Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

riko10- ok dzięki, jeszcze jedno pytanko, jak zrobić żeby bohaterowie scenek mówili co kolwiek??

2530955284ca7436226b62.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

JeffHardyFAN napisał(a):
riko10- ok dzięki, jeszcze jedno pytanko, jak zrobić żeby bohaterowie scenek mówili co kolwiek??

Musisz to... napisać :D

castand > co rozumiesz pod pojęciem "inne"? Jeżeli chodzi o Skillet to są Monster i Hero właśnie.

JeffHardyFAN napisał(a):
jeszcze jedno pytanko, jak zrobić żeby bohaterowie scenek mówili co kolwiek??

nie da się ustawic zeby cos mówili (chodzi mi o dzwięk) ale da sie dodac tekst i tam wybierasz sobie kto co ma mówic

czyli jak tworzysz Story wybierasz Advanced Editor i "Text"

Ma ktos moze link do wersji PAL moze byc torrentn ale lepiej na rapidshar, hotfile itp. ?

Jeff Hardy For Ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.torrentdownloads.net/torrent/1650685390/WWE+Smackdown+vs+Raw+2010+MULTI5+PAL+PS2-VATOS Prosze bardzo , jest napisane ze 0 seedów ale jak sie da do BitTorrenta czy gdzieś to będzie 200 coś seedów

Chodzi mi oto czy można ustawić tą piosenke w entertance ;P w SvR 2009 były piosenki w menu np Distributed coś tam i można było ustawić tą piosenke jako entartance ;P 8)

3161470904bd7dc4ab6403.gif

Nie tu jeśli tworzysz postac to są entertance wrestlerów i 3 piosenki inne czyli RAW, SD, ECW. Spieprzyli sprawe z tymi muzyczkami.

2530955284ca7436226b62.png

JeffHardyFAN napisał(a):
Nie tu jeśli tworzysz postac to są entertance wrestlerów i 3 piosenki inne czyli RAW, SD, ECW. Spieprzyli sprawe z tymi muzyczkami.

Mhm, szczególnie że własnej dodać nie można. Przynajmniej w tym trybie, bo przy montażu w opcji Highlight Reel jest taka możliwość.

Do wszystkich co mają SvR 2010 Ps2 wy też macie create wrestel ( chodzi mi o włosy morde itp ;d )takie same jak w SvR 2009 ?? 8-) 8) Edytowane przez castand

3161470904bd7dc4ab6403.gif

castand napisał(a):
Do wszystkich co mają SvR 2010 Ps2 wy też macie create wrestel ( chodzi mi o włosy morde itp ;d ) macie takie same jak w SvR 2009 ?? 8-) 8)

tak, wszystko jest takie same jak w 2009

Ma ktoś wersje do torrenta gdzie idzie po conajmniej 80kb/s? Bo ja przez przypadek ściągnąłem wersje 2009 bo mi sie pliki pomieszały a teraz ściągam 2010 i idzie po 5 kb/s ; / . Mogą być i paczki byle wersja PAL

castand napisał(a):
Do wszystkich co mają SvR 2010 Ps2 wy też macie create wrestel ( chodzi mi o włosy morde itp ;d ) macie takie same jak w SvR 2009 ?? 8-) 8)

Znalazłem wersję w JEDNEJ CZĘSCI WRESJA PAL http://www.archive.org/details/DvD4AraB.CoM.By.APOGLB.WWE.Smackdown.vs.Raw.2010.MULTI5.PAL.PS2

Trzeba nacisnąć po prawej na to " 3,7GB"

Nie potwierdzam że działa bo sam ściągam dopiero :P

EDIT : DZIAŁA NE 100% ! Po prostu miałem problemy z internetem :)

Edytowane przez vietnam69
Pamiętajcie, pokolenie 619, Cody Rhodes to nasz wróg !!!

10436278364e2339bfd1aa5.jpg

• Urządzenie:  Windows

riko10 napisał(a):
  castand napisał(a):

riko10 napisał(a):
  castand napisał(a):

Czemu napisałeś dwa razy to samo?

BTW. Jak to, to samo? Czyli, że nie dodali zupełnie niczego? Nawet żadnej nowej fryzury, grafiki, tatuażu, farby na twarz? Przecież co roku w CAS Mode coś dodawali zmieniali itd.... Mam nadzieję, że riko10 źle zrozumiał pytanie, bo raczej castandowi chodziło o to co mi, a riko zrozumiał bardziej ogólnie, że można po prostu robić takie rzeczy (w sumie wnioskując z jego postów z innych tematów całkiem możliwe...).

Simsonecztos napisał(a):
  riko10 napisał(a):
  castand napisał(a):

riko10 napisał(a):
  castand napisał(a):

Czemu napisałeś dwa razy to samo?

BTW. Jak to, to samo? Czyli, że nie dodali zupełnie niczego? Nawet żadnej nowej fryzury, grafiki, tatuażu, farby na twarz? Przecież co roku w CAS Mode coś dodawali zmieniali itd.... Mam nadzieję, że riko10 źle zrozumiał pytanie, bo raczej castandowi chodziło o to co mi, a riko zrozumiał bardziej ogólnie, że można po prostu robić takie rzeczy (w sumie wnioskując z jego postów z innych tematów całkiem możliwe...).

cos mi sie zesrało z Operą i przypadkowo napisałem dwa razy

w amerykanskiej wersji na ps2 jest to samo co w SvR2009 (te same fryzury tatuaze itd.)

ale teraz sciagam wersje PAL wiec zobaczymy czy czyms sie rózni

Hrystek napisał(a):
  riko10 napisał(a):

cos mi sie zesrało z Operą i przypadkowo napisałem dwa razy

w amerykanskiej wersji na ps2 jest to samo co w SvR2009 (te same fryzury tatuaze itd.)

ale teraz sciagam wersje PAL wiec zobaczymy czy czyms sie rózni

Zesrało Ci się coś z Operą i wiadomość wysłała Ci się po godzinie i 20 minutach :)?

nie wiem, a po co mialbym pisac ten sam post dwa razy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Gala w ten weekend, a w karcie 4 walki - oni już nawet nie udają... 5 walk to widocznie jest już za dużo
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT That's Right! Let's Go To Beer Garden Pro Wrestling 2025 Data: 03.06.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ueno Park Outdoor Stage Format: Taped Data emisji: 06.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Mr_Hardy
      Nie oglądam tego typu programów, ale taki zlepek śmiesznych momentów jak najbardziej na plus.
    • PpW
      Biesiad Strong vs Sambor na Mystic Festival 🔥🤘 Edited by @gabriela_fiolekPrzeczytaj na fanpage.
    • PTW
      KARATEKA Z TYTANU! Już jutro o godzinie 19:00 odbędzie się kolejny agResivny wywiad. Tym razem gościem naszego komentatora będzie Miyagi Shida! Po tym co wydarzyło się na sobotniej gali nie pozostaje nam nic innego jak okazać wielki szacunek młodemu karatece i zapraszamy do posłuchania co będzie miał do powiedzenia po najbardziej niebezpiecznej walce w swojej karierze! Kolejna gala już 28 czerwca o godzinie 16:00 (tak, wcześniej niż zazwyczaj, z myślą o tych, którym łatwiej będzie wrócić do domu o wcześniejszej porze :)), rezerwujcie czas, bo niedługo pierwsze opublikujemy pierwsze informacje i zapowiada się gorrrrrrrąco! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...