Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

a 4pm to u nas która godzina ?

16:00

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

chodziło o to że jak w usa jest 4pm to u nas jest która bo nie wiem jaka jest róznica czasowa.... 7 godz? czy więcej?

Dodatkowo muszą poprawić poziom trudności. Jest on stanowczo za łatwy nawet na najtrudniejszym poziomie. Przeciwnik (przynajmniej w moim wypadku) czasem nie może zadać mi nawet jednego ciosu. W przypadku jeśli uda mu się je wyprowadzić, to kończę pojedynek bez żadnych uszkodzeń (żadna część ciała nie jest w żółtym kolorze).

Do tego w SvR09 na najtrudniejszym poziomie przeciwnik praktycznie tylko umie blokować ciosy i walczy według założonego schematu (oprócz Undertakera, który z full momentum od razu wykonuje finishera).

To jest do poprawy tak samo jak sposób wygrywania przez Submission, stanowczo za prosto się wygrywa vs system (kiedy przeciwnik ma pomarańczowy brzuch wystarczy założyć Walls of Jericho i docisnąć gałkę do dołu).

Mam nadzieję także, że np. Edge albo Jericho nie będą wyglądali tak zje*anie jak w SvR09 (na PSP).

Jest tego dużo, ale nie będę o wszystkim pisał. Career mode dać (TYLKO NIE TEN Z SVR08!!!!).

Ogólnie im więcej tym lepiej, ale żeby to WIĘCEJ było dopracowane do perfekcji, a nie na pół gwizdka.

The Roster :

RAW Superstars

Big Show

Evan Bourne

Carlito

John Cena

Ted Dibiase

Cody Rhodes

Jack Swagger

Triple H

JBL

Mark Henry

MVP

Sanitno

HBK

Primo

Festus

Chavo Guerrero

Kofi Kingston

Mr. Kennedy

Randy Orton

The Miz

SmackDown Superstars

Batista

Edge

Fnlay

The Great khali

Matt Hardy

Chris Jericho

Jesse

JTG

Kane

Mike knox

John Morrison

Rey Mysterio

CM Punk

R-Truth

Shad

The Undertaker

Dolph Ziggler

The Brain Kendrick

Jeff Hardy

Umaga

ECW Superstars

Christain

Tommy Dreamer

Goldust

Ezekeil Jacksoon

Vladimir kozlovWilliam Regal

Shelton Benjamin

Divas

Brie Bella

Nikki Bella

Eve

Mickie James

Kelly Kelly

Gail Kim

Maria

Maryse

Michelle McCool

Melina

Natalya

Beth Pheonix

Brakujące osoby :

Alicia Fox

Chris Masters

DH Smith

Gregory Helms

Jillian

Katie Lea

Layla

Paul Burchill

Sheamus

Tyler Reks

Tyson Kidd

Yoshi Tatsu (Confirmed as DLC a long time ago though)

Zack Ryder

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

tak to już oficjalny roster ja bym chciał jeszcze zacka rydera i hart dynasty a reszta mi zwisa. fajne jest to że roster jest zrobiony na bieżąco np. batista który w pon. ogłosił że idzie do smackdown w grze już tam jest ;) W gameplayu zauważyłem jeszcze że od ilości ciosów klatka piersiowa robi sie czerwona np. od chopów. Ogólnie gierka w końcu poszła do przodu już sie nie moge doczekać
Jak na razie roster jest dobry. 76 wrestlerów to nieźle. Mogli by jeszcze dać więcej miejsca na Caw'sy. Bo nie raz te 30 to za mało. Według mnie ta gra będzie najlepsza z tych które ostatnio wyszły. W niedziele zakupiłem XboX'a 360, a więc gra będzie jeszcze ciekawsza. :D

Na stronie głównej nadal nie ma rosteru. Co jest grane?

na stronie pisze że roster będzie jutro

wejdźcie sobie n wwe.com ;P

na wwe.com jest już dzis roster
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

LoL nie ma Zacka Rydera... już pominąłbym np. Jessiego, ale Zacka Rydera wypadałoby dodać do tej gry.

Hurricane, Ryder i Hart Dynasty to najważniejsze brakujące ogniwa....Kiepska sprawa jeśli ich nie będzie :| mam nadzieje że upchną ich jako unlockablesy czy coś

20502835285345d49c46e75.jpg

Dokładnie, to dziwne, że w SvR2010 będą byli wrestlerzy np. Umaga, a nie ma tych, którzy są obecnie w federacji.

Roster w żaden sposób mnie nie zaskoczył, od początku spodziewałem się tych wrestlerów w owej grze. Mam nadzieję, że twórcy THQ polepszy nową wersje SvR nawet wystarczy mi zwiększenie poziomu trudności, bo trzeba przyznać, że zeszłoroczna wersja była poprostu banalna (nawet na poziomie legend).

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

na wwe.com jest już dzis roster

Ale nie cały...

Pamiętajcie, pokolenie 619, Cody Rhodes to nasz wróg !!!

10436278364e2339bfd1aa5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Giero
      Po ostatnim odcinku AEW Dynamite jasne stało się, że na Double or Nothing 2025 zobaczymy walkę Anarchy In The Arena pomiędzy teamem Swerve’a Stricklanda a The Elite i Death Riders. Nie było jednak pewne, kto wystąpi w tym pojedynku przez szerokie pole możliwości. „Fightful” poinformował w piątek o prawdopodobnym składzie tego starcia. W drużynie Stricklanda powinniśmy zobaczyć Samoa Joe, Powerhouse Hobbsa, Kenny’ego Omegę… i Willow Nightingale. Tym samym po drugiej stronie będą: Young Bucks, AEW World Champion Jon Moxley, Gabe Kidd oraz Marina Shafir – ze wzięciem pod uwagę opcji powiększenia drużyn do sześciu osób w każdej. AEW Double or Nothing już 25 maja. Dzisiaj na AEW Collision: – Megan Bayne vs. Anna Jay – Upamiętnienie Steve’a “Mongo” McMichaela – Rocky Romero, Lance Archer i Trent Beretta vs. Bandido, Tomihiro Ishii i Brody King – Mike Bailey vs. Blake Christian – Chicago Street Fight: Big Bill i Bryan Keith vs. Gates of Agony – #1 Contender’s Match for AEW Tag Team Championship: Dustin Rhodes i Sammy Guevara vs. Cru – Powerhouse Hobbs vs. Wheeler Yuta
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #74 Data: 16.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Greensboro, North Carolina, USA Arena: Greensboro Coliseum Format: Taped Data emisji: 21.05.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Kaczy316
      No dokładnie przy Becky widać pracę, serce i jej wkład własny, to że niektórym(w tym mi) jej postać się przejadła to jedno, ale nie można odmówić skilla, który nie słabnie, a przy Charlotte to jakiś dramat jaki regres zaliczyła.   Też to słyszałem, jeśli jego drugi run ma mieć tak samo pretendentów, którzy nawet cienia szansy na odebranie mu tytułu nie mają to ja podziękuję, daliby mu jakiegoś Ortona, Drew, Punka, nawet Samiego czy Jeya i już by to inaczej wyglądało, Cenie od razu walnęli z grubej rury Ortona i podziałało.
    • Kaczy316
      No właśnie o to chodzi, że wyglądał aż za przeciętnie, a w NJPW wyglądał o wiele lepiej i dalej go na to stać i ten Standing Moonsault pomimo takich gabarytów to pokazuje, tylko tutaj nie wiem czemu został sprowadzony do absolutnego minimum i przez większość czasu to też Knight dominował, tutaj wyglądał dosłownie jak typ co nie ma żadnego doświadczenia albo minimalne bym nawet powiedział, a przecież wiemy, że tak nie jest.
    • KyRenLo
      Parę krótkich słów o niebieskiej tygodniówce: Walki Solo i tego drugiego o tej dziwnej nazwie ssały na całego. Nudne wolne i nieciekawe. Jest JD, to jest i JC teraz czekać na JB i JA. Ja jestem na nie. Chłopaki z Fraxiom tradycyjnie dają popis swych umiejętności. Giulia na Smackdown? Miło, chociaż myślałem, że będzie dalej szaleć na RAW z Perez, zwłaszcza że spoko razem wyglądały. Wkrótce, mam nadzieję, do głównego rosteru trafi też Steph. Cieszy wygrana Lexi, a sama walka była na plus może nie jakiś wielki, ale wrażenie pozytywne. Na koniec muszę pochwalić zawodniczkę, za którą za bardzo nie przepadam, ale jak trzeba to trzeba. Main Event, czyli starcie o Pas więcej niż dobrze. Walka mi się podobała i pochwała dla obu Pań. Nia czasem jest w stanie dać dobrą walkę jak, chociażby tutaj. Walka z Rudą ponad rok temu na RAW też była elegancka. Jak zwykle RAW oceniam lepiej. Smackdown było niezłe, ale to ocenka 5,5 może 6 na 10, więc niżej niż czerwona tygodniówka.
  • Dodaj nową pozycję...