Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ja tak właśnie myślę czy kupić PSP czy Xbox 360. Posiadam Wii fajnie się gra w SvR 09,08 itd. Nie wiem czy zbierać kasę na PSP czy Czekać Na Nadejście AAA, SvR 2010. Doradźcie mi czy warto kupić PSP czy zbierać kasę na nowe gry ?
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bałwan

82

• Stuner

69

• Thomassi

59

• Fracek

58

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Kup PSP. Ja wczoraj kupiłem Slim & Lite (3004) za 630 zł w Saturnie i mówie ci warto było.

94918442549c61671487c6.jpg

• Urządzenie:  Windows

PSP to nie konsola na dłuższą metę... To jest dobre na pociąg, autobus, albo przerwę w szkolę, ale nie jako konsola stricte do grania. Wiem, bo mam... właściwie ma moja siostra, ale... wiadomo o co chodzi :twisted:

Więc jak chcesz konsole do grania, a chcesz się nią dłużej cieszyć to jedynie X-Box w tym przypadku

No, racja, Xbox 360 Elite (120GB) można kupić, przerobionego, na allegro za 900-1100 (używanego) ja tak właśnie zamierzam zrobić, czekam na przypływ gotówki, kolejne koszty jakie musisz wydawać to jedynie na płyty dvd, by nagrywać gry i heja ;]

8434236214bec043e1f826.jpg

No, racja, Xbox 360 Elite (120GB) można kupić, przerobionego, na allegro za 900-1100 (używanego) ja tak właśnie zamierzam zrobić, czekam na przypływ gotówki, kolejne koszty jakie musisz wydawać to jedynie na płyty dvd, by nagrywać gry i heja ;]

no ja widziałem za 800 zł za przerobionego eleganckiego x-clocka, wiec troszke straszysz cenami :)

tylko jedno mnie ciekawi, czemu ludzie wciąż kupują PS3 jak to jest to samo co X360 tylko droższe i nie można grac na tzw. "piratkach", czy to głupota ludzi czy PS3 lepsza

proszę o opinie mających którąś z tych konsol...

9118604194b92af51af97c.jpg

Niektórzy kupują PS3 bo nie grają na piratach, pozatym PS3 rzadziej się psuje. Ja mam już trzeciego xbox-a :( , na szczęście ten trzeci trzyma już dłużej niż pierwsze dwa razem wzięte :D

Ja polecam Xboxa! Kupiłem ostatnio na allegro Premium 60GB przerobionego za 999zł. I teraz czekam na SvR2010 :) Także jak najbardziej Xbox, nie PS3 :D

12501231434d3da85730ba0.png

tylko jedno mnie ciekawi, czemu ludzie wciąż kupują PS3 jak to jest to samo co X360 tylko droższe i nie można grac na tzw. "piratkach", czy to głupota ludzi czy PS3 lepsza

proszę o opinie mających którąś z tych konsol...

Bo marka PlayStation nich przyciąga, ale też wiele aspektów PS3. Ja sam mam X360, który jest w naprawie, ale powiem wam że gdybym mógł to kupił bym PS3. Nie jestem fanboy'em ale sadze że to gruncie rzeczy dobra inwestycja. W chlebaku jest Blue-Ray, który zapewne z tanieje i zostanie złamany, wiec konsola stanie się popularna.

Krotos podzielasz opinie wielu osób, ze PS3 = X360 tylko droższe. Tu się nie zgodzę bo gdyby nie było te BR w PS3, konsola była by tańsza i zniszczyła X360 dosyć szybko bo baza użytkowników PS2 sięga około 100 mln ludzi i pewnie duży odsetek to piraci, wiec pewnie konsola została szybko złamana i znów by PS było by królem.

Żeby nie odbiegać od tematu powiem ze dopóki nie zobaczę gameplay'a będę nie przychylnie nastawiony, bo LoWM było h*jowe. Czytać PSX Extreme, natrafiłem na recenzje UFC 09 produkcji Yuke's, które stworzyło SvR. Najbardziej zaciekawił mnie fragment o karierze, którą recenzent nazwą wzorcową.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Ja mam PS2 i jestem z niego zadowolony.

Cieszę się że SvR 2010 wyjdzie na moją konsolkę :D

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Sory za Off-Topic

X360 jest do dupy pograsz troche dluzej i ci sie przegrzewa... zapalą ci się 4 czerwone światełka i masz po x360.. Najlepsza konsola to PS3...

[you]-Pamietaj zawsze będę lepszy od ciebie.

http://img13.imageshack.us/img13/7092/3wspania.jpg

4310461264a019060e407e.jpg

Sory za Off-Topic

X360 jest do dupy pograsz troche dluzej i ci sie przegrzewa... zapalą ci się 4 czerwone światełka i masz po x360.. Najlepsza konsola to PS3...

3 nie 4 :P juz dwa razy to miałem :/

Ja na Xboxie 360 gram po kilka godzin i mi się nie przegrzewa :P

Only The Phenomal...Only The Icon...

----> www.booking.jun.pl <----

Możesz mi powiedzieć po ile godzin grasz? Ja gram długo i jakoś nie przegrzał mi się ani razu.

Co do SvR 2010 mam nadzieję, że polepszą jeszcze sędzie i tt mecze ;) Ostatnie zmiany w 09 wyszły na plus.

Możesz mi powiedzieć po ile godzin grasz? Ja gram długo i jakoś nie przegrzał mi się ani razu.

zależy jak jest nowa gierka to moge cały dzień grać :D. a takto godzinke dziennie może.Pierwszy xbox padł mi już po tygodniu.......potem miałem chyba z miesiąc :/ a aktualnego mam juz z pół roku.

Fabi, ja gram od 1 godziny do jakiś 6/7 :P

Co do tematu mam nadzieję , że dodają jakąś ciekawą stypulacje jak np: Strecher Match albo Casket Match( marzenia :P ). No i żeby jeszcze powiększyli MITB do 8 zawodników.

Only The Phenomal...Only The Icon...

----> www.booking.jun.pl <----

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      World Tag League 2025 (XII) El Phantasmo & Hiroshi Tanahashi vs. United Empire (Callum Newman & Great-O-Khan) - poprawne, ale to w sumie tyle co można powiedzieć o tej walce. Działo się naprawdę niewiele... Monster Sauce (Alex Zayne & Lance Archer) vs. Knockout Brothers (OSKAR & Yuto-Ice) - ozdobą pojedynku były wymiany pomiędzy Lancem a Oskarem, szkoda jedynie, że było ich trochę mało. Poza tym ok, ale bez rewelacji. No i do tego jeszcze mistrzowie przegrywają, Da
    • Grishan
      Cieszę się z tego, że Gunther będzie ostatnim rywalem Ceny. Z takim ryjem i umiejętnościami gość ma papiery na bycie o wiele ciekawszą postacią, niż jest obecnie. Taki np Knight też byłby dobrym wyborem, ale nie mam problemu z tym, że tak się to potoczyło. Co więcej, uważam turniej o zaszczyt stoczenia z Ceną ostatniej walki za całkiem niezły pomysł. Możecie podpalać stosy.  
    • MattDevitto
    • Grins
      Muszę obczaić  
    • MattDevitto
      Trochę czasu minęło od ostatniej wiadomości, a to przecież fajny temat Macie coś ciekawego co leży wam na sercu od jakiegoś czasu?
  • Dodaj nową pozycję...