Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP Flying Man

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

28 kwietnia Kielce Galeria "Echo"

Kamera pokazuję nam ubranego w zielony t-shirt z napisem just fly! blond włosego mężczyznę. Ma on też na sobie jasnoniebieskie dżinsy "Wranglery". Oraz typowe sportowe czarne adidasy. Idzie spokojnie spacerowym krokiem mijając przeróżne sklepy zaczynając od Nike po przez Media Markt kończąc na Rtv i Agd gdzie zatrzymał się lecz nie chodziło o nowy telewizor, lecz o to co one wyświetlały. Jacob przystanął przy jednym z nich i wpatrzył się w treść, bardzo zadowolony.

Już pojutrze największa gala wrestling w Polsce - ekscytował się prezenter - Kwietniowa Anarchia IV wielkie święto wrestlingu w Krakowie!

Wystąpią tam największe gwiazdy polskiego wrestlingu - kontynuował - Psycho One, Schyter, Tool, Chris "More" Attitude, Y2J, Mind Mower, Vaclav, Shambler i wielu innych!

Nie możecie tego przegapić!

Flying Man poszedł dalej lecz za chwilę zatrzymała go reportera jakiegoś dziennika codziennego

Reporterka: Panie yyyyy

TFM: Flying Man

Reporterka: A tak! Flying Manie jak czujesz się przed wystąpieniem na tak wielki wrestlingowym show?

Jacob: Bardzo dobrze, wiem, że EWF robi wiele dla promocji wrestlingu w Polsce i jestem bardzo zadowolony, że tu trafiłem.

Reporterka: Aha a czy wierzysz w to że wygrasz z większym od siebie

Flying Man: Tak to prawda dzieli nas 20 cm. Lecz to wcale nie daje mu przewagi. Ponieważ jak to się mówi im cięższy tym ciężej upada. Poza tym przez tą wage traci wiele na szybkości, zwinności i wielu innych aspektach potrzebnych do zwycięstwa.

Reporterka: Dziękuję za wywiad panie Flying.

Mr. Highflying: Również dziękuje.

Dwie godziny później wciąż Kielce dom Jacoba.

TFM otwierał drzwi i zauważył w drzwiach czerwoną kopertę. wyjął ją i otworzył drzwi. Ujrzał napis "EWF Corporation Group" Szybko ją otworzył i zobaczył wiadomość:

Panie The Flying Man prosimy stawić się na House Show 29 kwietnia w Krakowie wygłoszenie krótkiego przemówienia w celu zapoznania publiczności z walką na Kwietniowej Anarchii IV - Zarząd EWF

Flying Man spakował się więc i pojechał do Krakowa.

29 kwietnia Kraków Hala EWF. Jeden z House Showów promujących Kwietniową Anarchię IV.

Wybuchają fajerwerki kibice zgromadzeni w krakowskiej hali krzyczą : EWF! EWF! EWF!To znak, że pora zacząć jeden z promujących House Showów przed wielkim PPV! Muzyka cichnie i zaczyna grać zupełnie nie znana publiczności piosenka:

I'm holding on to everything they want to take away

I'm standing strong against the grain

Against the words they say

I'm falling from the way of man

And crawling there to stay

I'm letting go of me

Greater is He that lives within me

I'm a fighter strong and brave

Won't you run with me?

I'm pursuing a life of faith

Because I believe

Nagle z pod Felix Tronu wyjawia się nie kto inny jak Mr.Highflying: The Flying Man! (cheer) Flying Man wchodzi na ring przybijając piątki z fanami. W końcu wsuwa się pod dolną liną czeka spokojnie na koniec themu tauntując. Przejmuję od Annoucera mikrofon.

TFM: Witam Kraków (cheer) Jak wiecie odbędzie się tu już niedługo wielkie wydarzenie w EWF! Kwietniowa Anarchia IV (cheer). Oczywiście nie może was tam zabraknąć, ale przejdźmy do sedna, Jimmy znów spotkamy się na ringu. Znów 1 on 1. Znów będę miał szanse pokazać Ci, że jesteś nieskończenie słabszy. Mówisz że możesz kogoś zabić, ale nikt nie może zabić Ciebie? O tym czy to prawda przekonasz się już jutro! Ponieważ znów zostaniesz zniszczony! (cheer). Hmm (chwila zastanowienia) powiedziałem znowu? Tak miałem na myśli to!

Flying man pokazuję coś człowiekowi od spraw technicznych i za chwilę na Felix Tronie pojawia się Video... Z Wrestlepaloozy XCIV

Flying Man chwile tauntuje po czym pomaga wstać Hendrixonowi, dynamiczny whip na liny, próba Spine Bustera jednak Jimmy wykonuje Swinging Neckbreaker ! Chwilke odpoczywa po czym wstaje i podnosi krzesło .. Czeka aż rywal się podniesie, bierze zamach jednak Mr High Flying uchyla się, Jimmy trafia w pustkę, a jego rywal wyprowadza kontre w postaci Speara powalając Hendrixona na mate ! Flying Man powoli wstaje, ręką znajduje swoje miedziane naczynie malowane w niebieskie wzory i ustawia je w narożniku. Podnosi rywala po czym z cała siłą whipuje go na tenże narożnik !! Jim wpada głową w naczynie !! Uderzenie jest tak mocne iż wywołuje nawet żywiołową reakcje publiczności. Hendrixon zataczając się robi dwa kroki do tyłu, za głowę chwyta go Flying Man i wyrzuca ponad 3 liną z ringu, Ponury Grabarz daje znak na gong! (Jim Hendrixon został wyeliminowany, Flying Man zwycięża i wygrywa trzecią edycję Pucharu Szczęściarza!)

Jacob: O tak piękna chwila Jimmy zostałeś unicestwiony, zniszczony, zrównany z ziemią, położony na łopatki, musiałeś uznać wyższość Latającej siły. Już wtedy wiedziałem że jestem od ciebie nieskończenie szybszy, zwinniejszy, silniejszy, sprytniejszy, i oczywiście lepszy! (cheer) Tak tak wiem, że zaraz mógłbyś przytoczyć mi tu fragment o tym jak odebrałeś mi Puchar Szczęściarza, tak wiem doskonale o tym, że zachowując się bojaźliwie zaatakowałeś mnie gdy wchodziłem na ring. Mówisz, że ten Puchar jest u ciebie? Tak masz rację jest u ciebie na przechowaniu, ponieważ po naszej walce będzie znajdował się w moim posiadaniu! (cheer). Jimmy nie jesteś wart żadnego trofeum federacji EWF. A jutro Ci to udowodnię. (cheer)

Mr. Highflying: Jest jeszcze druga sprawa. Armia Prus Wschodnich. Założona przez Anty-legendę sebe. Anty super zioma. Anty wrestlera. Anty przywódce. Ten człowiek jest przeczeniem wszystkich pozytywów. Wiesz (chwila zastanowienia) bardzo mi go przypominasz. Wracając do tej pseudo armii. Ja i tylko ja mogę uczynić z niej armie. Armię z prawdziwego zdarzenia. Jest to możliwe gdy (krzyczy) JA a nie TY (mówi już normalnie) będę przywódcą. Który zrobi z tej pseudo armii prawdziwą zdolną do walki Armię. Hmm (chwila zastanowienia) możliwe, że potrzebna też będzie nowa nazwa. Pomyślmy może Latająca armia? Niee Armia Flying Mana hmmm (zamyślenie) mniejsza o to. Nazwę wymyśle pojutrzejszej zwycięskiej walce.

Flying Man: Kontynuując jutro nie będziesz zdolny się ruszać, wyjdziesz na ring ale nerwy nie pozwolą ci zadać nawet jednego celnego ciosu. Będzie to bardzo krótka i jednostronna walka, zresztą ty dobrze o tym wiesz i nie muszę ci tego tłumaczyć. Wiesz, że z silniejszy od siebie rywalem nie masz szans. Najpierw uderzę cię krzesłem, potem powtórzę to kendo stickiem, następnie wykonam Ci finishera. Potem pozostanie mi już tylko położyć Cię na stole skoczyć z drabiny i spinować 1-2-3!

Zaczynać grać znów Candlefuse - Fighter a Flying Man żegnany gorącym cheerem przez publiczność schodzi z ringu.

------------------------------------------------------------------------------------------

RP nie jest zbyt długi uważam jednak za najlepszy z moich wszystkich. Proszę oczywiście o wszystkie opinie, pomoże to zdecydowanie w następnych RPach.

PS. Nowy gimmick, który wysłałem do Robespierre :

http://tinypaste.com/36ed0

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

• nasjazz

1

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ogólnie to jak na pozycję w karcie rp jest nawet dobry. Speech jakościowo na pewno wybija się spośród twoich poprzednich dzieł, ale niestety znowu krótko. Jeżeli wydłużysz speech nie tracąc na jego jakości będzie naprawdę dobrze.
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• 2 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows

Jeżeli wydłużysz speech nie tracąc na jego jakości będzie naprawdę dobrze.

progres , progres .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg