Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

saludo de suiza .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.momentoitalia.com/tutti%20file/immagini/bedroom/modernitalianbedsG%20(3).jpg

( jako , że chris sobie ostatnio lubił powklejać w erpozy ( pozdrawiamy szczecin . :D ) to prosze bardzo . )

sypialnia jak na obrazku ( razy bałagan i puste butelki :D ) . za oknem włoskie wybrzeże daje Ci powód do cieszenia się życiem . spałem . to znaczy wydawało mi się , że spałem , tak naprawde byłem już w pełni świadomy , słyszałem ją , przewracającą się z boku na bok po drugiej stronie łóżka , jej oddech . mogłem bez problemu jej dotknąć , chwycić za ręke i przyciągnąć do siebie . ale wolałem udawać , że śpie , kurwa , po poprzedniej nocy każdy by tak zrobił . no , może oprócz tuana . chuj wie co on do tych bułek sobie dodaje . :twisted: anywayz : wolałem udawać , że śpie bo ta panna ma w sobie tyle energii jakby zamiast wody z kranu leciał dla niej red bull z kokainą , słyszałem jak wstaje z łóżka , korciło mnie , żeby otworzyć oczy i zobaczyć czy jest nago albo chociaż jej biodra ale wolałem nie ryzykować . i tak byłem już wystarczająco zmęczony , miałem ochote poleżeć cały dzień w pieprzonym łóżku .. nie , to nie tak , jak myślisz , chciałem pooglądać filmy na dvd , powpierdalać algide z nesquickiem i popalić lolki . każdemu sie , kurwa , należy odpoczynek , co nie , nawet jupiterowi . ( pozdro , wracaj szybko paulinka . :D ) w każdym razie włączyła cicho jakąś muzyke , weszła do garderoby , przewróciłem sie na plecy . otworzyłaby okno , pomyślałem . ale nie no bo przecież jest taka nieogarnięta , nieuczesana i pieprzenie . jak ja nie lubie takich próżnych dziewczyn .... no dobra , może lubie . nie otwierała okna rano i nie robiła mi śniadań , nie prasowała moich koszul i nie sprzątała . nie zmywała i nie gotowała bo nie umiała . nie sprzątała po sobie dłuuugich włosów z umywalki , a to wkurwiało mnie niesamowicie . wogle niczego nie robiła dobrze . oprócz jednej rzeczy . umiała być niegrzeczna . jak żadna inna , możesz mi wierzyć . samymi słowami umiała sprawić , że robiło sie ciepło dookoła , a chłopaki mieli w spodniach śrubokręty albo tak bardzo ją lubili zawsze . umiała sie tak pieprzyć , że po 3 razach zapytałbyś , czy za Ciebie wyjdzie . i wyglądała jak pieprzony najdroższy przysmak wieczoru . i nie chodzi mi , kurwa , o jedzenie . i pomyśleć , że jeszcze niedawno nie mogłem jej mieć . słyszałem jak gada do lustra , że jest piękna i stos innych , pochlebiających jej epitetów i pomyślałem , że jeszcze niedawno mogłem tylko sie zastanawiać czy jest faktycznie tak dobra . nie zwracałem na nią uwagi , nie robiłem nawet żadnych podchodów , dlaczego ? domyśl sie sam , powód jest oczywisty . jednak stało sie coś co otworzyło wiele drzwi , co ułatwiło wiele rzeczy i , co najważniejsze , bardzo mnie dotknęło . a konkretnie fakt , że taka kobieta , żeby zrobić komuś na złość z zazdrości wiąże sie z pieprzonym frajerem ? gimme a break , mate , pewnie powiedziałbym za każdym razem w takiej sytuacji ale to nie jest każdy raz . bo to nie jest kazda panna . to nie mogło tak zostać , on tak kurewsko bardzo na nią nie zasługiwał , że pewnie sam zdawał sobie z tego sprawe . i pewnie ciągle myśli , że jest jego dziewczyną , żałosny frajer . cóż , kochanki już takie są , nieprzewidywalne do ostatniej chwili . nagle przerwała moje rozmyślania wskakując na łóżku , pocałowała mnie w policzek .

- wstawaj , kochanie . co chcesz na śniadanko ? - powiedziała zalotnie , otworzyłem oczy i nad sobą ujrzałem jej słodką buźke , oczywiście już z lajtowym makijażem ( żebym nie spierdolił !? :D hm . :D ) - może być laska ? - i schowąła sie pod kołdre .

za to ją lubie . :twisted:

ps. jak ktoś sie domyślił o czym jest to promo to brawo . :twisted:

--

jakiś czas później , był już wieczór . ze słonecznej sycylii przenosiliśmy sie właśnie , z całą załogą od melanżu , marketingu i melanżu do turynu . w końcu miałem jechać na snowboard , a opaliłem sie jakbym zapierdalał do solarium od 2 tygodni . ale przecież nie będe narzekał i pierdolił bo to nie men's_health więc_wiesz .dojeżdżaliśmy już do turynu , konkretniej 2 lincolny navigatory , białe jak śnieg , którego było już całkiem sporo widać na poboczach , a co do samych furek - limitowana edycja sean john , biała perła , specjalnie na życzenie najbielszego z białych , hehe . pozatym dwa mietki viano , wyłądowane sprzętem i ubraniami ( no bo przecież trzeba sie prezentować dobrze , a nie jak bigmac z big mac'iem . :twisted: ) , anywayz : ja i mój człowiek tuan ( oczywiście w asyście bułki za 2 euro ) , jechaliśmy jednym z navigatorów , wyciągnąłem właśnie świeżą flaszke z lodóweczki , pociągnąłem łyka i przekazałem tuanowi . w tle dudniło ' it takes a nation ' ice cube'a , tee napił sie wódki i przegryzł bułką . jadł ich tyle , że wyglądał jak ryszard kalisz . tylko , że czarny . :lol: rozdarłem kubańskie cygaro i wysypałem ' wnętrzności ' na błyszczącą gazete . ewf live! , najnowsze wydanie , na okładce lśniący psychozilla z wyszczerzonymi zębami pozuje do milionów zdjęć ze swoim fuck the world title'm . tymczasem oddzieliłem znaczną część tytoniu i dosypałem do mniejszej kupki troche zielska ... opisałbym dalej ale to nie jest hyperreal.info , co nie , ewf - nie dla idiotów . wsadziłem więc zwiniętego jointa do ust , odpaliłem złotym zippo . zaciągnąłem sie potężnie po czym po raz kolejny spojrzałem na gazete . czy tak wygląda zwycięzca ? hehz , zaśmiałem sie do siebie . oczywiście , że tak wygląda zwycięzca . ten , na którego wszyscy stawiali i w niego wierzyli , którego przeciwnicy na sam widok rezygnuuują z walki !! ( pozdrowienia spoppy . :D ) ftw title leżało na przeciwko mnie , spojrzałem na nie .. może powinienem zamisat palenia jointa , pociągnąłem własnie strzała .. hehe , może powinienem ... odstawić prozac ? spojrzałem na tuana , oglądał coś na dvd , niezbyt był zainteresowanym tym , co sie dzieje . wyciągał tylko łapsko po jointa . oparłem głowe o zagłówek , zamknąłem oczy . kurwa , tyle hałasu zrobili o tą walke , leśny i shambler . jeden większy od drugiego , silniejszy i mocniejszy . ale ona wiedziała gdzie jest jej miejsce . ona nie lubi graczy ubogich w klaaase . dlatego wybrała tego , który jako jedyny na nią zasłużył sobą . i nie był to podstarzały rencista , dorabiający na pół etatu , który pamięta czasy tony'ego rocka i great mariana , a helloutsi , były komisarz pcw już wtedy wołał na niego dziadek , nie jest to też apostoł smutku , pieprzony emo kid , robin fuckein hood prosto z lasu sherwood , były hvw champion ( to też obelga ;d ) .. pociągnąłem jointa .

podniosłem głowe , barman patrzył na mnie zniecierpliwiony . popatrzyłem na niego i na butelke gentelman jack'a , która trzymał i pustą szklaneczke przede mną . skinąłem głową , polał . popatrzyłem chwile na bar , poza kilkoma butelkami drogich alkoholi stały tu takie wódki , że nie wziąłbym tych butelek nawet do rąk . gdzie ja , kurwa , jestem , pomyślałem !? obejrzałem się za siebie , zobaczyłem dość obskurny bar .. dobra , to była kwintesencja meliny , obskurw king , kilka stolików z siedzącymi brudasami chlającymi najtańsze piwo , do tego rozcieńczone ... stół do biladra gdzie jakaś wieczorowa piękność ( jest ładna tylko wieczorem - po sześciopaku . :D ) ogrywała swojego amanta , mała scena z tańczącą , chudą małolatą ... straszne miejsce , pomyślałem . ale nie wyszedłem , wsadziłem ręke do kieszeni , wyjąłem stamtąd kartke , rozłożyłem ją ... zobaczyłem to , co wydawało mi sie , że już widziałem i właśnie dlatego do tej pory nie wyszedłem z tej jebanej meliny ... 23:30 , nazwa baru , nazwa ulicy ... spojrzałem na mojego złotego rolexa , była ledwo jedenasta . dlaczego , kurwa , przyjechałem tak wcześnie !? wychyliłem szklaneczke po czym po raz kolejny obejrzałem sie za siebie .. te brudasy pewnie tylko czekały aż wpadnie tu kiedyś jakiś jebany banan z kieszeniami pełnymi kapusty .. w normlnym miejscu pewnie by mnie rozpoznali ale tutaj nie . czułem na plecach chyba z 20 par oczu ale byłem raczej pewny siebie . rozejrzałem sie dookoła , żeby sie upewnć czy aby na pewno nikogo tu nie znam i na krzesełku obok zobaczyłem ... vaclava !! apostoł smutku siedział nieruchomo wpatrując się w kartke trzymaną przed sobą . jego ciemne włosy opadały na twarz , nie widziałem jej wyrazu . kurwa mać , nie dość , że czekam na nią w środku jakiegoś gówna to jeszcze czeka ze mną leśny . brawo biały , pomyślałem . w co sie znowu wjebałeś !? zastanowiłem sie czy może by sie z nim nie napić czy coś .. skinąłem na barmana , ten jakby wiedział o co mi chodzi , postawił przed leśnym szklaneczke i nalał gentelmana . vaclav jednak nie odrywał wzroku od kartki . pewnie nie lubi łychy , pomyślałem , pieprzony laik . ale ja proponowałem , jestem wporządku . nie ma ringu , sędziego i setek zapatrzonych w niego głąbów to nie będe nawet wchodzić w wymiane zdań , a co dopiero wymiane ciosów .. zresztą co by mi to dało poza parominutową rozrywką .. jak już czekam tyle to poczekam jeszcze troche .. chociaż sam se to przyznałem : siedzenie obok leśnego w barze przy whisky było dla mnie czymś nowym . i totalnie mi sie nie podobało . chuj , jeszcze pare minut , pomyślałem i odwróciłem głowe od leśnego , żeby przez chwile zaczerpnąć świeżego powietrza .. i moim oczom ukazał sie nie kto inny jak tylko shambler !! też przyszedł z kartką , nawet nie chciałem wiedzieć czy ma tam to samo napisane , co ja . nawet nie usiadł . stał i niecierpliwie wystukiwał palcami rytm taniego przeboju dorotki majdan . pomyślałem , żeby jemu też polać ale ... spojrzałem na zegarek , dopiłem whisky . barman nalewał mi właśnie kolejną szklanke kiedy drzwi otworzyły się i do baru weszła najprawdopodobniej najpiękniejsza kobieta , która kiedykolwiek ten bar odwiedziła i odwiedzi . ubrana stylowo przez donatellę versace , w okularkach od coco chanell , z brązową jak hasz skórą i pachnąca jak ideał . nawet nie zdążyłem sie odezwać , a shambler był już przy niej . chwilke na niego popatrzyła .. po czym podeszła do leśnego , odgarnęła jego ciemne włosy .. ja starałem sie sprawiać wrażenie odciętego od całej sytuacji . podeszła do mnie ..

- jesteś . - powiedziała . milczałem więc siadła obok mnie i wypiła mi whisky . spojrzała na leśnego i shamblera ...

- no właśnie .. - powiedziałem . - urządzasz sobie jakieś pierdolone potrójne randki , mała ?

- nie .. - popatrzyła zalotnie i ugryzła swoją dolną warge . - zrobiłam to dla Ciebie , żebyś sie lepiej poczuł . - suka . rozgryzła mnie . - pozatym ... wiesz , białasku . nie ma nic za darmo .

odwróciłem głowe . vaclav i shambler stali naprzeciwko mnie . mieli pieprzone rurki metalowe .

- nie no , panowie . - powiedziałem głośno .

- co ? - odpowiedział tee . podniosłem głowe , popatrzyłem na niego jakby przez mgłe , potem na ftw title , który leżał na półeczce . przetarłem oczy , deja vu ?

- nic , czarnuchu . miałem głupi sen . - wziąłem fucky na kolana . - kurwa , ten pas ma coś w sobie .. coś , co mnie przyciąga , nawet mi sie śni , wiesz o czym mówie ? - zapytałem tuana .

- jasne , że wiem . - odpowiedział i ugryzł swojej bułki - jest ze złota . :D ... obudź sie , dojechaliśmy do turynu . - to ostatnie wyrwało mnie ze snu na dobre - joint Ci sie cały skopcił , kurwa . - dopiero teraz dobrze sie ocknąłem i zobaczyłem tuana , który akurat przypalał niedopałek - uuu , białasie , nie powinieneś marnowac takiego sortu . - wypuścił chmure nad głowe . - zaraz będziemy w turynie , czeka tam na Ciebie jakaś tutejsza lala od wywiadów , hehe .

- włoszka ? - spytałem go z uśmiechem .

- sure , mate . całkiem ładna , nie pamiętam jak ma na imie ale ... - wiedział , że czekam ... - dobrze robi laske .

- bastardo !! - wybuchneliśmy śmiechem , wiedziałem , że ją przeleciał jeszcze przed tym jak to zrobił - dobra , nie będe jej dymać . krótki wywiad i jedziemy na snowboard . a potem na snowboard . :twisted:

- no właśnie , z tym snowboardem .. - zaczął i już wiedziałem , że coś nie gra . :D - wiesz , wolałem nas zakwaterować w najdroższym hotelu w turynie i urządzić sobie dziś wycieczke na mecz , na delle alpi .. - wkurwiał mnie . jak zwykle jak czegoś chciał to to robił . bez porozumienia ze mną , jebany .

- ( dodając ironiczny eye brow ) czy ja coś słyszałem ? że z jakimś snowboardem coś nie tak ? sam , kurwa , chciałeś na niego jechać , upierałeś sie jak jakaś panienka , czarnuchu . - rzuciłem w niego . rozdarłem kolejne cygaro . kubańskie , niektórzy mówią , że najlepsze , hehe . ;d

- to Ty mnie nie wkurwiaj . - jaki pewny siebie był , aż nie uwierzyłem . a ten skurwiel dalej darł pysk . - siedzisz i palisz jointy , zwalasz na mnie cały work , a teraz , kiedy chce jechac i obejrzeć mecz , kurwa , to Ci sie nagle przypomina mój snowboard , na który chciałem jechać 2 miesiące temu ale Ty wtedy miałeś mecz arsenalu . najważniejszy , kurwa , mecz sezonu .

- you know what ? fuck you . how about that . - rzuciłem do niego niczym tony montana , buchnąłem śmiechem , tee podłapał motywy ze scarface'a

- i'm tony montana ! you fuck with me , you fuckin' with the best ! - jebany , dobrze go parodiował , pośmialiśmy sie , tee nagle zawiesił wzrok na telewizorku . - Ty , biały , mamy tu nawet ewf channel .

- pierdole ewf channel dopóki nie pokazują w nim mnie . 8) - rzuciłem arogancko , wsadziłem se jointa w pysk i przypaliłem go złotym zippo . - coś ciekawego chociaż ?

- poczekaj , przełącze ze słuchawek . - nacisnął coś i usłyszałem dźwięk , ' otworzyłem ' swój telewzor znad głowy , zobaczyłem toola .

- skąd on wogle jest ? śmieć . - spytałem tuana .

- ( chwile pomyślał ) .. podobno z krematorium . :lol:

- poznasz każdą literkę słowa extreme . - nawijał z telewizora tool - jest tak wiele rzeczy , których mogę użyć , aby sprawić ból , że gdybym chciał mógłbym z nich ułożyć caly alfabet cierpienia ...

- a może wróć do przedszkola i poucz sie najpierw tego normalnego bo wyglądasz jakbyś zatrzymał sie na ce jak cipa . - powiedziałem głośno , wkurwiał mnie .

- .. i jeszcze ten psycho, guru pokolenia ipod’a i bravo girl ... - tool nawijał z telewizorka , a ja ze śmiechawy popadałem w zażenowanie raz po raz . co ten gość pierdoli !? pogadał , pogadał , wyłowiłem sobie tylko te smaczniejsze kąseczki .

- :lol: swoją drogą : tool walczy o world title ze scytherem , czy to nie mała przesada , tee ? - roześmiałem sie - mój brat spuści Ci , malcu , taki wpierdol , że wylądujesz w przyszłym roku . bo nadajesz sie , kurwa , jak chris ' less ' everythin do walk z białą doskonałością . daleko Ci do scythera jak stadionowi śląskiemu do pieprzonej maracany , jeśli sie wydaje , że jestes chociaż w połowie tak dobry jak te sławy , co walczyły o world title to wróć do podstawówki i odrób lekcje z historii . wołasz na siebie były world champion , a pas miałeś przez 5 minut , czy to nie śmieszne ? - haha , pomyślałem . :D

- dla niego pewnie nie . - słusznie zauważył tuan . posłuchałem jeszcze chwile toola .

- panie ' już bym , kurwa , ręki nie miał ' , haha , skoro tak ładnie umiałeś opowiadać o przyjaźni i sobotnich laskach - rzuciłem w strone kamery bo wiedziałem , że sie nagrywa , a potem pójdzie w sensi tv :twisted: - .. to mam dla Ciebie małą rade . patrz na to , co jest w tej chwili , a nie na to , co było . bo z tego , co było można sie ewentualnie śmiać , tarzać sie ze śmiechu po dywanie wartym tyle papierów , ile nie zobaczysz nigdy w życiu . ważne jest to , co teraz . a w tej chwili to , że byłeś kiedyś world championem przez 5 minut znaczy tyle co to , że w młodości chłopaki w szkole spuszczali Ci wpierdol tak mocny , że wytrząsało Ci wosk z uszu . a jeśli chcesz pierdolić o przyjaźni to sobie przypomnij bubbe . - roześmiałem sie . - fuckein nuff said . no i oczywiście , Twoje ostatnie słowo . nie będe zaprzeczać , będzie należeć do Ciebie , ya'mean .. ale co z tego kiedy mam je w dupie , zaraz obok gówna .

- Ty biały , dojechaliśmy chyba . - odezwał sie tuan , który zajmował sie do tej pory opierdalaniem bułki i paleniem jointa . - ciekawe czy ta pizdeczka od mikrofonu jest już .

- też sie nie moge doczekać , hehe . - rzuciłem i założyłem okulary .

furka zatrzymała się na jakimś podjeździe , przez szybe zobaczyłem , że dookoła pełno jest fotoreporterów i całego gówna dziennikarskiego ( sorka spop . :D ) , poprawiłem niedbale założoną przed chwilą maske , ktoś otworzył drzwi , szał fleszy , czerwony dywan , a ja byłem tak zrobiony , że gdyby nie ochroniarze to wyjebałbym orła w tłum tych fanów ... niekoniecznie specjalnie . :lol: tu , we włoszech jak coś jest efektowne to kochają to wszyscy . tzn mnie . :twisted: więc fanów było całkiem sporo , a że średnio kumali ewf to cheerowali beztrosko , ktośtam nawet chciał autograf ale dostał pół kubka piwa na twarz . zawsze coś . :D weszliśmy do holu hotelu principi di piemonte turin ( porozpisywałbym sie o nim ale macie google w domu na pewno . ) , tuan poszedł do recepcji , a ja opierając się o naszego kierowce - niebieskooką blondynke , przesłodzoną jak ta niebieska powerpuff girl , co to nawet nie pamiętam , jak ma na imie .. monika , przeczytałem na plakietce , haha , już jest moja , pomyślałem . i kiedy miałem zacząć ją przekręcać moją uwage odwróciła ona .

- ciao signor , e voi psycho one ? - zapytała niska brunetka , bez mikrofonu , bez kamer , bez kartek . to sie nazywa luźny wywiad , pomyślałem . ;d

- daj spokój , kochanie . przecież oboje wiemy kim jestem . - zsunąłem okulary , od razu odczepiłem sie od moniki i przykeliłem do dziennikarki . - może wyjdziemy na zewnątrz ? na spacer ? :>

- ( tłumaczone na dole ekranu słowa włoszki ) przede wszystkim : nazywam sie veronica moretti , jestem dziennikarką la gazetta dello sport , która to organizuje w tym miesiącu dodatek wrestlingowy o ewf , jesteśmy na zewnątrz , proponuje wejść do środka , mam zarezerwowany pokój , czeka schłodzony alkohol i dyktafon , umawiałam sie z pana agentem ..

- z moim agentem !? :D - mało nie wybuchnąłem śmiechem , tee jest moim agentem . :D - whateva , ma . chodźmy do tego pokoju , nie sądziłem , że pójdzie mi tak łatwo . :D - byliśmy już w windzie . była oficjalna jak pani prezydent , średnio . :/ - kochanie , o czym porozmawiamy ?

- o ewf , children of sensi , fuck the world title i pańskich rywalach . - odparła .

- a może najpierw o nas ? 8) - uśmiechnęła sie , odgarnęła włosy znad oczu , a czas zwolnił , jak w tych filmach , kiedy to robiłą . :D - okej , okej , najpierw praca . :D

wyszliśmy z windy , puściłem ją przodem bo jestem takim gentelmanem . a swoją drogą to chyba wiecie , że kobiety sie puszcza przodem tylko po to , żeby ocenić ich biodra , co nie ? :twisted: a ona biodra miała imponujące . otworzyła drzwi , weszliśmy do luksusowo urządzonego pokoju , znowu odsyłam do googli bo potem leśny mi narzeka , że sie rozpisuje o tym , o czym nie powinienem . :D ( pozdrawiamy las sherwood . :D ) , okazało sie , że znajduje sie on na samej górze hotelu , najlepszy pieprzony pokój z ogromnym tarasem i widokiem na cały turyn . hehe , wiedziała , że lubie jak wszystko wygląda drogo , ten taras mnie rozjebał . rozjebałem sie na leżaku i odpaliłem jointa . było mi zimno , a wszystkie kurtki i ubrania zostawiliśmy na zewnątrz ale ten taras był zdecydowanie zbyt zajebisty , żeby w środku siedzieć , pomyślałem se . ale zdjęć krajobrazów też możecie se sami poszukać , co nie . wyszła do mnie z tacą , na której ustawiona była litrowa butelka 10 letniej glenmorangie ( jak nie piłeś to polecam ale musisz wielki hajs wyrzygać . :/ ) i dwie szklaneczki . oprócz drogiej szkockiej moją uwage zwróciła też srebrna taca , która przyda mi sie za chwile . do czego mi sie przyda ? gówno Cie obchodzi , może nawet wciągne kreske . 8) postawiła tace na stoliku , usiadła obok . odkręciła butelke , polała . wyciągnęła dyktafon z kieszeni , włączyła i postawiła na stoliku . widząc to zaśmiałem sie głośno

- kochanie , mówił Ci już ktoś dziś , że jesteś piękna ? - powiedziałem patrząc przed siebie . nie czekałem na odpowiedź . - wiem , że tak . 8) - spojrzała wymownie na dyktafon . - to sie wytnie , jestem do dyspozycji , mała . możemy zaczynać . - powąchałem i spróbowałem wódki . świetna . :D

- ( tłumaczone od razu ) zacznijmy więc od pańskiego niedawnego ..

- wiesz co , veronica ? zacznijmy od tego , żebyś przestała mówić do mnie pan , jestem biały . - i wystawiłem szklanke , żeby ją stuknąć . ee , tzn żeby sie z nią stuknąć . :D - wycyliłem wszystko naraz , kiedy ona skosztowała i odstawiła szklanke . nalałem sobie nową , do pełna .

- miło mi bardzo . - powiedziała - więc : zacznijmy od Twojego niedawnego triumfu , pojedynek miał niebylejaką stawke , chodzi mi konkretnie o ewf fuck the world title . po ciężkiej walce udało sie ...

- hehe , widze , że Wy , włoscy dziennikarze niewiele różnicie się od polskich . po ciężkiej walce , przy wielkim wysiłku , ledwo sie udało i inne takie .. otóż nie . - przypaliłem jointa - nie przeszkadza Ci , prawda ? - nie czekając na odpowiedź - anywayz : dla białej lokomotywy nie ma czegoś takiego jak ciężka walka , wymęczone zwycięstwo czy wygrana o włos . biały robi to najlepiej ze wszystkich i lista najzajebistszych graczy w tym biznesie wygląda mniej więcej tak : children o' sensimila , długo , długo nic ... a zaraz potem drugie nic i trzecie nic . :twisted: w tej federacyjce nie ma gracza , który dałby rade dorównać wariatom ode mnie z grupy , uprzedze pytanie o scotta : ten pojeb jest za młody , za bardzo impulsywny i narwany ale pracujemy nad tym i mały komunikat dla wszystkich , którzy mają do niego jakiś problem : you fuck wit scotty 2 whiped ? you fuck wit us .

- apropos Twojej grupy : children of sensi , jeszcze evolution title i tag team titles i będziecie mogli sie pochawlić wszystkimi pasami w ewf .

- hehe , a teraz możemy sie pochwalić dwoma najważniejszymi pasami w ewf , chcesz sie licytować ? :D to tylko kwestia czasu jak scotty wygra trzeci pas , kolejna chwila do ewf tag team titles i powiem Ci , veronica , wtedy wszyscy , dla których children of sushi to tylko śmieszny lans , kokaina i alko będą musieli , kurwa , wyciągnąć wreszcie głowy ze swoich odbytów . bo z tego , co widze jak patrze w ewf channel czasami to macie nas za największych ćpunów na świecie , alkoholu lejemy tyle w siebie , że na czas snu musimy podpinać se kroplówki , a wszystko , co robimy to impreza ... i już dwóch z tych trzech zepsutych ludzi posiada najważniejsze trofea federacji , a trzeci wyciąga łapska po trzecie . a jak wyciąga to już nie schowa , hehe . i , kurwa , gdzie są wszyscy ulubieńcy publiczności , jupitera sam wysłałem do domu na wieś , żeby se odpoczął . :lol: swoją drogą : poważne zastanowienie sie nad sobą chyba dobrze Wam zrobi , może skonczycie w końcu pierdolić i wszyscy mi pokażecie , że nie jesteście tylko mocni w gębie . bo jeśli tak to sory ale to nie ta liga , niech każdy z Was sie zacznie mierzyć bardziej z heather brook czy shylą stylez . one ustami też wiele umieją ... hehe , zesztą one też nie tylko ustami . :lol:

- biały , konkretnie . - dyskretnie mi powiedziała , że chyba troche sie rozmarzyłem , haha . :D

- kochanie , konkretnie to ja mam wyjebane na całą tą brygade przedszkolaków i ich dziadka shamblera . do niedawna myślałem , że jeśli wraca ktoś taki jak dziadek mróz , jak rottt , że wraca taki ktoś jk bubba ... to będzie hit . ale jeśli jest to hit to chyba z jakiejś super listy przebojów radia eska . z całym szacunkiem do dinozaurów , świeżaków i innego gówna : z czym , kurwa , do ludzi !? :/ wszystko , co słysze to ten psycho , przećpany i niemyślący białas , ten nic nie umiejący wrak człowieka , kreska , imprezka , panienka i to wszystko , na co go stać . - hehe , zaśmiałem sie do siebie - czyżby !? bo z mojej perspektywy wygląda to tak , jakby to Was było stać tylko na takie pierdolenie . a ja ? wciąż ten sam , ciągle robie swoje , siedze sobie tutaj , z panną weroniczką , popijam drogą wódke i mam wyjebane na to , co o mnie myślicie . bo wiesz , kochanie .. nie muszą mnie kochać , ba ! niech mnie serdecznie , z całego serca nienawidzą , pierdole to . ważne , żeby sie mnie bali . - przypaliłem jointa bo znowu zgasł , jebany . :D

- wróćmy jeszcze na chwilkę do children of sensi : scyther broni world title z toolem , scotty walczy z nas'em jazzowskim o ewf evolution title : jak Twoim zdaniem poradzą sobie Twoi ludzie ? - kolejne bezsensowne pytanie . dziennikarze to jednak dziennikarze .

- poradzą sobie świii_iii_etnie . - powiedziałem arogancko - mała , to nie na darmo są moi ludzie , ogarniasz ? są najlepsi , biały nie otacza sie jebanymi amatorami , rozumiesz ? a ich rywale ? hehe .. jazz nosowski powinien sie ze swoim lekkim niedosłuchem wybrać nie na kwietniową anarchie tylko na kwietniowe targi laryngologiczne . myśle , że mu pomogą ze słuchem . chociaż tyle możesz dla siebie zrobić na pocieszenie po wpierdolu od scotty'ego pojebańca . a tool aka ' 5 minut ' !? :lol: z panienkami też jesteś taki szybki , mistrzu !? 8) podlot , 5 minut flirtu , jedziecie do niej , 5 minut gry wstępnej , idziecie pod kołdre , 5 minut i idziesz do domu , chłopaku !? :lol: eres más malo que vieslav . ( jesteś gorszy niż vaclav :D ) jesteś tak nudny , że kiedy mam do wyboru oglądanie Ciebie w telewizji czy przeglądanie bravo girl mojej młodszej siostry to wybieram ta gazete bo panienki na zdjęciach nie mają przynajmniej zarostu , jak te , które lubisz . a te Twoje ostatnie słowa ? to , kurwa , zachowanie rodem z obszaru dla dzieci wpierdalających happy meal w mc donalds , ja preferuje śmiałe wyrażanie poglądów i zwykle mówie pierwszy .. więc kiedy już będziemy mieli przyjemność na korytarzu to nie omieszkam Ci powiedzieć w cztery oczy , senor cinco minutos ( panie pięć minut ) , jak bardzo Cie nie szanuje , a Twoim zadaniem jest zachowanie naturalności więc pozwole Ci powiedzieć ostatnie słowo . przepraszam czy wybacz , zdecyduj sam , gatito de mierda . ( pieprzona cipko ) .

- myśle , że czuje przed Tobą respekt każdy zawodnik ewf . również chris ' more ' attitude ' , z którym przyjdzie Ci walczyć na ppv - kwietniowej anarchii , można sie spodziewać , że tanio skóry nie sprzeda . jesteś gotowy na snowboard vs surfboard match ?

- czy jestem gotowy ? - zrobiłem gest ręką , jakbym chciał pstrknąć ciągle jeszcze palącym sie jointem w veronice , zasłoniła twarz rękami . - wrzuć na luz , mała . - przypaliłem go - psycho zawsze jest przygotowany . i jak mówie zawsze to mam na myśli zawsze , słyszysz , krzysiu ? możesz do mnie wpaść w nocy w odwiedziny i obudzić mnie po trzydniowym melanżu , a ja i tak będe gotowy , żeby zafundować Ci szybki ass kickin , właśnie wtedy , właśnie tam . mam oczy dookoła głowy więc jak już przyjade do hali to nie baw sie ze mną w podchodzenie od tyłu i napierdalanie deską w plecy bo to strasznie pedalskie ... hehz , zapomniałem , że dla niektórych to naturalne . wiesz , krzysiu , apropos Twoich zachowań .. opowiem Ci pewną historie , kiedyś jak byłem młodszy , pojechałem do holandii , a tam wiesz , wiele rzeczy jest legalnych . i zgadnij co : nie , nie chodzi mi o to , że sie naćpałem jak lato z radiem bo tym ameryki to nie odkryjesz ale zdarzyła mi sie pewna sytuacja . wychodze z domu , patrze .. a tam na ławce dwóch koleszków , nadążasz , krzysiu ? dwóch koleżków patrzy sobie w oczy i nagle ... lecą w śline , dwóch pieprzonych typów , ogarniasz ? .. i to była najbardziej pedalska rzecz , jaką widziałem zanim Cie nie poznałem . :lol: zaraz będziesz sie obruszał , że to i tamto , a Ty wcale nie jesteś pedałem ale cóż , chris , rzadko widuje Cie z dziewczętami jak yugoton i kasia nosowska , widział go ktoś kiedyś wogle z jakąś panienką ? .. jupiter sie nie liczy . :D - wykonałem gest jakbym pokazywał kogoś palcem - Ty ? Ty ? a może Ty ? leo benhaaker powiedziałby Ci : oh coooome ooooon , chris !! generalnie rzecz biorąc to w dzisiejszych czasach to żaden wielki wstyd chyba , ratingi aż tak bardzo Ci nie spadną . a przejebane będziesz miał tylko u niektórych , na przykład u eminema czy u psychozilli . chociaż u tego drugiego przejebane masz nie tylko za to , że jesteś ciotą . Twój jedyny koleszka pojechał ostatnio odwiedzić przyjaciół z oiomu , myśle , że odpoczynek dobrze mu zrobi . bo jak zachce mu sie kiedykolwiek wrócić to będe tu czekał , żeby znowu go odesłać na długi urlop niepłatny i przy okazji jebnąć mu tak , że jego morda wyląduje z tyłu głowy . ale wracając do konkretów . - popatrzyłem na zaciekawioną veronice , nie zamierzała nawet mi przerywać . jednak włochy to włochy . :D - you said chris ' more ' whatever ? i say : faaaaggot , you said psycho ? i say : faggot killer . :twisted: dostaniesz bonusowo pranie mózgu , krzysiu bo już nie moge patrzeć na Twoją metrosexualną morde . nie moge słuchać tego żałosnego skomlenia ludzkiego na Twój widok , jesteś najbardziej przereklamowanym zawodnikiem od czasów shamblera . 8) niczym nie zasłużyłeś sobie na walke z białą śmiercią , tymbardziej na walke o mój pas . apropos pasów , chris .. czy Ty kiedykolwiek wygrałeś jakiś pas ? - popatrzyłem na weroniczke , nie wiedziała - widzisz , ja też nawet nie wiem , a nie chce mi sie dupy ruszać do laptopa . a nawet gdybym go miał to zamiast oglądania Ciebie wolałbym poczytać dowcipy o teściowej . bo też są głupie , fakt ale przynajmniej czasem śmieszne . a Ty już nawet przestałeś być śmieszny , z tą Twoją deską do prasowania . myślisz , że biały będzie początkiem Twoich pięciu minut ? frajerze znad morza , biały skurwiel nie da Ci nawet 3 minut , ostatnio , kiedy miałeś przyjemność poprzebywać troche obok białego diabła na ringu to potem nie puścili tego nawet w tv bo byłeś tak kurewsko nudny , że oprócz skrótu walki , tzn : psycholity i air force 666 nie było co pokazywać . obskoczyłeś wpierdol aż miło i co , chcesz pieprzonego rewanżu ? chcesz mi zabrać fuck the world title ? spróbuj . :twisted:

- chris będzie miał lekką przewagę : kibice niewątpliwie wierzą , że Cie pokona i zabierze Twój pas .

- weronika , jedyną przewagą tego pajaca jest to , że może po drodze na ring wyjebie orła na rampie i zamiast walki umre ze śmiechu . inaczej dopatrywanie sie jakichkolwiek jego przewag nad białym pokurwieńcem jest zbędne . jedyne , co można wtedy zauważyć to tylko fakt , że biały jest lepszy od tego kołka pod każdym pierdolonym względem . na szczycie jestem tak długo , że nawet Twoja kariera sportowa nie trwa tyle czasu , myślisz , że czas najwyższy wskoczyć na wyższą półke , co ? jeszcze nigdy na niej nie byłeś , co ? i myślisz , że najwyższy czas na ten pierwszy raz , co ? frajerze , jedyny pierwszy raz jaki sie zdarzy to pierwszy taki wpierdol w Twoim życiu , jeśli sie odpowiednio postaram . bo wcale niewykluczone , że tak , jak ostatnio . pokażesz mi tą Twoją wyższą kulture wrestlingu , poprężysz sie i kiedy już będzie Ci sie wydawało , że osiągnąłeś jako taką przewage przyjdzie pieprzona kontra i walka sie skończy , tak jak ostatnio . jeśli ja , pieprzony ćpun , alkoholik i głupek , ją pamiętam to pewnie Ty , panie ' more whore ' , Ty też wiesz , o czym mowa . przeanalizuj ją dokłądnie , pare razy i wyciągnij jakieś wnioski to może dasz troche frajdy całej bandzie rolników na trybunach , a kiedy będą już tak mocno w Ciebie wierzyć psychozilla odgryzie Ci pieprzoną głowe , haha . :twisted: bo nie jesteśmy w pieprzonej bajce o 19 na jedynce , krzysiu . nie musisz grać pieprzonego grzeczngo chłopaka . możesz być sobą , zapomnieć , że patrzą na Ciebie ludzie , że Cie oceniają . możesz po prostu zrobić swoje . możesz . ale tego nie zrobisz bo nie masz jaj . nie masz jaj , żeby być tym , kim chcesz , potrzebujesz takich ludzi jak ja ! potrzebujesz ich , żeby wystawić w ich strone swój pieprzony , metrosexualny palec i powiedzieć ' to jest ten zły ' . ale kim to czyni Ciebie , krzysiu , tym dobrym ? nie jesteś dobry . po prostu wiesz kogo trzeba bezczelnie od tyłu zaatakować deską do prasowania , żeby banda cwela na arenie Cie kochała , wiesz , co powiedzieć , jak przedstawić sprawe . ale to wszystko jedno wielkie ścierwo i tacy jak Ty pojedynczo wykruszają się z tej zabawy . bo to nie jest zabawa dla chłopaków z wypiłowanymi paznokciami , to gra dla dorosłych , krzysiu . Twój nudny jak oprawy pogoni szczecin kompan też walczył dla dobra sprawy i widzisz , co mu zostało ? jedyna walka , jaką teraz toczy to walka o to , żeby mógł jeszcze kiedyś odlać sie na stojąco . :lol: a Ty , krzysiu , w najlepszym razie dostaniesz lajtowy wpierdol , napluje Ci w pysk i zostawie , niech sie napatrzą Twoi fani czym jesteś , kiedy w pobliżu jest biały skurwiel .

- pewny siebie i arogancki , cały psycho one . - powiedziała kiedy przypalałem jointa . - kończy nam się czas , trzy ostatnie słowa ..

- jesteś taka piękna ... - wypaliłem . :D już była moja . :D

- trzy ostatnie słowa do chrisa ... - powiedziała zmieszana i ugryzła się w dolną warge . :D

- hehe , pierdolne Cie tak mocno , że wlecisz spowrotem do waginy . :twisted: - przypaliłem jointa . - zimno mi . wyłączaj to gówno i wchodzimy do środka .

transmisja poszła sie jebać .

ps. erpoza tak późno i taka , jaka jest bo nie mieszkam ostatnio u siebie , hehe , jus try 2 understand . 8)

Edytowane przez mu
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

4

• Ja Myung Agissi

4

• nasjazz

2

• HcK

2

Top użytkownicy w tym temacie

I co chłopcy, a może dziewczynki, wiecie o czym jest promo ;P

Czekam na pełną wersję, mate . :D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Styl:  Jasny

Ha Ha ... Dopiero teraz to w całości przeczytałem i oczywiście wiem o kogo chodzi :twisted: , głośno o tym było na # jak i na forum(na forum moze mniej, ale na # głośno :twisted:) :] . Równiez czekam z niecierpliwością na pełną wersję :) .

7894118684ede4cf290d46.jpg

no to o kogo !? 8)

Ja mam powiedzieć czy młody :twisted: ? ;P

• Styl:  Jasny

@Up

Odezwał się stary :twisted:

O słynnym Vaclavie i Pani Hardcore 8)

@Down

Eeeee.... To nie wiem :]

Edytowane przez HcK

7894118684ede4cf290d46.jpg

0 punktów , próbuj dalej . 8)

Jupka bym obstawiał jako poszkodowanego

Jeżeli historyjka dotyczy życia prywatnego to strzelam, że chodzi o kobietę o "małych piersiach i dużych ambicjach", jeśli nie to nie wiem.
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Oj źle panowie ;P

duże EH , co nie . co to ma wspólnego z e-fedem ? co psyhco zdobył niedawno czego też niedawno nie mógł mieć ? ( miał tylko 1 szanse i pierwszą wykorzystał ) , aż taki tajemniczy umiem być ? damn . 8)

and the answer iz : ftw title aka fucky . ( greetz scy )

zdziwieni ? to czytajcie jeszcze raz , będziecie jak ' achaaaa , faktycznie . ' :D erpoza w produkcji .

• 2 tygodnie później...

Krzyś bez szans ;P ale myślałem , że to bardzo długie będzie . :D

Typowe dla Psycho teksty, świetne opisy, zajebi***e mocny speach i Chris bez szans.

Aha i jeszcze jedno

to Ty mnie nie wkurwiaj . - jaki pewny siebie był , aż nie uwierzyłem . a ten skurwiel dalej darł pysk . - siedzisz i palisz jointy , zwalasz na mnie cały work , a teraz , kiedy chce jechac i obejrzeć mecz , kurwa , to Ci sie nagle przypomina mój snowboard , na który chciałem jechać 2 miesiące temu ale Ty wtedy miałeś mecz arsenalu . najważniejszy , kurwa , mecz sezonu .

Wygląda na to że kibicuję tej samej drużynie co Biały ;)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Chris bez szans.
Krzyś bez szans

Nic dziwnego skoro nie napisał RPa i pewnie już tego nie zrobi.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Krótko i na temat - Very good RP ale ostatnie moim zdaniem były znacznie lepsze, no ale nic dziwnego jak nie mieszkałeś u Siebie w ostatnim czasie.

8363302634890420816486.jpg