Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

riko10- ok dzięki, jeszcze jedno pytanko, jak zrobić żeby bohaterowie scenek mówili co kolwiek??

2530955284ca7436226b62.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

riko10- ok dzięki, jeszcze jedno pytanko, jak zrobić żeby bohaterowie scenek mówili co kolwiek??

Musisz to... napisać :D

castand > co rozumiesz pod pojęciem "inne"? Jeżeli chodzi o Skillet to są Monster i Hero właśnie.

jeszcze jedno pytanko, jak zrobić żeby bohaterowie scenek mówili co kolwiek??

nie da się ustawic zeby cos mówili (chodzi mi o dzwięk) ale da sie dodac tekst i tam wybierasz sobie kto co ma mówic

czyli jak tworzysz Story wybierasz Advanced Editor i "Text"

Ma ktos moze link do wersji PAL moze byc torrentn ale lepiej na rapidshar, hotfile itp. ?

Jeff Hardy For Ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.torrentdownloads.net/torrent/1650685390/WWE+Smackdown+vs+Raw+2010+MULTI5+PAL+PS2-VATOS Prosze bardzo , jest napisane ze 0 seedów ale jak sie da do BitTorrenta czy gdzieś to będzie 200 coś seedów

Chodzi mi oto czy można ustawić tą piosenke w entertance ;P w SvR 2009 były piosenki w menu np Distributed coś tam i można było ustawić tą piosenke jako entartance ;P 8)

3161470904bd7dc4ab6403.gif

Nie tu jeśli tworzysz postac to są entertance wrestlerów i 3 piosenki inne czyli RAW, SD, ECW. Spieprzyli sprawe z tymi muzyczkami.

2530955284ca7436226b62.png

Nie tu jeśli tworzysz postac to są entertance wrestlerów i 3 piosenki inne czyli RAW, SD, ECW. Spieprzyli sprawe z tymi muzyczkami.

Mhm, szczególnie że własnej dodać nie można. Przynajmniej w tym trybie, bo przy montażu w opcji Highlight Reel jest taka możliwość.

Do wszystkich co mają SvR 2010 Ps2 wy też macie create wrestel ( chodzi mi o włosy morde itp ;d )takie same jak w SvR 2009 ?? 8-) 8) Edytowane przez castand

3161470904bd7dc4ab6403.gif

Do wszystkich co mają SvR 2010 Ps2 wy też macie create wrestel ( chodzi mi o włosy morde itp ;d ) macie takie same jak w SvR 2009 ?? 8-) 8)

tak, wszystko jest takie same jak w 2009

Ma ktoś wersje do torrenta gdzie idzie po conajmniej 80kb/s? Bo ja przez przypadek ściągnąłem wersje 2009 bo mi sie pliki pomieszały a teraz ściągam 2010 i idzie po 5 kb/s ; / . Mogą być i paczki byle wersja PAL

Do wszystkich co mają SvR 2010 Ps2 wy też macie create wrestel ( chodzi mi o włosy morde itp ;d ) macie takie same jak w SvR 2009 ?? 8-) 8)

Znalazłem wersję w JEDNEJ CZĘSCI WRESJA PAL http://www.archive.org/details/DvD4AraB.CoM.By.APOGLB.WWE.Smackdown.vs.Raw.2010.MULTI5.PAL.PS2

Trzeba nacisnąć po prawej na to " 3,7GB"

Nie potwierdzam że działa bo sam ściągam dopiero :P

EDIT : DZIAŁA NE 100% ! Po prostu miałem problemy z internetem :)

Edytowane przez vietnam69
Pamiętajcie, pokolenie 619, Cody Rhodes to nasz wróg !!!

10436278364e2339bfd1aa5.jpg

• Urządzenie:  Windows

Czemu napisałeś dwa razy to samo?

BTW. Jak to, to samo? Czyli, że nie dodali zupełnie niczego? Nawet żadnej nowej fryzury, grafiki, tatuażu, farby na twarz? Przecież co roku w CAS Mode coś dodawali zmieniali itd.... Mam nadzieję, że riko10 źle zrozumiał pytanie, bo raczej castandowi chodziło o to co mi, a riko zrozumiał bardziej ogólnie, że można po prostu robić takie rzeczy (w sumie wnioskując z jego postów z innych tematów całkiem możliwe...).

Czemu napisałeś dwa razy to samo?

BTW. Jak to, to samo? Czyli, że nie dodali zupełnie niczego? Nawet żadnej nowej fryzury, grafiki, tatuażu, farby na twarz? Przecież co roku w CAS Mode coś dodawali zmieniali itd.... Mam nadzieję, że riko10 źle zrozumiał pytanie, bo raczej castandowi chodziło o to co mi, a riko zrozumiał bardziej ogólnie, że można po prostu robić takie rzeczy (w sumie wnioskując z jego postów z innych tematów całkiem możliwe...).

cos mi sie zesrało z Operą i przypadkowo napisałem dwa razy

w amerykanskiej wersji na ps2 jest to samo co w SvR2009 (te same fryzury tatuaze itd.)

ale teraz sciagam wersje PAL wiec zobaczymy czy czyms sie rózni

cos mi sie zesrało z Operą i przypadkowo napisałem dwa razy

w amerykanskiej wersji na ps2 jest to samo co w SvR2009 (te same fryzury tatuaze itd.)

ale teraz sciagam wersje PAL wiec zobaczymy czy czyms sie rózni

Zesrało Ci się coś z Operą i wiadomość wysłała Ci się po godzinie i 20 minutach :)?

nie wiem, a po co mialbym pisac ten sam post dwa razy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
  • Dodaj nową pozycję...