Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ogólnie nie wiem czy warto kupić tę grę. Gdyby mógłby ktoś poświęcić kwadrans na napisanie recenzji i w ogóle wypisać plusy i minusy (na PS2) był bym bardzo wdzięczny.

monster, niestety nie znalazłem żadnego movesetu Raven'a, ja zawsze kopiuję od jakiegoś wrestlera tylko zmieniam finishery, signature i inne.

Tak przy okazji to czy ma ktoś zdjęcia nowych ubrań?

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

ale nie mam Dusti'ego Rhodes'a

to nie zrobiłeś zadania "wykonaj RKO na Dustym który stał poza ringiem"

w RTWM Ortonem.

czy ma ktoś zdjęcia nowych ubrań?

http://smackdownvsraw.com/#/roster

@DOWN - to wyrażaj sie troche jaśniej :P

Edytowane przez Thomassi

20502835285345d49c46e75.jpg

TAKER17-0, nie nie, chodzi mi oto, że np. Jericho ma garnitur do odblokowania a HBK stary strój :lol:
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Mam pytanie co do RTWM ortonem ...

Przed walką z takerem w hell in a cell jest walka z kanem i trzeba go pokonać w mniej niż 3 min

tak zrobiłem ale nic nie wyskoczyło że coś odblokowałem 0_o

tak sama potem w hiac trzeba go z góry zrzucić i tak zrobiłem a też mi nic nie wyskoczyło :|

a zawsze przecież jak coś takiego jest to się coś odblokowuje :/ wtf ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Są nie które misje i trzeba je WYKONAĆ, a nie ,, Można ''. NP. HBK RTWM skocz na undertakera z klatki i i tak nic nie dostajesz. Ja też mam pytanie jest w 7 albo 8 weekendzie Hbk'a RTWM bonusowa misja. Pokonaj ortona w mniej niż 4 minuty. I jak to zrobić? Orton osłabiony, ale wchodzi JBL i przeszkadza. Czasami mam problemy po czasie.

Chrystian, ten mecz jest No DQ wiec wyciagasz krzesło albo dwa i zaginasz je na głowie Ortona :D na koniec jakis Sweet Chin Music i da rade nawet w dwie minuty

20502835285345d49c46e75.jpg

Siema ma ktoś jakąś rade co do Royal Rumble bo jak chce wywalić kolesia za Middle rope i zaczyna sie wciskanie tych guzików to on mi zawsze wraca a jak mnie wywalają to zawsze im sie udaje :???:

Mam pytanie co do RTWM ortonem ...

Przed walką z takerem w hell in a cell jest walka z kanem i trzeba go pokonać w mniej niż 3 min

tak zrobiłem ale nic nie wyskoczyło że coś odblokowałem 0_o

tak sama potem w hiac trzeba go z góry zrzucić i tak zrobiłem a też mi nic nie wyskoczyło :|

a zawsze przecież jak coś takiego jest to się coś odblokowuje :/ wtf ?

Takera trzeba wrzucić do klatki (trzeba go rzucać na to coś co jest na środku klatki na samej górze)

Mam pytanie, w RTWM własnym wrestlerem mam walkę o pas IC (obrona pasa) przeciwko The Great Khalim, bije go i bije, sygnatury itp, nawet odwracałem uwagę sędziego i nawalałem go z krzesła. Nic nie pomogło! Koleś się zachowuje, jakby dopiero zaczął walkę. Wstaje od razu, kiedy chce go przypiąć. Odliczenie poza ringiem nie wchodzi w grę, bo walkę można wygrać tylko przez Pin lub Submission. Finishera nie mogę używać, bo automatycznie przegrywam przez DQ. Co robić?

Ja tam go normalnie rozwaliłem.Może to jakiś błąd gry

Mam pytanie, w RTWM własnym wrestlerem mam walkę o pas IC (obrona pasa) przeciwko The Great Khalim, bije go i bije, sygnatury itp, nawet odwracałem uwagę sędziego i nawalałem go z krzesła. Nic nie pomogło! Koleś się zachowuje, jakby dopiero zaczął walkę. Wstaje od razu, kiedy chce go przypiąć. Odliczenie poza ringiem nie wchodzi w grę, bo walkę można wygrać tylko przez Pin lub Submission. Finishera nie mogę używać, bo automatycznie przegrywam przez DQ. Co robić?

Walk go cały czas nie dawaj mu się klinczować cały czas go powalaj wykonuj Superplexy z narożnika, wywal go za ring i wrzuć go na stół komentatorski i powal go jakąś akcją, potem wrzuć go na ring i jak bedziesz Finisher to wykonaj i tak cały czas dopóki go nie odliczysz.

Nic na pewno nie pomoże, wykonałem na nim już chyba z 9 finisherów, a dalej wstaje od razu po pinie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 1 Data: 10.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Chiba, Japan Arena: YohaS Arena Publiczność: 1.000 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
      Saturday Night’s Main Event: Bez niespodzianek, skoro nie było miejsca w karcie na Backlash. Joe Hendry:
    • Aigor
      1. John Cena (c) vs. Randy Orton - Singles match for the Undisputed WWE Championship 2. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Singles match for the WWE Women's Intercontinental Championship 3. Pat McAfee vs. Gunther - Singles match   4. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre - Fatal four-way match for the WWE United States Championship   5. Dominik Mysterio (c) vs. Penta - Singles match for the WWE Intercontinental Championship
    • CzaQ
      1. John Cena (c) vs. Randy Orton - Singles match for the Undisputed WWE Championship 2. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Singles match for the WWE Women's Intercontinental Championship 3. Pat McAfee vs. Gunther - Singles match 4. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre - Fatal four-way match for the WWE United States Championship 5. Dominik Mysterio (c) vs. Penta - Singles match for the WWE Intercontinental Championship
    • MattDevitto
      1. John Cena (c) 2. Becky Lynch 3. Gunther 4. Jacob Fatu (c) 5. Dominik Mysterio (c)
  • Dodaj nową pozycję...