Skocz do zawartości
Attitude Wrestling Forum Attitude Wrestling Forum
Women Wrestler Render
SmackDown Fist
Men Wrestler Render
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Jest to Object Ability, tzn może wykonywać specjalne akcje z różnymi obiektami, np krzesłami, kijami itd

20502835285345d49c46e75.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Wchodzisz w Create Modes - Creat A SuperStar - Edit - wybierasz CAW'sa, edytujesz dajesz finalize później dajesz ok i zapisujesz pod nową nazwą.

To wiem tylko że nie moge tego włączyć (zaciemnione jest). Nie wiem czy musze co zrobić żeby odblokować tą opcję?

4250802214b015ac14a41a.jpg

Musisz usunąć save'a RTWM z CAW'sem.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Mam pytanie Czy mozna na PS2 Miec CAW'em dwa stroje i przy walce sobie wybrac ??

Jeff Hardy forever and ever

http://kupywrestlingwallpapers.info/

10989818574aab86f142e27.jpg

Tak Adam ale tylko na PS3 i Srixie 360.
A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

budyll, wyraźnie pisze, że chodzi mu o PS2. Myślisz, że jak obrażasz konsole których nie masz to jesteś fajny?

A do pytania. Jeżeli Ci chodzi o robienie stroi dla zawodników istniejących w grze to idzie na PS3 i XboX 360, ale alternatywne stroje dla postaci to myślę, że się da ( choć i tak nie jestem pewien).

A ty Chrystian uważasz, że przez bycie członkiem Attitude jesteś fajny?
A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

Mam pytanie co do dawania swojej muzyki przy wejscu caw'sa

wiem że dodaje się przy create a entrance na końcu , ale moje pytanie jak to zrobić żeby ta piosenka się tam znalazła ?

Trzeba zgrać na dysk xboxa z płyty tak ? a i w jakim formacie musi być ta piosenka ? mp3 może być ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Musisz zgrać na dysk x360, ale musi piosenka na płycie CD-Audio.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

W NERO masz opcję Nagraj płytę Audio/ Cd Audio. Nagrywasz np. 8 utworów. Wrzucasz płytkę do X'a odtwarzasz i tam będzie pisać ,, Zgraj płytę '' naciśnij i zaznacz wszystkie utwory. Następnie wejdź do muzyki ( na dysku ! ) odsłuchaj np. utwór Numer 1. Naciśnij ,, Edytuj lub Zapisz listę odtwarzania '' zapisz ten utwór. Zrób tak z każdą ścieżką muzyczną. Włącz grę, Create- Entrance ( mi się zdaje, że muzykę chyba można dodawać tylko w easy creation ) Music, User Playlist, otwórz którąś listę i masz.

ej mam pytanie odnosnie RTWM edgem. chodzi o NWO gdy jest walka mr kennedy vs big show. co mam zrobic zeby dostac bonusa bo słabo sie w angielskim orientuje ;D.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

malysz22ziom, musisz tak zbić dwóch, aby leżeli przez długi czas. Wtedy złap leżącego Kennedy'ego ( przytrzymaj na xboxie B, a na ps2/3 kółko) to wtedy, albo go przeciągnij na Big Show'a i odlicz, albo ukaże Ci się animacja w której kładziesz Mr.'a na BS'ie i odlicz. Na pewno dostaniesz bonusa.

aha wielkie dzięki Chrystian :)

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

mam pytani co do rtwm caw'em

czy trzeba walczyć w tym śmiesznym stroju co vince wymyślił ? i czy bedzie tak do konca rtwm czy zmieni sie z powrotem na normalny ? i dlaczego jak chce grać cawem normalnie to wychodzi w jakimś innym stroju ?0_o wtf

dziwne to

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Czester walczysz w tym głupim ubraniu przez kilka tyg. potem "odłamujesz" się od Vince'a i masz już normalny wygląd.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Legendarny John Cena kończy karierę. Została mu jedynie ostatnia walka. Finalna karta: Dobrej zabawy. 
    • Grins
      Akurat dzisiejsze promo Wyatt Sicks było spoko, nie było najgorsze ważne że są chociaż w telewizji, trochę mi to przypomina booking Wyatt Family pamiętam te czasy gdzie też potrafili ich trzymać na zapleczu albo wgl ich nie wykorzystywać, jedyne co im wyszło to program z The Shield a i tak mimo wszystko zapisali się w historii, to samo będzie z Wyatt Sicks, Bo Dallas solo może zdziałać więcej w przyszłości, ostatnio sceptycznie do tego podchodziłem ale jak sobie ogarnąłem jak Wyatt Family było p
    • VictorV2
      Solidne Smackdown, poza tragicznym bookingiem Wyat Sicks/Sixxs/Jakkolwiek to teraz piszą - ale to w sumie już tradycja i nie spodziewam się już nic dobrego po nich - oraz...bardzo dziwnie zbotchowany Main Event. Poza czymś, co uważam że miało być Code Red jako kontra na Riptide a wyszło...oby nie złamanie kręgosłupa? W pierwszej chwili bałem się że Zelina już nie wstanie, bo wyglądało jakby się złożyła w pół całkowicie od tyłu jak ją Rhea przygniotła. Wyglądało jakby żyła i oby nie było jak
    • Mr_Hardy
    • CzaQ
      LOL  
  • Dodaj nową pozycję...