Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra słuchajcie, wiem że to pytanie wiele razy się powtarzało, ale jakoś nie znalazłem konkretnej odpowiedzi ( bez urazy jak coś ). Na jakie konsole da się wgrać nowe themy??? I drugie pytanie: Powiedzcie krok po kroku jak to zrobić ( najlepiej na ps3 ).

Odpowiedzi parę było. Tu jest jedna z nich napisana przez Chrystiana

Co do muzyki.

Pobierasz program nero ( i utwory które chcesz mieć w grze ) wybierasz opcję nagraj audio cd. Dodajesz wszystkie pliki i nagrywasz. Wkładasz płytkę do xbox'a , odtwarzasz utwory i każdy zapisujesz (tam na dole podczas odtwarzanie będzie pisać zgraj utwory lub wypal utwory). Wchodzisz w muzykę na dysku i każdy utwór zapisujesz do innej listy odtwarzania. Wchodzisz w grze w Create-Entrance, zakładka muzyka i masz tam user playlist.

Filmiki

Zapisujesz z meczu higthling rel'e, wchodzisz w create-a-entrance-movie. Wybierasz filmik i zapisujesz. Wchodzisz w create-entrance, zakładka entrance movie i na samym początku będzie coś takiego jak custom-entrance i wybierasz.

Napisałeś najlepiej ps3, ale tu masz X'a. Wejść powinno tylko zamiast x-box wstawiasz ps3.

1623504524b1fd2301336b.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki Bałwan.

Dodano: 2010-01-05, 18:50

A, nie długo dam mój caw Luke'a Gallowsa na temat nasze kreacje i jak będę miał czas to też na caws.ws.

[[podpis]]

Wrestling Fan, jeśli Ci chodzi o to jakie inni mają ustawienia ( w tym przypadku ja ) to prosze to są moje ustawienia

http://img691.imageshack.us/img691/4183/sterowanie.jpg

Nowe prace.Zapraszam do mojej galerii:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=198260#198260

4127036534d73f974dc3fe.jpg

Dobra słuchajcie, wiem że to pytanie wiele razy się powtarzało, ale jakoś nie znalazłem konkretnej odpowiedzi ( bez urazy jak coś ). Na jakie konsole da się wgrać nowe themy???

Konkretnie było powiedziane już setki razy : XBOX 360 i PS 3

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

Mam pytanie odnośnie odblokowanych postaci i dodam że na PS3... Odblokowałem Rocka, Boba, Teda i Dusty Routes. Wiem że jest Steve Austin, jak go odblokować? I jeszcze jakaś postać... Jaka?
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

ehh... są dummies[ci z create a move-set] a SCSA jest tylko w Pre-Orderach
fin de siècle

Trish właśnie też mam odblokowaną... I zostały jeszcze 2 postacie :shock: , a grając przez neta walczyłem z kolesiem który grał Austinem a gdy się spytałem czy kupuje się na na PS Store albo czy jest w jakiejś kolekcjonerskiej edycji, napisał że go po prostu odblokował lecz nie powiedział jak :smile:
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

W Pre-Orderach dostajesz kod na niego, wpisujesz go i odblokowuje się. Teraz już nie ma szansy, jedynie Caw'sa zrobić ; p

Szansa będzie po wydaniu DLC.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Pytanie do szczęśliwych posiadaczy svr2010 na ps3 lub xboxa: czy da się edytować w superstar threads wszystkie postacie?

http://www.youtube.com/watch?v=XCcQZtfEQEA&feature=PlayList&p=EE595EA2641A917A&playnext=1&playnext_from=PL&index=39 tu można tylko kilku

http://www.youtube.com/watch?v=HuWOCrMjfCA a tu wszystkich :-x

[[podpis]]

Słyszałem że SvR ma wyjść na pc to prawda? ;>

3161470904bd7dc4ab6403.gif

Tak , ale bedzie to SvR Online i ukazać się ma pod koniec tego roku :)

Jeżeli macie ps3 lub xboxa to powiedzcie ( lub najlepiej dajcie filmik, ale na youtube nie ma, czyli możeice sami zrobić i wrzucić ) - jak wygląda superstar threads goldusta i santino marelli? Chodzi mi o to, żebyście powiedzieli co można w nich zmieniać.
[[podpis]]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
  • Dodaj nową pozycję...