jesli chce żeby grało samo lub "user" jesli to ja mam grac. Podłączyłem drugi pad z myślą że może zadziała ale gdy ustawiałem nim "user" przy walkach to drugie "user" zmieniało sie sie na "com". Czy to oznacza że niemożna grac na 2 osoby w Story mode :?:

To pytanie, pojawiało się wiele razy, nie da się grać we dwie osoby. Wystarczyło cofnąć o stronę lub dwie, było by to o wiele szybsze niż pisanie postu.

Może jakaś egzotyczna wersja językowa :)

20502835285345d49c46e75.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
    • KyRenLo
      Serial The Boys. Sezon 4. Odcinek 8. W finałowym odcinku czwartego sezonu wydarzyło się coś wyjątkowego. Pewna postać pozwoliła się nam poznać od innej strony (Zrobiła coś, czego wcześniej nie robiła). Pytanie dookoła, ale myślę, że ci, co oglądali raczej skojarzą, o jaką scenę dokładnie chodzi.  Co takiego się stało?
    • MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
    • IIL
      NJPW powinno zagrać trochę jak WWE w Stanach i ściągnąć kogoś jak Kento Miyahara z AJPW czy Kaito Kiyomiya z NOAH (a najlepiej obu) i rozkręcać ten silnik od nowa na szybsze obroty. Widać niestety ogromne cięcia finansowe związane z recesją w Japonii i spadkiem zainteresowania po covidzie.  Jeżeli nic się prędko nie zmieni, to NOAH wraz z wsparciem WWE i AAA/NXT wejdzie na numer 1 w Japonii. Nadzieja w Tonym i jego portfelu. 
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...