Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Będzie Scramble match i to na wszystkich konsolach. Również tylko dla Nintendo DS Ambulance match.
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Naprawdę te filmiki zachęcają do grania !

Cóż czekamy nie tak długo zostało, niektórzy mówią że 197 zł to drogo. Nikt nie każe wam kupywać na allegro, ktoś nie dawno dał linka chyba do sklepu Gekon.pl za 135zł, ale nie jestem pewien !

--------------------------------------------

Hardy Boys Power...

___________$_____$_______$______ __

_________$$$_____$$______$$$___ __

________$$$$_____$$______$$$$_ __

_______$$$$$_____$$______$$$$$ __

______$$$$$$_____$$______$$$$$ $__

______$$$$$$_____$$_____$$$$$$ $__

______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__

______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__

______$$$$$$_____$$$____$$$$$$ __

_______$$$$$_____$$____$$$$$$_ __

_______$$$$$$____$$__$$$$$$$$$ $$$$__

________$$$$$$___$$________$$$ $$__

_________$$$$$___$$______$$$$_ __

__________$$$$$__$$____$$$$___ __

____________$$$$_$$__$$$$_____ __

_____________$$$_$$_$$$$______

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

na allegro pojawiła się oferta svr2010 na ps2 za 129zł. Więc cena już spadła :)
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Z każdym waszym postem jestem coraz pewniejszy do zakupu.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Ten obrazek utwierdza nas w przekonaniu, iż w royal rumble matchach każdy ma swoją wejściówkę, nie jak to było w poprzednich wersjach. :-) Ale cóż, im nowsza odsłona, tym lepsza.

O super informacja. Teraz RR nie będzie raczej tak słaby, bo w poprzednich osłonach był po prostu fatalny. Teraz będzie entrace i mniejsza szansa na wypadnięcie.

Przy okazji w poprzedniej osłonie było Falls count anywher co jest błędem, bo zazwyczaj w tych walkach zawodnicy lali się na parkingu itp. Wydaje mi się, że teraz nazwą No holds Barred.

Najbardziej czekam na dwie rzeczy:

- trudną grę

- dobra kariera

jeśli będą te rzeczy to gra będzie cud miód.

• Urządzenie:  Windows

Przy okazji w poprzedniej osłonie było Falls count anywher co jest błędem, bo zazwyczaj w tych walkach zawodnicy lali się na parkingu itp. Wydaje mi się, że teraz nazwą No holds Barred.

Na parkingu/szatni/barze/korytarzu lali się w Backstage Brawls, a w FCA można było pinować poza ringiem. W serii Smackdown można było łazić po całym Madison Sqare Garden i kawałku Nowego Jorku (teoretycznie komentatorzy mówili, gdzie odbywa się gala, ale i tak nawet w Londynie była hala MSG i Times Sqare, na który mogliśmy pojechać metrem... dokładniej pod skrzyżowanie Broadway'u z jedną z tamtejszych ulic, gdzie kiedyś znajdował się klub WWF New York/WWE The World). W serii SvR podczas FCA Match nie możemy wyjść na backstage, albo przed arenę, a jedynie możemy pinować poza ringiem, więc to nie był błąd.

Simsonecztos mugłbyś mi na priwie poesłać jakieś linki do filmików z Madison Square Garden i z Time Swuare'a ?? Bym był wdzięczny :)

koniec offtopu.

Mam pytanie. Kiedy dokładnie będzie premiera?? 20 czy 23 października? bo widziałem obie wersje i troche mi się w głownie zamieszało

13548174524e5e36f3310a3.jpg

Simsonecztos, źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że brak bicia się w backstage to jest błąd gdyż praktycznie w tym gimnick matchu zawsze walczyli nie wiadomo gdzie. A to za tym idzie, żeby można było bić się praktycznie wszędzie.

monster w oficjalnym thrille'rze było 20 października.

Premiera SvR 10 w USA(NTCS) odbędzie się 20 października zaś w Europie(PAL) 23 października.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

• Urządzenie:  Android

Zeke napewno bedzie do odblokowania, bo był w jednym z trailerów

20502835285345d49c46e75.jpg

Green Dummie i Red Dummie? :shock:

Będzie można grać tymi ludzikami z Create a Move Set?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Tak to jest jak ktoś jest skąpy na kasę i wiecznie mu mało w ich przypadku tak niestety jest, mają tyle siana tyle możliwości a i tak serwują średni produkt, do tego jeszcze podwyższają ceny biletów, streamingów itd. obecne czasy pod względem biznesu są ciężkie bo wystarczy być debilem i nie mieć za grosz talentu aby coś osiągnąć.    Myślę że w AEW przywitali by go hucznie  No i dostalibyśmy jego potencjalny program z MJF'em, boże jaki to był majstersztyk.  Właśnie to nas różn
    • CzaQ
      Od razu przyszedł mi do głowy Far Cry.. i miałem rację jeśli o to chodzi A, że chciałem ruszyć quiz to poszukałem i się doszukałem. Giancarlo Esposito był łatwiutki w końcu znany villain z Breaking Bad i był na okładce bodajże FC5, kłopot miałem z lokalizacją drugiej osoby, ale skoro wiedziałem, że chodzi o Breaking Bad to musiało też chodzi o to samo uniwersum, czyli Better Call Saul. Wtedy wpadło mi do głowy, że może Vaas z trójki choć to mało znany aktor i miałem rację - Michael Mando. 
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL/Colosos Del Ring Data: 06.12.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, Wrestling In Meksyk - Freelance Shows Typ: Event Lokalizacja: Mexicali, Baja California, Meksyk Arena: Gimnasio de Mexicali Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA/Promociones Sanchez Data: 07.12.2025 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide, Producciones Sanchez Typ: Event Lokalizacja: Ciudad Nezahualcoyotl, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Neza Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1698 Data: 08.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Kansas City, Missouri, USA Arena: T-Mobile Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery,
  • Dodaj nową pozycję...