Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Qwerty14 napisał(a):
a 4pm to u nas która godzina ?

16:00

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

chodziło o to że jak w usa jest 4pm to u nas jest która bo nie wiem jaka jest róznica czasowa.... 7 godz? czy więcej?

Dodatkowo muszą poprawić poziom trudności. Jest on stanowczo za łatwy nawet na najtrudniejszym poziomie. Przeciwnik (przynajmniej w moim wypadku) czasem nie może zadać mi nawet jednego ciosu. W przypadku jeśli uda mu się je wyprowadzić, to kończę pojedynek bez żadnych uszkodzeń (żadna część ciała nie jest w żółtym kolorze).

Do tego w SvR09 na najtrudniejszym poziomie przeciwnik praktycznie tylko umie blokować ciosy i walczy według założonego schematu (oprócz Undertakera, który z full momentum od razu wykonuje finishera).

To jest do poprawy tak samo jak sposób wygrywania przez Submission, stanowczo za prosto się wygrywa vs system (kiedy przeciwnik ma pomarańczowy brzuch wystarczy założyć Walls of Jericho i docisnąć gałkę do dołu).

Mam nadzieję także, że np. Edge albo Jericho nie będą wyglądali tak zje*anie jak w SvR09 (na PSP).

Jest tego dużo, ale nie będę o wszystkim pisał. Career mode dać (TYLKO NIE TEN Z SVR08!!!!).

Ogólnie im więcej tym lepiej, ale żeby to WIĘCEJ było dopracowane do perfekcji, a nie na pół gwizdka.

The Roster :

RAW Superstars

Big Show

Evan Bourne

Carlito

John Cena

Ted Dibiase

Cody Rhodes

Jack Swagger

Triple H

JBL

Mark Henry

MVP

Sanitno

HBK

Primo

Festus

Chavo Guerrero

Kofi Kingston

Mr. Kennedy

Randy Orton

The Miz

SmackDown Superstars

Batista

Edge

Fnlay

The Great khali

Matt Hardy

Chris Jericho

Jesse

JTG

Kane

Mike knox

John Morrison

Rey Mysterio

CM Punk

R-Truth

Shad

The Undertaker

Dolph Ziggler

The Brain Kendrick

Jeff Hardy

Umaga

ECW Superstars

Christain

Tommy Dreamer

Goldust

Ezekeil Jacksoon

Vladimir kozlovWilliam Regal

Shelton Benjamin

Divas

Brie Bella

Nikki Bella

Eve

Mickie James

Kelly Kelly

Gail Kim

Maria

Maryse

Michelle McCool

Melina

Natalya

Beth Pheonix

Brakujące osoby :

Alicia Fox

Chris Masters

DH Smith

Gregory Helms

Jillian

Katie Lea

Layla

Paul Burchill

Sheamus

Tyler Reks

Tyson Kidd

Yoshi Tatsu (Confirmed as DLC a long time ago though)

Zack Ryder

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

tak to już oficjalny roster ja bym chciał jeszcze zacka rydera i hart dynasty a reszta mi zwisa. fajne jest to że roster jest zrobiony na bieżąco np. batista który w pon. ogłosił że idzie do smackdown w grze już tam jest ;) W gameplayu zauważyłem jeszcze że od ilości ciosów klatka piersiowa robi sie czerwona np. od chopów. Ogólnie gierka w końcu poszła do przodu już sie nie moge doczekać
Jak na razie roster jest dobry. 76 wrestlerów to nieźle. Mogli by jeszcze dać więcej miejsca na Caw'sy. Bo nie raz te 30 to za mało. Według mnie ta gra będzie najlepsza z tych które ostatnio wyszły. W niedziele zakupiłem XboX'a 360, a więc gra będzie jeszcze ciekawsza. :D

Na stronie głównej nadal nie ma rosteru. Co jest grane?

na stronie pisze że roster będzie jutro

wejdźcie sobie n wwe.com ;P

na wwe.com jest już dzis roster
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

LoL nie ma Zacka Rydera... już pominąłbym np. Jessiego, ale Zacka Rydera wypadałoby dodać do tej gry.

Hurricane, Ryder i Hart Dynasty to najważniejsze brakujące ogniwa....Kiepska sprawa jeśli ich nie będzie :| mam nadzieje że upchną ich jako unlockablesy czy coś

20502835285345d49c46e75.jpg

Dokładnie, to dziwne, że w SvR2010 będą byli wrestlerzy np. Umaga, a nie ma tych, którzy są obecnie w federacji.

Roster w żaden sposób mnie nie zaskoczył, od początku spodziewałem się tych wrestlerów w owej grze. Mam nadzieję, że twórcy THQ polepszy nową wersje SvR nawet wystarczy mi zwiększenie poziomu trudności, bo trzeba przyznać, że zeszłoroczna wersja była poprostu banalna (nawet na poziomie legend).

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

95bartek napisał(a):
na wwe.com jest już dzis roster

Ale nie cały...

Pamiętajcie, pokolenie 619, Cody Rhodes to nasz wróg !!!

10436278364e2339bfd1aa5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Nie oglądam tego typu programów, ale taki zlepek śmiesznych momentów jak najbardziej na plus.
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #77 Data: 03.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Taped Data emisji: 06.06.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE NXT, ostatni przed Worlds Collide. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Show rozpoczęliśmy od konfrontacji uczestników Fatal 4-Way Matchu o NXT North American Championship na Worlds Collide. Zabrakło jedynie Reya Fenixa, ale byli Ethan Page, Laredo Kid i Je’Von Evans. Wmieszał się w to wszystko Sean Legacy, który zapowiedział, iż chce zostać podwójnym mistrzem – zdobyć najpierw pas Evolve, a następnie sięgnąć po NXT North American title. Zareagowali na to… Vanity Project, którzy z kolei uznali, iż to Jackson Drake zdobędzie mistrzostwo Evolve i trzymają stronę Ethana Page’a. Z tego wszystkiego zrodził się brawl. DarkState szybko rozprawili się z Chase U. Myles Borne pokonał Charliego Dempseya na zasadach z walk znanych z rywalizacji o Heritage Cup. To oznacza, iż Borne może opuścić No Quarter Catch Crew. Fatal Influence chciały celebrować zeszłotygodniowy sukces Jacy Jayne w postaci zdobycia mistrzostwa kobiet NXT. Przerodziło się to w konfrontację kilku zawodniczek… a skwitowane było debiutem Mariah May – choć oficjalnie nie padł jej ringname. W ośmioosobowej walce tag teamowej zespół złożony z Dragona Lee, Je’Vona Evansa, Laredo Kida i Seana Legacy’ego pokonał Ethana Page’a i Vanity Project. W main evencie Trick Williams, dzięki interwencji First Class, pokonał Mike’a Santanę i obronił mistrzostwo TNA. Skrót gali:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #788 Data: 03.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Perfomance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw We Love Wrestling - Live in Dinkelsbühl Data: 31.05.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dinkelsbühl, Bayern, Niemcy Arena: Dinkelsbühler Schranne Publiczność: 150 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...