Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kurde, masz napisane TYLKO na XBOX 360 i PS3...

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

No ale napisał że zewnętrzen pamięci a psp ma karte pamieci

• Urządzenie:  Windows

PS2 i Wii też mają karty pamięci, ba! PS2 ma nawet możliwość podpięcia twardziela, ale chodzi o to, że na X-Boxie 360 i PS3 za pomocą dysku możesz tworzyć własne Playlisty do gier.

To ja znów zadaję pytanie, bo nie dostałem dokładnej odpowiedzi. Czy wie ktoś jakie ustawienia Y, X, Shade i Transparency dać aby TATUAŻ (DESIGNS) miał kolor taki... "Prawdziwy" ? Taki jak mają Randy Orton, Undertaker itp. Dokładnie to jest taki czarno-zielonkawy ciemny. Bo gdy daje czarny, to po prostu to głupio wygląda... A z kombinowaniem, już dużo kombinowałem ale ani razu mi nie wyszedł taki jaki powinien być. Więc jeżeli ktoś zna te ustawienia Y, X, Shade i Transparency to niech poda. Z góry dziękuje.

Jakbyś sam popróbował to coś by ci się stało? Ja już raz ci napisałem. Takie to trudne? Daj sobie X -100 Y -100 Shade -40 i Alpha ok.70 (nie mam teraz gry włączonej więc piszę przypuszczenia z głowy)

1623504524b1fd2301336b.jpg

Gdybyś przeczytał całego posta, to byś wiedział. Mam tam napisane że już kombinowałem jak się da, i nie wychodzi tak jak powinien być. I dlatego proszę o to że jeżeli ktoś wie to niech da... A Ty rzucasz się na mnie, a tak btw. Te ustawienia co podałeś też próbowałem i to jest wtedy szare.
Ja osobiście miałem kiedyś tatuaże które wyglądają tak bardziej prawdziwie. Musisz na palecie kolorów zrobić biały ( to powinno być około -13 i -100 ) następnie shade gdzieś tak na -40, -50. Transparency na 64 i powinno być dobrze.

A czy jeżeli mam wersję piracką gry i kupię sobię grę z alllegro to czy save się zachowają czy będe musiał od nowa robić ?

Zachowają się save na 100% ale po co chcesz kupić oryginalną skoro masz już pirata?

17604122554b61f252eba43.jpg

Tak dla satysfakcji

Dzięki Chrystian za propozycję ale niestety, liczyłem na coś innego. Ciemno zielony czarny... Jeżeli ktoś wie proszę o napisanie ustawienia.

Da się na x360 wsadzić przeciwnika w drabine i nią trzaskać ? Jak tak to jak

Mam takie dosyć (chyba) proste pytanie. Ponieważ jestem w posiadaniu obydwu konsol (Xbox 360 oraz PS3) zastanawiałem się, na która z nich zakupić SvR 2010. Cena jest taka sama, więc zostaje mi tylko podjęcie wyboru i chciałem spytać o różnicę w GRANIU a nie w zawartości gry (która była wymieniana setki razy). Różnice między normalną grą i grą online na obydwu konsolach oraz na której gra się przyjemniej? No i czy jest różnica w tworzeniu CAW'a? 8-)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: wXw We Love Wrestling - Live in Dinkelsbühl Data: 31.05.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dinkelsbühl, Bayern, Niemcy Arena: Dinkelsbühler Schranne Publiczność: 150 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #662 Data: 02.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Tulsa, Oklahoma, USA Arena: BOK Center Format: Taped Data emisji: 05.06.2025 Platforma: Peacock Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Grins
      Od samego początku pompują w niego srogi push, samo to mówi za siebie że na swojej pierwszej WrestleManii już zdobył swój pierwszy tytuł, nie obcięli mu move-stu ba nawet dają mu szaleć, skakać  Jacob to przyszłość za rok lub dwa rozpierdoli Romana na jakieś w WM albo SummerSlam i to on zostanie wodzem plemienia, podobne sam CM Punk wyraził chęć stoczenia walki z Fatu... Wgl samo to że pozostawili mu jego ring name już mówi dużo, bardzo dobrze że idą w jego push z pewnością gdy zostanie mistrzem i główną twarzą federacji to będzie to duży plus który przyciągnie dużo osób przed telewizory... Aj tam z walizką w sumie fajnie by było jakby podbudowali program ze Solo, ale pewnie mają już na to inny plan, wgl coś czuje że szykuje się na lato debiut Zilla Fatu  Jacob bez walizki do człapie się na szczyt. 
    • Grins
      No fakt, ale zbytnio dużego wyboru nie ma może po MITB Gulia na nią pójdzie, chociaż ja to bym widział Gulie z walizką a nie z pasem US'a. 
    • Bastian
      A faktycznie, mój błąd.
  • Dodaj nową pozycję...