Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

nie mam pojecia . tez mam ta gre na ps2 ale nie wiem czy na innych platformach jest bardziej rozbudowany , cos mi sie wydaje ze bardziej no bo jak wszyscy wiemy ps2 no i psp olewaja :(

ponaiwam moje pytanie z mojego poprzedniego postu:)

8152560374b16b0a903983.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

Wcoraj próbowałem zrobić swojego pierwszego caw'a :D ravena za czasów ecw

oto efekt :

http://img694.imageshack.us/img694/8826/dsc02151.jpg

co sądzicie ? kiepski czy w miarę ok ? i co by zmienić ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Według mnie jest nawet niezły tylko coś wąsów brak :P a monster dałbyś te zdjęcia drugiego Ravena?
fin de siècle

• Urządzenie:  Windows

czester666, doaj mu prześwitujące wąsy, trochę rozszerz głowę i nos oraz rozjaśnij włosy do ciemnego blondu... usuń mark tych policzków a'la HBK i ewentualnie przyciemnij karnację o kilka tonów (do tego troszkę, ale to minimalnie, bardziej w stronę czerwieni i czerni przesuń pasek kolorów)

Dobra kolejne CAW'sowe pytania:

1.Czy liczba layersów z 09 się nie zmieniła? (interesuje mnie głównie ps2)

2. Skoro system tworzenia jest podobny to CAW z 09 będzie wyglądał tak samo na 10-tce?

1623504524b1fd2301336b.jpg

Według mnie jest nawet niezły tylko coś wąsów brak :P a monster dałbyś te zdjęcia drugiego Ravena?

Wrzuciłbym w sobotę ale miałem problemy z kompem a po drugie byłem w kinie na This Is It, a że niedawno miałem złamaną nogę, więc była to dla mnie wyprawa jak na Mont Everest. Zdjęcia wrzucę jutro... A nie sorry, dzisiaj bo przecież już jest wtorek ;P Odrazu powiem, że dałem Ravenowi trochę inną brodę niż była w formułce ale i tak jest ok

A dodam jeszcze, że pare stron temu użytkownik, którego nicku nie pamiętam zaczął zabawę w "nasze włąsne caw'sy". Postanowiłem więc wrzucić zdjęcia też swojego CAW'sa :D Odrazu mówię, że nie jestem dobry w "te klocki", więc ciało i twarz jest "default" tylko dodałem własne rzeczy. Fotki wrzucę wtedy, jak będę Ravena wrzucał :D

13548174524e5e36f3310a3.jpg

pomoze ktos???

dalo by rade ze legacy bija na ringu triple h-a a tutaj muzyczka johna ceny i on wychodzi i biegnie na ring z pomoca???oczywiscie w storyline. bylbym wdzieczny za kolejna pomoc. :)

8152560374b16b0a903983.jpg

tobik144, tak złożonych segmentów raczej nie ma.

Mam nietypową prośbę - na caws.ws niestety nie mogłem znaleźć, a szukałem CAW'sa ... Teddy'ego Long'a. Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy pomóc (podrzucić tutaj tego CAW'a) w miarę możliwości, byłbym wdzięczny ^^

Kilka stron wcześniej pytałem się czy można dodawać swój theme (ps3/xbox 360) kazdy, że nie. Ostatnio tworzyłem entrance zawodnika wchodzę w music. Pod spodem pisze user playlist i mogę dodać co chcę... Create Story Line jest ciekawy, ale jak ma się do konsoli klawiaturę. Tak to jest zbyt nudno i ciężko.

Mam nietypową prośbę - na caws.ws niestety nie mogłem znaleźć, a szukałem CAW'sa ... Teddy'ego Long'a. Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy pomóc (podrzucić tutaj tego CAW'a) w miarę możliwości, byłbym wdzięczny ^^

Wiesz co ci powiem ? Spróbuj caws'a z SvR 2009 ! Już ktoś pisał że są prawie identyczne caws'y.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Śledzę temat od dość dawna. Widziałem posty z takimi spostrzeżeniami i szukałem wśród CAWS'ów z SvR09 jednak nic nie znalazłem dlatego umieściłem prośbę tutaj.

Ema mam do was dwa pytanka

1 jak użya sie zdolności Exploder Turnbuckle Attacks bo nieczaje bardzo angielskiego

2 czy da sie jakoś wyłączyć Interference albo ustawić kto ma w nim uczestniczyć?

Co do drugiego :

Co do interwencji - w WWE Rivals masz kto jest Twoim przeciwnikiem, a kto sojusznikiem. Jeśli interweniuje sojusznik - zaatakuje opp'a, jeśli przeciwnik to sam będzie okładany. Co do wywołania interwencji - nie da się tego wywołać, albo będzie losowo podczas meczu, albo w ogóle. Np. u mnie w walce Christian vs. Ziggler wbili mi na ring (grałem Christianem) Swagger (przeciwnik) i Dreamer (sojusznik). Swagger rzucił się na mnie (Kryszczyna), a Dreamer na Zigglera.

A odnośnie tej zdolności - nie mam pojęcia.

1 jak użya sie zdolności Exploder Turnbuckle Attacks bo nieczaje bardzo angielskiego

Gdy przeciwnik jest na narożniku, biegnij w jego stronę i zrób Running Grapple. Shelton Benjamin robi wtedy jakiś suplex bodajże. Nie pamiętam dokładnie. Polega to na tym, że jest to Grapple Move na przeciwniku który jest Top Rope.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      A w sumie racja  Na zwykle na żywo oglądam gale PLE, SNME próbowałem pierwsze ale przez przerwy wybijałem się z rytmu i przestałem te gale śledzić 
    • MattDevitto
      Zawsze można obejrzeć na drugi dzień na yt, gdzie w komentarzach są odnośniki czasowe do walk
    • GGGGG9707
      Ja tam się bardzo cieszę że na tą galę trafia. SNME się ciężko ogląda przez przerwy reklamowe podczas walk a to i tak walka dwóch gości którzy nigdy nie powinni się znaleźć w walce o ten pas więc lepiej na gali gdzie i tak przerwy przerywają walkę niż na jakiejś porządnej gali
    • Giero
      Za nami ostatni epizod WWE Friday Night SmackDown przed Backlash 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Po raz pierwszy od czasu Elimination Chamber w telewizji pojawiła się Alexa Bliss. Była tajemniczą tag team partnerką mistrzyni US – Zeliny Vegi. I pokonały drużynę Chelsea Green i Piper Niven. Nia Jax z kolei została nową pretendentką do mistrzostwa kobiet, pokonując Jade Cargill. W kluczowych momentach Naomi zaatakowała Tiffany Stratton, która oglądała walkę przy ringu. A to rozkojarzyło Cargill. Axiom i Nathan Frazer zaliczyli najważniejsze dotychczas zwycięstwo w ich karierach. Pokonali mistrzów tag team – Street Profits w non-title matchu. Można zatem spodziewać się, że wkrótce Fraxiom zawalczą o tytuł. John Cena zamykał show, odnosząc się do jego sobotniej walki z Randym Ortonem. „Viper” ponownie zaskoczył mistrza WWE, wymierzając mu RKO. Skrót SmackDown
    • Kaczy316
      Szkoda, że to na SNME, ja bym dał na jakimś PLE, ringowo się zapowiada fajne starcie, chyba, że na takim MITB czy później szykują coś lepszego, a tak może być, jakiś Drew McIntyre czy coś?
  • Dodaj nową pozycję...